2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bence kızın olcak.ben de rüyamda erkek görüyodum kızım olucak ama

iyi bayramlar cnm
aynı şeyi bende yaşıyorum hamile olduğumu bile bile söylüyorlar ya ona sinir oluyorum eeeee hamileyim herhalde normal diyorummm:)))))))

Walla cnm dedigin gibi dun dayanilmaz sancilar cektim.gece acile gittik.doplerle 15 dk kalbini aradi.sonunda buldu atiyodu kiyamam
Sonra nst yr girdim.sanci cikmadi.dr yoktu.aradilar.parol icsin cteside muayeneye gelsin demis.simdi yatiyorum.hala sanci var.sol tarafimda bisey vsr.o aciyo.semsert.bebise bisey olmasinda..yarini iple cekiyorum

Ben de öyleyim ateşim çıkmasın diye dua ediyorum geçmiş olsun
sağolun kızlar henüz bi değişiklik yok bende hala boğazım şiş birde üstüne öksürük çok fena üşüttüm galiba :2:dktra gitcemde ilaç kullanmaya korkuyorum otla çöple geçirmeye bakıyorum daha olmadı mecbur gitcem

ay sorma yaaaa patlıcam birine bigün deli oluyorum 64 ile başladın ilk 3 ay bulantım çok oldu 60 a düştüüm şuanda 67 im yani tabiki alcaz yavrularımız bizle besleniyo ya

iyi bayramlar cnm
aynı şeyi bende yaşıyorum hamile olduğumu bile bile söylüyorlar ya ona sinir oluyorum eeeee hamileyim herhalde normal diyorummm:)))))))
Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.

Aynen bende hayırdır senin için bi sakıncası mı var diyecektim de eşimin tanıdığı diye saygısız görünmek istemedim hayır baya da alındım eskiden bu kadar takmazdım bu işleri:2::2:

Mart annelerinde olmak çok güzel yaa çünkü daha önce genel olarak çoğumuzda bi gaz dönemi olmuştu o zaman aa iyi tek değilmişim demiştim Şimdi okuyunca gördüm aynı dönemlerde aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz herhalde Şöyle ki dün gece sancıdan uyuyamadım dakka başı tuvalete gittim adet sancısı gibi ağrı girdi bi türlü sancıdan uyuyamadım. Kuzenim 2 gün önce doğum yaptı az önce ona gitmiştik oda normal bebek yukarı çıkıyo rahim genişliyo fln dedi de rahatlattı umarım enfeksiyon değildir

selam kızlar;

herkese iyi bayramlar
bir süre internete ulaşamadım onun için yazamadım. arife günü doktora gittim kesin olarak kızım olacağını öğrendim erkek olarak hissediyordum eşim kız diyordu onun dediği oldu. erkek olursa ismi bile hazırdı bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendik çok şükür önemli olanda o bzim için. tekrardan hayırlı bayramlar herkese görüşürüz

Aynen bende hayırdır senin için bi sakıncası mı var diyecektim de eşimin tanıdığı diye saygısız görünmek istemedim hayır baya da alındım eskiden bu kadar takmazdım bu işleri:2::2:

Aslında seninki de iyi fikir. Yani biraz yumusak ve saf bir ses tonuyla "ay ben bi sakıncası yoktur diye düşünmüştüm, ne yapsak ki acaba? Tüühhh" gibi saçmalanabilir. Yani bu şekilde saçmalıyarak krşındakine ayna tutarsın. Beli işe yarar. Ayrıca niyeymiş eşimin tanıdığı diye birşey söylemedim diyorsun? Asıl o bir tanıdığının gebe eşini rahatsız edebiliyor ama. Ölçülü olmak zorunda değilsin, kimseyi idare etmek zorunda da değilsin. Ben gebe olmadan önce çok sayıda arkadaşım gebelikler yaşadı. Hep olumlu konuştum, hep onların iyi hissetmesine çalıştım. Artık bu muameleyi bizler de hissediyoruz.

bu cevapları beğendim kızlar, süpersiniz:)
kilo almışın kilo almışın başka laf yok sanki söyleyecek..ben de alıcaz artık çok normal diyorum öyle cins cins laf söyleyenlere..
alıcaz sonra da vericez kiloları inşallah...no problem:)

ben 48 kilo ile başladım şuan 52 kiloyum. bayramda ablamın kayınvalidesi "ayyy niicckk çok zayıflamışsın" dedi :) zayıf olduğumu her halükarda söyleyen insanlardan bıktım bende.. her gördüğünde aynı şeyi söylüyor kadın, üstelik bu sefer kilo da almış olmama rağmen.

çarpıntısı olan var mı? yaklaşık 10gündür ara ara çarpıntım oluyor, tansiyon aletiyle takip ediyorum normal kalp atışım 80 iken çarpıntım olduğunda 120yi geçiyor :/

çarpıntısı olan var mı? yaklaşık 10gündür ara ara çarpıntım oluyor, tansiyon aletiyle takip ediyorum normal kalp atışım 80 iken çarpıntım olduğunda 120yi geçiyor :/

tansiyonun kaç çıkıyo peki.3-4 hafta önce bende de çarpıntı oluyordu,geçti.çarpıntın olunca karnında bi gerginlik falan da oluyo mu

tansiyonun kaç çıkıyo peki.3-4 hafta önce bende de çarpıntı oluyordu,geçti.çarpıntın olunca karnında bi gerginlik falan da oluyo mu

tansiyonum 9a 6 falan çıkıyor. karnımda gerginlik olmuyor da direkt mideme vuruyor bulantım oluyor. bi de daha çok nefes alıp veriyorum. şuanda da hafif çarpıntım var şimdi tekrar ölçüp yazcam sonucu

tansiyonum 9a 6 falan çıkıyor. karnımda gerginlik olmuyor da direkt mideme vuruyor bulantım oluyor. bi de daha çok nefes alıp veriyorum. şuanda da hafif çarpıntım var şimdi tekrar ölçüp yazcam sonucu

tansiyonun düşük biraz canım..küçük tansiyon için 8,büyük için 12 normal olan.

ben kasılema mı yaşıyorsun acaba ddim rrahim büyüyor ya sonuçta ama değil galiba bu başka bişey sanırım.doktora bi sor bence ama bu haftalarda o da normal diye okumuştum sanki.

tansiyonum 10-6 kalp atışım ölçmeye başlarken düştü 82ye. birden geliyor birden gidiyor.

bu benim yüksek tansiyonum :) normalde 8-5tir. geçen gün sağlık ocağında ölçtület 8-3tü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…