Bayram nasıl geçiyor kızlar? İlk 2 gün ziyaretlerle geçti bugün evdeydik tüm gün. Dinlendim iyi oldu. Pzt yi iple çekiyorum bebişimi özledim.. Hala göstermedi bizimki merakta ediyorum:) ilk kez rüyamda gördüm bgn. Doğmuş kucağımdaydı erkekmiş. Sonra yine karnımda millete diyorumki erkek..gördüm ben:)) dün çok muhabbeti oldu kız mı erkek mi diye ondan etkilenmiş olsam gerek:))hayırlısı bakalım..
iyi bayramlar cnmSelam arkadaşlar hepinize iyi bayramlarBende dünden beri aa ne kadar kilo almışsın lafları ile boğuşuyorum hamileyim ulan hamileeeee diye bağırasım var bilmiyolar herhalde gebe olduğumu bende utanıyorum söylerken
ben de rahim büyümesi diye aldıırş etmeiştim, benzer bir durum yaşadım sancı nedeni ile uykumdan uyanmaya başlayınca doktora gittim, sanıcnın uykundan uynadırması normal değil dedi, tahlil yaptırdı ve idarımda enfeksiyon çıktı, şimdi antibiyotik kullanıyorum.
geçmiş olsun,ben hep sirke ile boğazımı gargara yaparım,yapabilirseniz direk içmek de çok faydalı boğaza.onun dışında ılık bol limonlu ve ballı su için ve bir süre bir şey yemeyin,soğuk ve sıcak şeyler tüketmeyin bu arada,ılık olsun.geçmezse ateşiniz yükselirse mecbur antibiyotik,doktora da görünün bence.
sağolun kızlar henüz bi değişiklik yok bende hala boğazım şiş birde üstüne öksürük çok fena üşüttüm galiba :2:dktra gitcemde ilaç kullanmaya korkuyorum otla çöple geçirmeye bakıyorum daha olmadı mecbur gitcemBen de öyleyim ateşim çıkmasın diye dua ediyorum geçmiş olsun
ay sorma yaaaa patlıcam birine bigün deli oluyorum 64 ile başladın ilk 3 ay bulantım çok oldu 60 a düştüüm şuanda 67 im yani tabiki alcaz yavrularımız bizle besleniyo yaSelam arkadaşlar hepinize iyi bayramlarBende dünden beri aa ne kadar kilo almışsın lafları ile boğuşuyorum hamileyim ulan hamileeeee diye bağırasım var bilmiyolar herhalde gebe olduğumu bende utanıyorum söylerken
Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.iyi bayramlar cnm
aynı şeyi bende yaşıyorum hamile olduğumu bile bile söylüyorlar ya ona sinir oluyorum eeeee hamileyim herhalde normal diyorummm:)))))))
Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.
Aynen bende hayırdır senin için bi sakıncası mı var diyecektim de eşimin tanıdığı diye saygısız görünmek istemedim hayır baya da alındım eskiden bu kadar takmazdım bu işleri:2::2:
Aslında seninki de iyi fikir. Yani biraz yumusak ve saf bir ses tonuyla "ay ben bi sakıncası yoktur diye düşünmüştüm, ne yapsak ki acaba? Tüühhh" gibi saçmalanabilir. Yani bu şekilde saçmalıyarak krşındakine ayna tutarsın. Beli işe yarar. Ayrıca niyeymiş eşimin tanıdığı diye birşey söylemedim diyorsun? Asıl o bir tanıdığının gebe eşini rahatsız edebiliyor ama. Ölçülü olmak zorunda değilsin, kimseyi idare etmek zorunda da değilsin. Ben gebe olmadan önce çok sayıda arkadaşım gebelikler yaşadı. Hep olumlu konuştum, hep onların iyi hissetmesine çalıştım. Artık bu muameleyi bizler de hissediyoruz.
Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.
çarpıntısı olan var mı? yaklaşık 10gündür ara ara çarpıntım oluyor, tansiyon aletiyle takip ediyorum normal kalp atışım 80 iken çarpıntım olduğunda 120yi geçiyor :/
tansiyonun kaç çıkıyo peki.3-4 hafta önce bende de çarpıntı oluyordu,geçti.çarpıntın olunca karnında bi gerginlik falan da oluyo mu
tansiyonum 9a 6 falan çıkıyor. karnımda gerginlik olmuyor da direkt mideme vuruyor bulantım oluyor. bi de daha çok nefes alıp veriyorum. şuanda da hafif çarpıntım var şimdi tekrar ölçüp yazcam sonucu
tansiyonun düşük biraz canım..küçük tansiyon için 8,büyük için 12 normal olan.
ben kasılema mı yaşıyorsun acaba ddim rrahim büyüyor ya sonuçta ama değil galiba bu başka bişey sanırım.doktora bi sor bence ama bu haftalarda o da normal diye okumuştum sanki.
tansiyonum 10-6 kalp atışım ölçmeye başlarken düştü 82ye. birden geliyor birden gidiyor.
bence kızın olcak.ben de rüyamda erkek görüyodum kızım olucak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?