Herkese iyi bayramlar.doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi dolaştım.odalara baktım.hastane eve 1 saat uzakta.odalar çok küçüktü.suit oda var mı ? diye sordum.2 tane varmış,diğer poliklinikler de kullandığı için dolu oluyormuş.suit odaya bakmak istediğimi söyledim.oda iğrenç sigara kokuyordu.hemşirenin cevabı,hastalar gizlice içebiliyormuş.şok oldum.bir de kaç aylıksınız,erken gelmişsiniz oda bakmaya demesin mi!Doğum da annem,eşim ve ben olacağız.ev de 1 saat uzakta.normal odalar çok küçük .boş oda olursa 2 oda alırız diye düşündüm.hemşire hanım mantıksız, hiç böyle şey duymadım dedi.ben de para benim param,mantıksızlığı ben yapıcım diye kızdım artık.çok sinirlendim ama.
selam kızlar;
herkese iyi bayramlar
bir süre internete ulaşamadım onun için yazamadım. arife günü doktora gittim kesin olarak kızım olacağını öğrendimerkek olarak hissediyordum eşim kız diyordu onun dediği oldu. erkek olursa ismi bile hazırdı bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendik çok şükür önemli olanda o bzim için. tekrardan hayırlı bayramlar herkese görüşürüz
Benim gebe olduğumu bilmesine rağmen kilo almamdan çok çok mutlu olan bazı densizler sıklıkla aaa çok kilo almışsın diyorlar. Ben de şöyle diyorum "aaa bir sakıncası mı var ki, ne oldu ki?" O zaman biraz aptallaşıp yok mok diyorlar. Arkasından bunu söyleyenin omzuna dokunup teselli ediyorum, "takma kafanı, kilodur verilir". O zaman biraz ölçüsüz bir çıkış olduğunu anlıyorlar. Sakın bu tiplere sinirlwnmeyin, sadece onlarla eğlenin. Çünkü dışarıdan acınası derecede komik görünüyorlar.
Mart annelerinde olmak çok güzel yaa çünkü daha önce genel olarak çoğumuzda bi gaz dönemi olmuştu o zaman aa iyi tek değilmişim demiştimŞimdi okuyunca gördüm aynı dönemlerde aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz herhalde Şöyle ki dün gece sancıdan uyuyamadım dakka başı tuvalete gittim adet sancısı gibi ağrı girdi bi türlü sancıdan uyuyamadım. Kuzenim 2 gün önce doğum yaptı az önce ona gitmiştik oda normal bebek yukarı çıkıyo rahim genişliyo fln dedi de rahatlattı umarım enfeksiyon değildir
Walla cnm dedigin gibi dun dayanilmaz sancilar cektim.gece acile gittik.doplerle 15 dk kalbini aradi.sonunda buldu atiyodu kiyamam
Sonra nst yr girdim.sanci cikmadi.dr yoktu.aradilar.parol icsin cteside muayeneye gelsin demis.simdi yatiyorum.hala sanci var.sol tarafimda bisey vsr.o aciyo.semsert.bebise bisey olmasinda..yarini iple cekiyorum
Herkese iyi bayramlar.doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi dolaştım.odalara baktım.hastane eve 1 saat uzakta.odalar çok küçüktü.suit oda var mı ? diye sordum.2 tane varmış,diğer poliklinikler de kullandığı için dolu oluyormuş.suit odaya bakmak istediğimi söyledim.oda iğrenç sigara kokuyordu.hemşirenin cevabı,hastalar gizlice içebiliyormuş.şok oldum.bir de kaç aylıksınız,erken gelmişsiniz oda bakmaya demesin mi!Doğum da annem,eşim ve ben olacağız.ev de 1 saat uzakta.normal odalar çok küçük .boş oda olursa 2 oda alırız diye düşündüm.hemşire hanım mantıksız, hiç böyle şey duymadım dedi.ben de para benim param,mantıksızlığı ben yapıcım diye kızdım artık.çok sinirlendim ama.
Iyi geceler kızlar ben bayramın birinci günü pıt pıt şeklinde bebeğimin ilk hareketlerini hissettim ama ondan sonra şuana kadar hiçbişey yokarada tatlı şeyler yiyip uzanıyorum belki tekrar hissederim diye ama yok..sizler ilk hissettiğiniz andan itibaren hergün hissediyormusunuz ters bişi yoktur değilmi kızlar normalmi bu durum ya.. Buarada mide yanmam ve ekşime acayip bi şekilde her yemekten sonra rahatsız ediyor.. Ne iyi gelir acaba gaviscon şurup var ama oda 1 saatten sonra etkisini kaybediyor..
Karnın yok ama hamilelık giymişsin!!(hiçbir kıyafetimden rahat edemediğim için boydan rahat bi elbise aldım)
Kız mı erkek mi? "Erkek" keşke kız olsaydı.
Kaç kilo aldın? "7" bizim bi tanıdık tüm hamileliği boyunca 7 kilo almış(kadının 4. Çocuğu)
Yüzün şişmiş "biliyorum"
Sezeryan çok rahat bence düşün!!!(bırakta ona ben karar vereyim)
Hah bide beni her gördüğünde kilo almışsın diyen eltimide atlamayip noktalıyorum.yahu ben hamileyim hamile:)))
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.gülermisin ağlarmısın :)))
İlk günlerde hergün farkedemiyordum ama sonraları hergün hissedebildim şükürler olsun..yemeklerden sonra ekşime bende de var sanki herşey ekşimiş ve tadı yok.ilaç kullancak kadar değil ama yinede elma yiyerek geçirmeye çalışıyorum elma sindirime gerçekten çok faydalı.
Iyi geceler kızlar ben bayramın birinci günü pıt pıt şeklinde bebeğimin ilk hareketlerini hissettim ama ondan sonra şuana kadar hiçbişey yokarada tatlı şeyler yiyip uzanıyorum belki tekrar hissederim diye ama yok..sizler ilk hissettiğiniz andan itibaren hergün hissediyormusunuz ters bişi yoktur değilmi kızlar normalmi bu durum ya.. Buarada mide yanmam ve ekşime acayip bi şekilde her yemekten sonra rahatsız ediyor.. Ne iyi gelir acaba gaviscon şurup var ama oda 1 saatten sonra etkisini kaybediyor..
Karnın yok ama hamilelık giymişsin!!(hiçbir kıyafetimden rahat edemediğim için boydan rahat bi elbise aldım)
Kaç kilo aldın? "7" bizim bi tanıdık tüm hamileliği boyunca 7 kilo almış(kadının 4. Çocuğu)
Yüzün şişmiş "biliyorum"
Hah bide beni her gördüğünde kilo almışsın diyen eltimide atlamayip noktalıyorum.yahu ben hamileyim hamile:)))
merak etme canım.. benim ikinci hamileligim ve 20.haftam olmasına ratgmen ben de devamlı hissetmiyorum.. Gunde birkac kez sadece.. 18. haftalarda 1 gun hissedip, 2-3 gun hissedemedigim olmustur.. Bebek hareket etse bile he hareketini hissedemiyoruz bu haftalarda, yeri bol suan rahimde.. ancak karın duvarina dogru yapılan hareketler hissediliyor. bebek buyuyp yeri darlasında her hareketini hissediyor olacaksın
Yüzün şişmiş "biliyorum"
Yüzün şişmiş "biliyorum"
1. Karnın yok ama hamilelik giymişsin!!!
Gebe: ay siz yanlış anladınız, ben hamile değilim ki! Bu elbise mitoz bölünme için. Çocuk benden bölünecek de...
2. Kız mı erkek mi? Erkek. "Keşke kız olsaydı"
Gebe: ya tüh. Erkek maalesef. Keşke siz de ağzınızdan konuşabiliyor olsaydınız ama insanın her istediği olmuyor işte...
3. Kaç kilo aldın? "7". Bizim bir tanıdık tüm hamileliği boyunca 7 kilo almış.
Gebe: her bir kiloda daha iyi mi tanıdınız yoksa toplamda yedi kilo mu tanıdınız?????
4. Yüzün şişmiş.
Gebe: sizin de içiniz... Tuzu kesin bari belki işe yarar...
5. Sezeryan çok rahat bence düşün!!!
Gebe: bir ihtimal olarak sezeryan mı düşüneyim yoksa sizce mi düşüneyim. Tam anlamadım. Soruyu tekrar alabilir miyim?
6. Her görüşümde kilo alıyorsun.
Gebe: her görüşümde daha da zayıflamış oluyorsun, ama edep adap olarak...
KİMSE BİZİMLE UĞRAŞMASIN!
#DirenGebe
:)))) cuk oturdu cevaplar çok beğendim
Bence hamileler kıskanılıyor
1. Karnın yok ama hamilelik giymişsin!!!
Gebe: ay siz yanlış anladınız, ben hamile değilim ki! Bu elbise mitoz bölünme için. Çocuk benden bölünecek de...
2. Kız mı erkek mi? Erkek. "Keşke kız olsaydı"
Gebe: ya tüh. Erkek maalesef. Keşke siz de ağzınızdan konuşabiliyor olsaydınız ama insanın her istediği olmuyor işte...
3. Kaç kilo aldın? "7". Bizim bir tanıdık tüm hamileliği boyunca 7 kilo almış.
Gebe: her bir kiloda daha iyi mi tanıdınız yoksa toplamda yedi kilo mu tanıdınız?????
4. Yüzün şişmiş.
Gebe: sizin de içiniz... Tuzu kesin bari belki işe yarar...
5. Sezeryan çok rahat bence düşün!!!
Gebe: bir ihtimal olarak sezeryan mı düşüneyim yoksa sizce mi düşüneyim. Tam anlamadım. Soruyu tekrar alabilir miyim?
6. Her görüşümde kilo alıyorsun.
Gebe: her görüşümde daha da zayıflamış oluyorsun, ama edep adap olarak...
KİMSE BİZİMLE UĞRAŞMASIN!
#DirenGebe
Herhalde vefasızligi kendi eşlerinden dolayı biliyorlar....hey allahım ya.cok guzel yazmişssin:- ) benim de 2. oglum gelcek insallah. herkes keske kız olsaydı diyor, daha vefalı daha iyi olur diyorlar, ne alakası varsa...yuzume diyemeyenler de arkamdan kendi aralarında o sekilde konusuyor, kimsenin agzı torba değil ki buzesin:)
Aman arkadaşım dikkat et üzme bebeğini rahat olmaya bak.Ya var ya resmen nefret ediyorum su insanlardan elimden gelse de 9 ay kimseyle gorusmesem keske gerci bunlardan dogumdan sonra da kurtulamazsin en iyisi amargi nin verdigi orneklerdeki gibi cevabi yapistirmak bisi diyen de olursa ben hamileyim psikolojim bi sure boyle demek
Benim gene misafirim var babaevimde gecirdigim hayatim boyunca ben bu kadar misafir gormemisimdir esimin tarafi cok anlayissiz sozde tum tatil boyunca evimden cikmayip kafa dinlemek istiyorum deyip hic bi yere gitmedim sanki inatlarina yapiyorlar esime de diyorum sayenizde yaptigim sinir stres yuzunden cocuguma bisi olursa o zaman korkun benden diye
56 kiloyla böyle şeyler duyuyorsan yok yok kesin kıskanılıyoruz :)))Banada cok sismisin bu ayda boleysen 9 u dusunemiyorum kilo almissin cok ama yakismis ilk.morel hozma sonra yakismis ama guzllsmissin daha cok catlarsin sen daha catlammissin ama bole sisersen catlarsin daha neler neler resmn cokertiler beni ki bu haftamda aldigim kilo 6 kilo 50 kilydm hamiwle kalmadan simdi 56 gobegimde gayt normal.
Herhalde vefasızligi kendi eşlerinden dolayı biliyorlar....hey allahım ya.
Aman arkadaşım dikkat et üzme bebeğini rahat olmaya bak.
56 kiloyla böyle şeyler duyuyorsan yok yok kesin kıskanılıyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?