ben çok erken hissetmeye başladım kişiden kişiye göre değişir halada aynı şekilde hissediyorum balık gibi juniourım
Paylaştığın fotograf sabah sabah yüzümü güldürdü. Küçük su kaplumbağası gülmeyi de biliyormuş...Kızlar ben dayanamıcam bebişimin 4 boyutlu fotosunu paylaşıcam:)) o kadar güzel poz veriyordu ki doktorum bu poz kaçırılmaz deyip fotosunu çekti güzel kızımın ve ultrasonda gülüyordu resmen hatta fotoda bile gülüyor gibi.. git gide annelik benliğime işliyor. Bundan bahsederken bile gözlerim doldu benim çok güzel çoookkk..
Eki Görüntüle 834808
kızlarrr konuyu bölmek gibi olmasında bebiş hareketleri ne şekilde hissediliyor çok merak ediyorum.arada bi karnımın sağ tarafında toplanma gibi bişey hissediyorum bebişimin hareketlerimi bu acaba yoksa gaz mı.. niye ayırt edemiyorumkiiii :18:
ben ilk iş gününe bebeğimi sabahtan görerek başladım o yüzden pazartesi sendrom falan olmadı bana :))) ben 18+3 üm ve 2 hafta sonrası için ayrıntılı ultrason'a gireceğim. Doktorum Kadıköy Acıbadem Melih Ataman Güven. Perinatologlar arasında alanında en iyilerden sayılıyor. Kendi doktorum öve öve bitirememişti kendisini. Yeni profosör oldu.. Ben memnun kaldım 2li testi mi o yapmıştı çünkü.
benim kontrolum bugundu 20 hqftaligiz. 380 gr olmusuz ve cok hareketliyiz:) simdi 1 ay daha.beklicem mecburz:/
günaydın kızlar bugün ankara çok soğuk
Dün başlamakla birlikte midemden boğazıma kadar rahatsız edici bir yanma başladı bugünde devam ediyor eyvah acaba mide yanmasımı başladı sizede oluyormu sanki bir kutu naneli şekerin hepsini yutmuş gibi:26: birde ben bu aralar çok nar yemek istiyordum yedim suyunu içtim sonra nette gördümki nar hamilelere iyi değilmiş çok şaşırdım bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba:26:
maşallah size .....
burası güneşli ama bende çok üşüyorum ve hapşırıp duruyorum
kız deme bende her akşam kocaman bir tane tek başıma yiyorum kafam karıştı şimdi.
ne kadara yaptıracaksın acaba? ben bakırköyde prof buldum 250 tl. uygun geldi bana. 300e yapan hastaneler varmış
41 kere maşallah :) o zaman bir üniversite hastanesine başvurun tıp litaratürüne geçin başka ne diyebilirim :)))
İbrahim saraçoğlu demiş nette gördüm bende üzüldüm yiyemiyorum diye dahada üzgünüm sözde düşük tehlikesi yaratıyormuş nekadar doğru işte
Dün başlamakla birlikte midemden boğazıma kadar rahatsız edici bir yanma başladı bugünde devam ediyor eyvah acaba mide yanmasımı başladı sizede oluyormu sanki bir kutu naneli şekerin hepsini yutmuş gibi:26: birde ben bu aralar çok nar yemek istiyordum yedim suyunu içtim sonra nette gördümki nar hamilelere iyi değilmiş çok şaşırdım bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba:26:
hıııc korkma bende ılk hamılelıgımde okadar tecrubesızdım kı abuk sabuk okadar sey almısımkı...
bebegını kucagına alınca ınankı herseyı yapıyorsun gercekten tek derdın banyo olsun bızde hep esım yaptırmıstı banyoyu mesela:)
sebamed kullanıyorum ben hala kızıma hıc sorun yasamadık alerjık bır bunyeye sahıp olmamıza ragmen...
mustelanın pısık kremı ve gogus catlakları ıcın kremı cok cok ıyıydı
bıberon felan cok alma belkıde emıcek hııc ıhtıyac duymuycaksın bızım mesela hıc bıberena ıhtıyacımız olmadı
gercııı her cocuk farklıymıs belkı bnm bu melegımde hııc emmıycek faklı sorunllarla karsılasacagımm
aynen vallaaa:) etrafımdaki bütün insanları deli ediyorum karnımın büyüdüğünü dile getirenlere gazında etkisi büyük diyorum daha neler bebek o bebek o kadar gazla patlar insan dyolar hoşuma gidiyorrr :)
41 kere maşallah :) o zaman bir üniversite hastanesine başvurun tıp litaratürüne geçin başka ne diyebilirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?