2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Dün başlamakla birlikte midemden boğazıma kadar rahatsız edici bir yanma başladı bugünde devam ediyor eyvah acaba mide yanmasımı başladı sizede oluyormu sanki bir kutu naneli şekerin hepsini yutmuş gibi:26: birde ben bu aralar çok nar yemek istiyordum yedim suyunu içtim sonra nette gördümki nar hamilelere iyi değilmiş çok şaşırdım bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba:26:

Paylaştığın fotograf sabah sabah yüzümü güldürdü. Küçük su kaplumbağası gülmeyi de biliyormuş...
Benden ona bunu iletir misin?

Günaydın yaz gelini, yazmadan edemeyeceğim. O hissettiğin toplanma hareketlerinin tek sorumlusu bebiştir. Bir hafta içinde çok daha netleşecek.

ne kadara yaptıracaksın acaba? ben bakırköyde prof buldum 250 tl. uygun geldi bana. 300e yapan hastaneler varmış

benim kontrolum bugundu 20 hqftaligiz. 380 gr olmusuz ve cok hareketliyiz:) simdi 1 ay daha.beklicem mecburz:/

maşallah size .....

günaydın kızlar bugün ankara çok soğuk

burası güneşli ama bende çok üşüyorum ve hapşırıp duruyorum

kız deme bende her akşam kocaman bir tane tek başıma yiyorum kafam karıştı şimdi.

maşallah size .....

burası güneşli ama bende çok üşüyorum ve hapşırıp duruyorum

kız deme bende her akşam kocaman bir tane tek başıma yiyorum kafam karıştı şimdi.

İbrahim saraçoğlu demiş nette gördüm bende üzüldüm yiyemiyorum diye dahada üzgünüm sözde düşük tehlikesi yaratıyormuş nekadar doğru işte

kızlar bu arada herkese merhaba,
geçmiş bayramınız kutlu olsun.
malum bayramda giremedim bayram telaşı yordu beni

bakıyorum sizlerde iyisiniz herşey yolunda

çatlaklar için mustela kullanıyorum. banyodan sonrada Johnson bebek yağı sürüyorum. mustelanın çatlak yağını aldım bi de. sprey şeklinde.dün kullandım acaip güzel bişey. yumuşacık yaptı. tavsiye ediyorum. kremleride internetten aldm uyguna geldi.eczanelerde daha pahalı

ne kadara yaptıracaksın acaba? ben bakırköyde prof buldum 250 tl. uygun geldi bana. 300e yapan hastaneler varmış

ben hiç sormadım detaylı ultrasonu ne kadara yaptıracağımı. benim 2 sigortam var o yüzden bana kalacak fazla bir meblağ olacağını sanmıyorum telaşlandım bak şimdi yaaa:))

41 kere maşallah :) o zaman bir üniversite hastanesine başvurun tıp litaratürüne geçin başka ne diyebilirim :)))

yorumlarınız ikidir rahatsız edici boyutta kendi fikirlerinizi kendinize saklayın ok.herkesin gebeliği farklıdır

Günaydın.mide yanmam bir aydır var.midemden kursagima kadar zehir gibi oluyor bazen çok yoğun bazen iyi.ilk doktora sorduğumda erken başlamış dedi gaviscon yazdı,zaten basucumda hep şurup.nar konusunda bisey bilmiyorum bende seviyorum..

oyyy ne güzel bir babaymış o :)) banyosunu baba yaptırmış müthiş şanslısın. Benim bey yeni doğan bebeğe elini bile süremiyor korkudan o benden de beter :))
Sebamed için medikal bir ürün olduğundan yeni doğan bebeklere pek önerilmiyor denilmişti bana o yüzden ben de ilk başta onu istememe rağmen öyle duyunca vazgeçtim bübchen ürünlerine karar verir gibi oldum ama her an fikrm değişebilir:))
Göğüs çatlakları için de benim şimdiden başladı göğüs çatlaklarım ve dermatolog a gittim dün o bana e vitamini kapsülü verdi ve bunun içindekini enjektörle çekip göğüslerine sür dedi. Ben hala denemedim eğer işe yararsa mutlaka bilgilendiririm.
mustelanın pişik kremini de kaydettim onu da araştırayım :))
biberon konusunda da ben sezeryan doğum düşünüyorum ve her ihtimale karşı bir biberon alıcam belki sütüm gelmez diye. onda da avient cam olanını tercih edicem büyük ihtimalle. bi de 4. ayından sonra mecburen işe başlıcam o yüzden de sütümü sağıp vermem gerekecek o yüzden de biberon şart.

aynen vallaaa:) etrafımdaki bütün insanları deli ediyorum karnımın büyüdüğünü dile getirenlere gazında etkisi büyük diyorum daha neler bebek o bebek o kadar gazla patlar insan dyolar hoşuma gidiyorrr :)

benim hafif çıktı ama moda öyle girmişim ki hamile taytı ve tunikleriyle dolaşıp hamile olduğumu ilan edesim geliyor insanlara :))
gerçi işyerindekiler falan hep şey diyor. EML yüzünde hamileliğin getirdiği bir nur var yüzüne bakan anlar hamile olduğunu. Bu çok hoşuma gidiyor :))

Kızlar şu an Tv8'de canlı yayında bebek beslenmesi konusu var.
Müsait iseniz siz de izleyin isterseniz.

41 kere maşallah :) o zaman bir üniversite hastanesine başvurun tıp litaratürüne geçin başka ne diyebilirim :)))

400 450 gr olunca hissedilir diyen sizdiniz dimi?
bu şekilde kalıplaşmış bir doğru yok bana kalırsa.. siz bakış açınızı biraz genişletin..
benim ki de 260 gr ve ben de yaklaşık 2 haftadır hissediyorum ve ilk hamileliğim olmasına rağmen hissediyorum. Bu şekilde davranarak kendi doğrularınızın tek doğru olduğunu savunmanız size göre ne kadar doğru ise, biz de hissediyoruz diyorsak sizin de bize saygı duymanız gerekir.. öyle tıp litaratürü zırvalarına girip insanları rencide etmeyin.....!!!!

o mide ağrısı ara sıra bende de oluyor. Çok sinir bozucu bir durum gaviscon içiyorum ve biraz hafifletiyor gibi ama tam da işe yaramıyor.
Nar la ilgili olanı da ilk kez senden öğreniyorum. Niye zararlıymış ki vitamin deposu halbuki anlamadım gitti :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…