İlgine teşekkürler Genic . Öyle ciddi ağrım sızım endişelenecek bi durumum yok neyseki.Sadece paylaşmak istedim merak ettim benzeri durumda olan var mı diye..Vitamin hapı kullanmıyorum iştahım da1 haftadır açıldı zaten sanırım bu normal herhalde bu haftalardan sonra.Dediğin gibi muz tüketiyorum zaten.Ctesi 4lü taramam var o zaman kafama takılanları soracağım doktoruma.Sana da geçmiş olsun , sağlıklı bir gebelik dilerim sevgiler.
Dün başlamakla birlikte midemden boğazıma kadar rahatsız edici bir yanma başladı bugünde devam ediyor eyvah acaba mide yanmasımı başladı sizede oluyormu sanki bir kutu naneli şekerin hepsini yutmuş gibi:26: birde ben bu aralar çok nar yemek istiyordum yedim suyunu içtim sonra nette gördümki nar hamilelere iyi değilmiş çok şaşırdım bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba:26:
Kendim için haftamı ikili test sonucunda çıkan tahmini doğum tarihine göre hesaplıyorum ben artık. Yani Sat'a göre değil.
Ama dışarıdan soranlara 4,5 aylık diyorum yuvarlak hesap.
Ben kimseye veremicem sanki.
Doğduktan sonra hep kucağımda olsun istiyorum : ))))
İlk üç ay zaten bebeğin hep anne ile olmasında hiç bir sakınca da yokmuş,
Hani aman kucağa alışmasın filan lafları hiç doğru değilmiş.
Hep ten tene olalım istiyorum : ))
rica ederim Schaqa bende bu tarifi netten araştırırken buldum gerçektende işe yaradı
hayat ne acımasız yada bazı insanlar diyeyim haberlerde gördüm anne 2 aylık bebeğini eve kapatıp tatile gitmiş 9 gün boyunca bebek açlıktan susuzluktan ölmüş içim acıdı bakarken burda bebek için kıvranan onca insan varken bazılarıda böyle sahip oldukları nimeti hiçe sayıyorlar içimden çok kötü kelimeler geçiyor o kadın için ama dillendiremiyorum malesef insanlık nereye gidiyor
Selam Kızlar,
Dün doktor beni 20 haftada perinatologa yönlendirdi .ben dedim ki 3lü mü yapılacak yok dedi detaylı ultrasona gireceksin bebeğin kalbinde delik var mı yok mu(Allah korusun) Kemikleri ile ilgili bir sıkıntı var mı yok mu tüm organları ile ilgili detaylı muayene olacaksın dedi. Dedim 3lü test yapılmıcak yani dedim.
doktorum da dedi ki 2li testin doğruluğu %85 90larda. 3lü testin ise %60 larda 4lü testin ise %70lerde dedi. Bu oranlara bakılınca 2li testte sorun yoksa ben 3lü veya 4lü yü neden yapayım ki . Yani %90 doğruluk payı olana mı itimat etmeli yoksa %60 70 lere mi itimat etmeli dedi.. çok mantıklı bu söylediği aslında.
Sizler de bu konuyu mutlaka doktorunuza sorun. Eğer 2li testinde riskli bir durum yoksa herşey normalde 3lü ye ve 4lüye gerek yok.Boşuna paranızı harcatmayın..
İşyerindeyim ve sürekli abur cubur yiyorum acıkınca yani durum biraz tehlikeli gibi sankiAnnenin anksiyetesi direk çocuğa yansıyor zaten o yüzden en güzeli biz enerjik ve mutlu olalım ki mutlu mutlu bebişlerimiz olsun.
çok tatlı bunlar yaaa oğlunun ne kadar sevimli görüneceğini tahmin etmek zor değil:)))
bende bu kardan adamı çok beğendim ama kararsız kaldım çok tatlı sağlıkla giysin kuzucuk
içinde bebek yokken bile çok sevimli :) olunca kimbilir nasıl güzel olacak. Rabbim güzel ve sağlıklı günlerde giymesini nasip etsin.
kesinlikle öyle ben de moralimi bozacak şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum o yüzden.. hep eğlenceli şeyler izliyorum. Eğlenceli şeyler okuyorum. Komik şarkılar dinliyorum ve hep gülme halindeyim. ama bunu zaten normalde de hep bu şekilde uyguluyordum. Kimse benden sıkılmasın herkes emel denildiğinde onunla beraber eğlenilecek biri olarak bahsetsin istiyorum. Keşke mümkün olsa da hamileler partisi yapabilsek :)))
ya hep süslü seyler almak istiyorum erkek diye süssüzmü olsun oğlusum dimi ama :)
Kizlar demin oturdum detayli ultrason icin anadolu yakasinda olan 10 hastaneyi aradim bekletmelerinden bunalmasam daha da arayacaktim da dayanamadim :)) umarim faydali olur
1. Atasehir Avicenna hospital
150 ₺ + 40 ₺ muayene ucreti
2. Atasehir Acibadem
Sgk anlasmamiz yok dedi fiyat 1.148₺ dedi telefonu kapatirken gulmeye basladim adam bozuldu :))))
3. Kadikoy Şifa hastanesi
490₺ muayene dahil
4. Emsey hastanesi pendik kurtkoy
80₺ + 40₺ muayene ucreti
5. Fatih universitesi Sema hastanesi Maltepe
328₺ + 95₺ muayene ucreti
6. Çamlica Medicana hastanesi
Telefonda bilgi vermiyorlarmis :)))))
7. Çamlica Hospitalium
120₺ + 35₺ bi hocanin 25₺ diger hocanin muayene ucretiymis artik hangisini secersen..
8. Afiyet hastanesi Ümraniye
140₺ muayene ucreti dahil
9. Medicine Pendik
190₺ + 35₺ muayene
10. Üsküdar Mihrimah Sultan Hastanesi
126₺ + 52₺ muayene ucreti
oyyy hastaneler arasındaki fark niye bu kadar fazla yaaa. En fazlası da herzamanki gibi acıbadem. Peki şeyi sordun mu perinatologlar mı yapıyolarmış yoksa radyologlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?