Canim sordum ama fiyat bilgisi verenler dogru duzgun bi bilgiye sahip degildi detayli bisi sorunca bolume aktarmam lazim diyorlardi o yuzden cok ustelemedim :/
kızlar iyi ki varsınız valla burada bilmediğimizi de öğreniyoruz. sabah yazmıştım detaylı ults. girecem diye sonra burada okuyunca dank etti.. benim gittiğim hast. radyologlar yapıyormuş. küçük bir araştırma sonucu iyi bi perinatoloj uzmanı buldum. perşembeye gün aldım.
Eminim senden o şekilde bahsediyorlardır.Enerjin burdan da anlaşılabiliyorGerçekten öyle bir parti yapabilsek süper olurdu
Merhaba ben de bunu yeni öğrendim.benim randevum yarın.radyolog yapıyormuş.bir sorun olur mu?
Kizlar demin oturdum detayli ultrason icin anadolu yakasinda olan 10 hastaneyi aradim bekletmelerinden bunalmasam daha da arayacaktim da dayanamadim :)) umarim faydali olur
1. Atasehir Avicenna hospital
150 ₺ + 40 ₺ muayene ucreti
2. Atasehir Acibadem
Sgk anlasmamiz yok dedi fiyat 1.148₺ dedi telefonu kapatirken gulmeye basladim adam bozuldu :))))
3. Kadikoy Şifa hastanesi
490₺ muayene dahil
4. Emsey hastanesi pendik kurtkoy
80₺ + 40₺ muayene ucreti
5. Fatih universitesi Sema hastanesi Maltepe
328₺ + 95₺ muayene ucreti
6. Çamlica Medicana hastanesi
Telefonda bilgi vermiyorlarmis :)))))
7. Çamlica Hospitalium
120₺ + 35₺ bi hocanin 25₺ diger hocanin muayene ucretiymis artik hangisini secersen..
8. Afiyet hastanesi Ümraniye
140₺ muayene ucreti dahil
9. Medicine Pendik
190₺ + 35₺ muayene
10. Üsküdar Mihrimah Sultan Hastanesi
126₺ + 52₺ muayene ucreti
Allah bu özel hastaneleri bildiği gibi yapsın yaa. Ben de Acıbadem'i aradım oraya gideceğim için. Normal fiyat 1147 Tl dedi. Benim Acıbadem Sigortam var ve Acıbadem Sigorta ile gittiğimde ise fiyat 451 TL'ye iniyor. Bu fiyat üzerinden de % 80 lik kısmı sigorta karşılıyor ve bana ödeme olarak 90 lira kalıyor.
Hadi bizim şansımız varda bundan yararlanıyoruz. Neden fırsatı olmayan biri işinin ehli olmayan birinin eline düşmek zorunda kalıyor. Yaaa çok sinir bozucu bir durum.. İçim kıyıldı...
Cnm bende bugün tetanoz aşısı oldumda, ben iki yıl öncede iki doz olmuştum ama tam tarihten emin değilm öteki ay tekrar olsam fazla olur mu acaba Dr a da soracm gittiğimde netten baktım fazlasının bi zararı olup olmadığı yazmıyor, eksik olursa sakıncalı sanırım, bilgin var mı bu konuda?????
selam arkadaşlar bugun ilk tetenos aşımı odum şuan sağ tarafım felç gibi uyuştu kaldı birazda kolum ağrıyo kendimi eve zor attım anlayacağınız neyse size söylemek istediğim başka birşey bebişimin cinsiyeti netleşmesede kız isimleri düşünmeye başladık eşimle kevser ismini düşündük ilk ama kimseye beğendiremedik şöyle birşey var akşam kv görümcem oturyoduk isim konusu açıldı kv ben bahar koydum adını dedi tabi ben başka eslem yada yağmur olmasını isterdim görümcem yağmur ismini sevdi kv bharda ısrarcı bu isimlerin yanına birkaç isim daha ekleyip eşime kura çektirdik yağmr çıktı kv kızdımı üzüldümü anlamadım şimdi bana hep iyi bir kv oldu ilk torn haliyle hevesleniyorlar kimseyi kırmak istemiyorm gece düşünmekten uyuyamadım sanki vicdanım sızladı ama o kadar sıkntıları çektikten sonra adını koymayada hakkım olsun diyorum paylaşmak istedim......
Yaaa ben bu ınsanlarıda anlamyorum sıgortasız acıbademe gıdenlerı nıe dersen bu ısın uzmanı turkıyede 2 tane rıza madazlı ve etıl yuksel 1 kusur acıbademe verıcegıme (tabıkı ordakılerde ıyıdır ama) bu ısın duayenlerıne 500-600 verırım daha ıyı.
ben ılk hamılelıgımde atıl hocaya gıtmıstım 2 ay onceden randevu zor bulmustum adam bana cok kızmıstı "senın gebelıgınde hıcbır sorun yok nıe bana geldın " dıye..
moralinizi bozmak gibi olmasın ama riskli gebelikler için ayrı bir uzmanlık alanı var perinatolog. Bu adamlar bebeğin kalp ekg'sini bile çekebilecek şekilde uzmanlaşmış insanlar. Yani radyologlar bu işi yapan uzman kişilerdi madem neden perinatologlara gerek duyuldu ki?
belki de iyilerdir onlarda bu işte ama bana herkesin uzmanlık alanı farklıdır gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
İşte benim doktorumda riskli gebelere önerdiğini söyledi(perinatolojı uzmanını).riskli olmadığım için gerek görmedi , burada yaparız dedi.
Yaaa ben bu ınsanlarıda anlamyorum sıgortasız acıbademe gıdenlerı nıe dersen bu ısın uzmanı turkıyede 2 tane rıza madazlı ve etıl yuksel 1 kusur acıbademe verıcegıme (tabıkı ordakılerde ıyıdır ama) bu ısın duayenlerıne 500-600 verırım daha ıyı.
ben ılk hamılelıgımde atıl hocaya gıtmıstım 2 ay onceden randevu zor bulmustum adam bana cok kızmıstı "senın gebelıgınde hıcbır sorun yok nıe bana geldın " dıye..
kızlar bu detaylı ultrason ne için yapılıyor? daha doğrusu şöyle söyleyeyim neden bu kadar çok araştırıyorsunuz bana da söyleyin. Ben Hakkarideyim doktorum büyük ultrason için randevu almamı söylemişti dündü randevum, gittiğimde radyolog mu ne olduğunu bilmiyorum da kafasını büyüttü ölçtü gövdesini ölçtü kolunu bacağını her yerini ölçtü tek tek kalbine baktı iyice ben tam göremedim ama eşim görüyordu inceleyip durdu sonrada sonuçları doktorunuzdan öğrenebilirsiniz dedi. Genel durumu iyi maşallah dedi. Bu kadar yani doktorumda izinde olduğu için sonucu soramadım. Benim bilmediğim birşey mi var Hakkari devlet hastanesinde bile yapıldığına göre bu işlemin diğer devlet hastanelerinde neden yokta paralı araştırıyorsunuz :26:
canım henüz elime geçmedi ama bende dayanamadım =) hatta önce baskasının sepeytindeydi almasın diye cok dua ettim ve kabul oldu kaptım hemen :)
Ama nerden aldınız bunları ya çok şekerler
Biliyorum o siteyi ama daha sık takip etmeliyim :))butik bebe diye bir site varya canım ordan aldım birini baby stonedan diğerini seren bebek dünyasından aldım :)
kızlar ya bize bitki çayı zararlı mıdır? mesela ıhlamur adaçayı filan? çünkü ben galiba girip olmak üzereyim boğazım acıyo yutkunurken ve burnum akmaya başladı hafiften? ne yapabilirim...
Evet canim i.sina da yapacam nasip olursa .bir hayli degismis i.sinada.odalar nasil bilmiyorum ama.doktorum iyi canim sirf o yuzden orasi tercihim.esin icin ogretmen evini .polis evini ayarlayabilirsiniz canim .hastanede hem annen hem esin rezil olmamis olur cok yoruluyolar.benim ilkte esimde kaldi annemde .ikiside cok yoruldu uyuyamadilar.
kızlar ya bize bitki çayı zararlı mıdır? mesela ıhlamur adaçayı filan? çünkü ben galiba girip olmak üzereyim boğazım acıyo yutkunurken ve burnum akmaya başladı hafiften? ne yapabilirim...
canım adaçayı ve sinameke rahim kasılmasına sebep olduğu için yasak.serbest olan bitki çayları ıhlamur,papatya ve rezene yinede araştırmanı tavsiye ederim geçmiş olsun
Biliyorum o siteyi ama daha sık takip etmeliyim :))
Canım adaçayı içme sakın düşük riski yapabiliyormuş, benim Dr ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin dedi, birindende kuşburnu tansiyonu yükseltiyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden sadece ıhlamur içiyorum, bu arada bal benim boğazıma çok iyi geliyor, faranjit var bende meslek hast. balla toparlıyorum hep ama yutkunurken boğazının her yerine dendiğine emin ol yandığını hissedeceksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?