2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben 22.haftam için randevu aldım.perinatolog bakacakmış centrale gidicem ve 220 tl istiyorlar normal mi? ilkinde yaptırmadım ama sağlık ocağındaki hemşire bile yaptırın deyince arada kaldım.

benimd doktorum aşırı rahat. tanıdık zaten. her an telefon ucunda güveniyorum ama gene de tedbirli olmak önemli diye düşünüyorum. neredeyse ilk hamileliğimde sıkıntı olmadığı için test yaptırmayacak. kan sayımım bile yapılmadı ben sorup duruyorum gelecek ay yapacağız dedi. şu ana kadar sdc 2li teste girdim.

Ben dün devlet hastanesine sordum ayrıntılı ultrasonu. 20-24. haftalar arasında 50 tl ücretle yapılıyormuş bilgilerinize..

sen yine iyisin canım benim 2li test bile yapılmadı sadece ense kalınlığına baktı ve herşey yolunda dedi 2li teste gerek görmedi bakalım ctesi 4 lü test yapıcak neyseki :) Üstelik ilk hamileliğim yani..

sen yine iyisin canım benim 2li test bile yapılmadı sadece ense kalınlığına baktı ve herşey yolunda dedi 2li teste gerek görmedi bakalım ctesi 4 lü test yapıcak neyseki :) Üstelik ilk hamileliğim yani..

doktor prof. kendine güveniyor ve gereksiz test istemiyor anlıyorum ama çok rahat ya:))
hepsinin tutumu farklı oluyor. nasılsın diyor iyiyim diyorum ben de aklıma da bir şikayet gelmeyince o da rahat bırakıyor herhalde. ilkinde habire tartıyordu bu sefer çok zayıflamışsın iyi olmuşsun dedi, tartılmıyorum bile:))

evet evet onla da ilgili şikayetin var mı deyince iyiyim sıkıntı yok diyorum o da üstelemiyor.Yalnız seninki de hepten rahatmış tartmıyor bile :))

Günaydın Yarenciim,
Ya 2 gün önce doktorumun 2 li test ve 4 lü testler için yazdığı şeyi yazmıştım. 2 li testin doğruluk payı %85 90larda 4 lünün ise %70lerde. Neden 2li yi gerek görmeyip 4 lü yapıyor onu anlamış değilim. şu konu ile ilgili bir standart yok herkesin kafası karışıyor bu yüzden ..

Günaydın canım, Valla ben de anlamadım ki kime desem de yadırgadı yani 2 li yapmayanı ilk defa görüyorum diye..Sen yap 2liyi gerek görmüyorsan 4lü yü yapma yani dimi..

Günaydın canım, Valla ben de anlamadım ki kime desem de yadırgadı yani 2 li yapmayanı ilk defa görüyorum diye..Sen yap 2liyi gerek görmüyorsan 4lü yü yapma yani dimi..

evet hakikaten çok şaşırdım. 4lünün pek bir kıymeti yok ve şöyle bişey olacak riskli çıkma olasılığı daha da yüksek çünkü doğruluk payı çok az. Yani gereksiz yere sinirini bozacak bir uygulama.. inşallah sıkıntısız atlatırsın canım benim:))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. grip oldum ve gözlerim kan çanağı gibi gözlerime vurdu bu defa.

inşallah daha da ağırlaşmadan atlatırım.

ayy doğru diyosun bi de o var di mi riskli çıkma olasılığı hatalı sonuç vs..Neyse ya pozitif olacaktık :)) O zaman ben de ctesi gidince madem sen bana 2li yi yapmadın ben de 4 lüyü yaptırmıyorum diyim hepten sarpa sarsın iş

Dün detaylı ultrasona girdim. 2'li testten sonra 3'lüve gerek görülmediğinden detaylı ultrasona girdik. Bu arada bir. İlgi vereyim ben yeditepe tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım. Oluş api adından çok yetenekli olduğunu düşündüğüm bir doktor yaptı. Özel sigortadKi doğum tazminatını çok kullandığımızdan bunu peşin ödemeyi tercih ettik. Toplam 390 lira tuttu. Eğer sigorta indirimini kullanmak isteydik 250 lira ödeyecektik. Neyse... Kızlar ultrasonda şunu fark ettim. Ben şu hayatımda daha güzel hiç bir şey görmedim, yemin ederim. Heyecandan ve mutluluktan dün gece uyuyamadım. Hala fotograflarına bakıyorum. Aklımı oynatmam değil mi? Sizler de aynı şeyi hissedeceksiniz. Önceki ultrasonlar da çok güzeldi ama bunda ufaklık bayağı büyümüş, ete kemiğe bürünmüş, yüz ifadesini görebiliyorsunuz. Bunu deneyimlemenizi çok istiyorum. Keyiften ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Kızlar içinizde bir mucize var ve giderek büyüyor...

kızlar sanırım ben hallettim ultrason işini fikir olsun 2 arkadaşımın tavsiyesi üzerine aradım koşuyolu görünteleme merkezi 4 boyutlu doktorunuda tavsiye etmişlerdi 360 tl miş sgk anlaşması yokmuş ama doktorumun ismini söyledim ayşe nurcan ünlüerin hastasıyım dedim herşey dahil 170 tl dediler cd felende zaten veriyorlar oraya gidicem 8 kasımda

:))))))))))))))))))))) doktorla aşık atan tek hasta olarak tıp literatürüne girersin bak söylemedi deme:))
çok şükür şu tıp literatürünü ben de cümle içinde kullandım oleyyy oleyy oleyyy
Allah korusun canım benim sen gönlünü ferah tut.Doktorun da vardır bir bildiği demek ben de bilemedim şimdi :))

bu arada kızlar tartıldım dört buçuk ayda sadece bir kilo almışım yaa göbeğim biraz çıktı aslında beli baya oluyo ama niye kilo alamıyorum ki gerçi ilk zamanlardaki iştahım da yok

bende devlet hastanesinde yaptırdım.her yerine baktı.maşallah bi problem yok dedi.benimde kafam karıştı şimdi.bende radyolog mu olduğunu bilmiyorum.

kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.

kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.

ilk gebelikse cnm doğaldır mutlaka kıpırdıyordur sen hissetmiyorsundur ama yine de ihmal etme doktora git tabi ki cok tatlı bişi yediğinde biraz uzan o zaman kıpırdar . . beslenmene dikkat et bol su iç . . endişelenmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…