2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bu arada kızlar tartıldım dört buçuk ayda sadece bir kilo almışım yaa göbeğim biraz çıktı aslında beli baya oluyo ama niye kilo alamıyorum ki gerçi ilk zamanlardaki iştahım da yok

aynı durumdayım sadece bir kilo az bi göbek ve iştahsızlıkk:) bebeğimiz ve biz sağlıklı olalımda gerisi olur inş.

Canım sen böyle anlatınca o kadar çok heyecanlandımki ve duygulandım.Şimdi gelecek ayki detaylıyı iple çekiyorum.

arkadaşlar slm, bende bugün doktora gidicem, detaylı ultrason çok gerekli mi, sonuçta 2 li 4 lü test yaptık doktorumuz her seferinde ultrasonda bakıyor, bunlar bebeğimiz hakkında yeterli bilgi vermiyomu ki.

kızlar detaylı ultrasonda bebeğimin 2 hafta ileri olduğunu 75 veya 100 lük tokluk kan şekerine bakılması lazım dedi.ileri olmaması gerekir dedi.aranızda böle bişey olan varmı?

2 hafta ileri olması boyunun ve kilosunun 2 hafta önceden geldiğini gösterir. ya erken döllenme olmuştur .Ya da şöyle bir durum var ki şeker hastalığı olanlarda genelde bebek iri oluyor. Sen şeker yükleme testini biraz erken yapmış olacaksın ki bence bu senin için bir avantaj, sen endişelenme hiç canım benim. Gebelik şekeri çoğu kadında çıkıyor hamilelikten sonra da geçiyor.. Diyetle falan kontrol altına alınabilen bir durum. İnşallah yoktur ama olsa bile sakın canını sıkma çaresi olan bir şey..
Haberdar et mutlaka..

örgü yapmayı çok isterdim ama el becerim pek yok .O yüzden anneler teyzeler bu görevi üstlendi. kız demiştim 1 ay önce pek inanmamışlardı kız olduğuna o yüzden örmemişlerdi bişey. 2 gün önce %100 kız dedi doktor hepsine tek tek haber ettim. %100 kız örüverin gaari artık yeleklerini patiklerini dedim

kızlaaaaaarr cinsiyeti öğrendik.. oğlumuz olacakmış

Rabbime şükür...kızlar değişme olma ihtimali düşük di miiii :26: ona göre bi sürüüüü maviş şeyler alıcam daa hemen

aaa ama canım lütfen tıp literatürüne geçmek için bi üniversite hastanesine başvurmam gerekiyor onu atlıyosun :))

pardon onu unutmuşum üniversite hastanesi evet kesinlikle oraya gidilmeli kızlar literatüre girmek isteyenler en yakın ünv hastanesine başvursunlar :))

yuxektopuk sen doğuma hazırsın yaw :)) bi bebek eksik kalmış maşallah :))
bi de az diyor tetetetete biz napalım o zaman biz de 2 battaniye 2 çıtçıtlı body ,1 süslü şapka ve bir süslü çorap var :))

arkadaşlar slm, bende bugün doktora gidicem, detaylı ultrason çok gerekli mi, sonuçta 2 li 4 lü test yaptık doktorumuz her seferinde ultrasonda bakıyor, bunlar bebeğimiz hakkında yeterli bilgi vermiyomu ki.

bu senin tercihin tabii zorunlu birşey değil. ama detaylı ultrasonda doktorumun bana söylediği kalp ekg si çekilecek ve kalbinde delik var mı yok mu ona bakılacak. Omurgasındaki kemikler tam mı? damağında yarık var mı yok mu? mide bağısak böbrek fonksiyonları nasıl ona bakılacak. Aslında önemli taramalardan biri. Ama eğer senin için rahatsa yaptırmana gerek yok ..

kızlaaaaaarr cinsiyeti öğrendik.. oğlumuz olacakmış

Rabbime şükür...kızlar değişme olma ihtimali düşük di miiii :26: ona göre bi sürüüüü maviş şeyler alıcam daa hemen

hayırlı olsun oğluşun.. 18 haftayı geçtiyse eğer kesindir zaten. Benimki 15. haftada kız olduğunu söylemişti. emin miyiz diye bu gidişimde sordum kukusundaki yanakları bile gösterdi
gönül rahatlığıyla maviş kıyafetler alıver artık :)))

merhaba kızlar maşallah herkes alışverişe başlamış ben de az az başladım :) benim de oğluşum olacak inşallah. detaylı ultrasona da girdim kendi drum yaptı başka dr a gitmedim 24. haftada geldiğinde bidaha bakarız dedi 19+1 de gitmiştim çünkü. ama yüzü çok belirgindi çok muhteşem bir duygu. bugün de ilk defa tekmelerini net bir şekilde hissettim karnım hopladı :)

kızlar ben bebişime bebek arabası aldım ebebekte kampanya vardı bu ay sonuna kadar devam ediyor nuna pepp bebek arabası bayağı araştırdım çok hafif şık bir araba oto koltuğuyla uyumlu traveller sistem bence sizde bakın. katlandığında çok az yer kaplıyor. aslında araba için erken ama bu arabayı daha öncesinden almayı kafama koymuştum kampanyalı görünce dayanmadım aldım ana kucağı bebek arabası bir de adaptörü 799 tlye aldım

ayy çok rahatladım ; sağol canm... 19 +3 günlük bebişim.ya dr.a kesin mi diye sorduğumda hiçbirşey kesin değildir.bu bebeği kucağına alacağın bile kesin mi sanıyrsun 24.haftada şıp diye suyun gelirse ... gibi olumsuzlukları sıralayınca şok oldum.hevesi kursağımda bıraktı .ya dedim tabi hiçbir şeyin garantisi yoktur ama insan ismiyle hitap etmek istiyor vs.... geçici görevlenmdirmeyle gelen bir bayan dr.du...
hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar bazı dr.lar.hem kadın hem de benim ilk bebeğimi kaybettiğimi bildiği halde canımı sıktı

cnm çok sağol , çok güzel bilgiler verdin valla, yaptırmak mantıklıymış

ben de yelek başlıcam ama elimde abiye ördüğüm var o bitsin başlıcam süper yapamıyorum ama yapcam giysin kuzummmm
ne bilim cnm şekere bakılsın falan deyince bende korktum.iri bi bebek dedi.normalde sata göre 18 hafta olması lazım ultrasonda 20 çıkıyo.peki sana şeker testi yapıldımı.
oğlumda şeker çıktı bebeğim iri değildi ama testte çıktı diyet yaptım günde 6 öğün yiyordum her gün şekerimi ölçüyordum sıkıntı etme arkadaşımda da çıktı bebeği kiloluydu insülin vuruluyordu yine düşmüyordu şekeri kızı 3 yaşında dal gibi şimdi dert tme şeker çıkarsa diyet yaparsın olur biter

bunlara baktı dr geçen kontrolde periyontolog dr umm

aynılarını benim doktorum da söylemişti kesin mi diye sorduğumda... Bunu izah etmenin farklı bi yolu olabilir yani bu şekilde denmez ki ama anlamıyorlar işte

yuxektopuk sen doğuma hazırsın yaw :)) bi bebek eksik kalmış maşallah :))
bi de az diyor tetetetete biz napalım o zaman biz de 2 battaniye 2 çıtçıtlı body ,1 süslü şapka ve bir süslü çorap var :))

ya evet benim 3 yıl çocuğum olmadı hevesle bekledim görüyordum içim gidiyordu alıyordum herkez alma iyideğil diyordu dayanamıyordum 6 tanede önlüğümüz var yazmamışım çok şükür kullanmak nasib olucak alırsın canım annem derki yeterki paran olsun 1 günde alırsın doğru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…