kıslar bende bugün bu cicileri sipariş verdim netten, özellikle annesinin kuzusu olanlar çok hoşuma gitti, bi bakın derim
Eki Görüntüle 836644 Eki Görüntüle 836645 Eki Görüntüle 836646 Eki Görüntüle 836647
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. grip oldum ve gözlerim kan çanağı gibi gözlerime vurdu bu defa.
inşallah daha da ağırlaşmadan atlatırım.
bu arada kızlar tartıldım dört buçuk ayda sadece bir kilo almışım yaagöbeğim biraz çıktı aslında beli baya oluyo ama niye kilo alamıyorum ki gerçi ilk zamanlardaki iştahım da yok
Dün detaylı ultrasona girdim. 2'li testten sonra 3'lüve gerek görülmediğinden detaylı ultrasona girdik. Bu arada bir. İlgi vereyim ben yeditepe tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım. Oluş api adından çok yetenekli olduğunu düşündüğüm bir doktor yaptı. Özel sigortadKi doğum tazminatını çok kullandığımızdan bunu peşin ödemeyi tercih ettik. Toplam 390 lira tuttu. Eğer sigorta indirimini kullanmak isteydik 250 lira ödeyecektik. Neyse... Kızlar ultrasonda şunu fark ettim. Ben şu hayatımda daha güzel hiç bir şey görmedim, yemin ederim. Heyecandan ve mutluluktan dün gece uyuyamadım. Hala fotograflarına bakıyorum. Aklımı oynatmam değil mi? Sizler de aynı şeyi hissedeceksiniz. Önceki ultrasonlar da çok güzeldi ama bunda ufaklık bayağı büyümüş, ete kemiğe bürünmüş, yüz ifadesini görebiliyorsunuz. Bunu deneyimlemenizi çok istiyorum. Keyiften ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Kızlar içinizde bir mucize var ve giderek büyüyor...
kızlar detaylı ultrasonda bebeğimin 2 hafta ileri olduğunu 75 veya 100 lük tokluk kan şekerine bakılması lazım dedi.ileri olmaması gerekir dedi.aranızda böle bişey olan varmı?
kimler doğum hazırlığı yapmaya başladı gerçi erken ama çokta o güne sıkıştırmamak lazım kıyafetler almaya başlayan bebek battaniyesi ördüren malum kış ayında olucak patik süeter ören varmı ben kızıma patik ördüm çok tatlı oldular artık ben yavaş yavaş başlıycam hazırlık yapmaya
kıslar bende bugün bu cicileri sipariş verdim netten, özellikle annesinin kuzusu olanlar çok hoşuma gitti, bi bakın derim
Eki Görüntüle 836644 Eki Görüntüle 836645 Eki Görüntüle 836646 Eki Görüntüle 836647
aaa ama canım lütfen tıp literatürüne geçmek için bi üniversite hastanesine başvurmam gerekiyor onu atlıyosun :))
bizim az bile kaldı anakucağını aldık zaten ben o olmadanda badiler almıştım 8 tane çıtçıtlı badi 3 tulum 4 ince 1 kalın battaniye 2 alt açma mendilleri bitirdi annanesi 2 yelek 2 hırka örülüyor 4 patik biberon 2 emzik 3 emzik kordonu 1 havlu 2 de hastane çıkışı aldık ama çok kapsı değil 1 atkı çorap ve sadece alt ayaklı pijama aldık wooow böyle sayınca az geldi gözüme
arkadaşlar slm, bende bugün doktora gidicem, detaylı ultrason çok gerekli mi, sonuçta 2 li 4 lü test yaptık doktorumuz her seferinde ultrasonda bakıyor, bunlar bebeğimiz hakkında yeterli bilgi vermiyomu ki.
kızlaaaaaarr cinsiyeti öğrendik.. oğlumuz olacakmış
Rabbime şükür...kızlar değişme olma ihtimali düşük di miiii :26: ona göre bi sürüüüü maviş şeyler alıcam daa hemen
hayırlı olsun oğluşun.. 18 haftayı geçtiyse eğer kesindir zaten. Benimki 15. haftada kız olduğunu söylemişti. emin miyiz diye bu gidişimde sordum kukusundaki yanakları bile gösterdi
gönül rahatlığıyla maviş kıyafetler alıver artık :)))
bu senin tercihin tabii zorunlu birşey değil. ama detaylı ultrasonda doktorumun bana söylediği kalp ekg si çekilecek ve kalbinde delik var mı yok mu ona bakılacak. Omurgasındaki kemikler tam mı? damağında yarık var mı yok mu? mide bağısak böbrek fonksiyonları nasıl ona bakılacak. Aslında önemli taramalardan biri. Ama eğer senin için rahatsa yaptırmana gerek yok ..
ben de yelek başlıcam ama elimde abiye ördüğüm var o bitsin başlıcam süper yapamıyorum ama yapcam giysin kuzummmmkimler doğum hazırlığı yapmaya başladı gerçi erken ama çokta o güne sıkıştırmamak lazım kıyafetler almaya başlayan bebek battaniyesi ördüren malum kış ayında olucak patik süeter ören varmı ben kızıma patik ördüm çok tatlı oldular artık ben yavaş yavaş başlıycam hazırlık yapmaya
oğlumda şeker çıktı bebeğim iri değildi ama testte çıktı diyet yaptım günde 6 öğün yiyordum her gün şekerimi ölçüyordum sıkıntı etme arkadaşımda da çıktı bebeği kiloluydu insülin vuruluyordu yine düşmüyordu şekeri kızı 3 yaşında dal gibi şimdi dert tme şeker çıkarsa diyet yaparsın olur biterne bilim cnm şekere bakılsın falan deyince bende korktum.iri bi bebek dedi.normalde sata göre 18 hafta olması lazım ultrasonda 20 çıkıyo.peki sana şeker testi yapıldımı.
bu senin tercihin tabii zorunlu birşey değil. ama detaylı ultrasonda doktorumun bana söylediği kalp ekg si çekilecek ve kalbinde delik var mı yok mu ona bakılacak. Omurgasındaki kemikler tam mı? damağında yarık var mı yok mu? mide bağısak böbrek fonksiyonları nasıl ona bakılacak. Aslında önemli taramalardan biri. Ama eğer senin için rahatsa yaptırmana gerek yok ..
ayy çok rahatladım ; sağol canm... 19 +3 günlük bebişim.ya dr.a kesin mi diye sorduğumda hiçbirşey kesin değildir.bu bebeği kucağına alacağın bile kesin mi sanıyrsun 24.haftada şıp diye suyun gelirse ... gibi olumsuzlukları sıralayınca şok oldum.hevesi kursağımda bıraktı .ya dedim tabi hiçbir şeyin garantisi yoktur ama insan ismiyle hitap etmek istiyor vs.... geçici görevlenmdirmeyle gelen bir bayan dr.du...
hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar bazı dr.lar.hem kadın hem de benim ilk bebeğimi kaybettiğimi bildiği halde canımı sıktı
yuxektopuk sen doğuma hazırsın yaw :)) bi bebek eksik kalmış maşallah :))
bi de az diyor tetetetete biz napalım o zaman biz de 2 battaniye 2 çıtçıtlı body ,1 süslü şapka ve bir süslü çorap var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?