2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok saol canım. çok faydalı bir araştırma olmuş.2 tane de ben ekliyim.
11. Selimiye Via hospital
250 + 12 muayene ucreti
12.Medipol Koşuyolu
265
Resmen soygunculuk yapıyor bazı hastahaneler.

amargi şimdi de sen beni ağlattın.. renkli ultrason daha farklı dimi. daha iyi algılıyorsun anne olduğunu.. Herkese onun fotoğrafını gösterip işte bu benim kızım diye dondüm dolandım ilk gün. o mutluluğun tarifi hiç yok durmadan bir gülümseme halindesin ve dünya da senden daha mutlusu yokmuş gibi hissediyorsun. minnacık bir yüz neleri etkiliyor annelerinde bir bilseler.. Bunları hissettilerimi ben hep bi yerlere yazıyorum. günlüğüme yazıyorum ki bebeğimi ne kadar özlemle beklediğimi bilsin diye..
A

artık ben hissetmeye başladım kızımı çok şimdilik kıpırtılarını hissediyorum ama ileri doğru dahada güçlü hissederim diye düşünüyorum sizlerde durum nasıl

kızlar detaylı ultrasonda bebeğimin 2 hafta ileri olduğunu 75 veya 100 lük tokluk kan şekerine bakılması lazım dedi.ileri olmaması gerekir dedi.aranızda böle bişey olan varmı?

kimler doğum hazırlığı yapmaya başladı gerçi erken ama çokta o güne sıkıştırmamak lazım kıyafetler almaya başlayan bebek battaniyesi ördüren malum kış ayında olucak patik süeter ören varmı ben kızıma patik ördüm çok tatlı oldular artık ben yavaş yavaş başlıycam hazırlık yapmaya

kıslar bende bugün bu cicileri sipariş verdim netten, özellikle annesinin kuzusu olanlar çok hoşuma gitti, bi bakın derim

Son düzenleme:
kızlar detaylı ultrasonda bebeğimin 2 hafta ileri olduğunu 75 veya 100 lük tokluk kan şekerine bakılması lazım dedi.ileri olmaması gerekir dedi.aranızda böle bişey olan varmı?
Canim benimde bebegim her gittigimde daha ileride cikti..doktorlarim(2-3 doktor degistim) sıkıntı yaratacak bsy olcagini soylemediler..hatta gelisimi cok guzel dediler

kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.

henüz hissedememen normal bende 17 haftalıkta hissetmiyordum, ancak ishal için Dr.a gitsen iyi olur bence...

Canim benimde bebegim her gittigimde daha ileride cikti..doktorlarim(2-3 doktor degistim) sıkıntı yaratacak bsy olcagini soylemediler..hatta gelisimi cok guzel dediler

ne bilim cnm şekere bakılsın falan deyince bende korktum.iri bi bebek dedi.normalde sata göre 18 hafta olması lazım ultrasonda 20 çıkıyo.peki sana şeker testi yapıldımı.

ne bilim cnm şekere bakılsın falan deyince bende korktum.iri bi bebek dedi.normalde sata göre 18 hafta olması lazım ultrasonda 20 çıkıyo.peki sana şeker testi yapıldımı.

Henuz yapilmadi 21. Haftadayim ben..seker yukleme testide 24. Hafta..yani bu testi her zaman icin yaptirmak lazim zaten ne olur ne olmaz diye bu sekilde dusun..bi sorun oldugunu dusunmuyorum icini ferah tut

selam kızlar uzun süredir giremedim bi okuyayım geriye dönüş yapayım
benim cuma günü muayenem var bakalım sıpa gösterecek mi cinsiyetini

Çok haklısın. Duygularımı nasıl ifade edeceğimi gerçekten bilemiyorum. Dünden beri bir hayal dünyası içindeyim... Simdi seni çok daha iyi anlayabiliyorum...

aaa ama canım lütfen tıp literatürüne geçmek için bi üniversite hastanesine başvurmam gerekiyor onu atlıyosun :))

bizim az bile kaldı anakucağını aldık zaten ben o olmadanda badiler almıştım 8 tane çıtçıtlı badi 3 tulum 4 ince 1 kalın battaniye 2 alt açma mendilleri bitirdi annanesi 2 yelek 2 hırka örülüyor 4 patik biberon 2 emzik 3 emzik kordonu 1 havlu 2 de hastane çıkışı aldık ama çok kapsı değil 1 atkı çorap ve sadece alt ayaklı pijama aldık wooow böyle sayınca az geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…