Kizlar demin oturdum detayli ultrason icin anadolu yakasinda olan 10 hastaneyi aradim bekletmelerinden bunalmasam daha da arayacaktim da dayanamadim :)) umarim faydali olur
1. Atasehir Avicenna hospital
150 ₺ + 40 ₺ muayene ucreti
2. Atasehir Acibadem
Sgk anlasmamiz yok dedi fiyat 1.148₺ dedi telefonu kapatirken gulmeye basladim adam bozuldu :))))
3. Kadikoy Şifa hastanesi
490₺ muayene dahil
4. Emsey hastanesi pendik kurtkoy
80₺ + 40₺ muayene ucreti
5. Fatih universitesi Sema hastanesi Maltepe
328₺ + 95₺ muayene ucreti
6. Çamlica Medicana hastanesi
Telefonda bilgi vermiyorlarmis :)))))
7. Çamlica Hospitalium
120₺ + 35₺ bi hocanin 25₺ diger hocanin muayene ucretiymis artik hangisini secersen..
8. Afiyet hastanesi Ümraniye
140₺ muayene ucreti dahil
9. Medicine Pendik
190₺ + 35₺ muayene
10. Üsküdar Mihrimah Sultan Hastanesi
126₺ + 52₺ muayene ucreti
Dün detaylı ultrasona girdim. 2'li testten sonra 3'lüve gerek görülmediğinden detaylı ultrasona girdik. Bu arada bir. İlgi vereyim ben yeditepe tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım. Oluş api adından çok yetenekli olduğunu düşündüğüm bir doktor yaptı. Özel sigortadKi doğum tazminatını çok kullandığımızdan bunu peşin ödemeyi tercih ettik. Toplam 390 lira tuttu. Eğer sigorta indirimini kullanmak isteydik 250 lira ödeyecektik. Neyse... Kızlar ultrasonda şunu fark ettim. Ben şu hayatımda daha güzel hiç bir şey görmedim, yemin ederim. Heyecandan ve mutluluktan dün gece uyuyamadım. Hala fotograflarına bakıyorum. Aklımı oynatmam değil mi? Sizler de aynı şeyi hissedeceksiniz. Önceki ultrasonlar da çok güzeldi ama bunda ufaklık bayağı büyümüş, ete kemiğe bürünmüş, yüz ifadesini görebiliyorsunuz. Bunu deneyimlemenizi çok istiyorum. Keyiften ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Kızlar içinizde bir mucize var ve giderek büyüyor...
Canim benimde bebegim her gittigimde daha ileride cikti..doktorlarim(2-3 doktor degistim) sıkıntı yaratacak bsy olcagini soylemediler..hatta gelisimi cok guzel dedilerkızlar detaylı ultrasonda bebeğimin 2 hafta ileri olduğunu 75 veya 100 lük tokluk kan şekerine bakılması lazım dedi.ileri olmaması gerekir dedi.aranızda böle bişey olan varmı?
kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.
Canim benimde bebegim her gittigimde daha ileride cikti..doktorlarim(2-3 doktor degistim) sıkıntı yaratacak bsy olcagini soylemediler..hatta gelisimi cok guzel dediler
ne bilim cnm şekere bakılsın falan deyince bende korktum.iri bi bebek dedi.normalde sata göre 18 hafta olması lazım ultrasonda 20 çıkıyo.peki sana şeker testi yapıldımı.
Henuz yapilmadi 21. Haftadayim ben..seker yukleme testide 24. Hafta..yani bu testi her zaman icin yaptirmak lazim zaten ne olur ne olmaz diye bu sekilde dusun..bi sorun oldugunu dusunmuyorum icini ferah tut
Bebislerin fotolarini koysanizaa yaaa nesemiz yerine gelsin
amargi şimdi de sen beni ağlattın.. renkli ultrason daha farklı dimi. daha iyi algılıyorsun anne olduğunu.. Herkese onun fotoğrafını gösterip işte bu benim kızım diye dondüm dolandım ilk gün. o mutluluğun tarifi hiç yok durmadan bir gülümseme halindesin ve dünya da senden daha mutlusu yokmuş gibi hissediyorsun. minnacık bir yüz neleri etkiliyor annelerinde bir bilseler.. Bunları hissettilerimi ben hep bi yerlere yazıyorum. günlüğüme yazıyorum ki bebeğimi ne kadar özlemle beklediğimi bilsin diye..
A
:))))))))))))))))))))) doktorla aşık atan tek hasta olarak tıp literatürüne girersin bak söylemedi deme:))
çok şükür şu tıp literatürünü ben de cümle içinde kullandım oleyyy oleyy oleyyy
Allah korusun canım benim sen gönlünü ferah tut.Doktorun da vardır bir bildiği demek ben de bilemedim şimdi :))
kimler doğum hazırlığı yapmaya başladı gerçi erken ama çokta o güne sıkıştırmamak lazım kıyafetler almaya başlayan bebek battaniyesi ördüren malum kış ayında olucak patik süeter ören varmı ben kızıma patik ördüm çok tatlı oldular artık ben yavaş yavaş başlıycam hazırlık yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?