ayy çok rahatladım ; sağol canm... 19 +3 günlük bebişim.ya dr.a kesin mi diye sorduğumda hiçbirşey kesin değildir.bu bebeği kucağına alacağın bile kesin mi sanıyrsun 24.haftada şıp diye suyun gelirse ... gibi olumsuzlukları sıralayınca şok oldum.hevesi kursağımda bıraktı .ya dedim tabi hiçbir şeyin garantisi yoktur ama insan ismiyle hitap etmek istiyor vs.... geçici görevlenmdirmeyle gelen bir bayan dr.du...
hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar bazı dr.lar.hem kadın hem de benim ilk bebeğimi kaybettiğimi bildiği halde canımı sıktı
cnm çok sağol , çok güzel bilgiler verdin valla, yaptırmak mantıklıymış
aynılarını benim doktorum da söylemişti kesin mi diye sorduğumda... Bunu izah etmenin farklı bi yolu olabilir yani bu şekilde denmez ki ama anlamıyorlar işte
ben bu kadar duygusalken bana bu şekilde cevap veren doktoru hipograt yemini verdiğini hatırlatıp o yemini verdiği için kendinden utanmasını sağlardım. ne insan görünümlü doktorlarımız var bizim yaa sinir oldum..
İşte benim kuzucuk. İkinci fotografta ayaklar nerede bir bakar mısınız...
hay ben o doktorun yaaa valla okuyunca bir sürü şey saydım sözün ona doktora.. nasıl böyle bir şeyi bir anne adayına pat diye söyleyebilir ki bebeğini kaybeden birine nasıl bunu söyleyebilir aklım almıyor. ona mecbur musun peki? başka bir doktor yok mu o kadınla 40 hafta geçer mi yaaa moral vermesi gerekirken yaptığı densizliğe bak. Çok sinirlendim ben hakikaten..
ben de kesin mi diye sordum ve ayrıntılı şekilde kukusundaki dudakları kukusuna doğru olan kemiklerin sayısını ve bu sayılara göre cinsiyetinin ne olduğunu kesin olarak görebileceğimizi söyledi..
Cinsiyet ayrımı yapmam asla hiç bir konuda ama bir doktorda bir de kuaförde erkeklerden asla şaşmam.. Şimdiye kadar 2 tane kadın doktora gittim hepsi de tersti. Belki mesleğini hakkıyla yapanlar vardı ama bana denk gelmediği için böyle bir ön yargı oluştu..
ben de öyle bir kadın olan kadın doğumcuya gitmiştim alt tarafı smear testi için. kadına bişey sorduğumda sesi yükseliyordu. allahtan o gün iyi günümdeydim yoksa ona neler yapacağımı tahmin bile edemezdiniz. gerçi çoğu forumda da kadının tavırları ile ilgili yorum yazıp gitmek isteyenlerin gitmemesini önerdim. Böyle doktorların hepsinin meslekten ihraç edilmesi gerekiyor..
ne güzel çok kilo almamışsın ben 6kilo almışımçok yani dolayısıyla göbeğimde epey çıktı bende de hem göğüslerde hemde karnımda acaip kaşıntı var buaralar göğüslerde değil ama karnımda kasıklara doğru hafif çatlama oluşmuş şimdiden.. ben her duştan sonra bebe yağı günlükte vaseline cocoa nemlendirici kullanıyorum ama çokta düzenli değildi..bundan sonra artık daha etkili bir krem kullanmak lazım sanırım..onun içinde birçok arkadaş mustela yada lierac öneriyorlar bende bunlardan birini alıcam..
Arkadaşlar,
Gecen sene kötü bir deneyim yasadığımdan şimdi birşey olacak diye ödüm kopuyor. O yüzden laf aramızda 28. Haftayı görmeden birşey almak istemiyorum. Sizler alışverişlerden bahsederken çok heves ediyorum. Ama kendimi de zor tutuyorum. Bir iki hediye dışında oğlum için henüz birşey almadım.
ya evet benim 3 yıl çocuğum olmadı hevesle bekledim görüyordum içim gidiyordu alıyordum herkez alma iyideğil diyordu dayanamıyordum 6 tanede önlüğümüz var yazmamışım çok şükür kullanmak nasib olucak alırsın canım annem derki yeterki paran olsun 1 günde alırsın doğru valla
Merhaba sevgili mart anneleri.. Ben de Allah'ın izniyle bir erkek bebeğe hamileyim. İlk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım ve tedirginim. 18. haftama girdim birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrason incelemesi yaptıracağım. Ankara'ya yeni taşındığım için bilgim çok az. Kontrollerim için Tdv hastanesine gidiyorum, orada ayrıntılı yokmuş. Dr.'um Eyüp Ekici ve Tuncay Nas'ı önerdi ama ben kararsızım. Fiyatları 360 ve 300 tl. Çok şükür sıkıntısız bir gebeliğim var. Acaba Turgut Özal Hastanesinde Gülçin Dilmen Hanım'a yaptıran var mı aranızda? Ya da sizler nerede yaptırdınız? Önerilerinizi bekliyorumherkese rahat, huzurlu gebelikler dilerim..
Oyy masallh herseyi belli yaa.ay ayaklari nasil becermiste oraya koymus.heheee cok guldum
banada herkes lierac öneriyor ama biraz pahalı bir kremmiş birkaç eczacıda aktarda yapılan bir karışımdan bahsetti badem kakao ve susam yağıyla yapılıyormuş bende onu almayı düşünüyorum bu arada dün cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyor
cnm ben ankara başkent hastanesine gidiyorum rutin için. doktorum detaylıya dışarıda bi dr önerdi. başkentte çok pahalı zaten.
İsmi Ali İpek. Başka arkadaşlarımda bu doktora gitti. Gayet memnunlar. Hatta benim randevum da bu cumartesi olacak inşallah. Detaylı ultrason ücreti 180 TL. CD ye de çekip veriyor görüntüleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?