2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hay ben o doktorun yaaa valla okuyunca bir sürü şey saydım sözün ona doktora.. nasıl böyle bir şeyi bir anne adayına pat diye söyleyebilir ki bebeğini kaybeden birine nasıl bunu söyleyebilir aklım almıyor. ona mecbur musun peki? başka bir doktor yok mu o kadınla 40 hafta geçer mi yaaa moral vermesi gerekirken yaptığı densizliğe bak. Çok sinirlendim ben hakikaten..
ben de kesin mi diye sordum ve ayrıntılı şekilde kukusundaki dudakları kukusuna doğru olan kemiklerin sayısını ve bu sayılara göre cinsiyetinin ne olduğunu kesin olarak görebileceğimizi söyledi..
Cinsiyet ayrımı yapmam asla hiç bir konuda ama bir doktorda bir de kuaförde erkeklerden asla şaşmam.. Şimdiye kadar 2 tane kadın doktora gittim hepsi de tersti. Belki mesleğini hakkıyla yapanlar vardı ama bana denk gelmediği için böyle bir ön yargı oluştu..
ben de öyle bir kadın olan kadın doğumcuya gitmiştim alt tarafı smear testi için. kadına bişey sorduğumda sesi yükseliyordu. allahtan o gün iyi günümdeydim yoksa ona neler yapacağımı tahmin bile edemezdiniz. gerçi çoğu forumda da kadının tavırları ile ilgili yorum yazıp gitmek isteyenlerin gitmemesini önerdim. Böyle doktorların hepsinin meslekten ihraç edilmesi gerekiyor..

İşte benim kuzucuk. İkinci fotografta ayaklar nerede bir bakar mısınız...

Eklentiler

• $image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
aynılarını benim doktorum da söylemişti kesin mi diye sorduğumda... Bunu izah etmenin farklı bi yolu olabilir yani bu şekilde denmez ki ama anlamıyorlar işte

ben bu kadar duygusalken bana bu şekilde cevap veren doktoru hipograt yemini verdiğini hatırlatıp o yemini verdiği için kendinden utanmasını sağlardım. ne insan görünümlü doktorlarımız var bizim yaa sinir oldum..

Arkadaşlar,
Gecen sene kötü bir deneyim yasadığımdan şimdi birşey olacak diye ödüm kopuyor. O yüzden laf aramızda 28. Haftayı görmeden birşey almak istemiyorum. Sizler alışverişlerden bahsederken çok heves ediyorum. Ama kendimi de zor tutuyorum. Bir iki hediye dışında oğlum için henüz birşey almadım.

İyi doktor olmak demek karşındaki insanın halinden anlamak demek değil mi? Mesleki anlamda çok şey biliyor olması yetmiyor işte. Aynı zamanda insani anlamda bazı temel şeyleri de bilmesi gerekiyor. Bir taraf eksik oldu mu olmuyor. Güven uyandırmıyor.

oyyy kuzucuk oyyy,içim eridi resmen keyfi yerinde akrobatcan/akrobatgül'ün :))) Allahım nazarlardan korusun çok güzel çookk.. Coşkun coşkum oldu fotoyu görünce:))
o bacaklardan anladığım kadarıyla mesleği belli olacak onun o bacaklar kafaya kadar gelebildiyse kesin jimlastik yapar bu güzellik:))

yok bu ilk ve son gidişimdi.zaten görevlendirmeyle gelmiş 3 haftalığına ( ben küçük bir ilçedeyim )

neyse unutalım olanları bebişlerimizi hissediyoruz yaaa

ayy şu şirin şeye bak seeenn ayaklar nerde

bu ayrıntılı ultrasyon mu canım.benim de 22.haftaya kadar gitmem gerekiyormuş.bu arada radyolojiden mi randevu alıyoruz yoksa kadın doğum mu bizi yönkendirecek acaba?

banada herkes lierac öneriyor ama biraz pahalı bir kremmiş birkaç eczacıda aktarda yapılan bir karışımdan bahsetti badem kakao ve susam yağıyla yapılıyormuş bende onu almayı düşünüyorum bu arada dün cinsiyetimiz kesinleşti kızım oluyor

O güzel bir sınavdı senin için ve o sınavı sabrınla atlattığın için Allahım sana sağlıklı mı sağlıklı bir bebek nasip edecek Amargi'cim aklına kötü şeyler getirme sakın..
o korku bende de vardı.Çevremde bir çok kişi bebeğini 5 aylıkken veya 7 aylıkken kaybetti. Bu her an olabilir yani doğarken de olabilir doğduktan sonra da olabilir diye düşünüp almaya başladım ama çoğu kez eşim frenledi beni almiyim diye. Yoksa şimdiye kadar herşeyini tamamlamıştım.
Sen de bu güzel günlerin tadını çıkar ve heves ettiğinde hevesini kursağında bırakma.. Çünkü sağlıklı doğduğunda keşke alsaymışım diye pişmanlık yaşamaktansa, Allahım korusun öyle bişey yaşasak bile çöpe atılacak şeyler değil ihtiyacı olan birine veririm onlar sebeplenir.
Ben aldığım şeyleri poşette saklıyorum her ihtimale karşı. Ve eşime de söyledim. eğer bebeğime ola ki bir şey olursa bu poşettekileri hemen evden yokediyorsun diye..

Merhaba sevgili mart anneleri.. Ben de Allah'ın izniyle bir erkek bebeğe hamileyim. İlk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım ve tedirginim. 18. haftama girdim birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrason incelemesi yaptıracağım. Ankara'ya yeni taşındığım için bilgim çok az. Kontrollerim için Tdv hastanesine gidiyorum, orada ayrıntılı yokmuş. Dr.'um Eyüp Ekici ve Tuncay Nas'ı önerdi ama ben kararsızım. Fiyatları 360 ve 300 tl. Çok şükür sıkıntısız bir gebeliğim var. Acaba Turgut Özal Hastanesinde Gülçin Dilmen Hanım'a yaptıran var mı aranızda? Ya da sizler nerede yaptırdınız? Önerilerinizi bekliyorum herkese rahat, huzurlu gebelikler dilerim..

oyyy 3 sene hasretlikten sonra haklısın az bile almışsın :)))
sonradan keşke alsaymışım diye pişmanlık duymaktansa al içinde kalmasın en iyisini yapıyorsun:)) eşim zebellah gibi dikilmese tepemde ben de alıcam da bişeyler gardiyanım oldu kocam

cnm ben ankara başkent hastanesine gidiyorum rutin için. doktorum detaylıya dışarıda bi dr önerdi. başkentte çok pahalı zaten.
İsmi Ali İpek. Başka arkadaşlarımda bu doktora gitti. Gayet memnunlar. Hatta benim randevum da bu cumartesi olacak inşallah. Detaylı ultrason ücreti 180 TL. CD ye de çekip veriyor görüntüleri :)

Bu arada kzılar dr. çatlaklar için ilaç yoktur dedi bol protein beslenmen lazım dedi.her öğün kırmızı et ye dedi bana az kansızlık da çıktığı için...

ben de lierac aldım internetten aldım 2 kutu. Bitkisel yağlar da bence aynı işi görür gibi . Ama zaten çatlaklardan kurtulabileceğimizi pek düşünmüyorum ama aza indirgemek için elden gelenin yapılması gerekir elbette..

Bu ismi de internette araştırırken gördüm evet. Peki gidenler memnun mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…