2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İşte benim kuzucuk. İkinci fotografta ayaklar nerede bir bakar mısınız...

ya benim bebeğim çok kötü çıktı yüzü gözü bir şey anlaşılmıyordu.ve çeken kişi o kadar korkuttu ki beni tüm organlar yerinde sapasağlam ama kaş arasındaki burun başlangıç kısmı basık gelmiş ve kromozom eksikliği o tarz bir rahatsızlığı olabilir dedi.ağlamaktan helak oldum.başka doktora gittim amniyosentez için o da gerek gormedi burnu normal dedi.ama hala şüpheliyim içim içimi yiyo

Bu ismi de internette araştırırken gördüm evet. Peki gidenler memnun mu acaba?

yani dediğim gibi birkaç arkadaşım gitti memnun kaldı. doktorum da ali ipekten memnun. tanımıyor bile onu. ama sonuçları iyi veriyormuş ve hiç bi problem olmamış daha önce. detaylı ultrason bebeğin tüm organları tek tek inceleneceği için önemli. iyi bakan bi doktor olmalı. herhangi bi sıkıntıyı farkedebilmeli. doktorumun dediğine göre ali ipek'in gözünden kaçmamış şimdiye kadar. ben ona gideceğim. cumartesi gidince yazarım memnuniyetimi. ilk ağızdan da öğrenmiş olursun:)

Teşekkür ederim, verdiğin bilgiler için :) memnuniyetini de yazarsan ben de çok memnun olurum. Eyüp Bey de çok bilindik biriymiş ama pahalı geldi bana açıkcası. doğumunu da başkent te mi düşünüyorsun, dr.un kim?

bu arada kızlar tartıldım dört buçuk ayda sadece bir kilo almışım yaa göbeğim biraz çıktı aslında beli baya oluyo ama niye kilo alamıyorum ki gerçi ilk zamanlardaki iştahım da yok
süpersin cnm almaman çok iyi bebeğin besleniyordur iç karnın geniştir benimki kocaman oldu hiç hoş değil kızımda 5 aylıkken 7 aylıkmısın diye soruyorlardı sinir oluyordum
kızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.
dinlen kendini dinle bence dün bende sabah 6.30 akşam 17.30 dersim bitti ordan eve evden pazara gittik markete uğradık 1.5 saat yürüyüş yapmış oldum dinlenince hissettim

hakikaten densizlik yapmış bende kadın doktora tövbe ettim gitmem eşim normalde erkek doktora karsıydı ama ilk evlendiğimde akıntı için gitmiştim 1 aylık evliyiz alttan muayene ederken ah uh dedim kadın çemkirdi bir daha mı asla!erkek doktorla normal doğum yaptım bağırdığımda oldu hiç ters bir davranış olmadı sakin iyi bir doktor .o kadın olsa doğumda azarlardı kesin

CNM kaca aldın ınternetten???

benım bır yarım var 2 sene onceden bozulmustur kesınn...

Günlük bebek çantasında ve hastane çantasında neler olmalı kızlar tecrübeli arkadaslar paylaşır mı

Son bir soru daha Ali Bey cd ve fotoğraf da veriyor muymuş? Renkli mi acaba, yoksa siyah beyaz mı?

CNM kaca aldın ınternetten???

benım bır yarım var 2 sene onceden bozulmustur kesınn...

canım hepsiburada'dan aldım ben 50 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.. krem bozulur mu ki yaa bilemedim . son kullanma tarihi var mı tüpün üstünde bi bakıver.. Serin yerde muhafaza ettiysen bişey olmamıştır gibi geliyor..

aklına kotu seyler getırme bak 2. doktor hıcbıseyı olmadıgını soylemıs melegının.... ama sen cok huzursussan bu konuda uzman bırıne gıdebılırsın.... bırde cerrahpasada yada capada ( eger ıstanbuldaysan) eger bısıy gorurlerse senı dırek uzmana yolluyorlar aklından bulunsun...

ayy şu şirin şeye bak seeenn ayaklar nerde

bu ayrıntılı ultrasyon mu canım.benim de 22.haftaya kadar gitmem gerekiyormuş.bu arada radyolojiden mi randevu alıyoruz yoksa kadın doğum mu bizi yönkendirecek acaba?

Benim doktorumun çalışma arkadaşı yaptı. Kadının uzmanlık alanı bu. Oluş Api. Bir de işin güzel tarafı kadın muhtemelen sayısız bebek görüntülüyordur. Bizimki bacakları yukarı kaldırınca çok heyewcanlandı. Bir taraftan görüntülemeyi tamamladı bir taraftan da sevdi kedicik diye. Yeditepe üni. Hastanesinde.

Hiç üzülme ve şüphe duyma. Endişe etriğine değmez. Başka bir doktora daha git. Detaylı ultason iste. Biliyorum biraz pahalı ama korkuyla da yaşama. İstanbuldaysan ben yardımcı olabilirim. Nzımın geçeceği doktorlar var. Hiç üzme kendini.

işte bu heyecanı bizimle birlikte yaşayacak doktorlar lazım bize.. doktorun ne güzel her görüntülediği bebekte aynı heyecanı yaşıyodur. Bizim doktor kalp atışını ilk dinlediğimizde tepki verememiştik heyecandan. Bize kızmıştı ilk kez kalp atışlarını duyuyorsunuz sevinsenize diye :))
Bu şekilde insanlara ihtiyaç var çevremizde de doktorlarımızda da.. Sen de doktor açısından şanslılardansın ne güzel:))

Evet Biz şanslılardanız. seni bilemiyorum ama benim doktor yeditepede. Ama unutmamak gerekir ki özel hastaneye gidenler görece şanslı devlette doktorların iş yükü çok çok fazla. Öğle yemeğine zaman bulamayanları biliyorum. Bir arkadaşım nörolog devlette. Kapıdaki hasta listesini gösteren ekranda 2 dakikada bir ikinci isim ilk sıraya geçiyormus. Arkadaşım hastanın hastalık geçmişini dinlemek, şikayetini anlamak, onu muayene etmek, teşhiş koymak, ilaç yazmak ve sonunda bilgisayara hastanın bilgilerini girmek için sadece 2 dakikam var, bir hekim olarak yalnış teşhis koymaktan çok korkuyorum demişti.anlayacağın iş yükleri onlardaki baskıyı oldukça arttırıyor ama yine de kibar olmaları gerekir.

baslığı görünce gecen sene bu günlerde yasadıklarım,heyecanım aklıma geldi.gün gün gelişimini takip etmek,test sonuclarını diğer hamişlerle kıyaslamak cinsiyet öğrenmek tekme saymak.. her anın tadını cıkarın.hamile olmak cok özel ve güzel bişey ama bebeği kucağına almak hayatta hiçbişeyle kıyaslanamayacak kadar güzel bişey. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin. bebeklerinizi bi ömür koynunuzdan eksik etmesn

İşte benim kuzucuk. İkinci fotografta ayaklar nerede bir bakar mısınız...
hay maşallah süphanallah ne güzel bişey bu tutup öpesim geldi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir bebek maşallah ay heyecanlandım ben yaaaaa
4 boyutlu mu bu
Günlük bebek çantasında ve hastane çantasında neler olmalı kızlar tecrübeli arkadaslar paylaşır mı
canım int listeler var onlara bak istersen günlük canta çok gerekli değil normal boyutta kıyafet bez sığacak kadar olsun yeter ben aldım kendisi ağır bi de eşyalar kolum kopuyordu valla sırt çantası düşünüyorum oğlumda normal büyük çantama koyuyuorum yetiyor diğer çanta öyle durdu valla

çok şükür drum öyle cinsiyette kız olsun deyip her kontrolde bakıyordu valla komik adam her sorumuza cevap veriyor rahatlatıyor ilk hamileliğimde de oğlumda da ona gittim doğumumu yaptırdı 2.ye kadar gözüme gözükme dedi hamile kalıp gittim aferin vaktinde geldin yoksa gel dicektik diye güldü seviyorum cüneyt evrükeyiiii adanada bence 1 numara riskli hamileler ve periyontoloji uzmanlık alanı

Çok tatlı görünüyor bebeğin maşallah.Yalnız ayaklar gerçekten olay yaaa çok şirinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de bu şekilde görmek istiyorum sabırsızlanıyorum....

anladım evet yakınmışız çok.eger takıntın yoksa benim doktorum gercekten iyi 5sene göztepe ssk da calışmış asistanken bile çok hastası varmış banada goztepedeki calışan arkadaslarım referans verdi güvenip gittim.şifa hast çok pahalı ya hemen bitişikte ama sadece mutevazi bişekilde yanından geçiyorum:)))))))))))bence 1kere git eger doktorundan memnun degilsen tabi:)normal dogum 600tl sezeryan 800çok pahalı degil tahlillerde falan

ben de acıbadem kadıköye gidiyorum. Yeditepe'deki doktoru bir arkadaşım da tavsiye etmişti aslında ben de maltepe'de oturuyorum bana da yakın ama işte birine başlayıp onun tavırlarına alışınca bırakması biraz zor oluyor. doktorumdan çok memnumum ben de cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde esprilerle gülmelerle öğrendik. Ben ilk kez bir doktora rahatlıkla espriler yapabiliyordum. Doğru söyleyin cinsiyetini hee ona göre maviye veya pembeye yüklenicez. Eğer yanlış çıkarsa kıyafetlerin parasını size faturalatırım dedim adam krize girdi. eşim de video çekiyordu tüh diyo bi de yanlış çıkarsa yalancı doktorluğumuz kayıt altına alınmış oldu diyo:)) dedim hiç affetmem söyliim:)))
eşime diyor ki şimdi sen gidip izelin kızımız olacaktı albümünü alacaksın ve bunu bangır bangır dinliceksin kızınız geliyor çünkü dedi. Müthiş keyifliydi her kontrolümüz..
Dediğinde haklısın elbette ama devlet hastanelerinde de işini hakkıyla yapan doktorlar tanıdım. Annem kalp krizi geçirmişti onu ameliyat eden doktor o kadar iyi niyetli ve ilgiliydi ki anlatamam. Bu aslında bence kişilikle alakalı. Baktı ki kaldıramıyor bu kadar ağır sorumluluğu ya yönetimle konuşup hasta sayısını azaltıcak ya da işinden ayrılacak. Hastalar hassas insanlar onların üzerinde stres boşaltma denemelerine katlanamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…