- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
İşte benim kuzucuk. İkinci fotografta ayaklar nerede bir bakar mısınız...
Bu ismi de internette araştırırken gördüm evet. Peki gidenler memnun mu acaba?
yani dediğim gibi birkaç arkadaşım gitti memnun kaldı. doktorum da ali ipekten memnun. tanımıyor bile onu. ama sonuçları iyi veriyormuş ve hiç bi problem olmamış daha önce. detaylı ultrason bebeğin tüm organları tek tek inceleneceği için önemli. iyi bakan bi doktor olmalı. herhangi bi sıkıntıyı farkedebilmeli. doktorumun dediğine göre ali ipek'in gözünden kaçma.mış şimdiye kadar. ben ona gideceğim. cumartesi gidince yazarım memnuniyetimi. ilk ağızdan da öğrenmiş olursun:)
süpersin cnm almaman çok iyi bebeğin besleniyordur iç karnın geniştir benimki kocaman oldu hiç hoş değil kızımda 5 aylıkken 7 aylıkmısın diye soruyorlardı sinir oluyordumbu arada kızlar tartıldım dört buçuk ayda sadece bir kilo almışım yaagöbeğim biraz çıktı aslında beli baya oluyo ama niye kilo alamıyorum ki gerçi ilk zamanlardaki iştahım da yok
dinlen kendini dinle bence dün bende sabah 6.30 akşam 17.30 dersim bitti ordan eve evden pazara gittik markete uğradık 1.5 saat yürüyüş yapmış oldum dinlenince hissettimkızlar ben hala bebeğimi hissedemiyorum. iştahım çok azaldı, ve de söylemesi ayıptır 2 gündür fena ishalim. çok endişelenmeye başladım.
hay ben o doktorun yaaa valla okuyunca bir sürü şey saydım sözün ona doktora.. nasıl böyle bir şeyi bir anne adayına pat diye söyleyebilir ki bebeğini kaybeden birine nasıl bunu söyleyebilir aklım almıyor. ona mecbur musun peki? başka bir doktor yok mu o kadınla 40 hafta geçer mi yaaa moral vermesi gerekirken yaptığı densizliğe bak. Çok sinirlendim ben hakikaten..
ben de kesin mi diye sordum ve ayrıntılı şekilde kukusundaki dudakları kukusuna doğru olan kemiklerin sayısını ve bu sayılara göre cinsiyetinin ne olduğunu kesin olarak görebileceğimizi söyledi..
Cinsiyet ayrımı yapmam asla hiç bir konuda ama bir doktorda bir de kuaförde erkeklerden asla şaşmam.. Şimdiye kadar 2 tane kadın doktora gittim hepsi de tersti. Belki mesleğini hakkıyla yapanlar vardı ama bana denk gelmediği için böyle bir ön yargı oluştu..
ben de öyle bir kadın olan kadın doğumcuya gitmiştim alt tarafı smear testi için. kadına bişey sorduğumda sesi yükseliyordu. allahtan o gün iyi günümdeydim yoksa ona neler yapacağımı tahmin bile edemezdiniz. gerçi çoğu forumda da kadının tavırları ile ilgili yorum yazıp gitmek isteyenlerin gitmemesini önerdim. Böyle doktorların hepsinin meslekten ihraç edilmesi gerekiyor..
ben de lierac aldım internetten aldım 2 kutu. Bitkisel yağlar da bence aynı işi görür gibi . Ama zaten çatlaklardan kurtulabileceğimizi pek düşünmüyorum ama aza indirgemek için elden gelenin yapılması gerekir elbette..
yani dediğim gibi birkaç arkadaşım gitti memnun kaldı. doktorum da ali ipekten memnun. tanımıyor bile onu. ama sonuçları iyi veriyormuş ve hiç bi problem olmamış daha önce. detaylı ultrason bebeğin tüm organları tek tek inceleneceği için önemli. iyi bakan bi doktor olmalı. herhangi bi sıkıntıyı farkedebilmeli. doktorumun dediğine göre ali ipek'in gözünden kaçmamış şimdiye kadar. ben ona gideceğim. cumartesi gidince yazarım memnuniyetimi. ilk ağızdan da öğrenmiş olursun:)
CNM kaca aldın ınternetten???
benım bır yarım var 2 sene onceden bozulmustur kesınn...
ya benim bebeğim çok kötü çıktı yüzü gözü bir şey anlaşılmıyordu.ve çeken kişi o kadar korkuttu ki beni tüm organlar yerinde sapasağlam ama kaş arasındaki burun başlangıç kısmı basık gelmiş ve kromozom eksikliği o tarz bir rahatsızlığı olabilir dedi.ağlamaktan helak oldum.başka doktora gittim amniyosentez için o da gerek gormedi burnu normal dedi.ama hala şüpheliyim içim içimi yiyo
ayy şu şirin şeye bak seeenn ayaklar nerde
bu ayrıntılı ultrasyon mu canım.benim de 22.haftaya kadar gitmem gerekiyormuş.bu arada radyolojiden mi randevu alıyoruz yoksa kadın doğum mu bizi yönkendirecek acaba?
ya benim bebeğim çok kötü çıktı yüzü gözü bir şey anlaşılmıyordu.ve çeken kişi o kadar korkuttu ki beni tüm organlar yerinde sapasağlam ama kaş arasındaki burun başlangıç kısmı basık gelmiş ve kromozom eksikliği o tarz bir rahatsızlığı olabilir dedi.ağlamaktan helak oldum.başka doktora gittim amniyosentez için o da gerek gormedi burnu normal dedi.ama hala şüpheliyim içim içimi yiyo
Benim doktorumun çalışma arkadaşı yaptı. Kadının uzmanlık alanı bu. Oluş Api. Bir de işin güzel tarafı kadın muhtemelen sayısız bebek görüntülüyordur. Bizimki bacakları yukarı kaldırınca çok heyewcanlandı. Bir taraftan görüntülemeyi tamamladı bir taraftan da sevdi kedicik diye. Yeditepe üni. Hastanesinde.
işte bu heyecanı bizimle birlikte yaşayacak doktorlar lazım bize.. doktorun ne güzel her görüntülediği bebekte aynı heyecanı yaşıyodur. Bizim doktor kalp atışını ilk dinlediğimizde tepki verememiştik heyecandan. Bize kızmıştı ilk kez kalp atışlarını duyuyorsunuz sevinsenize diye :))
Bu şekilde insanlara ihtiyaç var çevremizde de doktorlarımızda da.. Sen de doktor açısından şanslılardansın ne güzel:))
hay maşallah süphanallah ne güzel bişey bu tutup öpesim geldi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir bebek maşallah ay heyecanlandım ben yaaaaa
canım int listeler var onlara bak istersen günlük canta çok gerekli değil normal boyutta kıyafet bez sığacak kadar olsun yeter ben aldım kendisi ağır bi de eşyalar kolum kopuyordu valla sırt çantası düşünüyorum oğlumda normal büyük çantama koyuyuorum yetiyor diğer çanta öyle durdu vallaGünlük bebek çantasında ve hastane çantasında neler olmalı kızlar tecrübeli arkadaslar paylaşır mı
işte bu heyecanı bizimle birlikte yaşayacak doktorlar lazım bize.. doktorun ne güzel her görüntülediği bebekte aynı heyecanı yaşıyodur. Bizim doktor kalp atışını ilk dinlediğimizde tepki verememiştik heyecandan. Bize kızmıştı ilk kez kalp atışlarını duyuyorsunuz sevinsenize diye :))
Bu şekilde insanlara ihtiyaç var çevremizde de doktorlarımızda da.. Sen de doktor açısından şanslılardansın ne güzel:))
Benim doktorumun çalışma arkadaşı yaptı. Kadının uzmanlık alanı bu. Oluş Api. Bir de işin güzel tarafı kadın muhtemelen sayısız bebek görüntülüyordur. Bizimki bacakları yukarı kaldırınca çok heyewcanlandı. Bir taraftan görüntülemeyi tamamladı bir taraftan da sevdi kedicik diye. Yeditepe üni. Hastanesinde.
bende ılerde pazarın kuruldugu sokak varya orda oturuyorum cook yakınmısız cnmm... yok cnm erkek doktor vs takıntım yok tecrubelı olsun yeterr... ben ılk dogumumu atasehır sıfada yapmıstım doktorum kadındı ve bence erkek doktorlar bu ıste daha ıyı sankııı:)
tebrik ederim deepeliza :)))
Evet Biz şanslılardanız. seni bilemiyorum ama benim doktor yeditepede. Ama unutmamak gerekir ki özel hastaneye gidenler görece şanslı devlette doktorların iş yükü çok çok fazla. Öğle yemeğine zaman bulamayanları biliyorum. Bir arkadaşım nörolog devlette. Kapıdaki hasta listesini gösteren ekranda 2 dakikada bir ikinci isim ilk sıraya geçiyormus. Arkadaşım hastanın hastalık geçmişini dinlemek, şikayetini anlamak, onu muayene etmek, teşhiş koymak, ilaç yazmak ve sonunda bilgisayara hastanın bilgilerini girmek için sadece 2 dakikam var, bir hekim olarak yalnış teşhis koymaktan çok korkuyorum demişti.anlayacağın iş yükleri onlardaki baskıyı oldukça arttırıyor ama yine de kibar olmaları gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?