2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok teşekkürler gelip bizimle bu güzel duygularını paylaştığın için.. Biz de senin kadar şanslı olabiliriz inşallah ve sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi.. Ben de Mart 2014 anneleri adına senden küçük bir ricada bulunmak istiyorum. Doğum hikayeni bizimle paylaşır mısın? eminim herkes bu hikayeyi heyecanla ve mutlulukla bir nefeste okuyacaktır. ÇOk merak ediyoruzzzz:)))

Allah hakkıyla mesleğini yapan doktorlar başta olmak üzere bizim üzerimizde emek sarfeden tüm kamu çalışanlarından razı olsun. Öğretmeni,Polisi,Hemşiresi,Askeri,Doktoru.. Bizlere böyle insanlar lazım. Aksinde insan olduğundan utanıyor insan.
Sen de çok şanslısın.

Bu arada herkes gittiği doktorun adını yazabilir mi belki birileri bişeyler merak eder ve yardımcı olmaya çalışırız.. Benim ki Acıbadem Kadıköy Tayfun Bağış.

zaten 2 kişiye gittim olmadı cerrahpaşa ya da gitcem

2 doktora gittim ama galiba cerrahpaşaya da gideceğim ibrahim bey e

içimde sanki minik balonlr patlıyor pıt pıt diye ama anlıyamıyorum emin değilimki oğluşummu diye oyüzden sevinemiyorum

Cnm endiselenmekte haklisin.bu konuda cok ii bi dr arastirip birde ona git derim ben.yoktur ama bebiste bisey merak etme.ama icinin rahat etmesi lazim..

Herseyin bi son kullanma tarihi vardir.lierac inda vardir.nekadardr bilmiyorum ama kullanmamak lazim

Tatlı annelerin tatlı dileklerini oğluma ilettim. Bir dahaki ultrasonda yine yapmasını söyledim.
Hepinize teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına. Kızlar unutmadan söyliyeyim, biz videoya çekmeyi unuttuk. Siz unutmayın sakın.

içimde sanki minik balonlr patlıyor pıt pıt diye ama anlıyamıyorum emin değilimki oğluşummu diye oyüzden sevinemiyorum

Aynısı bende de oluyo canım bugün Dr.gittim bebeğin hareketlerini hissediyor musun dedi? Bilmem anlamıyorum pek dedim:))) demek ki o pıt pıt lar oğluşum Muş:))

Aynen bende hala bilemiyorum oğluş muu barsak hareketleri mii diye

Günlük bebek çantasında ve hastane çantasında neler olmalı kızlar tecrübeli arkadaslar paylaşır mı

günlük bebek çantası kullanmadım hastane çantasına koymayı düşündüklerim
lansinoh (göğüs ucu kremi kullandım çok memnunum yine alıcam)
1 önü düğmeli gecelik (normal doğum düşündüğüm için )
1 adet önü düğmeli pijama takımı(gerek kalmayacak yedek olsun yinede)
1 adet biberon inşallah oğlum hemen emecek gerek kalmayacak yinede bulunsun
1 adet hastane çıkışı
1 adet tavşanlı tulum
1 adet bebek battaniyesi
1 adet kundak örtüsü
3-4 adet yenidoğan bezi
ıslak mendil
süt sağma makinem
hasta bezi 2-3 adet
terlik
iç çamaşırı
makyaj malzemesi
tarak
fotoğraf makinesi
herşey normal giderse 1 gece kalacağız bu listede yeterli zaten hastane evime yakın olduğu için eşim eksik olursa getirir

Son düzenleme:

bu fotografa takmış herhalde doktor

merhaba anne adaylari:)) ben de 2013 mart annesiyim. oglusum 7 bucuk aylik oldu. burayi gorunce yazmadan gecemedim gecen gunler geldi aklima. zaman cok cabuk geciyor. doguma gun sayarken bi bakmissin buyumus bilerabbm hepinize guzel hamilelikler ve hayirlisiyla kolay dogumlar nasip etsin. saglicakla alin bebislerinizi kucaklarinaza ins

herkese iyi akşamlar kızlar, günün yorgunluğu beni mahvetti, bugün iş çıkışı kızıma kilotlu çorap almaya gittim penti ye, girmişken üç parça 5 parça derken kendime de hamile kilotlu çorabı aldım epey bişey almışım, 25 Tl yi geçtiği için alışverişim krem de hediye ettiler neysee henüz oğluşa bişey almaya başlamadım ben, eşim 7. aya girmeden birşey almayalım diyor, tam alacak oluyorum durduruyor beni, ben de 1 ay sonra başlarım bebiş alışverişine aartık.

sizler detaylı usg ye girmeye başlamışsınız, doktor 2 hafta sonra gel bakalım demişti, 2 haftalık sürem doldu ama şeker yüklemesi de aradan çıksın diye ben haftaya randevu almayı planlıyorum.

Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar? yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?

Tibet vardı benim sklımda erkek olsaydı

Kızının ismi nedir? hani belki ondan bişi çıkar

efe, yiğit, eymen, yusuf, kenan, ömer, bilal, selim, Ahmet...isimleri benim hoşuma giden isimler ama sen beğenir misin bilmem canım:) içine sinen bi isim bulursun inşallah

Biz cinsiyeti öğrenemedik henüz ama oğlummolursa adı can olucak, soyismimizle birleşince çok karizmatik oluyo, kız olursada naz olucak inşallah sağ salim bi doğsalarda bebişler isim kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…