baslığı görünce gecen sene bu günlerde yasadıklarım,heyecanım aklıma geldi.gün gün gelişimini takip etmek,test sonuclarını diğer hamişlerle kıyaslamak cinsiyet öğrenmek tekme saymak.. her anın tadını cıkarın.hamile olmak cok özel ve güzel bişey ama bebeği kucağına almak hayatta hiçbişeyle kıyaslanamayacak kadar güzel bişey. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin. bebeklerinizi bi ömür koynunuzdan eksik etmesn
hay maşallah süphanallah ne güzel bişey bu tutup öpesim geldi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir bebek maşallah ay heyecanlandım ben yaaaaa
4 boyutlu mu bu
canım int listeler var onlara bak istersen günlük canta çok gerekli değil normal boyutta kıyafet bez sığacak kadar olsun yeter ben aldım kendisi ağır bi de eşyalar kolum kopuyordu valla sırt çantası düşünüyorum oğlumda normal büyük çantama koyuyuorum yetiyor diğer çanta öyle durdu valla
çok şükür drum öyle cinsiyette kız olsun deyip her kontrolde bakıyordu valla komik adam her sorumuza cevap veriyor rahatlatıyor ilk hamileliğimde de oğlumda da ona gittim doğumumu yaptırdı 2.ye kadar gözüme gözükme dedi hamile kalıp gittim aferin vaktinde geldin yoksa gel dicektik diye güldü seviyorum cüneyt evrükeyiiii adanada bence 1 numara riskli hamileler ve periyontoloji uzmanlık alanı
Hiç üzülme ve şüphe duyma. Endişe etriğine değmez. Başka bir doktora daha git. Detaylı ultason iste. Biliyorum biraz pahalı ama korkuyla da yaşama. İstanbuldaysan ben yardımcı olabilirim. Nzımın geçeceği doktorlar var. Hiç üzme kendini.
aklına kotu seyler getırme bak 2. doktor hıcbıseyı olmadıgını soylemıs melegının.... ama sen cok huzursussan bu konuda uzman bırıne gıdebılırsın.... bırde cerrahpasada yada capada ( eger ıstanbuldaysan) eger bısıy gorurlerse senı dırek uzmana yolluyorlar aklından bulunsun...
ya benim bebeğim çok kötü çıktı yüzü gözü bir şey anlaşılmıyordu.ve çeken kişi o kadar korkuttu ki beni tüm organlar yerinde sapasağlam ama kaş arasındaki burun başlangıç kısmı basık gelmiş ve kromozom eksikliği o tarz bir rahatsızlığı olabilir dedi.ağlamaktan helak oldum.başka doktora gittim amniyosentez için o da gerek gormedi burnu normal dedi.ama hala şüpheliyim içim içimi yiyo
içimde sanki minik balonlr patlıyor pıt pıt diye ama anlıyamıyorum emin değilimki oğluşummu diye oyüzden sevinemiyorum
Günlük bebek çantasında ve hastane çantasında neler olmalı kızlar tecrübeli arkadaslar paylaşır mı
cnm benimde saat 4 de randevum.inş. hayırlı sonuçlar alırız
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?