2 doktora gittim ama galiba cerrahpaşaya da gideceğim ibrahim bey e
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
hay maşallah süphanallah ne güzel bişey bu tutup öpesim geldi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir bebek maşallah ay heyecanlandım ben yaaaaa
4 boyutlu mu bu
canım int listeler var onlara bak istersen günlük canta çok gerekli değil normal boyutta kıyafet bez sığacak kadar olsun yeter ben aldım kendisi ağır bi de eşyalar kolum kopuyordu valla sırt çantası düşünüyorum oğlumda normal büyük çantama koyuyuorum yetiyor diğer çanta öyle durdu valla
çok şükür drum öyle cinsiyette kız olsun deyip her kontrolde bakıyordu valla komik adam her sorumuza cevap veriyor rahatlatıyor ilk hamileliğimde de oğlumda da ona gittim doğumumu yaptırdı 2.ye kadar gözüme gözükme dedi hamile kalıp gittim aferin vaktinde geldin yoksa gel dicektik diye güldü seviyorum cüneyt evrükeyiiii adanada bence 1 numara riskli hamileler ve periyontoloji uzmanlık alanı[/QUO
ben muzaffer şengüle gidiyorum çok araştırma yaptım çok dr gittim içime sinmedi muzaffer şengülde kaldım
cüneyt bey hangi hastanedeydi
Uzun zaman oldu yazmayalı ama takip ediyorum sizleri,isim konusunda bende çok kararsızım napcağımı bilmiyorum ilk oğlumda eşimin babasının ismini koyduk Teoman şimdikinde ise kendi babamın ismini koyma konusunda çok kararsızımbabam ismini pek sevmezdi ama abilerimde duyar duymaz çok etkilendi hele küçük kardeşim yalvaracak nerdeyse babamın kimliklteki ismi Kara ama koyarsam Karahan olarak koyarım en azından bu şekilde güzel bir anlam teşkil ediyor (Esmer hükümdar Karahan devletinin kurucusuymuş) tabi bide kaynım var tuturmuş Alp koy diye anlamına baktım gerçekten güzel cesur yiğit savaşçı Bahadır demekmişki eşimin adıda bahadır:) Yani Kısacası ALP KARAHAN olma yolunda ilerliyorum bakalım kısmet
Bu arada bebişlere kıyafet almaya başladınızmı bende alışveriş çılgınlı başladı zor dizginliyorum kendimi:)
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
Uzun zaman oldu yazmayalı ama takip ediyorum sizleri,isim konusunda bende çok kararsızım napcağımı bilmiyorum ilk oğlumda eşimin babasının ismini koyduk Teoman şimdikinde ise kendi babamın ismini koyma konusunda çok kararsızımbabam ismini pek sevmezdi ama abilerimde duyar duymaz çok etkilendi hele küçük kardeşim yalvaracak nerdeyse babamın kimliklteki ismi Kara ama koyarsam Karahan olarak koyarım en azından bu şekilde güzel bir anlam teşkil ediyor (Esmer hükümdar Karahan devletinin kurucusuymuş) tabi bide kaynım var tuturmuş Alp koy diye anlamına baktım gerçekten güzel cesur yiğit savaşçı Bahadır demekmişki eşimin adıda bahadır:) Yani Kısacası ALP KARAHAN olma yolunda ilerliyorum bakalım kısmet
Bu arada bebişlere kıyafet almaya başladınızmı bende alışveriş çılgınlı başladı zor dizginliyorum kendimi:)
20. Haftanin icindeyim. Henuz oglumun tekmelerini hissetmeye baslamadim. Ilk gebeligi olanlardan devamli hissetmeye basladiklari haftayi ogrenebilir miyim?
kızlar BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 3lü tarama sonucum cıkmış ama anlamadım ınternetden cıktısını aldım bılgısı olan yorum yapsın lütfen MORALİM COK BOZUK INTERNETTDE GÜZEL ŞEYLER YAZMIYOR
HCG Üçlü Test : 36693
E3 Üçlü Test : 0,491
AFP Üçlü Test : 71,5
sizce nedir ?
içimde sanki minik balonlr patlıyor pıt pıt diye ama anlıyamıyorum emin değilimki oğluşummu diye oyüzden sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?