2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bizimde oluşumuz olacak ve ismi muhtemelen muharrem ege olacak muharrem vefat eden babamın ismi ama genellikle ege ismini kullanmak istiyoruz manası yüce büyük ulu

ben birde eymen ismini çok istedim ama eşim malesef istemiyor onun manası 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym ...

günaydın güzel hamişler sizleri takip ediyorum yazamıyordum sesim kısıldı
şimdi iyiyim bebişimde çok hareketli ha bire vuruyo :) benden bunlar

20. Haftanin icindeyim. Henuz oglumun tekmelerini hissetmeye baslamadim. Ilk gebeligi olanlardan devamli hissetmeye basladiklari haftayi ogrenebilir miyim?

Uzun zaman oldu yazmayalı ama takip ediyorum sizleri,isim konusunda bende çok kararsızım napcağımı bilmiyorum ilk oğlumda eşimin babasının ismini koyduk Teoman şimdikinde ise kendi babamın ismini koyma konusunda çok kararsızım babam ismini pek sevmezdi ama abilerimde duyar duymaz çok etkilendi hele küçük kardeşim yalvaracak nerdeyse babamın kimliklteki ismi Kara ama koyarsam Karahan olarak koyarım en azından bu şekilde güzel bir anlam teşkil ediyor (Esmer hükümdar Karahan devletinin kurucusuymuş) tabi bide kaynım var tuturmuş Alp koy diye anlamına baktım gerçekten güzel cesur yiğit savaşçı Bahadır demekmişki eşimin adıda bahadır:) Yani Kısacası ALP KARAHAN olma yolunda ilerliyorum bakalım kısmet

Bu arada bebişlere kıyafet almaya başladınızmı bende alışveriş çılgınlı başladı zor dizginliyorum kendimi:)

Kara çok güzel bir isimmiş. Bence han ekine hiç gerek yok. Benim tanıdığım isminde han/kan olanlar isimlerini pek beğenmiyorlar.
Karan, Karam gibi olabilir belki. Tabi sizin seçiminiz. İçinize sinen olması önemli.

kızlar BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 3lü tarama sonucum cıkmış ama anlamadım ınternetden cıktısını aldım bılgısı olan yorum yapsın lütfen MORALİM COK BOZUK INTERNETTDE GÜZEL ŞEYLER YAZMIYOR

HCG Üçlü Test : 36693
E3 Üçlü Test : 0,491
AFP Üçlü Test : 71,5

sizce nedir ?

Ali Ege Efe Can Cem Arda Berk Berke Batu Utku Kerem

merhaba arkadaşlar isimler konuşulmaya başlanmış bizde oğlum eymen'in (3.5 yaşında) isteğiyle mete koymayı düşünüyoruz bakalım...

bu arada bebek hareketleri ilk gebelikte 23-24. haftadan itibaren düzenli hissedilmeye başlar...

günaydın herkese... isim konusu var bugün anlaşılan :) bizde birkaç isim düşündük. ben okyanus düşünmüştüm ama eşim Rüzgar olsun dedi... bende cok begendim... eğer 9. aya kadar değişmezse sanırım ismimiz hazır... ben netleşinceye kadar ismiyle sevmicem oğlumu alışmasın :)

Tebrik ederim isim konusunda...Benim yeğenimin adı da Karahan...Karahanlı devletinin kurucusu.Herkes öyle beğeniyor ki kim koydu ne güzel ağır bir isim diyorlar...

20. Haftanin icindeyim. Henuz oglumun tekmelerini hissetmeye baslamadim. Ilk gebeligi olanlardan devamli hissetmeye basladiklari haftayi ogrenebilir miyim?

Canım bende dün 21.haftaya girdim.Net hissetmiyorum daha.Doktora sordum normal dedi kimisi geç hisseder dedi...

benim oğlum olsaydı ismi yağız olcaktı çok beğeniyorum esmer mert delikanlı anlamı

günaydın hanımlar
bizde bugün cinsiyeti tam olarak öğrendik: )
doktor 3.ayda erkeğe benziyor demişti ama şimdi %90 kız dedi: )
en baştan beri gönlümden hep kız geçiyordu ama erkeğe benziyor dediğinde alıştırmıştım kendimi,
şimdi kız dedi ya gene içim bi garip oldu,erkeğe fazla alıştırmışım kendimi galiba: )
sadece üzüldüğüm nokta özel hastanede muayene oluyordum ve ikili test sonucum güzel diye doktor üçlü teste gerek yok demişti,
cinsiyet için başka doktora gittik ve o da keşke yaptırsaydın şimdi zamanıda geçmiş dedi...
şuan 19.haftaya girdim.
bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş

isim konusuna gelince...
isimlerimiz daha biz evlenmeden önce belliydi: )
erkek olursa ömer kız olursa zeynep...
Allah nasip ederse zeynep olacak kızımın adı: )

caNIMM merhaba sonuclardan pek anlamaıdm bu sekılde ama sayfanın altında rısklı yada dusuk rısk yazmıomu benım her tetsımın altında dusukse dusuk rısk grubundadaır yazar.hemen telas etme kendıne bı doktorunu arayıp soylesene sonucu cnm stres yapma lutfen bebıste uzulur bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…