slm kızlar
çok kötü grip oldum fena öksürüyorum aile hekimi ilaç yazmıyor tehlikeli olabilir diye kendi doktorumla kontrolüm salı günü korkuyorum bebişime bişey olur mu diyeokadar zencefilli çaylar meyveler tarçınlı çaylar banamısın demiyor bugün daha kötüyüm sanki gripte ilaç kullanan oldu mu yada nasıl atlattınız???????
günaydın hanımlar
bizde bugün cinsiyeti tam olarak öğrendik: )
doktor 3.ayda erkeğe benziyor demişti ama şimdi %90 kız dedi: )
en baştan beri gönlümden hep kız geçiyordu ama erkeğe benziyor dediğinde alıştırmıştım kendimi,
şimdi kız dedi ya gene içim bi garip oldu,erkeğe fazla alıştırmışım kendimi galiba: )
sadece üzüldüğüm nokta özel hastanede muayene oluyordum ve ikili test sonucum güzel diye doktor üçlü teste gerek yok demişti,
cinsiyet için başka doktora gittik ve o da keşke yaptırsaydın şimdi zamanıda geçmiş dedi...
şuan 19.haftaya girdim.
bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş
kızlar BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 3lü tarama sonucum cıkmış ama anlamadım ınternetden cıktısını aldım bılgısı olan yorum yapsın lütfen MORALİM COK BOZUK INTERNETTDE GÜZEL ŞEYLER YAZMIYOR
HCG Üçlü Test : 36693
E3 Üçlü Test : 0,491
AFP Üçlü Test : 71,5
sizce nedir ?
caNIMM merhaba sonuclardan pek anlamaıdm bu sekılde ama sayfanın altında rısklı yada dusuk rısk yazmıomu benım her tetsımın altında dusukse dusuk rısk grubundadaır yazar.hemen telas etme kendıne bı doktorunu arayıp soylesene sonucu cnm stres yapma lutfen bebıste uzulur bak
Meraba oncelikle sakin olmaya calis dicem ama ben de bu durumdan gectigim icin seni cok iyi anliyorum benm sinuclar da boyle verilmisti altinda risk dusuk risk filan yazmiyordu sonra dr bilgisayarda bi program ya da bi ölçek var ki bu degerleri oraya isleyerek risk yuzdesi cikardi ve bana dondu
Sen de dr na bildir
O sana gerekli aciklamayi yapacaktr burdan bizim bisi denemi cok da saglikli olmaz
slm kızlar
çok kötü grip oldum fena öksürüyorum aile hekimi ilaç yazmıyor tehlikeli olabilir diye kendi doktorumla kontrolüm salı günü korkuyorum bebişime bişey olur mu diyeokadar zencefilli çaylar meyveler tarçınlı çaylar banamısın demiyor bugün daha kötüyüm sanki gripte ilaç kullanan oldu mu yada nasıl atlattınız???????
Ben oğluma isim bulamıyorum kızlar?yardım etseniz, fikir verseniz ? ben doğa isimlerini, yön isimlerini, unisex isimleri ve kız ismini andıran soft isimleri sevmiyorum. Kısa 3 harfli ,dört harfli ya da çok nadir de olsa 5 harfli isimlerden olabilir. Böyle hem söylenişi karizmatik olmalı, hem anlamı güzel olmalı. Var mı önerileriniz?
slm kızlar
Meraba canm gecmis olsun oncelikle ben de suan gribim ve atesim 37 nin ustune cikiyor surekli biz dusuruyorz sonra tekrar cikiyir
Ben de ilac almadm yogurt yemeye calus dogal antibiyotik zencefili zaten yapiyormussun bol bol da c vitamini
slm kızlar
Meraba canm gecmis olsun oncelikle ben de suan gribim ve atesim 37 nin ustune cikiyor surekli biz dusuruyorz sonra tekrar cikiyir
Ben de ilac almadm yogurt yemeye calus dogal antibiyotik zencefili zaten yapiyormussun bol bol da c vitamini
sana da geçmiş olsun cnm
yoğurdu da denerim ballı sütte yapıyorum ama vakti var sanırım geçmesi için ilgin için çok sağol umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın.rabbim bebişlerimizi korusun.
slm kızlar
Sok kıslar bende dün grip belirtileriyle uyandım, bütün gün boğazım kaşındıkça bal yedim, birde sarımsak yuttum antibiyotik öz. Olduğu için tabi çok düşük tansiyonunuz varsa sarımsak yutmayın tansiyonu düşürüyor diye de biliyorum, neyse bugün iyiym şükür, inşallah çabuk atlatırsınız, farklı bitkisel yöntemleriniz varsa bende bilmek isterim...
Sok kıslar bende dün grip belirtileriyle uyandım, bütün gün boğazım kaşındıkça bal yedim, birde sarımsak yuttum antibiyotik öz. Olduğu için tabi çok düşük tansiyonunuz varsa sarımsak yutmayın tansiyonu düşürüyor diye de biliyorum, neyse bugün iyiym şükür, inşallah çabuk atlatırsınız, farklı bitkisel yöntemleriniz varsa bende bilmek isterim...
kızlar teşekkür ederim hayır riskle ılgılı bırsey yazmıyor bendede akşam iş cıkışı doktora gıdeceğim allah hepiniz bebeğini sağlıkla kucağına versın
geçmiş olsun canım ben de şu an gribim.Parol kullanabiliyorum doktorum kullanabilirsin demişti.Ağrı kesici ateş düşürücü..Akşam ateşim vardı hafifletti.Boğazım çok acıyo ılık ballı süt içiyorum onun için.Ihlamur içiyorum limonlu.Bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ama pek fayda etmiyor yine aynı şekilde devam ediyor.Öksürük yoktu bugün o da başladı onun için ne yaparım hiç bilmiyorum ..Benim de kontrolüm ctesi günü o zaman sorucam artık inşallah bebişler iyidir etkilenmemişlerdir...
geçmiş olsun cnm, bende iki haft önce fena grip omuştum, bol bol ballı limonlu ılık su içtim, ılık suya sadece limon sıkıp içtim, tuzlu suyla gargara fln yaptım boğaz ağrısı için, bol meyve yedim üç dört güne geçti, sende çabucak iyileşirdin inş. birde çok ağrın sızın olursa parol içebilirsin hem parolun ateş düşürücü etkiside var, dr. um içebilirsin edmişti parol ve minoset hamileikte kullanılabiliyor sende biliyorsundur. bende bu hafta boyunca diş ağrısı çektim yirmilik dişim çıkıyordu ve bütün diş etlerim şişiti geceleri uyuyamadım ağrıdan parol içtim hep,tuzlu suyla gargara yaptım çok şükür dünden beri daha iyiym, hamileilkte hastalık hiç çekilmiyor gerçekten,allah hepimizin yardımcısı olsun
slm hatunlarrrr..
bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var:92::92: inş bebiş sapasağlamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?