2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm kızlar

çok kötü grip oldum fena öksürüyorum aile hekimi ilaç yazmıyor tehlikeli olabilir diye kendi doktorumla kontrolüm salı günü korkuyorum bebişime bişey olur mu diye okadar zencefilli çaylar meyveler tarçınlı çaylar banamısın demiyor bugün daha kötüyüm sanki gripte ilaç kullanan oldu mu yada nasıl atlattınız???????

Meraba canm gecmis olsun oncelikle ben de suan gribim ve atesim 37 nin ustune cikiyor surekli biz dusuruyorz sonra tekrar cikiyir
Ben de ilac almadm yogurt yemeye calus dogal antibiyotik zencefili zaten yapiyormussun bol bol da c vitamini

bizim de bebeğimiz hiç göstermedi cinsiyetini fakat benim içime doğan hep erkekti dün ultrasona girdim ve kız dedi aslında hep kız bebeklere özenmeme rağmen o anda sevinemedim ufak bi şok hali oluyor :)

3lü testimi devlet hastanesi yaptı sonucu yarın alacağım bende nette araştırmıştım 2li yapıldıysa 3lüye çok gerek yok diyodu doktorlar bende yaptırmak istemedim ama gittiğim doktorlar gerekli gördü. hepimiz için hayırlısı olsun................

Meraba oncelikle sakin olmaya calis dicem ama ben de bu durumdan gectigim icin seni cok iyi anliyorum benm sinuclar da boyle verilmisti altinda risk dusuk risk filan yazmiyordu sonra dr bilgisayarda bi program ya da bi ölçek var ki bu degerleri oraya isleyerek risk yuzdesi cikardi ve bana dondu
Sen de dr na bildir
O sana gerekli aciklamayi yapacaktr burdan bizim bisi denemi cok da saglikli olmaz

kızlar teşekkür ederim hayır riskle ılgılı bırsey yazmıyor bendede akşam iş cıkışı doktora gıdeceğim allah hepiniz bebeğini sağlıkla kucağına versın

çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin.
bende geçen hafta grip atlattım aşırı şiddetli değildi ama boğaz ağrım öksürüğüm çoktu.
eşim ilaç kullandırtmadı bana.
sürekli ballı süt içtim,meyve yedim.suyu bile hafif ılıtıp öyle içtim.
geçti çok şükür.
umarım sende hemen atlatırsın.
bol bol meyve ye.

öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de oğlum olacak ve bende senin gibi yön,doğa ve uzun isimleri sevmiyorum eşimle evlenmeden önce belliydi oğlumun ismi Allah nasip ederse adı CAN olacak ama içim de kalan ve çok istediğim diğer bi isim ATA hem anlamı hem anlamlandırdığı çok güzel ve bence çok karizmatik duruyor

geçmiş olsun cnm, bende iki haft önce fena grip omuştum, bol bol ballı limonlu ılık su içtim, ılık suya sadece limon sıkıp içtim, tuzlu suyla gargara fln yaptım boğaz ağrısı için, bol meyve yedim üç dört güne geçti, sende çabucak iyileşirdin inş. birde çok ağrın sızın olursa parol içebilirsin hem parolun ateş düşürücü etkiside var, dr. um içebilirsin edmişti parol ve minoset hamileikte kullanılabiliyor sende biliyorsundur. bende bu hafta boyunca diş ağrısı çektim yirmilik dişim çıkıyordu ve bütün diş etlerim şişiti geceleri uyuyamadım ağrıdan parol içtim hep,tuzlu suyla gargara yaptım çok şükür dünden beri daha iyiym, hamileilkte hastalık hiç çekilmiyor gerçekten,allah hepimizin yardımcısı olsun

Meraba canm gecmis olsun oncelikle ben de suan gribim ve atesim 37 nin ustune cikiyor surekli biz dusuruyorz sonra tekrar cikiyir
Ben de ilac almadm yogurt yemeye calus dogal antibiyotik zencefili zaten yapiyormussun bol bol da c vitamini

Sok kıslar bende dün grip belirtileriyle uyandım, bütün gün boğazım kaşındıkça bal yedim, birde sarımsak yuttum antibiyotik öz. Olduğu için tabi çok düşük tansiyonunuz varsa sarımsak yutmayın tansiyonu düşürüyor diye de biliyorum, neyse bugün iyiym şükür, inşallah çabuk atlatırsınız, farklı bitkisel yöntemleriniz varsa bende bilmek isterim...

Son düzenleme:

sana da geçmiş olsun cnm
yoğurdu da denerim ballı sütte yapıyorum ama vakti var sanırım geçmesi için ilgin için çok sağol umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın.rabbim bebişlerimizi korusun.

slm hatunlarrrr..

bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var :92::92: inş bebiş sapasağlamdır

geçmiş olsun canım ben de şu an gribim.Parol kullanabiliyorum doktorum kullanabilirsin demişti.Ağrı kesici ateş düşürücü..Akşam ateşim vardı hafifletti.Boğazım çok acıyo ılık ballı süt içiyorum onun için.Ihlamur içiyorum limonlu.Bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ama pek fayda etmiyor yine aynı şekilde devam ediyor.Öksürük yoktu bugün o da başladı onun için ne yaparım hiç bilmiyorum ..Benim de kontrolüm ctesi günü o zaman sorucam artık inşallah bebişler iyidir etkilenmemişlerdir...

Ben sunu iyi ogrendimki cok iyi beslenip zayıf düşmemek gerekiyor bu süreçte
Herkes dikkat etsin hasta olunca ilac da icilemedigindn sikintili oluyor

kış geldi dikkat etmemiz gerekli artık ama farkında olmadan kapıyoruz işte.benim tansiyonum sürekli düşük seyrediyor az önce tarçınlı karabiberli limonlu ballı içine karanfil de atım çay hazırladım ılık olarak içtim inşallah faydası olur bakalım.
ben bugün daha kötüyüm sanki
inş en kısa zamanda geçer.....

sağol cnm sana da geçmiş olsun.doktoruma ilaç konusunda mail attım ama bakalım önercek mi?inşallah hemen atlatırız.inşallah bebişlerimiz iyidir.

sağol cnm sana da geçmiş olsun iyi çabuk atlatmışsın maşallah benim 4. günüm yaptıklarını denicem.ayy diş ağrısı da fena çok geçmiş olsun cnm normalde zor çekiliyor evet hamilelilte daha zor hastalık amin cnm

arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…