günaydın herkese... isim konusu var bugün anlaşılan :) bizde birkaç isim düşündük. ben okyanus düşünmüştüm ama eşim Rüzgar olsun dedi... bende cok begendim... eğer 9. aya kadar değişmezse sanırım ismimiz hazır... ben netleşinceye kadar ismiyle sevmicem oğlumu alışmasın :)
aynen benim de bugün ayrıntılı ultrasonum var
güzel haberler getirelim
Maşşalah, ağladım artık son satırlarda, Allah bize de yaşatsın bu duyguyu...arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..
arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
sabah eşimle ve annemle hastaneye vardık.hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik anestesi uzmanı belden uyuştrdu ki iğneyi hissetmedim bile yemin edebilirim hiç acımadı.kısa sürede bacaklarım uyuştu doktorum geldi biraz sohbet ettik beni rahatlattı.işleme başladılar hatta hemşire bi ara kaburgalarıma bastırıp bebeği asağı itti ayakları kaburgamın altındaydı.bi bebek ağlaması duydum yanıma getirdiler öp dediler senin bebeğin. ilk hissettiğim şaşkınlıktı ve merak eli ayağı düzgün mü dedim maşallah tosun gibi erkek dedi doktorum 4250 kg.bebeğin yukarda seni beklicek annesi dediler.giydirmeye götürdüler.o an bişey anlayamdım itiraf ediyorum.sakinleştiricinin etkisi şaşkınlık heyecan mutluluk.bebeğin cıkması 5 dk sürdü benim dikilip odaya cıkmam 45 dk.odama çıkarken annem eşim kayınvalidem herkes asansörün kapısında beni bekliyordu. bebek nerde dedim.-odada seni bekliyr dediler yalnızmı bıraktınız diye hepsini bi azarladım:) odaya girdim ayaklarımı hala oynatamıyorum bu arada yardımla oturdum. kucağıma verdiler.işte orda film koptu mutluluk korku endişe heyecan ağladım tabiki.bebeğim sağlıklı kucağımdaydı.memeyi hemen tuttu sütümde hemen geldi çok şükür. böyle bir duygu yok böyle bir sevgide yok. Allah hepinize yaşatsın inşallah.yarın 7.ayımız doluyor..
aynen benim de bugün ayrıntılı ultrasonum var
güzel haberler getirelim
ızlar kabızlık için bir öneriniz var mı ölüyorum artk kayısı yiyorum faydasız kayısı meyve suyu içiyorum bol su içiyorum yok 1 haftadır bıktım. zaten kronik bağırsak problemim vardı hep bitki çayları ile hallederdim şimdi kullanamıyorum da rahatsızlanıyorum
arkadaslar doğum hikayemi merak etmişler bende severek paylaşmak istiyorum... öncelikle inanın 9 ay geciyor son 10 gün geçmiyor. inşallah o günlere geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.merak tavan yapıyor. adet tarihime göre beklenen doğum 24.03.2013 ama bende sancı yok. sabır tükendi. doktorum muayenemi yaptı açılma yok (bu demek oluyorki enaz 2-3 gün doğum olmayack) doktoruma yalvardım beni sezeryana alın.. yarın sabah aç gel dedi zaten heyecandan ne yeni ne içilir nede uyunur keşke uyusaydım şimdi çok pişmanım ozaman karnım cok büyük sağdan sola dönemiyoru gece ikide bir tuvalete kalkıyorum uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ki şimdi Allah yokluğunu göstermesin oğlum gece cok sık uyanıyor o yüzden..
ızlar kabızlık için bir öneriniz var mı ölüyorum artk kayısı yiyorum faydasız kayısı meyve suyu içiyorum bol su içiyorum yok 1 haftadır bıktım. zaten kronik bağırsak problemim vardı hep bitki çayları ile hallederdim şimdi kullanamıyorum da rahatsızlanıyorum
Meraba oncelikle sakin olmaya calis dicem ama ben de bu durumdan gectigim icin seni cok iyi anliyorum benm sinuclar da boyle verilmisti altinda risk dusuk risk filan yazmiyordu sonra dr bilgisayarda bi program ya da bi ölçek var ki bu degerleri oraya isleyerek risk yuzdesi cikardi ve bana dondu
Sen de dr na bildir
O sana gerekli aciklamayi yapacaktr burdan bizim bisi denemi cok da saglikli olmaz
muzaffer şengülü ben de beğenmedimhay maşallah süphanallah ne güzel bişey bu tutup öpesim geldi sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir bebek maşallah ay heyecanlandım ben yaaaaa
4 boyutlu mu bu
canım int listeler var onlara bak istersen günlük canta çok gerekli değil normal boyutta kıyafet bez sığacak kadar olsun yeter ben aldım kendisi ağır bi de eşyalar kolum kopuyordu valla sırt çantası düşünüyorum oğlumda normal büyük çantama koyuyuorum yetiyor diğer çanta öyle durdu valla
çok şükür drum öyle cinsiyette kız olsun deyip her kontrolde bakıyordu valla komik adam her sorumuza cevap veriyor rahatlatıyor ilk hamileliğimde de oğlumda da ona gittim doğumumu yaptırdı 2.ye kadar gözüme gözükme dedi hamile kalıp gittim aferin vaktinde geldin yoksa gel dicektik diye güldü seviyorum cüneyt evrükeyiiii adanada bence 1 numara riskli hamileler ve periyontoloji uzmanlık alanı[/QUO
ben muzaffer şengüle gidiyorum çok araştırma yaptım çok dr gittim içime sinmedi muzaffer şengülde kaldım
cüneyt bey hangi hastanedeydi
cüneyt evrüke balcalıda hoca orda muayene yapmıyor özel muayenehanesi var ziyapaşada vakkonun üstünde ben çok memnunum 5 yıldır ona gidiyorum hamile kalmak istediğim için gittim ilk hamileliğim boş gebelik oldu sağolsun daha fazla düşük yaşamadan hemen gerekli tahlilleri yaptırdı sonra oğluma hamile kaldım tekrar hamile kalınca yine ona gitim muayene ücreti peşin 250 lira kredi kartı ile 270 lira
slm kızlar
çok kötü grip oldum fena öksürüyorum aile hekimi ilaç yazmıyor tehlikeli olabilir diye kendi doktorumla kontrolüm salı günü korkuyorum bebişime bişey olur mu diyeokadar zencefilli çaylar meyveler tarçınlı çaylar banamısın demiyor bugün daha kötüyüm sanki gripte ilaç kullanan oldu mu yada nasıl atlattınız???????
slm kızlar
çok kötü grip oldum fena öksürüyorum aile hekimi ilaç yazmıyor tehlikeli olabilir diye kendi doktorumla kontrolüm salı günü korkuyorum bebişime bişey olur mu diyeokadar zencefilli çaylar meyveler tarçınlı çaylar banamısın demiyor bugün daha kötüyüm sanki gripte ilaç kullanan oldu mu yada nasıl atlattınız???????
zinnurcum merhaba canm, nasılsın? epeydir girmiyorsun foruma..bi gelişme var mı risk konusunda?
ben medical park a gittim ücretsizdi bence çok fazla 220 tl genede siz bilirsiniz tabiben 22.haftam için randevu aldım.perinatolog bakacakmış centrale gidicem ve 220 tl istiyorlar normal mi? ilkinde yaptırmadım ama sağlık ocağındaki hemşire bile yaptırın deyince arada kaldım.
benimd doktorum aşırı rahat. tanıdık zaten. her an telefon ucunda güveniyorum ama gene de tedbirli olmak önemli diye düşünüyorum. neredeyse ilk hamileliğimde sıkıntı olmadığı için test yaptırmayacak. kan sayımım bile yapılmadı ben sorup duruyorum gelecek ay yapacağız dedi. şu ana kadar sdc 2li teste girdim.
selam kızlar 2 gündür bel ağrısından kafayı yicem valla çok mutsuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?