2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ızlar kabızlık için bir öneriniz var mı ölüyorum artk kayısı yiyorum faydasız kayısı meyve suyu içiyorum bol su içiyorum yok 1 haftadır bıktım. zaten kronik bağırsak problemim vardı hep bitki çayları ile hallederdim şimdi kullanamıyorum da rahatsızlanıyorum

benımde aklımda okyanus var ama esım sevmıyor bıde burak ısmı nı begenıyorum ama napım kızın ısmını ben koydum oglanıda babası koysun modundayım:)
aynen benim de bugün ayrıntılı ultrasonum var
güzel haberler getirelim

guzel haberlerle gelırsınız ınsallah kızlar

Maşşalah, ağladım artık son satırlarda, Allah bize de yaşatsın bu duyguyu...

ama çok güzel yaaa inş bizimde böyle güzel doğum hikayelerimiz olacak..

aynen benim de bugün ayrıntılı ultrasonum var
güzel haberler getirelim

hadi inş.ben akşama yazarım çatlarım yoksa.

bir kaşık zeytinyağı içsen çözüm olurmu acaba

ne güzel yazmışsın canım ya, valla gözlerim doldu okurken..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı bize de böyle doğum hikayleri yazmayı nasip etsin inşallah..evladını da Allah bağışlasın canm, güzel günlerini gör inşallah

canım kuru erik ye veya hoşafını yapıp iç. bol bol çorba iç..inşallah faydası olur, geçmiş olsun..eğer yine geçmezse doktoruna bi danış..kabızlık da çok kötü bişey ya

zinnurcum merhaba canm, nasılsın? epeydir girmiyorsun foruma..bi gelişme var mı risk konusunda?

Okurken ağladım..Allah hepimize bu günlere hayırla kavuşmayı bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasib etsin..

Meraba canm gecmis olsun oncelikle ben de suan gribim ve atesim 37 nin ustune cikiyor surekli biz dusuruyorz sonra tekrar cikiyir
Ben de ilac almadm yogurt yemeye calus dogal antibiyotik zencefili zaten yapiyormussun bol bol da c vitamini

çok geçmiş olsun canım.limonlu su içmeye çalış ılık ılık ben öyle geçirmeye çalışıyorum.

zinnurcum merhaba canm, nasılsın? epeydir girmiyorsun foruma..bi gelişme var mı risk konusunda?

Canm sagol ilgin için evde net yok malum
Telefndan girebiliyorum e 2 gundur de yatiyorum gribim üzerine afiyet
Suan dr mun yonlendirdigi özel bi yerde detayli icin sira bekliyorum
Heyecan dorukta yani

ben medical park a gittim ücretsizdi bence çok fazla 220 tl genede siz bilirsiniz tabi

selam kızlar 2 gündür bel ağrısından kafayı yicem valla çok mutsuzummm

benimde sorunum vardı bir internet sitesinde probiyotik yoğurt yemeyi tavsiye ediyordu.şimdi haftada 1 gün içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü ekleyip yiyorum.çok şükür öyle bir derdim kalmadı.

selam kızlar 2 gündür bel ağrısından kafayı yicem valla çok mutsuzummm

benim de öyle... sanırım gün içinde fazla ayakta klamktan oluor... e bi de sanırım bebişler büyüdükçe geliştikçe yaşanıyor bu bel ağrısı

GEÇMİŞ OLSUN öncelikle .. ben sabah kahvaltıdan önce 1 tane mandalina yiyorum.inan çok işe yarıyor.bir dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…