2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yaaa ahynen bende sok oldum once erkeğe alıştırdım kendimi şimdi kız denilince afalladım sasırdım sevinemedim bile.

sanada mı aynısı oldu codulu
ay çok garip bişey ya...
hamile kalmadan önce hep kızım olsun,ilk yavrumun yaşı bana yakın olsun ki arkadaş gibi olalım diye düşünürdüm.
3 aylıkken doktor erkeğe benziyor deyince ben bi afalladım.1 hafta kendime gelemedim desem yeridir
sonra alıştım.oğluşumda oğluşum diye sevmeye başladım.
şimdide kız deyince,ne yani oğlum olmayacak mı şimdi diye bakındım boş boş: )
nasıl alıştırdıysam artık kendimi
halbuki Allah en baştaki gönlüme göre nasip etti.
şimdi yavaş yavaş alışıyorum artık ama aklım erkektede kaldı yaw
keşkem ikiz olsaydı,bi kız bi erkek

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Ben de ikili testte riskli çıksa bile amniyosentez falan yaptırmayacaktım. Çünkü dediğin gibi herşey Allahtan bunu takdir ettiyse bize kaderi değiştirmek,bebeğimin canına kıymak benim haddim değil asla..
bir arkadaşım var riskli olursa amniyosentez yaptırırım ve eğer yine riskli çıkarsa aldırırım demişti. Herşey de başına geldi 2li testi riskli çıktı amniyosentez yaptırdı hiç bir sıkıntı çıkmadı. Ben ona da demiştim ben asla amniyosentez yaptırmayacağım riskli çıksa bile diye. Beni çok garipsemişti. İnançla alakalı bu biraz da. Ben neden sakınırsan onun başına geleceğine inananlardanım. Elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak yani tevekkül etmek gerek..

Merhaba mart anneleri.ben bugün ayrıntılıya ultrasona girdim.Fetal kardiak incelemede sol ventikül içerisinde ekojen focus görünümü izlendi diye bir sonuç çıktı.kalpte parlaklık demekmiş.böyle bir sonucu duyanınız var mı?.radyolojı doktoru yaptı.kadın doğum doktorum, perinatolojı uzmanına yönlendirdi.ben ağlamaktan helak oldum.internette normal bulgudur, tek başına anlam ifade etmez diyor.diğer sonuçlar temiz çıktı.2li ve 3lü testim de normal çıkmıştı.ama çok kötüyüm.perinatolog pazartesiye randevu verdi.lütfen dua edin,çok ihtiyacım var. ((

Hem de nasil eglenceli oluyor... insan doyamiyor izleme... biz de cok sukur bi sıkınti yok

Sayfalar ne kadar da çabuk ilerliyor, bikaç gün girmesem açığı zor kapatıyorum.O yüzden son sayfaya yetişene kadar mecbur sadece yazılanları okumak zorunda kalıyorum :) Hasta olanlara acil şifalar diliyorum...

Hanımlar özel hastaneler sgk la anlaşmalarını bozmuşlar ve fiyatlarına %200 zam yapıcaklarmış haberlerde izledim ve hatta doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi aradım fiyat bilgisinde değişiklik yapmışlarmı diye baya bir zam bindirmişler şok oldum !! yeteri kadar soyuyorlar zaten bizi bu özel hastaneler almamaları gereken paraları bile alıyorlar üstelik ayrıntılı fatura falanda vermiyorlar birde ödediğimiz paraları geriye alma hakkımız olmasın diye kagıt imzalatıyorlar daha ne istiyor ki bunlar ???? hem bizden hemde sgk dan fazlasıyla paralarını alıyorlar hakları olmadığı halde birde utanmadan %200 zam yapıcaklarmış !!! aslında bunları protesto etmek lazım gitmemek lazım sinek avlasınlar da işte bazı sgk hastanelerinin durumu belli o insanın canını sıkıyor..bakarım ilerleyen günlerde neler olacak...

ayrıntılı ultrasona kac haftalıkken gireceksiniz hanımlar benden birsşey istenmedi normal kontrollere gidiyorum.

ahhh bee canımm.. Seni çok iyi anlıyorum ama sabretmen ve bebeği daha fazla üzmemen gerek.Çünkü senin psikolojin bebeğin psikolojisi. Hem internette de araştırmışsın normal bulgudur tek başına ifade etmez diye okumuşsun. Keşke ağlayıp üzüleceğine onu yapana sorsaydın da tehlikeli olup olmadığını öğrenip içini rahatlatsaydın. iyi düşün iyi olsun hadi bakalım o gözlerinden yaş akıtmayı bırak da bol bol dua et.. Bence hiç bişey yoktur. ve sen kendini boşuna üzüyosun.. bak daha önünde 4 gün var daha 4 gün boyunca ağlarsan o bebeğine yazık değil mi ((

ben hiç tercih etmiyorum özelleri araştırma hastanesine gidiyorum önceden randevu alıp beklemeden saatimde muayene olabiliyorum ne gerekiyorsa onu yapıyorlar gereksiz olan birseyıde istemiyorlar.çok şükür

bu listeme korsede ekleyeceğim sezaryanı bilmiyorum ama normal doğumda doğar doğmaz kullanılıyor ilk doğumumda kullanmadığıma bin pişmanım eski kiloma döndüm 25-30 kilo verdim ama sarkmalar oldu inşallah bu kez korseyi hemen kullanacagım

cnm hiç duymadım ama doktorla görüşene kadar kendi kendine strese girme ikili test en önemlisi diye biliyorum üçlüyü dörtlüyü yaptırmadı doktor

canım ben cüneyt evrükenin eski hastasıyım 2009dan beri hamile kalmak istediğim için gitmiştim sonra hamile kaldım ama boş gebelik oldu normalde 3-4 düşük olmadan bakılmayan teste benim ilk düşüğümde bakıldı o kaybımda elimden tutup çok üzülüğünü ama yine olur deyip dakikalarca teselli etti hamile olduğumu öğrenince çok mutlu oldu ve her gidişimde neşeyle gittik paracı derler ama hep bizi devlete yöllendirdi boşa para vermeyin dedi bazen panik olduğumda hemen gel bakalım derdi öyle bir adam doğumumu o yaptı riskliyim diye hatta doğum hediyesi olarak bana kaldığım odayı tahsis etti tek kişilikti ve üniv hast. düşün . doğumdan sonra hamile kalmadan gelme dedi 3 yıl sonra bu hamileliğmde gittim sıcaklık aynı her gördüğünde emelcim güzelim kızım diye hitap eder eşime de sevgili kardeşim gel dostum der öyle sıcak karşılar
her kontrolu ayrıntılı gibi oluyor mesela her soruma cevap veriyor ben çok seviyorum onu ihmalkar bir dr olduğunu düşünmüyorum
olayı biliyorum ama bu olay ona olan güvenimi sarsmadı o hastaya da çok üzüldüm ama
cansun demire arkadaşım gitmiş ama yıllar önce 2li testinii cüneyt beye göster demişler cüneyt bey o ara kongreye gidince cansun bey bakmış hemen aminosentez demiş arkadaş yaptırmış aminosentez sonucunu cüneyt beye götürünce çok şaşırmış ne gerek vardı bu teste 2li çok iyi çıkmış deyince olay anlaşılmış asistanlardan biri cansun beyin profluk için denek aradığı aanlaşılmış falan öyle bir olay karar senin sonuçta ikis de iyi dr ben bizzat hastasıyım cumartesi yarım gün hasta bakıyor canım
dr şans işi ben çok memnunum ondan
Can (benim favorimdir)
Alp
Cem
Ali
Ata
Pir
Sarp
Mert (bu da favorimdir)
mert benim oğlumun adı
cem ali istediğim isimler ama eşim beğenmedi yaaa arkaşaımın oğlunun adı ali ata
ben olsam cem ismini çok istiyorum
kusura bakmayın geç cvp yazdım ancak işten geldim yemek falan. teşekkürler kızlar valla hepsini deneyecem tek tek hangisi yararsa artık sancılanıyorum çünkü.
her gün zeytinyağı yersen iyi gelir barsakları yumuşatır canım

selam kızlar. benımkıde bugun sonunda gösterdı cınsıyetını. bır KIZ daha geliyorr:) yalnız bebeğin baŞı normalden asagıdaymıs, cok ayakta kalma, yorma kendını bu yüzden olmuştur zaten dıkkat et dedı. canım sıkıldı nıye aşağıda ya korktum
bırde ben medıpol mega ya gıdıyorum, doktorum radyolojiden gun al dedı renklı ultrason ıcın ve 300 tl dedıler. burda bı arkadaş medıpolde yok demıstı acaba perinatolog yok dıye mı? sızce medıpolde radyolojıde mı yaptrsam yoksa arastrıp perınatolog mu bulsam fıyatta cok farketcegını de sanmıyorum..??

benim oğlum olsaydı ismi yağız olcaktı çok beğeniyorum esmer mert delikanlı anlamı

yağız ismi bana çok itici geliyordu, sonralarda çok karizmatik gelmeye başladı amaa gel gelelim arkadaşım oğluna bu ismi koydu, o nedenle eşim kabul etmedi.

Ali Ege Efe Can Cem Arda Berk Berke Batu Utku Kerem

önerilerin için çok teşekkür ederim, Ali ismini çok seviyorum, ama tek başınayken çok güzel, bizim ön adımız Mehmet olacak, Mehmet Ali çıkıyor ortaya, kalıplaşmış isim olsun istemiyorum, Ege ismi gerçekten son zamanlarda çok sık duyduğum güzel bir isim amaa Ege ile bir bağlantımız olacaktı ki anlamlı olsun, biz Akdenizliyiz, Can ismi de yien aynı Mehmet Can oluyor, lise çağına geldiğinde küçük Mehmet gibi gezmesini istemiyorum ilerde Arda komşumuzun oğlunun adı, Berk ve Berke anlamları çok sert, Batu öğrencim nedeni ile dilim yandı, Utku unisex bir isim, Kerem de çok güzel, ama önceliğim 3 harfli ya da 4 harfli isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…