Yaaa ahynen bende sok oldum once erkeğe alıştırdım kendimi şimdi kız denilince afalladım sasırdım sevinemedim bile.
bende kıza alışıyorum yavaştan: ))
netten bi sürü kıyafet beğendim cicili bicili: )
annemin ördüğü mavi yelekler boşa gitti
her doktorun ağzından başka bişey çıkıyor canım,ne yapacaksın,insan etkileniyor haliyle.
eşim teselli etti;
''şöyle düşün,Allah korusun bi sıkıntı varsa bişey mi yapacaksın,ondan ayrılmayı mı düşüneceksin?hayır.yani kaybettiğimiz bişey yok.ne gelirse Allah'tan.'' diye..
doğruda aslında ama insanın bide ilk gebeliği olunca çok daha pimpirikli oluyor.
çok teşekkür ederim canım
öyle canım son gittiğim doktorda öyle dedi,bundan sonra ileriyi düşün dedi.
2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah.
umarım iyi sonuçlar alırız
ayrıntılı ultrason çok eğlenceli oluyor diyorlar doğru mu?
Merhaba mart anneleri.ben bugün ayrıntılıya ultrasona girdim.Fetal kardiak incelemede sol ventikül içerisinde ekojen focus görünümü izlendi diye bir sonuç çıktı.kalpte parlaklık demekmiş.böyle bir sonucu duyanınız var mı?.radyolojı doktoru yaptı.kadın doğum doktorum, perinatolojı uzmanına yönlendirdi.ben ağlamaktan helak oldum.internette normal bulgudur, tek başına anlam ifade etmez diyor.diğer sonuçlar temiz çıktı.2li ve 3lü testim de normal çıkmıştı.ama çok kötüyüm.perinatolog pazartesiye randevu verdi.lütfen dua edin,çok ihtiyacım var.((
Hanımlar özel hastaneler sgk la anlaşmalarını bozmuşlar ve fiyatlarına %200 zam yapıcaklarmış haberlerde izledim ve hatta doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi aradım fiyat bilgisinde değişiklik yapmışlarmı diye baya bir zam bindirmişler şok oldum !! yeteri kadar soyuyorlar zaten bizi bu özel hastaneler almamaları gereken paraları bile alıyorlar üstelik ayrıntılı fatura falanda vermiyorlar birde ödediğimiz paraları geriye alma hakkımız olmasın diye kagıt imzalatıyorlar daha ne istiyor ki bunlar ???? hem bizden hemde sgk dan fazlasıyla paralarını alıyorlar hakları olmadığı halde birde utanmadan %200 zam yapıcaklarmış !!! aslında bunları protesto etmek lazım gitmemek lazım sinek avlasınlar da işte bazı sgk hastanelerinin durumu belli o insanın canını sıkıyor..bakarım ilerleyen günlerde neler olacak...
günlük bebek çantası kullanmadım hastane çantasına koymayı düşündüklerim
lansinoh (göğüs ucu kremi kullandım çok memnunum yine alıcam)
1 önü düğmeli gecelik (normal doğum düşündüğüm için )
1 adet önü düğmeli pijama takımı(gerek kalmayacak yedek olsun yinede)
1 adet biberon inşallah oğlum hemen emecek gerek kalmayacak yinede bulunsun
1 adet hastane çıkışı
1 adet tavşanlı tulum
1 adet bebek battaniyesi
1 adet kundak örtüsü
3-4 adet yenidoğan bezi
ıslak mendil
süt sağma makinem
hasta bezi 2-3 adet
terlik
iç çamaşırı
makyaj malzemesi
tarak
fotoğraf makinesi
herşey normal giderse 1 gece kalacağız bu listede yeterli zaten hastane evime yakın olduğu için eşim eksik olursa getirir
Merhaba mart anneleri.ben bugün ayrıntılıya ultrasona girdim.Fetal kardiak incelemede sol ventikül içerisinde ekojen focus görünümü izlendi diye bir sonuç çıktı.kalpte parlaklık demekmiş.böyle bir sonucu duyanınız var mı?.radyolojı doktoru yaptı.kadın doğum doktorum, perinatolojı uzmanına yönlendirdi.ben ağlamaktan helak oldum.internette normal bulgudur, tek başına anlam ifade etmez diyor.diğer sonuçlar temiz çıktı.2li ve 3lü testim de normal çıkmıştı.ama çok kötüyüm.perinatolog pazartesiye randevu verdi.lütfen dua edin,çok ihtiyacım var.((
canım ben cüneyt evrükenin eski hastasıyım 2009dan beri hamile kalmak istediğim için gitmiştim sonra hamile kaldım ama boş gebelik oldu normalde 3-4 düşük olmadan bakılmayan teste benim ilk düşüğümde bakıldı o kaybımda elimden tutup çok üzülüğünü ama yine olur deyip dakikalarca teselli etti hamile olduğumu öğrenince çok mutlu oldu ve her gidişimde neşeyle gittik paracı derler ama hep bizi devlete yöllendirdi boşa para vermeyin dedi bazen panik olduğumda hemen gel bakalım derdi öyle bir adam doğumumu o yaptı riskliyim diye hatta doğum hediyesi olarak bana kaldığım odayı tahsis etti tek kişilikti ve üniv hast. düşün . doğumdan sonra hamile kalmadan gelme dedi 3 yıl sonra bu hamileliğmde gittim sıcaklık aynı her gördüğünde emelcim güzelim kızım diye hitap eder eşime de sevgili kardeşim gel dostum der öyle sıcak karşılarMerhaba.Benimde dün ayrıntılı ultrasonum vardı.Gittiğim hastanedeki radyoloji doktoru yaptı.Doktorum sonuçların iyi çıktığını ama yarık damak var mı, el parmakları birleşikmi gibi çok ince ayrıntıların belirlenemediğini söyledi.Bebeğin kalbi çok güçlüymüş, dört odacıklı, mide var, bağırsakta kitle yok, kalpte delik yok gibi şeyler yazıyor.Doktoruma perinotoloğa gitsem mi diye sordum.Daha iyi olur dedi.Bulunduğum yerde perinotolog yok.Adana da Cüneyt Evrükeyi önerdi.Eşimin işinden dolayı ancak haftasonu gidebilirim.Adanalı arkadaşlardan Cüneyt Evrükeye gidenler yardımcı olabilirler mi?Nasıl bir doktor.İnternette okudum geçen yıl bir hastası operasyon sonrası ikizleri ile ölmüş.Kafam karıştı.Bir de Cansun Demir hakkında çok olumlu şeyler okudum.Ne yapacağımı bilemiyorum.:44:
dr şans işi ben çok memnunum ondanarjin hangi hastaneye gidiyorsun cnm, bende adanadayım metro'ya gidiyorum ben Ferat Erol'a. Cansun Demir'ebi yakınım gitti acıbademde o çok memnundu, Cüneyt evrükeye'de bi arkadaşım gitmişti, o da memnun kaldığını söylemişti ama onun ki sorunlu bi gebelikti,Cüneyt Evrüke için çok soğuk iliglisiz diyenleride duydum ikside prof. alanlarında tabiki iyidirler,ama iletişimde çok önemli benim için
mert benim oğlumun adıCan (benim favorimdir)
Alp
Cem
Ali
Ata
Pir
Sarp
Mert (bu da favorimdir)
her gün zeytinyağı yersen iyi gelir barsakları yumuşatır canımkusura bakmayın geç cvp yazdım ancak işten geldim yemek falan. teşekkürler kızlar valla hepsini deneyecem tek tek hangisi yararsa artık sancılanıyorum çünkü.
Canin gun icinde kac kere ishal ciktin
Can (benim favorimdir)
Alp
Cem
Ali
Ata
Pir
Sarp
Mert (bu da favorimdir)
benim oğlum olsaydı ismi yağız olcaktı çok beğeniyorum esmer mert delikanlı anlamı
yağız ismi bana çok itici geliyordu, sonralarda çok karizmatik gelmeye başladı amaa gel gelelim arkadaşım oğluna bu ismi koydu, o nedenle eşim kabul etmedi.
Ali Ege Efe Can Cem Arda Berk Berke Batu Utku Kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?