bugün 8 ekim senin doğum günün bana gelişinin 3. yılı ameliyat odasında beni almalarını beklerken hep sağlıkla doğman için seni görebilmek için yalvardım dua ettim kaç kere ettim bilmiyorum sonra ameliyata girdik çıktığımda ilk işim karnıma bakmak oldu küçülmüştü seni sordum yukarda dediler çok ağrım vardı ama ne zaman götüreceksiniz beni dedim birazdan dedi o birazdan ne uzun gelmişti bana sonra yukarı çıktım annem verdİ seni bana hoşgeldin bebeğim dedim ağladım hem de çok ağladım sen de ağlıyordun nasıl da miniktin benimdin aylarca sana bişey olmasın diye dua ettiğimdin gecelerce nefes alıyor mu diye kontrol ettiğim emin olamayınca dürttüğüm canım oğlum her güldüğünde içimde bir çiçek doğdu her ağladığında boğazımda düğüm arttı bazen sen zarar görme diye kural koydum uymadığında ağladın ama ben de ağladım herşey senin içindi canım oğlum annesinin boncuğu babasının tospiği seni çok seviyorum oğlum her sabah söylesek de birbirimize ben seni çok seviyorum be annem allah sana sağlıklı hayırlı huzurlu başarılı hastalıktan savaştan uzak güzel bir dünyada yaşamanı diliyorum gerçek olur mu bilmem ama her gece duam bu SENİ SEVİYORUM MERT EREN
İŞTE BU CANIM
Kizlar gogus uclarindan azda olsa sivi boyle sut gibi bsyler gelen varmi?
amin canım.maşallah kelebeğinemerhaba hamişler
bugün doktor kontrolümüz vardı, minik kelebeğim pek hareketliydi maşallah:)
3lü sonuçlarımız da güzel çıkmış çok şükür..20+4 deyiz. kilosu da boyu da iyi dedi doktorumuz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin..
bugün 8 ekim senin doğum günün bana gelişinin 3. yılı ameliyat odasında beni almalarını beklerken hep sağlıkla doğman için seni görebilmek için yalvardım dua ettim kaç kere ettim bilmiyorum sonra ameliyata girdik çıktığımda ilk işim karnıma bakmak oldu küçülmüştü seni sordum yukarda dediler çok ağrım vardı ama ne zaman götüreceksiniz beni dedim birazdan dedi o birazdan ne uzun gelmişti bana sonra yukarı çıktım annem verdİ seni bana hoşgeldin bebeğim dedim ağladım hem de çok ağladım sen de ağlıyordun nasıl da miniktin benimdin aylarca sana bişey olmasın diye dua ettiğimdin gecelerce nefes alıyor mu diye kontrol ettiğim emin olamayınca dürttüğüm canım oğlum her güldüğünde içimde bir çiçek doğdu her ağladığında boğazımda düğüm arttı bazen sen zarar görme diye kural koydum uymadığında ağladın ama ben de ağladım herşey senin içindi canım oğlum annesinin boncuğu babasının tospiği seni çok seviyorum oğlum her sabah söylesek de birbirimize ben seni çok seviyorum be annem allah sana sağlıklı hayırlı huzurlu başarılı hastalıktan savaştan uzak güzel bir dünyada yaşamanı diliyorum gerçek olur mu bilmem ama her gece duam bu SENİ SEVİYORUM MERT EREN
İŞTE BU CANIM
Kızlaar bugun gerçeketn kotu bi gun benim için. Annemin sabahın korunde dedn oldu dıye aradı. Farklı şehşrde oldugumuz için cenazesine gidemiyorum bile. Anca telefonda konusuyorum artık. İçimde bi buhran anlatamam. Sgk personel alımı yapılıyodu basvurmustum. Atanamamısım. Beklemiyordumda aslında ama yinede üzüldüm. şimdide normal dogumla ilgili o kotu yazıları okuyunca hemen sezeryana girip sag salım cocuguma kavussammı diye dusunmeden edemiyorum. Ammmaaaaaaaaannnn. Zor be hamile olmak. Hersey cok buyuyo hamileyken.
Kızlaar bugun gerçeketn kotu bi gun benim için. Annemin sabahın korunde dedn oldu dıye aradı. Farklı şehşrde oldugumuz için cenazesine gidemiyorum bile. Anca telefonda konusuyorum artık. İçimde bi buhran anlatamam. Sgk personel alımı yapılıyodu basvurmustum. Atanamamısım. Beklemiyordumda aslında ama yinede üzüldüm. şimdide normal dogumla ilgili o kotu yazıları okuyunca hemen sezeryana girip sag salım cocuguma kavussammı diye dusunmeden edemiyorum. Ammmaaaaaaaaannnn. Zor be hamile olmak. Hersey cok buyuyo hamileyken.
İŞTE BU CANIM
Kızlar ben en son 11 Ekim de gitmiştim doktora, 1 ay sonra görüşürüz dedi , detaylı ultrasondan falan bahsetmedi hiç.Hangi haftalarda detaylı ultrason olabiliyor acaba, geç kalmak istemiyorum
cnm benimde son kontrolüm 11 ekimdeydi,dr.um bir dahaki kontrolde(aynı hastanede) detaylı ultrason yapılacağını,ordan randevu almamı ordan aldığım tarihede kendine randevu yazdırmamı söyledi, detaylı ultrasonun yapcak olan radyoloji uzmanı 28 kasıma randevu verdi 24. haftamda olcam o zaman, dr.umada o tarihe randevu aldım,yaklaşık bir buçuk ay sonrası yani. zaten detaylı için en uygun haftanın 24. hafta olduğunu söylüyorlar,kalbide detaylı indcelekme fırsatı olcakmış böylece:)
Bende 15 ekimde gitmiştim doktora detaylıya ne zaman gircemi sordum 1 ay sonra tam zamanı olcak o zaman görüşürüz demişti.Senin içinde normal bi zaman geç kalmış olmazsın.
canm bukadar güzel anlatılır okurken ağladım kızımın d.tarihide 4 kasım çok zorluklar çektim 3 tane hastane gezdim 4.de insaflı bir dr
doğumumu yaptırtı doğumhanede kızımı getirdiler bak annesi dediler içimden bişey koptu bu duygu tarif edilemez hatırladıkça o sevinç
oanki gibi allahım korusun yavrularımızı zaten burnum akıyodu ağladım hiç durmuyo :)[/QUOTannelik çok güzelll bişey aşk bu işte diyorsun
merhaba hamişler
bugün doktor kontrolümüz vardı, minik kelebeğim pek hareketliydi maşallah:)
3lü sonuçlarımız da güzel çıkmış çok şükür..20+4 deyiz. kilosu da boyu da iyi dedi doktorumuz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin..
İnşallah balkaymak.o kadar doluyum ki...Annelik çok ağır basıyor.aldıklarıma bakıp bakıp ağlıyorum.inşallah perinotolojı muayenem iyi geçer.
Ben doktorumdan memnunum aslında ama bir sonraki muayenede ne yapılacağıyla ilgili bilgi vermiyor hiç, ben de sizlerden birşeyler duyunca telaşlanıyorum.Gerçi bu zamana kadar bütün testlerimi falan yaptı ama detaylıyı da gidince öğrenicem artık.İlk olunca neyin ne zaman ve nasıl yapıldığını bilmeyince insan biraz tedirgin olabiliyor.
amin canım.maşallah kelebeğine
sen ayrıntılı usg ye girdin mi mavera?
walla bana da sebep oldu.çok güzel dile getirilmiş ANNELİK çok kutsal.rabbim evlatlarımıza kavuştursun sağlıcakla
Cam kocaman masallah ikinize de
Ne guzel onenmli bi viraji sikintisz gecmissnz hep boyle de devam etsin
Bizim detaylida da bi sikinti goruldu
Diger hersey iyidi hatta dr guzel kiz olacak dedi esimde isimiZ var desenize demis ben anliyorum esime benziyo desenize;-)
tek istegim saglikli olmasi yasadigimz sureci biliyosun nolur kizima dua et ismiyle on adi meryem olacak inslh
selam kızlar, şu an ilginç bişey yaşıyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum utanıyorum :S az önce şeyim kaşındı bi de bi baktım sağ taraftaki iç dudak şişmiş kocaman olmuş. çok garip geliyo şu an. önemli bişey değildir umarım ama nasıl incek normale döncek ki bu? artık benimki vajinalıktan çıktı sanki çüküm çıkmış gibi hissediyomiç dışı geçti yani :S netten araştırdım hamilelikte olur yazmış biri ama ben hiç böyle bişey duymamıştım acaba enfeksiyon mu kaptım ki, mantar falan mı oldum? bi de bi haftadır bembeyaz krem gibi oluyo akıntım bilmiyom bu da bi ayrıntı olabilir mi? çarşamba ayrıntılı ultrasonum var o zaman doktora kesin sorarım geçmezse ama şu an çok garip hissediyom gerçekten ya daha da şişerse????? böyle bişey yaşayan duyan varsa nolur biri bişey söylesin.......
benim kuzularda iyi çok şükür canım.bizde21+1 olduk.artık tekmeler ben burdayım diyor.sağolasın fulfemcim..senin ufaklıklar nasıl bakalım? hiç haber vermiyosun oğluşlardan:) bu arada ayrıntılıya girmedim canm, sen?
sağol zinnurcum, çok şükür canm bu testler inan insanı strese sokuyor. senin de kızın olacak demek, maşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. inşallah hiç bir sıkıntı olmadan doğacak bebişlerimiz canım, Meryem için özel dua edeceğim..
canm valla ben de ilk senden duydum böyle bişeyi ama aklıma direk senin de yazdığın gibi enfeksiyon ya da mantar geldi. inşallah önemli bişey değildir, ama ihmal etme, mutlaka doktora görün. Allah şifa versin
selam kızlar, şu an ilginç bişey yaşıyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum utanıyorum :S az önce şeyim kaşındı bi de bi baktım sağ taraftaki iç dudak şişmiş kocaman olmuş. çok garip geliyo şu an. önemli bişey değildir umarım ama nasıl incek normale döncek ki bu? artık benimki vajinalıktan çıktı sanki çüküm çıkmış gibi hissediyomiç dışı geçti yani :S netten araştırdım hamilelikte olur yazmış biri ama ben hiç böyle bişey duymamıştım acaba enfeksiyon mu kaptım ki, mantar falan mı oldum? bi de bi haftadır bembeyaz krem gibi oluyo akıntım bilmiyom bu da bi ayrıntı olabilir mi? çarşamba ayrıntılı ultrasonum var o zaman doktora kesin sorarım geçmezse ama şu an çok garip hissediyom gerçekten ya daha da şişerse????? böyle bişey yaşayan duyan varsa nolur biri bişey söylesin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?