2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm kararını vermişsin zaten bunun için bebeğini ve kendini strese sokmaya değmez en sonunda kendi isteğinle sezaryan olursun ben normal doğumu destekliyorum ama son ana kadar hiç bişey belli olmaz hayırlısı olsun bir sıkıntı olursa sezaryan olurum.seni ikna için söylemiyorum yanlış anlama ama o kan korkusu bendede var.biyoloji dersinde üniversitede kan gruplarını anlatıyordu öğretmen bir kaç gönüllü arkadaştan kan alıp plaka gibi bir yere bir kaç damla kan ile çökelme durumunu izletiyordu ben oturduğum yerde tansiyonum düştü gözüm karardı gözlerimi kapattım bayılacaktım nerdeyse.bilincimi kaybetmeye başlamıştım cidden.sonrasında izin isteyip çıktım sınıftan sanırım orda kalsaydım bayılırdım.yine bir gün yeni doğum yapmış birini ziyaret ettik damar yoluna serum bağlanmıştı kapıda görür görmez küt diye düştüm bayıldım .bu kadar kan korkum olmasına rağmen normal doğum yaptım ama yattığım yerden hiçbişey görmedim doğumda.doğumdan sonra zaten kanama oluyor her iki doğum şeklindede.bu korkumdan dolayı bir sıkıntı yaşamadım.

Çagan Bayram, senlik, mutlu gün
Utku Zafer, üstünlük saglama, yenme
Musa Sudan gelmek anlamindadir. Bir peygamber adi
Ilgaz: Atın dört nala koşması, akın, hücum, Çankırı'nın merkez ilçesi, Batı Karadeniz'in en yüksek daği.
Kayhan: Güçlü hükümdar.
Kayra: Büyük birinden gelen iyilik.
Onat: İyi, güzel, dürüst nitelikli.
Ongun: Tam, verimli, bayındır, kutlu, uğurlu, gelişmiş, gürbüz.Bir kaç alternatif Her çocuk ismiyle gelirmiş çok acele etme birisi muhakkak içine sinecek işte bu diyeceksin.

isim bulmak ne zor hiç bişey yakıştıramıyorum oglusuma.bu kararsızlıkla yine isimsiz kalıcaz son güne kadar

kızlar kabus göreniniz var mı ben hamilelikten önce çok nadir rüya görürdüm, şimdi hep eşimin beni aldattığını görüyıorum, kumam varmış bir tane ama onunla uyumayacak diye kabul etmişim ben kumayı (saçmalığa bak :) sonra bi gün akşam oluyor benim koca benim odama gelmiyor ona gidiyor gece onun odasında kalıyor çıldırıyorum sabah neden ona gittin diye soruyorum çok normal bişeymiş de ben abartıyormuşum gibi hiç umursamayarak ne var bunda falan diyor hiç aldırmıyor ağlamama falan ki normalde bir damla göz yaşına kurban olurum der ağlayınca çok üzülür... sonra uyanıyorum bakıyorum yanımda uyuyor rüyanın etkisi geçince ohh be diyorum çok şükür rüyaymış diye, o kadar etkili ki anlatamam bu kuma rüyasını dün gece 3. kez gördüm tövbe tövbee

benimde ablam 3 ay önce doğum yaptı özel hastanede normal doğum yaptı ölümden döndü hala atlatamadı psikolojik olarakta, detaylarına girmeyeceğim zaten yeterince kötü doğum hikayesi duymşsun sen, tabi herkes aynı olacak diye bir durum yok, bende korkuyorum normal doğumdan korkmayan da yoktur herhalde bu insanın kendisini nasıl hissettiğiyle ilgili sanırım. Yine de son ana kadar belli olmaz ama ben normal doğum yapabileceğime inanıyorum, doktorların tavrı yöntemleri de korkmamıza neden oluyor o yüzden çok haklısın , netten bir sürü normal doğum izledim hiç birinde ne ebe ne doktor kadının üstüne çıkıp dirsekle bastırıyor ne de çocuğun saçları göründüğü anda hemen kesi atıverip çocuğu çıkarıyorlar, hepsi gayet doğal doğuruyor onları izledikçe cesaretleniyorum. Yine söylüyorum Rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin normal sezeryan hepimize kolaylıklar nasip etin inşallah ...

ana bi de sezeryan doğum izleyim dedim dehşetler içinde kaldım çok korkunç geldi ya, normal doğumları nasıl gözyaşlarıyla izlemiştim sezaryan da şok oldum Allahım sen hayırlısını nasip et

isim bulmak ne zor hiç bişey yakıştıramıyorum oglusuma.bu kararsızlıkla yine isimsiz kalıcaz son güne kadar

aynen, benim de kızım olacak inşallah.Sürekli isim bakıyorum ama bir türlü bulamadım.Tam beğendim diyorum anlamı hoşuma gitmiyo falan.Eşim dalga geçmeye başladı artık 9 aya kadar bişey bulursun inşallah diye

selam kızlar;
bayram boyunca yazılanları okudum. akraba yorumları, çevrenizdekilerin lüzumsuz konuşmaları filan hepsini hayretle karşıladım. ben bayrama gittiğimde altın çağımı yaşadım resmen el üstünde tutuldum kimse olumsuz tek kelime etmedi. çok şaşırdım eğer benimde çevremde öyleleri olsaydı eminim bende çok üzülürdüm. Ama onlara verilecek en güzel cevap sizlerin mutluluğu olabilir. çok hassas dönemdeyiz dikkatli olmak lazım.

hamileliğe gelince bu ara iştahım çok açık doymak bilmiyorum. yemekten kalktıktan 15dk sonra geri acıkıyorum hızla kilo almaya başladım. aç kalınca tansiyonum düşüyor sürekli bişeyler atıştırıyorum. bakalım ne olacak halim. aslında çokta sorun değil hamileliğin bana çok yakıştığını düşünüyorum. pozitif olmaya çalışıyorum. bebeğimin mis kokusunu içime çekeceğim günü hayal ediyorum.

benim canımı sıkan mevzu ise çalıştığım okulun idaresi. kimseden hamileyim diye ayrıcalık beklemiyorum ama anlayış bekliyorum. toplantı yapılacak odaya bi gidiyorum boş sandalye yok kimsede yer vereyim demiyor sınıftan sandalye taşıyorum şu halde herkes bakıyor.
bugün öğretmenler odasında boş dersi olan iki öğretmendik müdür geldi hocam 6-d sınıfı boş dersine girin dedi. erkek öğretmen orada oturuyor beni görevlendirdi. diğer binada 3. kata çıkıp inene kadar karnımın sancısından öldüm. ücretsiz izin vermediler. ailem iki gün git sonra rapor al diyor. ancak onu da yapmak bana etik gelmiyor. ben bu fedakarlığı yaparken insanların bana anlayış göstermemesi beni çok yıpratıyor. geçen nöbetçiyim. 5. dersim boş tenefüste tost söyledim tenefüs bitince müdür çağırdı hocam boş ders var görevlendirme gidin dedi müdür bey nöbetçiydim 5 dk müsade edin karnımı doyurup öyle çıkayım dedim (eğer acıktığımda karnımı doyurmazsam tansiyonum düşüyor) sonra doyurursunuz dedi. sanki keyfimden bekliyormuşum gibi. ben ayrıcalık beklemiyorum sadece anlayış bekliyorum ama nerde... bugün okuldan eve zor attım kendimi ağladığımı kimseler görmesin diye. nefret ettim bu sene okuldan bu 6. yılım gün sayıyorum resmen:2::2:

bende aynı dertten muzdaribim.Bulduğum isimlerden bir kaçı bunlar anlamlarına, söylenişine, soyadı ile uymyna da bakmak lazım
FERİDE: Eşi benzeri olmayan,tek. Çok değerli inci.
Sena:1. Övgü ile ilgili. 2. Şimşek parıltısı.
SERA: Varlıklı olmak, zengin olmak; Şarkı söyleyen; Yer, toprak; Ok yapımında kullanılan bir ağaç
Asel Cennetteki ırmaklardan biri, bal ırmağ
Aymina Cennette ki en güzel hurinin adı
Belis Aşkın ilk meyvesi.
Beril Değerli bir maden
Dilem Kalp ilacı.
Dilge Tatlı dilli kişi
Elen Nadide bulunması güç mücevher.
Gülçe Küçük gül.
Hüma İnsanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş
Kavin Güçlü kız çocuğu
Melike Kadın hükümdar
Merza Kraliçe melek.
Mina Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü.
Rana Güzel, hoş görünen
Seray En güzel ay; baştacı edilen
Suna Boylu poslu endamlı / Erkek ördek
Şirin Cana yakın, sevim
Talya 1. Doğanın uyanışı, baharın müjdesi. 2. Mitolojide doğanın ve hayvanların koruyucusu olan tanrıça.
ALYA sema,gökyüzü,yüksek yer,yükseklik,gök,sema
YAREN : Dost, arkadaş
Nevra: Işıklı, parlak, çiçek.

allah insanları akılsız insanlarla imtahan etmesin, her şey bebeklerimiz için sabredelim unutmayalım ki artık üzülen sadece bir kişi değil...

Evet bunların içinde benim de çok hoşuma gidenler var ama bazılarının söylemesi biraz zor sanki, herkes çok rahat söyleyemez diye düşünüyorum, bi karar veremedim ya, neyse ki daha vakit var

Kiz isimlerinden eliz ve melis benim favorilerim ama oglum olucak esim merti isteseydi mert olcakti ama sanirim burak olucak bende alismaya calisiyorum anlamida harika gerci

Çok tşk.ederim canım

Canım geçmiş olsun bende de beyaz sarınsı bi akıntı var dr kaşıntı koku yoksa normal dedi ama druna danışınca bizi de bilgilendirirsen sevinşrim

Canım geçmiş olsun bende de beyaz sarınsı bi akıntı var dr kaşıntı koku yoksa normal dedi ama druna danışınca bizi de bilgilendirirsen sevinşrim

tamam canım haber veririm ben de dört gözle bekliyorum çarşambayı. bi aksilik çıkmadan alsak bebekleriimizi kucağımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…