Eki Görüntüle 838328
Bizim oglusta buuuu
Bebegimde bi problem yok cok sukur.yalniz aramizdaki bebegi besleyen damarda direnc yuksekmis.buda benim ilerki donemlerimde tansiyonumun olabilecegi anlamina geliyormus.buda bebegin gelisimini olumsuz etkileyebilirmis..az tuzlu yiyip kilo almamam gerekirmis.kendi dr un yonlendirir takibini yapar dedi.napalim hayirlisi artik.dikkat edicem bundan sonra
selam kızlar;
bayram boyunca yazılanları okudum. akraba yorumları, çevrenizdekilerin lüzumsuz konuşmaları filan hepsini hayretle karşıladım. ben bayrama gittiğimde altın çağımı yaşadım resmen el üstünde tutuldum kimse olumsuz tek kelime etmedi. çok şaşırdım eğer benimde çevremde öyleleri olsaydı eminim bende çok üzülürdüm. Ama onlara verilecek en güzel cevap sizlerin mutluluğu olabilir. çok hassas dönemdeyiz dikkatli olmak lazım.
hamileliğe gelince bu ara iştahım çok açık doymak bilmiyorum. yemekten kalktıktan 15dk sonra geri acıkıyorum hızla kilo almaya başladım. aç kalınca tansiyonum düşüyor sürekli bişeyler atıştırıyorum. bakalım ne olacak halim. aslında çokta sorun değil hamileliğin bana çok yakıştığını düşünüyorum. pozitif olmaya çalışıyorum. bebeğimin mis kokusunu içime çekeceğim günü hayal ediyorum.
benim canımı sıkan mevzu ise çalıştığım okulun idaresi. kimseden hamileyim diye ayrıcalık beklemiyorum ama anlayış bekliyorum. toplantı yapılacak odaya bi gidiyorum boş sandalye yok kimsede yer vereyim demiyor sınıftan sandalye taşıyorum şu halde herkes bakıyor.
bugün öğretmenler odasında boş dersi olan iki öğretmendik müdür geldi hocam 6-d sınıfı boş dersine girin dedi. erkek öğretmen orada oturuyor beni görevlendirdi. diğer binada 3. kata çıkıp inene kadar karnımın sancısından öldüm. ücretsiz izin vermediler. ailem iki gün git sonra rapor al diyor. ancak onu da yapmak bana etik gelmiyor. ben bu fedakarlığı yaparken insanların bana anlayış göstermemesi beni çok yıpratıyor. geçen nöbetçiyim. 5. dersim boş tenefüste tost söyledim tenefüs bitince müdür çağırdı hocam boş ders var görevlendirme gidin dedi müdür bey nöbetçiydim 5 dk müsade edin karnımı doyurup öyle çıkayım dedim (eğer acıktığımda karnımı doyurmazsam tansiyonum düşüyor) sonra doyurursunuz dedi. sanki keyfimden bekliyormuşum gibi. ben ayrıcalık beklemiyorum sadece anlayış bekliyorum ama nerde... bugün okuldan eve zor attım kendimi ağladığımı kimseler görmesin diye. nefret ettim bu sene okuldan bu 6. yılım gün sayıyorum resmen:2::2:
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.. Ben bikaç gündür hep sol kasığın biraz üstünde bi kıpırtılar hissediyorum nasıl desem pıt pıt değil daha hissedilir..böyle bişey hafif tıklatır gibi bebeğimin tekmelerimi bu acaba..bebek tam nerde bilemiyorum kasığın üstü biraz aşşağı oluyo acaba bağırsak hareketleriylemi karıştırıyorum emin olamıyorum yaa..
eveet işte o tarif edemediğimiz şey minnacıklarımız:) şimdilik biraz aşağıda hissediyoruz .1-2 hafta içinde hareketleri iyice netleşecek inş.
selam kızlar;
benim canımı sıkan mevzu ise çalıştığım okulun idaresi. kimseden hamileyim diye ayrıcalık beklemiyorum ama anlayış bekliyorum. toplantı yapılacak odaya bi gidiyorum boş sandalye yok kimsede yer vereyim demiyor sınıftan sandalye taşıyorum şu halde herkes bakıyor.
bugün öğretmenler odasında boş dersi olan iki öğretmendik müdür geldi hocam 6-d sınıfı boş dersine girin dedi. erkek öğretmen orada oturuyor beni görevlendirdi. diğer binada 3. kata çıkıp inene kadar karnımın sancısından öldüm. ücretsiz izin vermediler. ailem iki gün git sonra rapor al diyor. ancak onu da yapmak bana etik gelmiyor. ben bu fedakarlığı yaparken insanların bana anlayış göstermemesi beni çok yıpratıyor. geçen nöbetçiyim. 5. dersim boş tenefüste tost söyledim tenefüs bitince müdür çağırdı hocam boş ders var görevlendirme gidin dedi müdür bey nöbetçiydim 5 dk müsade edin karnımı doyurup öyle çıkayım dedim (eğer acıktığımda karnımı doyurmazsam tansiyonum düşüyor) sonra doyurursunuz dedi. sanki keyfimden bekliyormuşum gibi. ben ayrıcalık beklemiyorum sadece anlayış bekliyorum ama nerde... bugün okuldan eve zor attım kendimi ağladığımı kimseler görmesin diye. nefret ettim bu sene okuldan bu 6. yılım gün sayıyorum resmen:2::2:
kızlar kabus göreniniz var mı ben hamilelikten önce çok nadir rüya görürdüm, şimdi hep eşimin beni aldattığını görüyıorum, kumam varmış bir tane ama onunla uyumayacak diye kabul etmişim ben kumayı (saçmalığa bak :) sonra bi gün akşam oluyor benim koca benim odama gelmiyor ona gidiyor gece onun odasında kalıyor çıldırıyorum sabah neden ona gittin diye soruyorum çok normal bişeymiş de ben abartıyormuşum gibi hiç umursamayarak ne var bunda falan diyor hiç aldırmıyor ağlamama falan ki normalde bir damla göz yaşına kurban olurum der ağlayınca çok üzülür... sonra uyanıyorum bakıyorum yanımda uyuyor rüyanın etkisi geçince ohh be diyorum çok şükür rüyaymış diye, o kadar etkili ki anlatamam bu kuma rüyasını dün gece 3. kez gördüm tövbe tövbee
kızlar kabus göreniniz var mı ben hamilelikten önce çok nadir rüya görürdüm, şimdi hep eşimin beni aldattığını görüyıorum, kumam varmış bir tane ama onunla uyumayacak diye kabul etmişim ben kumayı (saçmalığa bak :) sonra bi gün akşam oluyor benim koca benim odama gelmiyor ona gidiyor gece onun odasında kalıyor çıldırıyorum sabah neden ona gittin diye soruyorum çok normal bişeymiş de ben abartıyormuşum gibi hiç umursamayarak ne var bunda falan diyor hiç aldırmıyor ağlamama falan ki normalde bir damla göz yaşına kurban olurum der ağlayınca çok üzülür... sonra uyanıyorum bakıyorum yanımda uyuyor rüyanın etkisi geçince ohh be diyorum çok şükür rüyaymış diye, o kadar etkili ki anlatamam bu kuma rüyasını dün gece 3. kez gördüm tövbe tövbee
Kızlar 19. Haftadayım ama sabahları uyandığımda hala hafif bulantı ve öğürmelerim devam ediyor.. Bu Sabah'ta kustum yine şimdiye kadar geçmesî gerekmezmiydi normalmi bu durum..
Kızlar 19. Haftadayım ama sabahları uyandığımda hala hafif bulantı ve öğürmelerim devam ediyor.. Bu Sabah'ta kustum yine şimdiye kadar geçmesî gerekmezmiydi normalmi bu durum..
Aynene bende acaip ruyalar goruyorum. Her seferinde farklı ama genelde korkunç. Sıçrrayark yada ağlayarak uyanıyorum. geceleri uyuyamıyorum artık. Eşimide uyandırıyorum mecburen. Sakinleştiriyo beni, sarılıyo bi bardakta su ondan önce geri uyuyorum. Gecenin bi vakti uyanıp gördüğümü anlatıp geri yatıyomusum ki ben hatırlamıyorum. Zor bi dönem yaa. Ama cok enteressan. İlk zamanlar bi dizide hamile kadınlar daha cok aldatılırmıs diye duydum o ilk gece bende oyle bi ruya görmustum. Sende boyle bişeyin etkisinde kalmıs olabilirsin.
selamlar ben de kabuslar görüyorum dün gece yine gördüm hatta ama öyle aldatmalı rüyalar değil daha çok uçurumdan düşüyorum araba kazası geçiriyorum koşuyorum bi yere varamıyorum falan ben onun dışında uykumda konuşuyormuşum kızıyomuşum kocama anlamayınca :))) böyle şeyler olur bilinçaltına yerleşince hele bi de vücut yorgunsa allah allah sabahlar olmasın :))))
benimde başından beri hep sabah bulantıları ve kusmalarım çoktu ama gün içinde fazla yoktu..10 gündürde hiç kusmamıştım sen daha şiddetli yaşamışsın heralde..evet benimde her sabah uyandığımda hala oluyor bulantı ama yemekten sonra geçiyor çok şükür..ne güzel sen kilo almamışsın hiç ben buna rağmen 6 kilo aldım şuana kadarCanım ben de 21. haftamdayım benim de hala devam ediyo. 1 ay öncesine kadar günün her saati devam ederdi bulantım ve yemek yiyemezdim, yediğimi çıkarırdım; bu son haftalarda Allahtan beslenmem normale döndü artık her şeyi yiyebiliyorum ama sabah kalkar kalkmaz bulantı oluyo hala. hatta sabah işe gitcem o dar zamanda illa kahvaltımı yaparım, tam evden çıkarken hoooopp çıkarıyorum bütün kahvaltı boşa gidiyo :S sonra gün içinde bi daha olmuyo allahtan. Allaha şükür başka önemli bi rahatsızlık yok, bulantıdan çok çektim ama iyi yanından bakınca seviniyorum, şu ana kadar 2 kilo aldım sadece. göbeğimi fark etmeseler kimse hamile olduğumu anlamıyo. sadece göbek var şimdilik o da çok hoşuma gidiyobir de çevremdekiler senin çocuk çok saçlı doğcak ondandır diyolar bilmiyom alakası var mı? benim de eşimin de saçları çok gürdür normalde çekerse belki olabilir. ya bu mide bulantıları kişisel anladığım kadarıyla kiminin hiç bulanmıyo, kiminin 3 ay sürüyo kiminin de 9 ay sürüyomuş hayırlısı bakalım :)
merhaba karanfil belki yediğin birşey dokunmuş olabilir belki de karıştırmış olabilir misin çünkü ben hamile kaldığım günden beri hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım meleğim sayesinde :) bi de bunlar yoksa 9 ay boyunca kusan hamileler biliyorum etrafımda bu normal ama çok şiddetli fışkırma şeklinde çıkarıyorsan ve durmak bilmiyorsa kedini kötü hissediyorsan muhakkak doktorunla görüş derim ben.
hamileliğin en güzel zamanlarındayız galiba hepimiz, ben bebeğimin kıpırtılarını 18. haftada hissetmeye başladım önce emin olamadım bağırsak mı bebek mi diye sonra 19.haftada hareketler biraz daha yukarıda olmaya başladı hatta tekme olduğuna inanmaya başladım belli aralıklarla içeriden pıt diye vuruyo resmen :) beni en iyi siz anlarsınız ki o an herşeye bedel bi an :) şu an 21. haftam bitmek üzere bizimki gümbür gümbür vuruyo bıraksak sanki çıkıvericek gibi. ne zaman uyuyo ne zaman uyanıyo artık hepsini anlayabiliyorum. hatta bazen büzüşüp geriniyo karnımın bi tarafına kafasını poposunu dayıyo resmen karnımın şeklini değiştiriyo karnım yamulup düzeliyo, hatta orayı öyle bi sertleştiriyo ki elimizi koyunca hissedebiliyoruz kafasını falan sonra 4-5 saniye sonra çekiyo :) hatta geçen gece uyurken babasını uyku tutmamış elini karnıma koymuş oğlumuzu dinliyodu bi ara uyandım naptığını anlamaya çalıştım önce, içimde bizimki bi oraya bi buraya geziniyo yine kafa popo dayıyo karnıma eşimde eliyle hep onu takip ediyo tekmeleşiyolar karşılıklı :) sonra gülesim geldi de ayyy susadım ben diye uyandım :) eşimde heyecanlı heyecanlı bebeği anlatıyo bana, eşim içinden bebekle konuşuyomuş bebeğimiz de ona tekmeyle karşılık veriyomuş :))) şu an bile pıt pıt vuruyo içimdeAllahım dilerim bu mutluluklarımız yarım kalmasın Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın, sağlıkla kucağımıza alıp sağlıklı huzurlu mutlu ömürlerine şahit oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?