2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bir kuzucuk daha...
Yalnız dikkat edin ultrason küçük adamın keyfini kaçırmış. İki dakika rahat ertirmediniz bir durun yaa, ne meraklısınız, der gibi. Büyüdüğünde ağırbaşli bir beyefendi olursa hiç şaşırmam. Ama şimdilik kendileri ısırılabilir diye düşünüyorum. ÖZellikle o küçük ellerden başlanması taraftarıyım...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Okula gelince... Onların sana ücretsiz izin VERMEME gibi bir hakları yok, tabi eğer devlet okuluysa. Sen ücretsiz izin talebin için herhangi bir mazeret göstermek zorunda hiç değilsin. Sadece istemen yeter. Eğer vermezlerle sorumlu idari amirler hakkında GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA nedeniyle soruşturma açılır. Onlar bir grup cahil. İdarecilikten anlamıyorlar. Geçen yıl bir üniversitede asistan ücretsiz izin hakkını kullanmak isteyince bölüm başkanı dilekçesini onaylamamış (dekana gitmeden önce bölüm başkanının onayı gerekiyor). Kavga dövüş onaylattıktan sonra dekanlık toplantısında bölüm başkanı dekanı da yönlendirip izin verilmemiş. Arkasından çocuk şikayetçi oldu. Sorumluluların neden ve mazeretleri bile dinlenmeden ceza verildi, görevden alındılar. Çünkü her devlet görevlisinin ücretsiz izin hakkı vardır. Lütfen önce internetten bir araştır. Milli eğitim müdürlüğü personel işleri dairesini ara birilerine sor. Tekrarlıyorum: ücretsiz izin için mazeret göstermek zorunda bile değilsin.

Günaydın güzel anneler..

ya kızlar ben 16. haftamda dr gitmemde kesin erkek dedi, 21 haftalık oldum tekrar gittim dun nerde bunun pipisi ya dedi baya aradı oynattı falan sonra hıı tamam erkek dedi heralde kesin erkektir değil mi?

Günaydın kızlar.Bugün benim saat 1 de kontrolüm var çok heyecanlıyım..Gerçi bütün kontrollerimde öyleyim ama, bugün 4 lü tarama testi yapılacak.Benim doktorum ense kalınlığına bakıp herşey yolunda dediği için 2li teste gerek görmemişti o yüzden bu ilk olucak.Umarım herşey yolunda gider umarım bebeğim iyidir.Tabi bir de cinsiyeti kesinleşirse benden mutlusu olmaz.Hepinizi öpüyorum güzel hafta sonları diliyorum..

eveet işte o tarif edemediğimiz şey minnacıklarımız:) şimdilik biraz aşağıda hissediyoruz .1-2 hafta içinde hareketleri iyice netleşecek inş.

Gunaydın kızlar;
Dün detaylı ultrason yapıldı hersey normal ancak fetusta az miktarda ınce çizgi halinde asıt var yazıyor dr bi sorun çıkmayacagını belirtti var mı böyle bı durumla karşılaşan

eveet işte o tarif edemediğimiz şey minnacıklarımız:) şimdilik biraz aşağıda hissediyoruz .1-2 hafta içinde hareketleri iyice netleşecek inş.

Ayy yerim ben o minnakları:) çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın.. Sürekli kendimi dinliyorum artık hissedecekmiyim diye kafayı sıyırmasam iyidir valla:) inşallah dediğin gibi 1 2 haftaya daha net hissederiz.. Çarşambaya kontrolum var çok heyecanlıyım bakalım herşey olumlu olur inşallah..

Kızlar 19. Haftadayım ama sabahları uyandığımda hala hafif bulantı ve öğürmelerim devam ediyor.. Bu Sabah'ta kustum yine şimdiye kadar geçmesî gerekmezmiydi normalmi bu durum..

Hocam merhaba. Sanırım okul yönetiminizin "mobing" kavramı ve mobing yasasından haberi yok. Siz açken derse girip sınıfta bayıldığınızda bunu söyleyen yönetici sorumluluk alacak mı? Anlayış göstermek zorundalar, sizin yasal haklarınız var. Okulunuzdaki sendikalı öğretmenlerden (hangi sendika olduğu önemli değil) isim isteyip bir ilçe sendika yöneticisi ile görüşmenizi öneririm, okul idaresine yasal sınırları hatırlatmanıza yardımcı olurlar.

ya sanırım bilinçaltımızdan kaynaklanıyo canım, ben de seninkine benzer rüyalar görüyorum. rüyamda gidiyo gözümün önünde beni aldatıyo neden diye sorduğumda da e sen hamilesin ya ondan diyo :S :S aslında beni aldatır mı diye bi korkum da yok ama anlamıyorum işte

selamlar herkese
Ben de mart annesi olucam inşallah 26 mart bdt allahın izniyle bir kızımız olacak iki isim koymayı düşünüyoruz bir adını bulduk ece koyucaz diğer ismini araştırmaktayız henüz daha önümüzde 5 ay var sağlıkla doğsunlar da benim karnım bu hafta çıktı daha 18+3 teyiz :) toplam 3 kilo aldım hareketlerini de hissetmeye başladım ufak ufak :))) hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum :)

Aynene bende acaip ruyalar goruyorum. Her seferinde farklı ama genelde korkunç. Sıçrrayark yada ağlayarak uyanıyorum. geceleri uyuyamıyorum artık. Eşimide uyandırıyorum mecburen. Sakinleştiriyo beni, sarılıyo bi bardakta su ondan önce geri uyuyorum. Gecenin bi vakti uyanıp gördüğümü anlatıp geri yatıyomusum ki ben hatırlamıyorum. Zor bi dönem yaa. Ama cok enteressan. İlk zamanlar bi dizide hamile kadınlar daha cok aldatılırmıs diye duydum o ilk gece bende oyle bi ruya görmustum. Sende boyle bişeyin etkisinde kalmıs olabilirsin.

Kızlar 19. Haftadayım ama sabahları uyandığımda hala hafif bulantı ve öğürmelerim devam ediyor.. Bu Sabah'ta kustum yine şimdiye kadar geçmesî gerekmezmiydi normalmi bu durum..

Canım ben de 21. haftamdayım benim de hala devam ediyo. 1 ay öncesine kadar günün her saati devam ederdi bulantım ve yemek yiyemezdim, yediğimi çıkarırdım; bu son haftalarda Allahtan beslenmem normale döndü artık her şeyi yiyebiliyorum ama sabah kalkar kalkmaz bulantı oluyo hala. hatta sabah işe gitcem o dar zamanda illa kahvaltımı yaparım, tam evden çıkarken hoooopp çıkarıyorum bütün kahvaltı boşa gidiyo :S sonra gün içinde bi daha olmuyo allahtan. Allaha şükür başka önemli bi rahatsızlık yok, bulantıdan çok çektim ama iyi yanından bakınca seviniyorum, şu ana kadar 2 kilo aldım sadece. göbeğimi fark etmeseler kimse hamile olduğumu anlamıyo. sadece göbek var şimdilik o da çok hoşuma gidiyo bir de çevremdekiler senin çocuk çok saçlı doğcak ondandır diyolar bilmiyom alakası var mı? benim de eşimin de saçları çok gürdür normalde çekerse belki olabilir. ya bu mide bulantıları kişisel anladığım kadarıyla kiminin hiç bulanmıyo, kiminin 3 ay sürüyo kiminin de 9 ay sürüyomuş hayırlısı bakalım :)

merhaba karanfil belki yediğin birşey dokunmuş olabilir belki de karıştırmış olabilir misin çünkü ben hamile kaldığım günden beri hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım meleğim sayesinde :) bi de bunlar yoksa 9 ay boyunca kusan hamileler biliyorum etrafımda bu normal ama çok şiddetli fışkırma şeklinde çıkarıyorsan ve durmak bilmiyorsa kedini kötü hissediyorsan muhakkak doktorunla görüş derim ben.

hamileliğin en güzel zamanlarındayız galiba hepimiz, ben bebeğimin kıpırtılarını 18. haftada hissetmeye başladım önce emin olamadım bağırsak mı bebek mi diye sonra 19.haftada hareketler biraz daha yukarıda olmaya başladı hatta tekme olduğuna inanmaya başladım belli aralıklarla içeriden pıt diye vuruyo resmen :) beni en iyi siz anlarsınız ki o an herşeye bedel bi an :) şu an 21. haftam bitmek üzere bizimki gümbür gümbür vuruyo bıraksak sanki çıkıvericek gibi. ne zaman uyuyo ne zaman uyanıyo artık hepsini anlayabiliyorum. hatta bazen büzüşüp geriniyo karnımın bi tarafına kafasını poposunu dayıyo resmen karnımın şeklini değiştiriyo karnım yamulup düzeliyo, hatta orayı öyle bi sertleştiriyo ki elimizi koyunca hissedebiliyoruz kafasını falan sonra 4-5 saniye sonra çekiyo :) hatta geçen gece uyurken babasını uyku tutmamış elini karnıma koymuş oğlumuzu dinliyodu bi ara uyandım naptığını anlamaya çalıştım önce, içimde bizimki bi oraya bi buraya geziniyo yine kafa popo dayıyo karnıma eşimde eliyle hep onu takip ediyo tekmeleşiyolar karşılıklı :) sonra gülesim geldi de ayyy susadım ben diye uyandım :) eşimde heyecanlı heyecanlı bebeği anlatıyo bana, eşim içinden bebekle konuşuyomuş bebeğimiz de ona tekmeyle karşılık veriyomuş :))) şu an bile pıt pıt vuruyo içimde Allahım dilerim bu mutluluklarımız yarım kalmasın Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın, sağlıkla kucağımıza alıp sağlıklı huzurlu mutlu ömürlerine şahit oluruz inşallah

selamlar ben de kabuslar görüyorum dün gece yine gördüm hatta ama öyle aldatmalı rüyalar değil daha çok uçurumdan düşüyorum araba kazası geçiriyorum koşuyorum bi yere varamıyorum falan ben onun dışında uykumda konuşuyormuşum kızıyomuşum kocama anlamayınca :))) böyle şeyler olur bilinçaltına yerleşince hele bi de vücut yorgunsa allah allah sabahlar olmasın :))))

Ben bide geçen gece eşime bağırmısım.. Bi gecede yumruk atmısım

benimde başından beri hep sabah bulantıları ve kusmalarım çoktu ama gün içinde fazla yoktu..10 gündürde hiç kusmamıştım sen daha şiddetli yaşamışsın heralde..evet benimde her sabah uyandığımda hala oluyor bulantı ama yemekten sonra geçiyor çok şükür..ne güzel sen kilo almamışsın hiç ben buna rağmen 6 kilo aldım şuana kadar gerçi tedaviyle hamile kaldım klomen ve iğnde kullandım onların etkisi çok oldu kilo konusunda..saç konusunda da hiçbir fikrim yok duymamıştım bunu ama benimde eşiminde saçları bayağı seyrek bakalım oğluşum nasıl olucak..

merhaba canım yediğim bişeyin dokunduğunu sanmıyorum sabah 7de uyandım sadece elma yedim ki her sabah eşim işe giderken uyanırım 7de ve midem kazındığı için bi elma yer uyurum yine..bugün uyumadım bikaç saat sonrada kustum ben hamileliğin başından beri her sabah nerdeyse kusardım 10gündür olmayınca geçti sanmıştım ben..ne güzel sen bulantı yaşamamışsın hiç çok kötü bir durum valla bende normalde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bebişimle sağlıklı olsunlarda onlar için katlanılır herşeye...bide artık net bir şekilde hergün hissetsek miniklerimizi çook daha iyi olacak..

canım ne güzel gerçekten çok güzel bir duygu rabbim herkese tattırsın..bende bikaç gündür hissediyorum ama çok hafif bir şekilde hatta tam eminde olamadım ama farklıydı bebişimdi sanki..bugün daha hiçbişey hissetmedim sürekli kendimi dinler vaziyetteyim..inşallah bende biran önce hergün hissederim bebeğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…