Gunaydin anneler nasil gobusler?
Ben her hafta bir kilo aliyorum nerdeyse nolcak benim bu halim?
dunden beride gaz sancim var ins gecer bugun
bugün 8 ekim senin doğum günün bana gelişinin 3. yılı ameliyat odasında beni almalarını beklerken hep sağlıkla doğman için seni görebilmek için yalvardım dua ettim kaç kere ettim bilmiyorum sonra ameliyata girdik çıktığımda ilk işim karnıma bakmak oldu küçülmüştü seni sordum yukarda dediler çok ağrım vardı ama ne zaman götüreceksiniz beni dedim birazdan dedi o birazdan ne uzun gelmişti bana sonra yukarı çıktım annem verdİ seni bana hoşgeldin bebeğim dedim ağladım hem de çok ağladım sen de ağlıyordun nasıl da miniktin benimdin aylarca sana bişey olmasın diye dua ettiğimdin gecelerce nefes alıyor mu diye kontrol ettiğim emin olamayınca dürttüğüm canım oğlum her güldüğünde içimde bir çiçek doğdu her ağladığında boğazımda düğüm arttı bazen sen zarar görme diye kural koydum uymadığında ağladın ama ben de ağladım herşey senin içindi canım oğlum annesinin boncuğu babasının tospiği seni çok seviyorum oğlum her sabah söylesek de birbirimize ben seni çok seviyorum be annem allah sana sağlıklı hayırlı huzurlu başarılı hastalıktan savaştan uzak güzel bir dünyada yaşamanı diliyorum gerçek olur mu bilmem ama her gece duam bu SENİ SEVİYORUM MERT EREN
İŞTE BU CANIM
Kızlaar bugun gerçeketn kotu bi gun benim için. Annemin sabahın korunde dedn oldu dıye aradı. Farklı şehşrde oldugumuz için cenazesine gidemiyorum bile. Anca telefonda konusuyorum artık. İçimde bi buhran anlatamam. Sgk personel alımı yapılıyodu basvurmustum. Atanamamısım. Beklemiyordumda aslında ama yinede üzüldüm. şimdide normal dogumla ilgili o kotu yazıları okuyunca hemen sezeryana girip sag salım cocuguma kavussammı diye dusunmeden edemiyorum. Ammmaaaaaaaaannnn. Zor be hamile olmak. Hersey cok buyuyo hamileyken.
benim karnım ne zaman büyüyceeeek... bebegimi ne zaman hissedicemüzülüyom çok ya
üzülme herşeyin zamanı var sağlıklıya şükür ben 18+5 de hissettim herkezin değişiyor zaten ilk gebeliklerde 18-20. haftalarda hissedilirmiş herkezin karın yapısı farklı canım belki iç karnın geniştir ben zaten kiloluyum 6 aya kadar çıkmaz dedim ama sipsivri oldu hatta hafta arası hastanede ikizmi dedi bi kadın çok bozuldum
Bi de ŞU 32.HAFTA GELSİN ARTIK DAHA FAZLA BU TEMPODA DAYANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM
Allah kolaylık versin ben de bu yüzden hamile oldugumu ögrenir ögrenmez ücretsiz izine ayrıldım. Madden biraz zorlandık ama ne yapayım ilk hamileligimdeki acı tecrübeyi düşününce evim daha rahat dedim
arkadaslar bu dogum izninin uzatılması hayal olcak sanirim, her seferinde oteleyip duruyorlar:-(
benimde ablam 3 ay önce doğum yaptı özel hastanede normal doğum yaptı ölümden döndü hala atlatamadı psikolojik olarakta, detaylarına girmeyeceğim zaten yeterince kötü doğum hikayesi duymşsun sen, tabi herkes aynı olacak diye bir durum yok, bende korkuyorum normal doğumdan korkmayan da yoktur herhalde bu insanın kendisini nasıl hissettiğiyle ilgili sanırım. Yine de son ana kadar belli olmaz ama ben normal doğum yapabileceğime inanıyorum, doktorların tavrı yöntemleri de korkmamıza neden oluyor o yüzden çok haklısın , netten bir sürü normal doğum izledim hiç birinde ne ebe ne doktor kadının üstüne çıkıp dirsekle bastırıyor ne de çocuğun saçları göründüğü anda hemen kesi atıverip çocuğu çıkarıyorlar, hepsi gayet doğal doğuruyor onları izledikçe cesaretleniyorum. Yine söylüyorum Rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin normal sezeryan hepimize kolaylıklar nasip etin inşallah ...
ana bi de sezeryan doğum izleyim dedim dehşetler içinde kaldım çok korkunç geldi ya, normal doğumları nasıl gözyaşlarıyla izlemiştim sezaryan da şok oldum Allahım sen hayırlısını nasip et
arkadaslar bu dogum izninin uzatılması hayal olcak sanirim, her seferinde oteleyip duruyorlar:-(
selam kızlar;
bayram boyunca yazılanları okudum. akraba yorumları, çevrenizdekilerin lüzumsuz konuşmaları filan hepsini hayretle karşıladım. ben bayrama gittiğimde altın çağımı yaşadım resmen el üstünde tutuldum kimse olumsuz tek kelime etmedi. çok şaşırdım eğer benimde çevremde öyleleri olsaydı eminim bende çok üzülürdüm. Ama onlara verilecek en güzel cevap sizlerin mutluluğu olabilir. çok hassas dönemdeyiz dikkatli olmak lazım.
hamileliğe gelince bu ara iştahım çok açık doymak bilmiyorum. yemekten kalktıktan 15dk sonra geri acıkıyorum hızla kilo almaya başladım. aç kalınca tansiyonum düşüyor sürekli bişeyler atıştırıyorum. bakalım ne olacak halim. aslında çokta sorun değil hamileliğin bana çok yakıştığını düşünüyorum. pozitif olmaya çalışıyorum. bebeğimin mis kokusunu içime çekeceğim günü hayal ediyorum.
benim canımı sıkan mevzu ise çalıştığım okulun idaresi. kimseden hamileyim diye ayrıcalık beklemiyorum ama anlayış bekliyorum. toplantı yapılacak odaya bi gidiyorum boş sandalye yok kimsede yer vereyim demiyor sınıftan sandalye taşıyorum şu halde herkes bakıyor.
bugün öğretmenler odasında boş dersi olan iki öğretmendik müdür geldi hocam 6-d sınıfı boş dersine girin dedi. erkek öğretmen orada oturuyor beni görevlendirdi. diğer binada 3. kata çıkıp inene kadar karnımın sancısından öldüm. ücretsiz izin vermediler. ailem iki gün git sonra rapor al diyor. ancak onu da yapmak bana etik gelmiyor. ben bu fedakarlığı yaparken insanların bana anlayış göstermemesi beni çok yıpratıyor. geçen nöbetçiyim. 5. dersim boş tenefüste tost söyledim tenefüs bitince müdür çağırdı hocam boş ders var görevlendirme gidin dedi müdür bey nöbetçiydim 5 dk müsade edin karnımı doyurup öyle çıkayım dedim (eğer acıktığımda karnımı doyurmazsam tansiyonum düşüyor) sonra doyurursunuz dedi. sanki keyfimden bekliyormuşum gibi. ben ayrıcalık beklemiyorum sadece anlayış bekliyorum ama nerde... bugün okuldan eve zor attım kendimi ağladığımı kimseler görmesin diye. nefret ettim bu sene okuldan bu 6. yılım gün sayıyorum resmen:2::2:
Bi de ŞU 32.HAFTA GELSİN ARTIK DAHA FAZLA BU TEMPODA DAYANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?