2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gunaydin anneler nasil gobusler?
Ben her hafta bir kilo aliyorum nerdeyse nolcak benim bu halim?
dunden beride gaz sancim var ins gecer bugun

bende 1.5 ayda 3 kılo almısım yanı ıkı haftada 1 kılo oluyor her ay 1 kılo olması lazım bu aylarda dıye okumustum bı yerde ama allahtan daha onceden kılo vermıstım de toplam 1 kılo falan olmus oluyo oradan yırttım :)))

Günaydın kızlar 19+2 olduk 4 gündür özellikle 2 gündür sanırım hissediyorum bebeğimi ama sizede danışmak istedim iki rahmin ortasında bebeğimin olduğu yerde pıt diye bişey hissediyorum geçiyor ama bu 2 gündür günde belli aralıklarla 6 7 kere hissedebiliyorum bukadar sık hissetmem normalmi çook mutlu oluyorum ama o dur dimi gaz gibi değil pıt yapıyor okadar odur dimi

canım benim yaaa.. o kadar güzel anlatmışsın ki sabah sabah gözlerimden istemsiz yaşlar aktı gitti. Allahım 2. kez anne olmanı da nasip ediyor ne güzel.. Mert EREN çok şanslı bir bebek. öp yanaklarından o miniği

Öncelikle deden için başın sağolsun. Öncelik bebeğinin ruhuna dua edersin. Annen de seni eminim ki anlayışl karşılayacaktır.. Kendini yıpratma.. İş meselesine gelince herşey üst üste gelince ister istemez etkileniyor insan bu konuda bişey de diyemiyorum çünkü iş arama bulma umudu çok farklı bir durum. inşallah daha hayırlı kapılar açılır..

Normal doğum korkusunu benim yazdıklarımdan dolayı yaşadığın için ayrıca çookk çoookk özür diliyorum ((

benim karnım ne zaman büyüyceeeek... bebegimi ne zaman hissedicem üzülüyom çok ya

üzülme herşeyin zamanı var sağlıklıya şükür ben 18+5 de hissettim herkezin değişiyor zaten ilk gebeliklerde 18-20. haftalarda hissedilirmiş herkezin karın yapısı farklı canım belki iç karnın geniştir ben zaten kiloluyum 6 aya kadar çıkmaz dedim ama sipsivri oldu hatta hafta arası hastanede ikizmi dedi bi kadın çok bozuldum

güzel anneler günaydın,
güzel bir haftasonu geçirdim sayılmaz c.tesi öğlene kadar deli gibi çalışıp akşam bi arkadaşın kına gecesine gittik kayınvalidemle orda birkaç teyze bebeğin kız olduğunu söyleyince beni teselli etmeye falan çalıştılar kendi çaplarında sanki ben üzülmüşüm gibi en sonunda dayanamayıp erkek olsaydı bizimkiler bu kadar sevinmezdi teyze! dedim çünkü eşimin ailesinin kız çocuk hasreti varmış ctesi çalışıp akşam o gümbürtüde ve sinir bozukluğuyla oturdum havasızlıktan bunaldım bi de akşam 10 da pazar kahvaltıya misafir haberi aldım öğlene kadar uyuma planlarım suya düştü misafir ağırladım allahtan kayınvalidem yardım etti öğlen misafiri evde bırakıp nikaha gittik geldik falan bi baktım akşam saat 10 şuan işteyim uykusuzum ve yorgunum

Canımsın benim de ilk ya böyle herşeye atlayıveresim geliyo sabırsızım yedi aylık olunca..

63 kilo ile başladım 3 ayda 58 e düştüm şimdi 61 im eşim laf atıp duruyo kıyafetlerimi kullanıyom halaa.. mini minnacık karnısım ben de hamilelik istiyom yaa :)

Allah kolaylık versin ben de bu yüzden hamile oldugumu ögrenir ögrenmez ücretsiz izine ayrıldım. Madden biraz zorlandık ama ne yapayım ilk hamileligimdeki acı tecrübeyi düşününce evim daha rahat dedim

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim ama çalışırken çok zor oluyormuş bunu gördüm bir de bayramın ilk günü grip de oldum hala daha burnum akıyor aksırıp tıksırıyorum hem hamile hem grip hem çalışmak çok zor oluyor hastanede çalıştığım için öyle kolay kolay rapor alamıyorum da bu arada ne oldu ilk gebeliğinde merak ettim kötü olucaksan anlatma ama

arkadaslar bu dogum izninin uzatılması hayal olcak sanirim, her seferinde oteleyip duruyorlar:-(

off umarım öye bişey olmaz. Zaten gıcığım uzata uzata 2 hafta uzattıkları için ,ondanda olmayalım yaaa
günaydın buarada kızçeler

yaaa cesaretinize hayran kaldım ben bir kere bile izleyemedim normal doğum videosunu.. açayım dedim bir keresinde izliyim nasıl bişey diye.. kadının bağırtılarını duyar duymaz kapadım tansiyonum düştü çünkü ki o zaman hamileliği bile düşünmüyordum..
Annem ayağını kesmişti ona yardım edeyim dedim kanı gördüm tansiyonum düştü annem ayağı kanar halde beni kendime getirmeye çalıştı. Bu soğukkanlılığınız için ayrıca tekrar tebrik ediyorum sizi..

ana bi de sezeryan doğum izleyim dedim dehşetler içinde kaldım çok korkunç geldi ya, normal doğumları nasıl gözyaşlarıyla izlemiştim sezaryan da şok oldum Allahım sen hayırlısını nasip et

ben ikisini de izleyemedim yaaa nasıl dayanıyorsunuz izlemeye. Ben bir keresinde şu kan mevzusunu aşmam lazım dedim bir tane ufak bir ameliyat izliyim dedim en ufak ameliyatta gözüme kıl dönmesi ameliyatı gibi geldi. Dedim dayanıcam izlicm bunu kesinlikle.. doktor neşteri vurduğu anda benim yine gözler karardı nasıl kapattığımı hatırlamıyorum ekranı.. Ben ödleğin tekiyim anladım (

arkadaslar bu dogum izninin uzatılması hayal olcak sanirim, her seferinde oteleyip duruyorlar:-(

ya sorma hergün bakıyorum haberlere ama ses yok bi kıtır attılar ortaya benim bi arkadaşım var mali müşavir şimdi bişey oldu mu hep ona soruyorum hamileyken nasıl olucak ne yapmam gerekiyor haklarım neler onunla konuşurken dediki o yılbaşında belli olucak büyük ihtimalle hiç bir bilgi vermiyor sgk çünkü yılbaşında da çıksa bana vuruyor allahtan 29 ocakta tam 32.haftam oluyor ama çıkacaksa da çıksın artık verecekleri ya 2 hafta ya 1 ay onu da bekletiyorlar

Öncelikle size sabırlar diliyorum iş yerinizle alakalı. ama şu açıdan bakın iyi ki evde ve çevrede de bu şekilde anlayışsız insanlarla birlikte değilsiniz.. Anlayış konusuna gelince insanlar artık iş arkadaşlarının yakınının ölümünü bile önemsemeyip ne zaman işe geleceksin diye baskı yapıyolar. Ben iş hayatının duygusallıktan yoksun bir yer olduğuna inananlardanım. O yüzden de kimseden insanlık beklemiyorum. Ama benim şansıma heralde bizim şirkette nerdeyse 10 tane erkek iş arkadaşımın eşi hamile o yüzden her öncelik bende.. Evde de öyle densiz insanlar geldiğinde ukalalığımdan ödün vermeyerek mutlu olduğumu gösteriyorum. Moralim hamilelikte çok çok iyi. Beni çünkü ilgilendiren bir tek eşim onun dışındakileri de pek önemsemiyorum ki çevremde de moralimi bozacak çok insan yok çok şükür. herkes hamileiğin çok yakıştığını söylüyor bana bu da benim hoşuma gidiyor:)))
Ama dediğim gibi iş konusunda kendi kendinizi koruma altına alın. Etik gelmiyor ama sizi yoracak derecede sizden performans bekliyorlar ise de önceliği kendinizde bulun ve gerekiyorsa da rapor alın. Ben öyle bir idari yönetimi olan bir işyerinde hiç kimseyi önemsemezdim. Çünkü sizi kimse önemsemiyor anladığım kadarıyla.. İş hayatında maalesef herşey karşılıklı...

Bi de ŞU 32.HAFTA GELSİN ARTIK DAHA FAZLA BU TEMPODA DAYANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM

Kıyamıyorum, tüm hamileler ne isterlerse onu yapsınlar istiyorum. Üzülme ne olur, gebeyken insan daha çabuk yorulduğundan böyle hissediyorsun. Enerjin yokmuş gibi, haklısın. Ama bilenler diyor ki "sen tempoyu bebek doğunca gör bi de". Şaka bir tarafa elbette bebeğe ve kendine dikkat et öncelikle. Çok düşünmemeye çalış. Bir saat sonra günü yarılıyorsun. Sıkılınca bize yaz, buralardayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…