Veee bir kızım olucak.O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah yavrularimizi saglikli bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin.
Kızlar sizce beril ismi nasıl ben hoşuma gitti de:)
kızlar ben bebeğimi hala kasık taraflarında hıssedıorum daha yukarıda olması gerekmez mı artık. gecen gün doktorda bebeğin kafası normalden aşağıda cok ayakta kalma yorma kendını demıstı. içim kötü oldu, korkuyorum bişey olmaz dımı ya? eşim de elini koyunca hıssedemıyo daha bişey. sız nerde hıssedıyosunuz bebişlerin hareketlerini?
Veee bir kızım olucak.O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah yavrularimizi saglikli bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin.
kızlar ben bebeğimi hala kasık taraflarında hıssedıorum daha yukarıda olması gerekmez mı artık. gecen gün doktorda bebeğin kafası normalden aşağıda cok ayakta kalma yorma kendını demıstı. içim kötü oldu, korkuyorum bişey olmaz dımı ya? eşim de elini koyunca hıssedemıyo daha bişey. sız nerde hıssedıyosunuz bebişlerin hareketlerini?
hayırlı olsun miniğin, gözünüz aydın canm..bizim de kızımız olacak, sağlıkla hayırlısyla doğsunlar inşallah
Ay hayırlı olsun canım:) herşeyimiz aynı giderken bianda değiştiçok heyecanlı...
Evet kuzum yaa değişti birden:))) olsun ama biz kızimla seni ve yakışıklı ogluşunu takip etmeye devam edecegiz
çikolata yemeyi denesene eşim peşimde elinde tatlılarla gezdi hissedene kadar
bende bazen derste bağırıyorum korkuyorlar mıdır acaba :44: ders anlatırken çok komik oluyor öğrencilere farkettirmemeye çalışıyorum ama gülümsememe engel olamıyorum
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
anladım amargi teşekkür ederim biraz araştırayım bakalım
ya aslında o konu benim aklıma çok geliyo. Doğumdan sonra bebeğin sakin bi ruh hali içinde olması için annenin hamileyken stresten uzak durması gerekiyo ya, bebekler de artık duymaya başladı bizim sesimizdeki tonları anlıyolar çocuğum dengesiz olcak diye korkmuyo değilim. evde sakin huzurlu bi ortam okulda ses, gürültü, annesi arada bi bağırmak zorunda kalıyo :S bi yandan bağırıyorum söyleniyorum bi yandan da içimden çocuğumla konuşuyorum sakın korkma oğlum tamam mı diye :) çevremde çok şahit oldum sakin bi hamilelik geçiren arkadaşlarımın bebekleri daha bi huzurlu, bi sıkıntıları olmadıkça ağlamıyolar; stres içinde olanlarında bebekleri olur olmaz herşeye ağlıyobakalım bizimki nasıl bişey olcak merakla bekliyoruz :)
kızlar beslenme konusu kafama takılıyor.Canım ne istiyorsa onu yemeye çalışıyorum.şunu yememiz lazımmış bunu yemezsek olmazmış diye zorla canım istemeyerek yiyemiyorum yemiyorum.Hata mı yapıyorum acaba.Zaten iştahım yok hala ve azcık şeyle doyuyorum.Sizde durumlar nasıl yumurta süt yoğurt ceviz balık et vs. düzenli yiyebiliyormusunuz?
telaş yapma arkadaşım kanama olmadığı sürece hiçbişeyden korkma allah korusun rahmimiz büyüyor yan kaslarımız esniyor ağrı o yüzden aynısı bendede warkızlar 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum
kızlar 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?