2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben bebeğimi hala kasık taraflarında hıssedıorum daha yukarıda olması gerekmez mı artık. gecen gün doktorda bebeğin kafası normalden aşağıda cok ayakta kalma yorma kendını demıstı. içim kötü oldu, korkuyorum bişey olmaz dımı ya? eşim de elini koyunca hıssedemıyo daha bişey. sız nerde hıssedıyosunuz bebişlerin hareketlerini?

Veee bir kızım olucak.O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah yavrularimizi saglikli bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin.

hayırlı olsun miniğin, gözünüz aydın canm..bizim de kızımız olacak, sağlıkla hayırlısyla doğsunlar inşallah

yavaş yavaş yukarıya çıkacak annesi:) doktorun da uyarmış madem, kendine dikkat et, fazla yorulma. Allahın izniyle bişey olmaz, sen tedbirini al, gerisi Allaha emanet.. çok hafif pıtpıtlar baloncuk patlaması gibi hissediyorum ben, genellikle sol tarafta. geçen epey belirgin hissettim eşimde söyledim o da elini koyunca hissetti. 1-2 haftaya daha da netleşir hareketler, daha iyi hissederiz inşallah, sıkma canını:)

Canım ben 1 haftadır falan hissediyorum hareketlerini.ama dediğin gibi hala kasıklarda zaten rahim daha yeni göbek deliği hizasında.doktorun dikkat etmeni istediği noktalara dikkat et sadece.içini rahat tut:)

ya aslında o konu benim aklıma çok geliyo. Doğumdan sonra bebeğin sakin bi ruh hali içinde olması için annenin hamileyken stresten uzak durması gerekiyo ya, bebekler de artık duymaya başladı bizim sesimizdeki tonları anlıyolar çocuğum dengesiz olcak diye korkmuyo değilim. evde sakin huzurlu bi ortam okulda ses, gürültü, annesi arada bi bağırmak zorunda kalıyo :S bi yandan bağırıyorum söyleniyorum bi yandan da içimden çocuğumla konuşuyorum sakın korkma oğlum tamam mı diye :) çevremde çok şahit oldum sakin bi hamilelik geçiren arkadaşlarımın bebekleri daha bi huzurlu, bi sıkıntıları olmadıkça ağlamıyolar; stres içinde olanlarında bebekleri olur olmaz herşeye ağlıyo bakalım bizimki nasıl bişey olcak merakla bekliyoruz :)

ayy ben hiç öyle düşünmemiştim. benimde aynı durum evde sessiz sakin okul gürültülü bizim bile dengemiz bozuluyor biz sakin olsakta okul ortamı sakin değil ki bunu öğrendiğim iyi oldu daha sakin olmak için uğraşacağım artık Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

kızlar beslenme konusu kafama takılıyor.Canım ne istiyorsa onu yemeye çalışıyorum.şunu yememiz lazımmış bunu yemezsek olmazmış diye zorla canım istemeyerek yiyemiyorum yemiyorum.Hata mı yapıyorum acaba.Zaten iştahım yok hala ve azcık şeyle doyuyorum.Sizde durumlar nasıl yumurta süt yoğurt ceviz balık et vs. düzenli yiyebiliyormusunuz?

ben de aynıyım canım, şunu yemen gerek dedikleri zaman ona karşı olumsuz koşullanıyorum gözümün önüne bile koyuyorum unutmamak için ama yiyemiyorum tiksinmeye başlıyorum. hergün düzenli olarak hiç birini yiyemiyorum. yumurtayı sabah kahvaltılarında 2 günde bi yiyorum, soğuk süt ve ceviz sevmem ben normalde, geçenlerde hastaydım boğazım yumuşasın diye sütü ısıtıp içine bal atmıştım hoşuma gitti şimdi aklıma geldikçe öyle içiyorum sütü, bi de sadece kendime özel yapmamaya çalışıyorum eşime de yapıyorum sanki karşılıklı kahve, meşrubat falan içiyomuş gibi düşünüyorum o zaman.ceviz için de şey düşünüyorum, ufak parçalara ayırayım balla karıştırayım sabah kahvaltıda yerim heralde bi iki kaşık. bi de ilaçları içemiyorum ben bi türlü, zorla haftada 2-3 tane eleviti içiyom, kan hapı yerine de pekmez içiyorum. ceviz ve sütü istersen sen de bi öyle dene belki hoşuna gider

kızlar 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum

telaş yapma arkadaşım kanama olmadığı sürece hiçbişeyden korkma allah korusun rahmimiz büyüyor yan kaslarımız esniyor ağrı o yüzden aynısı bendede war

korkma tatlım.bişey olmaz allahın izniyle.
benim minişler de öyle dün drdaydım, normal olduğunu artık rahatsız olduklarında tepki verdiklerini söyledi:)ayrıca magnezyum vermişti,onu kıllanıyorum 3 haftadır o çok iyi geldi.kramplar ve ağrılar çok çok azaldı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…