2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben de dun girdim ayrıntılıya..20+5 iken...22 cm.miş. 4 hafta sonra da seker yuklemesi olcak.. İlk gebeligimde gebelik sekeri cıkmıstı umarim bunda cıkmaz..

Ya arkadass bu insanlari anlamiyorumm "aa kilo almissin"deyip duruyolar koca koca gobekli teyzeler ya birakinda alalim cocuk var yani he bide ole deyip sofradada ye ye 2 canlisin diyen tuhaf bi milletiz..

bugün çok fenayım kızlar..acayip nezle oldum bir de ishalim karnım ağrıyor çok..hapşırmaktan burnum düşecek...bol sıvı alıyorum.muz yiyeceğim şimdi..var mı başka önerisi olan?

E-5 üzerindeki hello baby mağazasındayım. O kadar çok secenek var ki sanırım kontrolümü kaybettim. Herşey yeni doğacak oğluma erkek ayakkabısı görmemle başladı...

bugün çok fenayım kızlar..acayip nezle oldum bir de ishalim karnım ağrıyor çok..hapşırmaktan burnum düşecek...bol sıvı alıyorum.muz yiyeceğim şimdi..var mı başka önerisi olan?

CNM isale bire bir çözüm erik ekşisi varsa o yoksa limon suyuna bir çay kaşığından daha az kahve kat yut anında kesiyor. geçmiş olsun

kızlar ben şu an devlete gittiğim için bi bilgi vermediler detaylı ultrason her hamilede gerekli mi? faydası nedir

ben de detaylıya girmedim ama canım detyalıda galiba bebişlerin organlarına bakılıyor, herhangi bi sıkıntı olup olmadığı daha net belii oluyor galiba..inşallah sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımzı kucağımıza.

Ya arkadass bu insanlari anlamiyorumm "aa kilo almissin"deyip duruyolar koca koca gobekli teyzeler ya birakinda alalim cocuk var yani he bide ole deyip sofradada ye ye 2 canlisin diyen tuhaf bi milletiz..

amaaaan..valla bizim bu çok bilmiş teyzeler yok mu? bana da kimi kilo almışsın diyo, kimi göbeğin çıkmamış diyo..ne dedikleri de belli değil:) en iyisi boş vermek, hamileliğin tadını çıkarmak..

geçmiş olsun canm. haşlanmış patates de iyi gelir ishale..Allah şifa versin

,geçmiş olsun canm. haşlanmış patates de iyi gelir ishale..Allah şifa versin

sağol canım teşekkürler.haşlanmış patatesi yedim havuç da kattım hatta bebişe vitamin iyi geldi galiba şimdilik yok birşey.ama devam ederse kahve limon yapıcam.

Son düzenleme:

aynen canım yaa: )
erkek çocukları çok hareketli oluyor,
kpss ye hazırlandığım şu dönemde zorlardı beni.
gerçi kız çocuğununda yaramazı fena oluyor ama: ))
Allah hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olsunda bizim alışmamız garipsememiz mesele değil

aynen uygulmaya değer: )
ben sürekli yiyorum: ))
hele kız olduğu kesinleşti daha da çok yemeye başladım
ama eğer genetikse benim kızımda olmaz çünkü bende yomk malesef

aynen uygulmaya değer: )
ben sürekli yiyorum: ))
hele kız olduğu kesinleşti daha da çok yemeye başladım
ama eğer genetikse benim kızımda olmaz çünkü bende yomk malesef

kızımda yedıgım ayvanın haddı hesabı yok heralde gamzelı olsun dıe::):):):):)

ınsallah sızın kuzular olur kızlar..,

malesef hayırr....::):))
ama sız yıne yıyın bellı mı olur... eskıler dıyorsa vardır bır bıldıklerı:)

belki büyüdükçe çıkar :26:
benimde duyduğum gamzeyle alakalı değil aslında,
hamileliğinde ayva yiyen annenin bebeği güzel olurmuş
ben daha çok bunun için yiyorum aslında

belki büyüdükçe çıkar :26:
benimde duyduğum gamzeyle alakalı değil aslında,
hamileliğinde ayva yiyen annenin bebeği güzel olurmuş
ben daha çok bunun için yiyorum aslında

eeeeee fena sayılmaz kızım ya sarısın mavı gozlu dıkkat ceken bır tıp...:))
belkıde gozlerının rengı ayvadandır aılede hıııc mavı renk yokta:)

eeeeee fena sayılmaz kızım ya sarısın mavı gozlu dıkkat ceken bır tıp...:))
belkıde gozlerının rengı ayvadandır aılede hıııc mavı renk yokta:)

Kizlar ayvayla falan hoc alakasi yok biliyormusunuz cunku be gamzeliyim hemde baya dern cukurlarim yanajlarda ama annem ayvanin a sini yememis allahin takdiri he bende kizima hamileyim olurmu bilmiom annesine cekerse belki ama bende ayva yiyorun hatta yanagima koydum inanmadigim halde ama kendime cok baktim belki annesine ceker melegim aman saglikli gelsinde Zamaninda onemli olan bu ve bu arada bizim ailede gamze yok kimsede bi tk bende ve gamzenin doku hastaligi oldugunuda biliomusunuz))

Gunaydin anneler nasil gobusler?
Ben her hafta bir kilo aliyorum nerdeyse nolcak benim bu halim?
dunden beride gaz sancim var ins gecer bugun

günaydınlar arkadaşlar
bayramda bitti tatilde döndük yuvamıza geldik çok şükür.umarım herkes ve minik kuzucuklar iyidir:dualarımda hiç unutmadım sizi.
biz çok iyiyiz hamdolsun.minik balıkımız öyle hareketli öyle tekmeler atıyor ki sormayın arkadaşlar.eşimde hissetti amaa bizimkinde hiç heyecan yok ben elini tutup karnıma koymasam bakacağı yok.ama ben hep oğlumu dinliyorum ve konuşuyorum onunla
ya ne kadar güzel bir duygu rabbim heerkese nasip etsin inşallah
bu arada ayva bahsi olmuş :hadiste buyruluyor ki ayva yiyin çocuğunuz iyi huylu iyi ahlaklı olsun
birde geçenlerde söylediler:yusuf suresini okumakta çocuğa güzrellik veriyormuş
arkadaşlar sahi aranızda ateş ölçer alan varmı?arzumun konuşan ateş ölçerini merak ediyorum da ulaşamadım henüz bu cihaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…