bugün çok fenayım kızlar..acayip nezle oldum bir de ishalimkarnım ağrıyor çok..hapşırmaktan burnum düşecek...bol sıvı alıyorum.muz yiyeceğim şimdi..var mı başka önerisi olan?
CNM isale bire bir çözüm erik ekşisi varsa o yoksa limon suyuna bir çay kaşığından daha az kahve kat yut anında kesiyor. geçmiş olsun
kızlar ben şu an devlete gittiğim için bi bilgi vermediler detaylı ultrason her hamilede gerekli mi? faydası nedir
Ya arkadass bu insanlari anlamiyorumm "aa kilo almissin"deyip duruyolar koca koca gobekli teyzeler ya birakinda alalim cocuk var yani he bide ole deyip sofradada ye ye 2 canlisin diyen tuhaf bi milletiz..
bugün çok fenayım kızlar..acayip nezle oldum bir de ishalimkarnım ağrıyor çok..hapşırmaktan burnum düşecek...bol sıvı alıyorum.muz yiyeceğim şimdi..var mı başka önerisi olan?
,geçmiş olsun canm. haşlanmış patates de iyi gelir ishale..Allah şifa versin
Aynen yaa ben şimdi erkek bebkde istiyorum. Oğluşum demek yakın geliyodu. Ama ikinciye olur oda artık. Bide sanki hafifledim ben. Yogun calışan biri olarak erkek cocuktan korkuyodum ben. Düşünsene bi kalıba sıgmaz o şimdi. Ayy ne yaramaz olurlar..
ayva konusunda annemin bir tespiti var ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sen hamileyken ayva çok yedim dedi :)) bende de iki yanağımda da kocaman çukurlar var gamze dediklerinden :)) uygulamaya değer belki annesi gibi gamzeli olur :))
aynen uygulmaya değer: )
ben sürekli yiyorum: ))
hele kız olduğu kesinleşti daha da çok yemeye başladım
ama eğer genetikse benim kızımda olmaz çünkü bende yomk malesef
kızımda yedıgım ayvanın haddı hesabı yok heralde gamzelı olsun dıe::):):):):)
ınsallah sızın kuzular olur kızlar..,
gamzeli oldu mu peki: ))
malesef hayırr....::):))
ama sız yıne yıyın bellı mı olur... eskıler dıyorsa vardır bır bıldıklerı:)
belki büyüdükçe çıkar :26:
benimde duyduğum gamzeyle alakalı değil aslında,
hamileliğinde ayva yiyen annenin bebeği güzel olurmuş
ben daha çok bunun için yiyorum aslında
eeeeee fena sayılmaz kızım ya sarısın mavı gozlu dıkkat ceken bır tıp...:))
belkıde gozlerının rengı ayvadandır aılede hıııc mavı renk yokta:)
ben de duymuştum ayva ve zeytin yiyenin bebeği güzel olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?