ben ikisini de izleyemedim yaaa nasıl dayanıyorsunuz izlemeye. Ben bir keresinde şu kan mevzusunu aşmam lazım dedim bir tane ufak bir ameliyat izliyim dedim en ufak ameliyatta gözüme kıl dönmesi ameliyatı gibi geldi. Dedim dayanıcam izlicm bunu kesinlikle.. doktor neşteri vurduğu anda benim yine gözler karardı nasıl kapattığımı hatırlamıyorum ekranı.. Ben ödleğin tekiyim anladım(
Günaydın kızlar 19+2 olduk 4 gündür özellikle 2 gündür sanırım hissediyorum bebeğimi ama sizede danışmak istedim iki rahmin ortasında bebeğimin olduğu yerde pıt diye bişey hissediyorum geçiyor ama bu 2 gündür günde belli aralıklarla 6 7 kere hissedebiliyorum bukadar sık hissetmem normalmi çook mutlu oluyorum ama o dur dimi gaz gibi değil pıt yapıyor okadar odur dimi
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Okula gelince... Onların sana ücretsiz izin VERMEME gibi bir hakları yok, tabi eğer devlet okuluysa. Sen ücretsiz izin talebin için herhangi bir mazeret göstermek zorunda hiç değilsin. Sadece istemen yeter. Eğer vermezlerle sorumlu idari amirler hakkında GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA nedeniyle soruşturma açılır. Onlar bir grup cahil. İdarecilikten anlamıyorlar. Geçen yıl bir üniversitede asistan ücretsiz izin hakkını kullanmak isteyince bölüm başkanı dilekçesini onaylamamış (dekana gitmeden önce bölüm başkanının onayı gerekiyor). Kavga dövüş onaylattıktan sonra dekanlık toplantısında bölüm başkanı dekanı da yönlendirip izin verilmemiş. Arkasından çocuk şikayetçi oldu. Sorumluluların neden ve mazeretleri bile dinlenmeden ceza verildi, görevden alındılar. Çünkü her devlet görevlisinin ücretsiz izin hakkı vardır. Lütfen önce internetten bir araştır. Milli eğitim müdürlüğü personel işleri dairesini ara birilerine sor. Tekrarlıyorum: ücretsiz izin için mazeret göstermek zorunda bile değilsin.
yaaa cesaretinize hayran kaldım ben bir kere bile izleyemedim normal doğum videosunu.. açayım dedim bir keresinde izliyim nasıl bişey diye.. kadının bağırtılarını duyar duymaz kapadım tansiyonum düştü çünkü ki o zaman hamileliği bile düşünmüyordum..
Annem ayağını kesmişti ona yardım edeyim dedim kanı gördüm tansiyonum düştü annem ayağı kanar halde beni kendime getirmeye çalıştı. Bu soğukkanlılığınız için ayrıca tekrar tebrik ediyorum sizi..
Mrhaba, ben tüm arkadaşkarıma özellikle kızları olacaksa tek isim koymayı öneriyorum. Çünkü benim iki ismim var ve evlenirken ailemin soyadını da korudum. Şmdi odamın kapısındaki tabelayasığmıyor. Uçak bileti, banka kartı vs hiç bir şeye sğmıyor. Lf aramızda iki kere yazsan her halde bir A-4 dolar. O derece yani. İnsanın 4 ismi olunca biraz uzun oluyor.
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim ama çalışırken çok zor oluyormuş bunu gördüm bir de bayramın ilk günü grip de oldum hala daha burnum akıyor aksırıp tıksırıyorum hem hamile hem grip hem çalışmak çok zor oluyor hastanede çalıştığım için öyle kolay kolay rapor alamıyorum dabu arada ne oldu ilk gebeliğinde merak ettim kötü olucaksan anlatma ama
tabii yaa çoçuklar açısından bir düşünsenize.. 2 isim uzun soyad da uzun. okula gittiğinde sınava adını yazarken arkadaşları 1. soruyu bitirmiş olacaklar oyyy çok mu mübalağa ettim yoksa :)))))
Tatlı tatlı anlatmışsın, öyle hoşuma gitti ki anlatamam. O küçük su kaplumbağası insanın kocasıyla yaşadığı aşkı da tazeliyor değil mi? Bizleri tekrar heyecanlandırıyor, gündemimizi radikal biçimde değiştiriyor. Ne harika şeyler. Bu sabah 6 gibi yatakta ben gülünce eşim uyandı ve ne olduğunu sordu. Bebek karnımın sol üst tarafını içeriden sürekli kelebeğin kanat çırpışı gibi gıdıklayınca uykumdan uyandım. İlk defa oğlum beni uykumdan uyandırdı.eşimn o kadar hoşuna gitti ki elini karnımdan uyanana kadar hiç çekmedi. Bunlar çok güzel ve büyüleyici anlar öyle değil mi? Evet çok haklısın, hiç bitmesin...
yaa ben hissetmedim hala((
çok kafama takıyorum dr a gidiyorum bak hareket ediyor işte diyor
ama ben yok cık anlamıyorum
19+3 olduk hissetmeyi çokkk istiyorum
Veee bir kızım olucak.O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah yavrularimizi saglikli bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin.
Kuzenim 1,63 boy ve 48 kiloyla gebe kalmıştı. Kendisi çok sıska ve dar bedenlidir. Yani bel oyuntusu ve kalça kıvrımı normal doğuma sanki çok müsait değilmiş gibi görünür, çünkü dümdüz iner. Emekli ebe olan annesi bu konuda hep endişeliydi. Neyse, bir gece suyu gelmiş ve yarım saatte bir kasılmaşar başlamış. Ebru (kuzenim) evde yalnızmış, önce sehir dışında olan annesine haber vermiş sonra da eşine. Kendine bir nane limon yapmış ve evde yüyümeye başlamış. Sakinliğe bakar mısınız? Sancılar 20 dakikada bire inmiş. Ebru çantasını haxırlamış. Evde yavaş yavaş yürümeye devam etmiş. Sancı 10 dakikada bire inğnce taksiye atlamış ve hastaneye gitmiş. Eşi hstane kapısındaymış. Bizimki yatışını yaptırmış ve yürümeye devam etmiş. Sancı 3-4 dakikada bire inince doktoru gelmiş. Güle oynaya doğuma başlamışlar. Doktor iki dakikada bire inen kasılmalarla bebeği içeriden ıkınarak itmesini istemiş. İlk ıkınmayla bebek pozisyonunu almış, bizimki kendi kendine "ya ben niye sakinim, kadınlar hani bağırıyordu?" Diye düşünüp ikinci kasılmayla beraber bağırarak ittirmwye çalışmış. Doktoru da "ebru ne yapıyorsun, enerjini niye boşa harcadın, senin bağırma fantazin yüzünden sonraki kasılmayı beklemek zorundayız" diye çıkışmış, biraz da gülmüş. İki dakika sonra kasılmayla tekrar ittirmiş ve sonraki kasılmayla da yani dördüncü kasılmayla bebek gelmiş. Bu arada bebek 4,300 kilo doğdu. Arkadaşlar suyunun gelip ilk sancıların başlaması ve bebeğin doğumu arasında 5 saat var. Sakinliğini hiç bozmamış, yürüyüş yaparak bu süreyi kısaltmş hali. Çok kolay ve neşeli bir doğum yaptı. Herkesin deneyimi bambaşka ve benzersiz olduğundan olumsuz hikayelere takılmayın. Olabilir ama olmaya da bilir. Kuzenim çok olumsuz hikaye dinlemesine rağmen görüyorsunuz ne kadar sorunsuz ve tatlı bir doğum yaptı. Hiç üstüne alınmadı, siz de alınmayın. Bence ister normal ister sezeryan benzersiz ve harika bir deneyim olacak. Hayatımız boyunca hep konuşacağımız bir konumuz olacak. Süper... Tarafımdan öpüldünüz...
günaydınlar arkadaşlar
bayramda bitti tatilde döndük yuvamıza geldik çok şükür.umarım herkes ve minik kuzucuklar iyidir:dualarımda hiç unutmadım sizi.
biz çok iyiyiz hamdolsun.minik balıkımız öyle hareketli öyle tekmeler atıyor ki sormayın arkadaşlar.eşimde hissetti amaa bizimkinde hiç heyecan yok ben elini tutup karnıma koymasam bakacağı yok.ama ben hep oğlumu dinliyorum ve konuşuyorum onunla
ya ne kadar güzel bir duygu rabbim heerkese nasip etsin inşallah
bu arada ayva bahsi olmuş :hadiste buyruluyor ki ayva yiyin çocuğunuz iyi huylu iyi ahlaklı olsun
birde geçenlerde söylediler:yusuf suresini okumakta çocuğa güzrellik veriyormuş
arkadaşlar sahi aranızda ateş ölçer alan varmı?arzumun konuşan ateş ölçerini merak ediyorum da ulaşamadım henüz bu cihaza
Ne güzel eş anlamında çok şanslıyız ki hamilelikte prenses gibi hissettirdiktleri gibi eminim onlara evlat verdiğimizde ve ilgimizi kesmediğimiz sürece de aynı şekilde hissetmeye devam edeceğiz. Bu bağı kuvvetlendiren tek şey bir evlat ki bilinçli çiftlerle konuştuğumda hepsi diyor ki çocuk bizi birbirimize daha fazla bağladı..Bu beni daha fazla mutlu ediyor bebeğim konusunda..
Geçenlerde bir topic de yeni anne olan kadınlar şey yazmışlar. bebekler hayata gelince eşler bizi 2. plana attı diye. o kadar üzüldüm ki anlatamam düşünsenize kocasını evladından kıskanıyor. çok acı birşey. İşte bu sınırı korumak da evliliğin en büyük erdemlerinden birisi iki taraf için de. Ben şeyi soracaktım sen kocanı ilk planda mı tutuyorsun çocuğundan yada bu ilk plan ikinci plan mevzusu ne?
Eşler bizim ömürlük yanımızda olacaklar çok şükür ama maneviyattan başka bize ihtiyaçları olan bişey yok. ama bir bebek hem maddi hem manevi olarak tüm isteklerine karşılık vermemiz gereken tek varlık. Bu sebeple ikinci plan birinci plan konusunu düşünmek bile bana korkunç geliyor.
kızlar beslenme konusu kafama takılıyor.Canım ne istiyorsa onu yemeye çalışıyorum.şunu yememiz lazımmış bunu yemezsek olmazmış diye zorla canım istemeyerek yiyemiyorum yemiyorum.Hata mı yapıyorum acaba.Zaten iştahım yok hala ve azcık şeyle doyuyorum.Sizde durumlar nasıl yumurta süt yoğurt ceviz balık et vs. düzenli yiyebiliyormusunuz?
Ya arkadass bu insanlari anlamiyorumm "aa kilo almissin"deyip duruyolar koca koca gobekli teyzeler ya birakinda alalim cocuk var yani he bide ole deyip sofradada ye ye 2 canlisin diyen tuhaf bi milletiz..
Kıyamıyorum, tüm hamileler ne isterlerse onu yapsınlar istiyorum. Üzülme ne olur, gebeyken insan daha çabuk yorulduğundan böyle hissediyorsun. Enerjin yokmuş gibi, haklısın. Ama bilenler diyor ki "sen tempoyu bebek doğunca gör bi de". Şaka bir tarafa elbette bebeğe ve kendine dikkat et öncelikle. Çok düşünmemeye çalış. Bir saat sonra günü yarılıyorsun. Sıkılınca bize yaz, buralardayız...
E-5 üzerindeki hello baby mağazasındayım. O kadar çok secenek var ki sanırım kontrolümü kaybettim. Herşey yeni doğacak oğluma erkek ayakkabısı görmemle başladı...Eki Görüntüle 840970
kızımda yedıgım ayvanın haddı hesabı yok heralde gamzelı olsun dıe::):):):):)
ınsallah sızın kuzular olur kızlar..,
malesef hayırr....::):))
ama sız yıne yıyın bellı mı olur... eskıler dıyorsa vardır bır bıldıklerı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?