2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba arkadaşlar,
sürekli topiği takip ediyorum ama yazma işine gelince pek yazamıyorum, ama sizleri takip etmek yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor bu aralar biraz içime kapandım hiç bir şey konuşasım gelmiyor nedense..
Bir sorum olacak size benim hergün başım ağrıyor, haftada sadece 1 veya 2 gün ağrımadığı oluyor onun dışında sürekli ağrı var. Tansiyonumu takip ediyorum ama onda çok fazla bir yükselme görmedim bilekten ölçen tansiyon aleti ile ölçtüğümde 9-6 çıkıyor benim normal zamandaki tansiyonum da bu şekilde. Oğlumdayken 7-4 veya 7-3 şeklindeydi bu haftalarda acaba benim bünyeme göre 9-6 yüksek mi? Var mı aranızda sürekli baş ağrısı çeken.

geçmiş olsun canım.
bende 3 kilo almışım kilomdan dolayı galiba beni de öbür ay diyetisyene gönderecek :18::18::18:

3 kg bişi değil ki gayet normal aslında.. ben riskli gebe oldugum için devamlı yatiyorum sadece işyerinde oturuyorum. 7.5 kg aldım. Ddr um normalden 3 kg daha fazla almişssin dedi, hareket etmedigin için yapcak bişi yok ama sut urunlerini de yarim yaglı ye dedi.. bakalım umarim gebelik sekeri cıkmaz.. İlkinde bende de gebelik sekeri vardi. 51 ile hamile kalıp gene hareket edemedigimden 72 ile tamamlaıstım.. Bu da oyle olcak galiba, 51 ile basladik gene akalım kac ile bitircez.. Umarim gebelik sekeri cıkmaz bende de.... Hamilelik zor bir surec gercekten

9-6 cok normal canım aslında.. 3 degeri cok dusuk? Bi dr.a sor istersen..

geçmiş olsun canım.
bende 3 kilo almışım kilomdan dolayı galiba beni de öbür ay diyetisyene gönderecek :18::18::18:

3 kilo cok mu ki canım yaa. Ben 4 kilo aldım. Ki hamileliğime 10 kilo alarak basladım. Heralde bana hiç yemek vermezler bu hesapla.

9-6 cok normal canım aslında.. 3 degeri cok dusuk? Bi dr.a sor istersen..

evet bakıldığında 9-6 çok normal aslında ama oğlumdayken hemşire bile çok şaşırırdı hatta o da hamileydi ve haftalarımız aynıydı bana hep sen nasıl geziyorsun bu tansiyonlar deyip dururdu ama doktorum düşük tansiyon sıkıntı değil diyordu.

Bugün saat 17.de randevum var doktora soracağım neden bu kadar çok başım ağrıyor diye. Sürekli bilgisayar başındayım ondan desem oğlumda da aynı ortamda çalışıyordum bir fark yok arada ama hayırlısı inş kötü bir şey çıkmaz

haklısınız bende daha tedbirliyim artık önce can demişler bende öyle davranacağım bundan sonra derse gir çık gerisi boş artık iyice kızdım çünkü. iş yeri dışında herşey çok güzel gidiyor onun tadını çıkaracağım artık

ne güzel yazmışsın bende ikinci defa daha bilinçli daha rahat su gibi bir doğuma hazırlıyorum kendimi bir sıkıntı olmazsa yine normal doğum istiyorum

benimde tansiyonum düşük düşük tansiyonda sıkıntı yok yüksek tansiyon tehlikeli diye biliyorum bir tanıdığımızın çocuğu engelli dogdu bu yüzden.baş ağrısı yasamıyorum

slm kızlar

siz de karnınızda bir gerilme sertlik hissediyormusunuz artık??????

Evet ben hissetmeye başladım içten içe bir gerginlik dıştan dokununca da öyle yumuşak değil artık sert geliyor karnım ve bugün kızım çok hareketli sabahtan beri hissediyorum içimde hatta bi ara ne yaptıysa içerde karnımın sağ tarafı acayip sert oldu sonra düzeldi

17 .45 te dr randevumuz var çok heyecanlıyız bakalım kuzum nasıl inşallah iyidir sağlıklıdır bir sorun yoktur dua edinnnn

evet benim ilk gebeliğim ya bilmediğim için önce sertlikten korktum ablama sordum normal tabi dedi güldü
hareketlerini hissetmek çok güzel daha net belli oluyor artık çok güsel bir duygu rabbim herkese nasip etsin

Kızlar bişe sorcam şimdi ben çalışıyorum o sebepten kıyafet problemim olmaya başladı giysileri hallettim de ben elbise çok giyiyorum çorap sıkıntım var pentinin thermal çoraplarını bilenler bilir içi polarlı sıcacık tutuyor onları giydim geçen hafta fakat kasılmalarım oldu sanırım çorap sıktı biraz şimdi opak hamile çorabı sorduğum heryer 15den 40den en fazla gösteriyor bunların daha kalını yok mu pentide buldum 9ay 10gün çorabı diye geçiyor o da 40den aldım ama üşüyorum bunlarla başka bildiğiniz bir marka varsa söyler misiniz?

Merhaba kızlar
Bende 2014 Nisan annesiyim Allah kısmet ederse =)
Sizlere bir şey sormak istiyorum, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim...
İstanbul- Anadolu yakasında ikamet ediyorum...
Aranızda Ssksız ama devlet hastanesinde ayrıntılı usg çektiren var mı? Ücretli olarak...
Ve ya özel ya da tıp merkezinde yaptırıp memnun olanınız var mı gittiği yerden..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:

merhaba. bugün ayrıntılı ultrasona girdim. bebeğimin organlarına bakıldı. özel hastanede yaptırdım ben (çamlıca medicana).ama kurumla anlaşmalı olduğu için ücret ödemedim.

E-hamile gibi sitelerde kalınlığı 200 denyeye kadar gebe çorabı bulabilirsin. Ben bu çoraptan aldım. o kadar kalın ki tayt olarak giyiyorum. h&m de var ama gebe kıyafeti satan istanbulda sadece iki şube. Onlar da avrupa yakasında (biri zorlu centerdaki)
Bağdat caddesinde ipek&berk çorap mağazasında var. Bu saydıklarım en kalın yani 200 denye satanlar.

hay allah razı olsun nereye gitsem sorsam yok diyolar hiç hamileleri düşünen yok mu ben ne giycem dedim kendi kendime bakarım bu dediklerine avrupa yakasındayım zaten zorlu center a giderim bu haftasonu çok teşekkür ederim :)

slm kızlar haftasonu modesa ya gittik bebiş odası için harika şeyler var oda için mutlaka bakın derim sadece beşik alacaksanızda çokk çeşit var 650-1000 arası değişiyor beşikler içinde yatak ve uyku setide dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…