epey pahalı olmuş cnm ya..
aldınız mı peki? resimlerini paylaş da biz de görelim miniğinizin odasını
geçmiş olsun canım.
bende 3 kilo almışım kilomdan dolayı galiba beni de öbür ay diyetisyene gönderecek :18::18::18:
merhaba arkadaşlar,
sürekli topiği takip ediyorum ama yazma işine gelince pek yazamıyorum, ama sizleri takip etmek yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor bu aralar biraz içime kapandım hiç bir şey konuşasım gelmiyor nedense..
Bir sorum olacak size benim hergün başım ağrıyor, haftada sadece 1 veya 2 gün ağrımadığı oluyor onun dışında sürekli ağrı var. Tansiyonumu takip ediyorum ama onda çok fazla bir yükselme görmedim bilekten ölçen tansiyon aleti ile ölçtüğümde 9-6 çıkıyor benim normal zamandaki tansiyonum da bu şekilde. Oğlumdayken 7-4 veya 7-3 şeklindeydi bu haftalarda acaba benim bünyeme göre 9-6 yüksek mi? Var mı aranızda sürekli baş ağrısı çeken.
geçmiş olsun canım.
bende 3 kilo almışım kilomdan dolayı galiba beni de öbür ay diyetisyene gönderecek :18::18::18:
9-6 cok normal canım aslında.. 3 degeri cok dusuk? Bi dr.a sor istersen..
Öncelikle size sabırlar diliyorum iş yerinizle alakalı. ama şu açıdan bakın iyi ki evde ve çevrede de bu şekilde anlayışsız insanlarla birlikte değilsiniz.. Anlayış konusuna gelince insanlar artık iş arkadaşlarının yakınının ölümünü bile önemsemeyip ne zaman işe geleceksin diye baskı yapıyolar. Ben iş hayatının duygusallıktan yoksun bir yer olduğuna inananlardanım. O yüzden de kimseden insanlık beklemiyorum. Ama benim şansıma heralde bizim şirkette nerdeyse 10 tane erkek iş arkadaşımın eşi hamile o yüzden her öncelik bende.. Evde de öyle densiz insanlar geldiğinde ukalalığımdan ödün vermeyerek mutlu olduğumu gösteriyorum. Moralim hamilelikte çok çok iyi. Beni çünkü ilgilendiren bir tek eşim onun dışındakileri de pek önemsemiyorum ki çevremde de moralimi bozacak çok insan yok çok şükür. herkes hamileiğin çok yakıştığını söylüyor bana bu da benim hoşuma gidiyor:)))
Ama dediğim gibi iş konusunda kendi kendinizi koruma altına alın. Etik gelmiyor ama sizi yoracak derecede sizden performans bekliyorlar ise de önceliği kendinizde bulun ve gerekiyorsa da rapor alın. Ben öyle bir idari yönetimi olan bir işyerinde hiç kimseyi önemsemezdim. Çünkü sizi kimse önemsemiyor anladığım kadarıyla.. İş hayatında maalesef herşey karşılıklı...
ne güzel yazmışsın bende ikinci defa daha bilinçli daha rahat su gibi bir doğuma hazırlıyorum kendimi bir sıkıntı olmazsa yine normal doğum istiyorumHarika.. ben de normal dogum için sabırsızlanıyorum inşallah...
hem günahlarım dökülcek inşallah
hem yavrucugum ve ben olması gereken gibi istifade edicez normal dogumun nimetlerinden
hem müthiş bir şey buu sen dogum yapabiliyosunn kendi ve eşinin gözündeki yerin
hem daha sonraki dönemlerde daha rahat edicem inşallah
yani Allah nasip ederse balıklama atlarım normal doguma çünkü ilk bebegimi suni sancıyla düşürmeye çalıştılar o kadar üzülmüştüm ki acıyı dahi hissetmedim sonra ögrendimki normal sancıdan daha kötüymüş.. ama hissetmedim yani demem o ki beyinle alakalı...
en kötüsü o kadar acıya ragmen kucagımın boş olması
ama en güzeli o kadar sancının bebegini kucagına aldıgında oh elhamdulillah degmiş diyebilmektir
Allah tüm annelerimize en güzeli ne ise onu nasip etsin normal ya da sezeryan ikisi de bebişe ulaşmak için yol... ben de ise bir uhte..
evet bakıldığında 9-6 çok normal aslında ama oğlumdayken hemşire bile çok şaşırırdı hatta o da hamileydi ve haftalarımız aynıydı bana hep sen nasıl geziyorsun bu tansiyonlar deyip dururdu ama doktorum düşük tansiyon sıkıntı değil diyordu.
Bugün saat 17.de randevum var doktora soracağım neden bu kadar çok başım ağrıyor diye. Sürekli bilgisayar başındayım ondan desem oğlumda da aynı ortamda çalışıyordum bir fark yok arada ama hayırlısı inş kötü bir şey çıkmaz
slm kızlar
siz de karnınızda bir gerilme sertlik hissediyormusunuz artık??????
17 .45 te dr randevumuz var çok heyecanlıyız bakalım kuzum nasıl inşallah iyidir sağlıklıdır bir sorun yoktur dua edinnnn
evet benim ilk gebeliğim ya bilmediğim için önce sertlikten korktum ablama sordum normal tabi dedi güldüEvet ben hissetmeye başladım içten içe bir gerginlik dıştan dokununca da öyle yumuşak değil artık sert geliyor karnım ve bugün kızım çok hareketli sabahtan beri hissediyorum içimde hatta bi ara ne yaptıysa içerde karnımın sağ tarafı acayip sert oldu sonra düzeldi
Merhaba kızlar
Bende 2014 Nisan annesiyim Allah kısmet ederse =)
Sizlere bir şey sormak istiyorum, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim...
İstanbul- Anadolu yakasında ikamet ediyorum...
Aranızda Ssksız ama devlet hastanesinde ayrıntılı usg çektiren var mı? Ücretli olarak...
Ve ya özel ya da tıp merkezinde yaptırıp memnun olanınız var mı gittiği yerden..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.
Kızlar bişe sorcam şimdi ben çalışıyorum o sebepten kıyafet problemim olmaya başladı giysileri hallettim de ben elbise çok giyiyorum çorap sıkıntım var pentinin thermal çoraplarını bilenler bilir içi polarlı sıcacık tutuyor onları giydim geçen hafta fakat kasılmalarım oldu sanırım çorap sıktı biraz şimdi opak hamile çorabı sorduğum heryer 15den 40den en fazla gösteriyor bunların daha kalını yok mu pentide buldum 9ay 10gün çorabı diye geçiyor o da 40den aldım ama üşüyorum bunlarla başka bildiğiniz bir marka varsa söyler misiniz?
E-hamile gibi sitelerde kalınlığı 200 denyeye kadar gebe çorabı bulabilirsin. Ben bu çoraptan aldım. o kadar kalın ki tayt olarak giyiyorum. h&m de var ama gebe kıyafeti satan istanbulda sadece iki şube. Onlar da avrupa yakasında (biri zorlu centerdaki)
Bağdat caddesinde ipek&berk çorap mağazasında var. Bu saydıklarım en kalın yani 200 denye satanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?