ewt medipol megaya gidiyoruım canm.renkli ultrason yokmuş. ayrıntılının fiyatı da 300 müş. ama kadın doğuma da ücret ödeniyor sanırım. ben ikili test yaptırırken 70 radyolojiye 70 de kadın doğuma vermiştim. ayrıntılı 350 ye patlar gibi geliyor.hem de radyolog yapıyormuş
öncelikle geçmiş olsun.Olumlu düşünmeye çalışın. 10 yıl geçmiş sezaryenin üzerinden ne kadar kötü yaparsa yapsın iyileşmiştir
ben 1.5 yıl önce sezaryen oldum istemeden. Hep bir daha normal doğum yaparım inş diye düşünürken 14 ay sonra pat diye tekrar hamile kalınca doktorum normal doğum mümkün değil dedi.şimdiden dikiş izim tekrardan belirginleşti. doktora sorduğumda büyüme hormonu salgılandığı için oranın tekrar kırmızılaşması normal dedi. daha fazla risk var mı dedim, yok gayet rahat geçecek diyor ama tabii ki ben çekiniyorum 2 sene bile geçmemiş olacak aradan. bu kadar sık sezaryen geçirmiş/geçirecek ya da yakını geçirmiş biri var mı aranızda?
merhaba sevgili arkadaşlarım;
düzenli olarak yazılanları takip etsem de yazmaya pek fırsat bulamıyorum kısmetse ben de bir kız annesi olacağım.Bugün kontrolüm vardı dr herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür...ben balık konusunda sizlerin fikrini almak istiyorum.Balığı nasıl tüketiyorsunuz yani nasıl pişiriyorsunuz? ne sıklıkta yiyorsunuz? ben pişirirken kokusundan çok rahatsız oluyorum ama yemediğimde de vicdanen rhtsız oluyorum.eşim hazır pişmiş alalım diyor onuda birkaç kez denedim ama içime sinmedi çok... sizin kıymetli fikirlerinizi almak istedim ..
13 haftalıkken Mehmet Şimşek Perinatoloji doktoruna gitmiştik biraz pahalı, bu sefer medikal parkta kendi doktorum bakacak Timur Uğurlu'ya gidiyorum. aslında Timur beyi de deneme aşamasındayım son 2 seferdir oraya gidiyorum sırf hastaneden dolayı.
merhaba arkadaşlar ben de balık yeme konusunda sıkıntı yaşadığım için 2.gittiğim doktor ocean önerdi sizlere hangileri önerildi merak ettim
efa daily içiyorum.. ama kan pıhtılasması için igne ve corasprin kullandıgıman bu hapı her gun değil 3 gunde 1 alıyorum
Kızlar ya benim bazen başım çok ağrıyor mesela bugün yataktan kalkamadım sizde de oluyo mu
ben de coraspin kullanıyorum canım 2 li testte papp a düşük çıktığından beri kullanıyorum bana doktorum ocean önerdi ama bir şey demedi böyle kullan diye ben de netten araştırdım biraz tekrar görüşmeden almıycam detaylıdan sonra gidince tekrar konuşup alayım
Perinatoloji uzmanına güvenmelisin bence :)bizimkini 13 haftalıkken söylemişti kız olacak diye kendi doktorum 16. haftada hala belli değil diyordu. sonrasında gittiğim başka bir doktor da kız olduğunu doğruladı. Eğer doktor çok sorun değil dediyse çok kafana takmamalısın bence EKO çektir yine de için rahatlasın arkadaşım.Merhaba kızlar.perinatolojı uzmanına gittim.bebeğin kalbinde hiperekojenik focus yani beyaz parlak leke gördü.fakat bunun korkulacak birşey olmadığını ,diğer bulguların normal olduğunu ,istersen çocuk kardiyologuna Fetal EKO yaptırabilirsin dedi.bu leke ciltteki ben gibiymiş.çok korktum, günlerdir huzursuzdum.içim rahat etsin diye Fetal EKO çektireceğim.fetal EKO çektiren var mı? Ya bir de şok olduk.kendi Dr.um cinsiyete erkek demişti.bu Dr. kız dedi :))) gittiğim Dr.prof.hangisine inanacağımı şaşırdım!
anladım ben de şifada Ertuğrul beye gitmeye başlayacağım haftaya bakalım iyi diye duydum ama
merhaba sevgili arkadaşlarım;
düzenli olarak yazılanları takip etsem de yazmaya pek fırsat bulamıyorum kısmetse ben de bir kız annesi olacağım.Bugün kontrolüm vardı dr herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür...ben balık konusunda sizlerin fikrini almak istiyorum.Balığı nasıl tüketiyorsunuz yani nasıl pişiriyorsunuz? ne sıklıkta yiyorsunuz? ben pişirirken kokusundan çok rahatsız oluyorum ama yemediğimde de vicdanen rhtsız oluyorum.eşim hazır pişmiş alalım diyor onuda birkaç kez denedim ama içime sinmedi çok... sizin kıymetli fikirlerinizi almak istedim ..
Ertuğrul Beyi ben de duydum eskiden Medikal parktaymış, okul müdür yardımcımızın ilk bebeğini o doğurtmuş çok memnunlarmış 2. bebekleri için de ona gidiyorlarmış ama Şifa hastanesini sevmemişler yine Medikal Park'ta Ertuğrul beyle çalışmak istiyorlar, nasıl yaparız diye düşünüyorlardı :))
Ertuğrul beye gidin gelin de haberleşelim ben de daha tam netleştiremedim doktorumu :))
Gitmeden önce ara mutlaka, çünkü yeni açıldı belli olmaz. Çorap o an ellerinde yoksa bile getirtirler.
Bugun oglum butun gun annesini yanliz birakmadi surekli hissettim bi ara durdu aksam yemegini yiyince gene basladi kipir kipir kucuk sipam:))
günaydın göbeklilerimmm :)
Nasılmış bugün bebişler annişlerin keyifleri???
Ben bugün bile çalışıyorum ama buna kafamı bozmicam kızımı üzmek istemiyorum keyfimiz yerinde çok şükür
maalesef bizde bugün oğlumla çalışanlardanız ama sizlerle güzel bir sohbet ortamıyla bu stresi atmaya çalışacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?