2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

2 hafta sonraya randevum var bakalım artık hayırlısı diyerek başlıcam medipole umarım memnun kalırım..ikili test çok pahalıymış yaa medipolde ben şimdiki gittiğim hastanede 70 tl ye yaptırdım 30 da doktora vermiştim 100 tl ye geldi toplam 4 lüyü de 120 tl ye gelmişti iyiki yaptırmışım onları artık renkliye bayılcaz napalım sağlık olsun :))) hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık :))

Son düzenleme:

Cevabın için çok sağol canım içimi rahatlattın :)) soruna da ben cevap verim bir akrabam 1 sene arayla sezeryan oldu bebeğini biraz erken aldılar annenin sağlığı açısından umarım sende rahat bir şekilde atlatırsın ...

Merhaba kızlar.perinatolojı uzmanına gittim.bebeğin kalbinde hiperekojenik focus yani beyaz parlak leke gördü.fakat bunun korkulacak birşey olmadığını ,diğer bulguların normal olduğunu ,istersen çocuk kardiyologuna Fetal EKO yaptırabilirsin dedi.bu leke ciltteki ben gibiymiş.çok korktum, günlerdir huzursuzdum.içim rahat etsin diye Fetal EKO çektireceğim.fetal EKO çektiren var mı? Ya bir de şok olduk.kendi Dr.um cinsiyete erkek demişti.bu Dr. kız dedi :))) gittiğim Dr.prof.hangisine inanacağımı şaşırdım!

ben de yemem gerektigi kadar yiyemedigim için 3 gunde bir balık yagı hapı verdi doktor, onu içiyorumç.

anladım ben de şifada Ertuğrul beye gitmeye başlayacağım haftaya bakalım iyi diye duydum ama

merhaba arkadaşlar ben de balık yeme konusunda sıkıntı yaşadığım için 2.gittiğim doktor ocean önerdi sizlere hangileri önerildi merak ettim

efa daily içiyorum.. ama kan pıhtılasması için igne ve corasprin kullandıgıman bu hapı her gun değil 3 gunde 1 alıyorum

ben de coraspin kullanıyorum canım 2 li testte papp a düşük çıktığından beri kullanıyorum bana doktorum ocean önerdi ama bir şey demedi böyle kullan diye ben de netten araştırdım biraz tekrar görüşmeden almıycam detaylıdan sonra gidince tekrar konuşup alayım

Kızlar ya benim bazen başım çok ağrıyor mesela bugün yataktan kalkamadım sizde de oluyo mu

benim de çok sık ağrıyor maalesef akşam ağrıyor, yatıyorum ,sabah kalkıyorum yine aynı ağrı devam ediyor
ilaç da içmek istemiyorum sürekli ne yapacağız bilmiyorum..Rabbim şifa versin hepimize

papp-a bende de dusuk cıktı ama ikili test kombine sonucu normal oldugu için bunun dusuk olmasını sorun olarak nitelendirmedi.. benim 0.46 mom cıkmıs, senin kac cıktıydı...

Perinatoloji uzmanına güvenmelisin bence :)bizimkini 13 haftalıkken söylemişti kız olacak diye kendi doktorum 16. haftada hala belli değil diyordu. sonrasında gittiğim başka bir doktor da kız olduğunu doğruladı. Eğer doktor çok sorun değil dediyse çok kafana takmamalısın bence EKO çektir yine de için rahatlasın arkadaşım.

anladım ben de şifada Ertuğrul beye gitmeye başlayacağım haftaya bakalım iyi diye duydum ama

Ertuğrul Beyi ben de duydum eskiden Medikal parktaymış, okul müdür yardımcımızın ilk bebeğini o doğurtmuş çok memnunlarmış 2. bebekleri için de ona gidiyorlarmış ama Şifa hastanesini sevmemişler yine Medikal Park'ta Ertuğrul beyle çalışmak istiyorlar, nasıl yaparız diye düşünüyorlardı :))
Ertuğrul beye gidin gelin de haberleşelim ben de daha tam netleştiremedim doktorumu :))

Bayramımız kutlu olsun kızlar...bebişlerimizi inşallah cumhuriyet rejimi ile büyütmek nasip olsun inşallah

Ben yemek istesemde karnım ağrıycak midem bulanacak gibi bi his yüzünden daha yemeden midem bulanıyo halbuki yerdim balığı ama şuan durum bu

hastaneyi ben de bilmiyorum sadece Ertuğrul bey için gidiyorum. tamam gidince haber veririm yine konuşuruz

Bugun oglum butun gun annesini yanliz birakmadi surekli hissettim bi ara durdu aksam yemegini yiyince gene basladi kipir kipir kucuk sipam:))

benim de dün öyleydi sabahtan akşama kadar hep hareketlerini hissettim gece hissetmedim benle beraber uyudu sanırım akıllı kızım benim annesini hiç yormaz :)))

günaydın göbeklilerimmm :)
Nasılmış bugün bebişler annişlerin keyifleri???
Ben bugün bile çalışıyorum ama buna kafamı bozmicam kızımı üzmek istemiyorum keyfimiz yerinde çok şükür

günaydın göbeklilerimmm :)
Nasılmış bugün bebişler annişlerin keyifleri???
Ben bugün bile çalışıyorum ama buna kafamı bozmicam kızımı üzmek istemiyorum keyfimiz yerinde çok şükür

maalesef bizde bugün oğlumla çalışanlardanız ama sizlerle güzel bir sohbet ortamıyla bu stresi atmaya çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…