2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende de baş ağrısı oluyor ama ara sıra,bu arada bilekten ölçen tansiyon aleti hamilelerde işe yaramıyormuş,hatta küçük tansiyonu bazen 0 çıkartıyormuş,tesadüfen okumuştum,araştır bence,klasik aletle de ölçtür bakalım

arkadaslar tetenoz asısı olmayan var mı? Dr.um olmam gerektigine dair birsey soylemedi, ilkinde de olmamiştim. Olmali miyim ki?

herkese merhaba... haftasonu bebek odası için Ankaraya gittik çok güzel şeyler var ve herkesin kesesine göre ürünler var ben internetten ve bulunduğum şehirde beğendiğim modeller 5000 civarındaydı Ankaraya daha güzel kaliteli bir ürün bulma umuduyla gittim 3 tane model beğendim son bi mağazaya bakalım dedim veeee tatataaaaam çok güzel bir oda takımı buldum baktığım gördüğüm onca mobilyeden daha kaliteli daha güvenli daha güzel veee tabi ki daha pahalı yalnız bir şey dikkatimi çekti sizinle de paylaşmak istiyorum bebek odası mobilyaları bilindiği gibi kurşunsuz boya ile boyanıyor diye biliniyordu ama bana söylenen tamamen kurşunsuz boyanın olmadığı boya işleminden sonra mobilyanın bi işlem görerek boya içindeki kurşunun uçurulduğuydu ama ne kadar mobilya baktıysam hepsi teşir ürünü olmasına rağmen inanılmaz boya kokusu var yani 1 ay havalandırma ile çıkacak gibi değildi yalnız bu son baktığım mobilyada zerrre koku yoktu havalandırma gerektirmiyormuş çok hoşuma gitti sizinde bilginiz olsun mobilya alırken bence buna da dikkat edin derim

buara bugün kontrolüm vardı oğlumun kalk kapakçığından mesanesine kadar herşeyini gördüm mucize gibi birşey elini emiyordu doktorum bu hareketlerin önemli olduğunu beyin gelişiminin olumlu olduğunun göstergesi olduğunu söyledi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba, karnın acayip sert olduysa, elinle farkedebilecek derece bu rahim kasılmasıymış, bebek hareketi değil. korkulacak bişi değil, sadece magnezyum, kalsiyum desteği veriyorlar. benimde karnımda karnımda yeryer oluyordu, taş gibiydi, bebek sanıyordum, eşime bile gösterdim, fakat doktorum çok hoşlanmadı, 3-4 gündür kullanıyorum ama hala kesilmedi..
sadece söylemek istedim, dediğim gibi korkulacak bişi değil ama doktorunla bir konuşmanı tavsiye ederim

Evet onu duymuştum ama evde o alet olunca mecburen ondan ölçüyorum. Doktora gittim bugün ama acil işi çıktığı için gelemedi ve randevuyu erteledik maalesef, gittiğimde soracağım inşallah.

odur canım bende 18+2 de ılk tekmeyı hıssetmıstım sonrakı bı hafta gunde ıkı uc defa anca hıssederdım gıtgıde arttı suan 21
3 um ve bebegımın ne zaman uyuyup ne zaman uyandıgını anlayabılıyorum:)
bugun mısafırlerım vardı hazırlık temızlık falan derken bıraz fazla ayakta durdum bebegım hemen sınyalı verdı ayakta gezınırken bıle kıpırdamalarını tekmelerını hıssedebılıyorum resmen yeter otur yordun benı dedı sankı :)))))

benim karnım ne zaman büyüyceeeek... bebegimi ne zaman hissedicem üzülüyom çok ya

canım uzulmene gerek yok sen martın sonundan yetısmıssın bıze bız burdan paylasınca gelısmelerı tekmelerı karınları sen kendınle kıyaslıyorsun nıye benım oyle olmuyo dıye, ama dedıgım gıbı mesela bızım aramızda 4 hafta var ben ılk tekmeyı 18+2 de hıssettım mesela. sana tavsıyem yorumları okuduktan sonra alttan yazan kısının haftasına bak oyle karsılastır bos yere de uzme kendını guzel anniş :)

Gitmeden önce ara mutlaka, çünkü yeni açıldı belli olmaz. Çorap o an ellerinde yoksa bile getirtirler.

çok şükür bebeğiimizi gördük çok iyiydi maşallah 4 boyutlu gördük o an büyülenmiş gibi olduk çünkü oğlumda bişey anlamamıştık ama bu oğlumda o kadar yakından gördük kii oğlum kardeşim nerde ne yapıyor deyince ufaklık anlamış gibi el salladı sonra bir elini ağzına koydu bir elini yanağına dr iki resmi de verdi burnu aynı ben hehhehehehe ay çok güzlediiiiii herşey iyiydi 3 hafta sonra tekrar göreceğiz
kızlar ben vitamin olarak dekavit içmeye çalışıyorum içemiyorum dr ezip meyve suyuna karıştırablirsin dedi

arkadaslar tetenoz asısı olmayan var mı? Dr.um olmam gerektigine dair birsey soylemedi, ilkinde de olmamiştim. Olmali miyim ki?

ben yaptırmadım kızım da 4 adet yaptırdığım için son aşı kalmıştı 1 yıl dolmadığı için yapılmayacak oğlum 2 aylıkken 5.aşımı olacağım

merhaba sevgili arkadaşlarım;
düzenli olarak yazılanları takip etsem de yazmaya pek fırsat bulamıyorum kısmetse ben de bir kız annesi olacağım.Bugün kontrolüm vardı dr herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür...ben balık konusunda sizlerin fikrini almak istiyorum.Balığı nasıl tüketiyorsunuz yani nasıl pişiriyorsunuz? ne sıklıkta yiyorsunuz? ben pişirirken kokusundan çok rahatsız oluyorum ama yemediğimde de vicdanen rhtsız oluyorum.eşim hazır pişmiş alalım diyor onuda birkaç kez denedim ama içime sinmedi çok... sizin kıymetli fikirlerinizi almak istedim ..

Son düzenleme:
Kızlar ya benim bazen başım çok ağrıyor mesela bugün yataktan kalkamadım sizde de oluyo mu

benim de çok fazla ağrıyor başım dün bütün gün yattım kaldıramıyorum başımı bugün de ağrıdı ama okulda olduğum için mecburen dayandım. Bugün doktora soracaktım ama randevuyu ertelemek zorunda kaldım acil işi çıkmış doktorun. Yarın gidebilirsem soracağım yazarım buraya gelince inşallah. Allah şifalar versin canım

Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar diğer sayfaları kontrol ediyordum hep ama hiç bu sayfaya bakmamışım. 20 Martta benim de bir kızım olacak inşallah. Şu ana kadar çok problemsiz bir gebelik geçirdim umarım bundan sonra da öyle devam eder. 12 Kasımda ayrıntılı ultrasona giricem burada yazılanları okuyunca çok heyecanladım artık gün sayarım muayeneye kadar
Aynı dönemde aynı hisleri heyecanı paylaşan kadınlarla bir arada olmak sohbet edebilmek ne güzel... Bu arada genelde İstanbuldansınız galiba ben Antalyada yaşıyorum.

mrb cnm ben de Antalya da yaşıyorum ayrıntılı ultrasano nereye gideceksn?

mrb cnm ben de Antalya da yaşıyorum ayrıntılı ultrasano nereye gideceksn?

13 haftalıkken Mehmet Şimşek Perinatoloji doktoruna gitmiştik biraz pahalı, bu sefer medikal parkta kendi doktorum bakacak Timur Uğurlu'ya gidiyorum. aslında Timur beyi de deneme aşamasındayım son 2 seferdir oraya gidiyorum sırf hastaneden dolayı.

ayyy kızlarrr vajinanın kemiğinin olduğu yer ayağa kalkınca nasıl ağrıyor anlatamam ilk ayağa kalktığımda özellikle sağ tarafıma basamıyorum seke seke yürüyorum

ayyy kızlarrr vajinanın kemiğinin olduğu yer ayağa kalkınca nasıl ağrıyor anlatamam ilk ayağa kalktığımda özellikle sağ tarafıma basamıyorum seke seke yürüyorum

Hizlimi kalkiyosun canim cok hizli kalktigimda banada oluyo ondan olmasa minik agrilar olucak hergecen gun miniklerimiz buyuyor yukari dogru cikiyor

Bugun oglum butun gun annesini yanliz birakmadi surekli hissettim bi ara durdu aksam yemegini yiyince gene basladi kipir kipir kucuk sipam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…