merhaba arkadaşlar,
sürekli topiği takip ediyorum ama yazma işine gelince pek yazamıyorum, ama sizleri takip etmek yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gidiyor bu aralar biraz içime kapandım hiç bir şey konuşasım gelmiyor nedense..
Bir sorum olacak size benim hergün başım ağrıyor, haftada sadece 1 veya 2 gün ağrımadığı oluyor onun dışında sürekli ağrı var. Tansiyonumu takip ediyorum ama onda çok fazla bir yükselme görmedim bilekten ölçen tansiyon aleti ile ölçtüğümde 9-6 çıkıyor benim normal zamandaki tansiyonum da bu şekilde. Oğlumdayken 7-4 veya 7-3 şeklindeydi bu haftalarda acaba benim bünyeme göre 9-6 yüksek mi? Var mı aranızda sürekli baş ağrısı çeken.
Evet ben hissetmeye başladım içten içe bir gerginlik dıştan dokununca da öyle yumuşak değil artık sert geliyor karnım ve bugün kızım çok hareketli sabahtan beri hissediyorum içimde hatta bi ara ne yaptıysa içerde karnımın sağ tarafı acayip sert oldu sonra düzeldi
bende de baş ağrısı oluyor ama ara sıra,bu arada bilekten ölçen tansiyon aleti hamilelerde işe yaramıyormuş,hatta küçük tansiyonu bazen 0 çıkartıyormuş,tesadüfen okumuştum,araştır bence,klasik aletle de ölçtür bakalım
Günaydın kızlar 19+2 olduk 4 gündür özellikle 2 gündür sanırım hissediyorum bebeğimi ama sizede danışmak istedim iki rahmin ortasında bebeğimin olduğu yerde pıt diye bişey hissediyorum geçiyor ama bu 2 gündür günde belli aralıklarla 6 7 kere hissedebiliyorum bukadar sık hissetmem normalmi çook mutlu oluyorum ama o dur dimi gaz gibi değil pıt yapıyor okadar odur dimi
benim karnım ne zaman büyüyceeeek... bebegimi ne zaman hissedicemüzülüyom çok ya
hay allah razı olsun nereye gitsem sorsam yok diyolar hiç hamileleri düşünen yok mu ben ne giycem dedim kendi kendime bakarım bu dediklerine avrupa yakasındayım zaten zorlu center a giderim bu haftasonu çok teşekkür ederim :)
arkadaslar tetenoz asısı olmayan var mı? Dr.um olmam gerektigine dair birsey soylemedi, ilkinde de olmamiştim. Olmali miyim ki?
arkadaslar tetenoz asısı olmayan var mı? Dr.um olmam gerektigine dair birsey soylemedi, ilkinde de olmamiştim. Olmali miyim ki?
Kızlar ya benim bazen başım çok ağrıyor mesela bugün yataktan kalkamadım sizde de oluyo mu
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar diğer sayfaları kontrol ediyordum hep ama hiç bu sayfaya bakmamışım. 20 Martta benim de bir kızım olacak inşallah. Şu ana kadar çok problemsiz bir gebelik geçirdim umarım bundan sonra da öyle devam eder. 12 Kasımda ayrıntılı ultrasona giricem burada yazılanları okuyunca çok heyecanladım artık gün sayarım muayeneye kadar
Aynı dönemde aynı hisleri heyecanı paylaşan kadınlarla bir arada olmak sohbet edebilmek ne güzel... Bu arada genelde İstanbuldansınız galiba ben Antalyada yaşıyorum.
mrb cnm ben de Antalya da yaşıyorum ayrıntılı ultrasano nereye gideceksn?
ayyy kızlarrr vajinanın kemiğinin olduğu yer ayağa kalkınca nasıl ağrıyor anlatamam ilk ayağa kalktığımda özellikle sağ tarafıma basamıyorum seke seke yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?