günaydın göbeklilerimmm :)
Nasılmış bugün bebişler annişlerin keyifleri???
Ben bugün bile çalışıyorum ama buna kafamı bozmicam kızımı üzmek istemiyorum keyfimiz yerinde çok şükür
öyle yapıcaz napalım sağlık olsun az kaldı çok değil 3 ay sonra biz de dinlenebilicez inşallah :)))
merhaba sevgili arkadaşlarım;
düzenli olarak yazılanları takip etsem de yazmaya pek fırsat bulamıyorum kısmetse ben de bir kız annesi olacağım.Bugün kontrolüm vardı dr herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür...ben balık konusunda sizlerin fikrini almak istiyorum.Balığı nasıl tüketiyorsunuz yani nasıl pişiriyorsunuz? ne sıklıkta yiyorsunuz? ben pişirirken kokusundan çok rahatsız oluyorum ama yemediğimde de vicdanen rhtsız oluyorum.eşim hazır pişmiş alalım diyor onuda birkaç kez denedim ama içime sinmedi çok... sizin kıymetli fikirlerinizi almak istedim ..
Bayramımız kutlu olsun kızlar...bebişlerimizi inşallah cumhuriyet rejimi ile büyütmek nasip olsun inşallah
Bebişimiz çok iyi sanırım uyku modunda ama annişin keyfi kaçtı az önce(
Yaa kızlar ben çatır çatır çatlıyorum. ilk çatlağımı bayram günü göbeğimde gördüm hemen en pahalısından bir krem edindim ondan önce de yağ kullanıyordum. Az önce kremi sürerken aynada baktım ne göreyim!!!!! göbeğim diğer tarafından da çatlamış(( söylenen herşeyi yapıyorum bol bol su içiyorum kaşımamaya çalışıyorum, yürüyüş yapıorum hatta yememe içmeme çok dikkat ediyorum 2 haftadır gram değişmedi kilom ama çatlıyorum ( 9 ayın sonunda o iğrenç göbeklerden birine sahip olucam galiba
Bebişimiz çok iyi sanırım uyku modunda ama annişin keyfi kaçtı az önce(
Yaa kızlar ben çatır çatır çatlıyorum. ilk çatlağımı bayram günü göbeğimde gördüm hemen en pahalısından bir krem edindim ondan önce de yağ kullanıyordum. Az önce kremi sürerken aynada baktım ne göreyim!!!!! göbeğim diğer tarafından da çatlamış(( söylenen herşeyi yapıyorum bol bol su içiyorum kaşımamaya çalışıyorum, yürüyüş yapıorum hatta yememe içmeme çok dikkat ediyorum 2 haftadır gram değişmedi kilom ama çatlıyorum ( 9 ayın sonunda o iğrenç göbeklerden birine sahip olucam galiba
eveetttt inşallah
inşallah hepimiz sonuna kadar çok güzel ve rahat bir hamilelik geçiririzde son ana kadar çalışırız hamilelik öncesi iznimizi hamilelik sonrasına ekler Bebişlerimizle daha uzun vakit geçiririz
Sen çalışıcaksın doğumdan sonra da sanırım ben çalışmayı düşünmüyorum en azından bebeğim 3 yaşına gelene kadar bir yere gitmeye niyetim yok ona ben bakıcam inşallah tabi durum neyi gösterir bilmiyorum ama bi de benim annem ayaklarından kayınvalidem ellerinden rahatsız bakarız dediler ama onlara kıyamam sonuçta onlar baksın diye doğurmuyorum(yanlış anlama sen ama bazı arkadaşlarım doğurup annelerinin üstüne attı çocuklarını sanki mecburlarmış gibi keyfi olarak yaptılar biraz o yüzden öyle dedim)allahım önümüze ne çıkarır belli olmaz ama şuandaki düşüncem böyle
canım allah yardımcın olsun valla kötü olmuş yapman gereken herşeyi yapmışsın bi de şu vazelinin kakaolu vücut losyonu varmış ondan alsana kullananlar çok memnun ben de alıcam bugün bende çok şükür daha birşey yok ama ben 3.ayımda göğüslerim kaşındı çatlicak diye korktum hemen aldım başladım zaten üstünde 3.aydan itibaren sürebilirsiniz yazıyordu lierac kullanıyorum banyodan sonra bide bebe yağı her akşam düzenli yağladım güreşe çıkar gibişuanda bişe yok ama dün akşam göbeğimde çok gerginlik hissettim o yüzden şu vazelinden alıp ona da başlicam bi de bazen genetik oluyor öyle diyorlar ne yaparsan çatlıyormuşsun belki ben de çatlicam doğum sonrası mustelanın çatlak giderici ürünlerini kullanmayı düşünüyorum çok olursa
Teşekkür ederim arkadaşım haklısın çok da kafaya takmamam gerek ama insan üzülüyor işte. Sabah akşam krem öğlen de kakao yağı kullanıyorum kakao yağı çok da güzel kokuyor. badem yağı için tüylenme yapıyor kalınlaştırıyor demişlerdi başlamadım o yüzden. Hamilelik kursuna gidiyorum oradaki doktor da badem ya da susam yağı demişti, olmadı kakao bitince susama döneyim ben de...delipisicik bu kadar takma lütfen hepimizde olacak maalesef bunlar bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz Anneliğin bir yanıda bu değil mi? Pahalı kremlerden ziyade elbetteki faydaları vardır yok diyemem ama badem yağı, kakao yağı kullanmanı tavsiye ederim. Ben badem yağı aldım pazar günü kullanmaya başlayacağım ama bu süreçte elimde birşey olmadığından evde nemlendirici ve sıkılaştırıcı bir vücut losyonu vardı arada aklıma geldikçe ondan kullanıyorum onunda zararı olur mu açıkçası biraz tereddütlüyüm
lütfen sende çok düşünüp üzme o tatlı canını bak Bebişlerimiz herşeyden etkileniyor sen düzenli olarak bu yağlardna yada aldığın kremi kullan inşallah hepsi geçer ALlahın izniyle
Uzun süredir yoktum aranızda ama çok şükür sağlığımza kavuşup yeniden geldik bebişlerim iyi çok şükür kanamalarımız bitti normal hayatımıza dönüyoruz yavaş yavaş inşallah sizlerde de güzel haberler vardır nasılsınız neler yaptınız arkadaşlar
canım allah yardımcın olsun valla kötü olmuş yapman gereken herşeyi yapmışsın bi de şu vazelinin kakaolu vücut losyonu varmış ondan alsana kullananlar çok memnun ben de alıcam bugün bende çok şükür daha birşey yok ama ben 3.ayımda göğüslerim kaşındı çatlicak diye korktum hemen aldım başladım zaten üstünde 3.aydan itibaren sürebilirsiniz yazıyordu lierac kullanıyorum banyodan sonra bide bebe yağı her akşam düzenli yağladım güreşe çıkar gibişuanda bişe yok ama dün akşam göbeğimde çok gerginlik hissettim o yüzden şu vazelinden alıp ona da başlicam bi de bazen genetik oluyor öyle diyorlar ne yaparsan çatlıyormuşsun belki ben de çatlicam doğum sonrası mustelanın çatlak giderici ürünlerini kullanmayı düşünüyorum çok olursa
Aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Kalbim günün çoğu zamanı gümbür gümbür atıyor maşallah, ama o sırada çok bitkin hissediyorum kendimi. Ritmim 80den 110-120ye çıkıyor.
arkadaşım lavabo dısında kalkamıyordum yataktan plasentalarımız birleşikmiş ve rahim ağzına çok yakın olduğu için kanama yaşadık günde 2*2 progestan iğne olduk ama çok şükür bitti Rabbim kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun asbelove, neyiniz vardı :26:
benimde çarpıntı hissi oluyor ama ritmimde artış yok henüz şükür kan basıncının artışından kaynaklanıyor dedi bana dr.umAranızda çarpıntı yaşayan var mı? Kalbim günün çoğu zamanı gümbür gümbür atıyor maşallah, ama o sırada çok bitkin hissediyorum kendimi. Ritmim 80den 110-120ye çıkıyor.
hayırlı olsun arkadaşımmmm hiç bilgim yok açıkçası bizde ana kucağı arayışındayız ama çok cahil olduğumuz için bu konuda fiyat performans değerlemesi istiyorum arkadaşlardan birde ilk dönemde soğuk olacağı için odalarında değilde yanımda ana kucağında yatırabilir miyim acaba bebişleri yardımcı olur musunuz?merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum.
yavaş yavaş alışverişe başladım babak malzeme taşıma çantası almak istiyorum ama karar vermedim sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum . marka, model yazarsanız sevinirim, kullanışlı ve şık olsun istiyorum.
Aranızda çarpıntı yaşayan var mı? Kalbim günün çoğu zamanı gümbür gümbür atıyor maşallah, ama o sırada çok bitkin hissediyorum kendimi. Ritmim 80den 110-120ye çıkıyor.
Evet maddi durum sebebiyle mecburen çalışacağımBen Ankaralıyım, Ailem Ankara'da. Evlenince eşim dolayısıyla Kayseri'ye yerleştik sonrada gidemedik. 6yıl sonra tam bir ev alıp 10yıl borçlanmışken eve taşınır taşınmaz hamile olduğumu öğrendim ve söz konusu durumlar sebebiyle çalışmak zorundayım. Bu evde onun kısmeti diye düşünüyorum. Bebeğime de bir aksilik olmazsa inşallah kayınvalidem bakacak. Keşke hepimiz her an her saniye hep çocuklarımızın yanında olsak onların herşeyiyle kendimiz ilgilenebilsek, her anlarına ilk biz tanık olsak ama bazen şartlar öyle zorluyor ki yapacak hiçbirşey olmuyor. İş hayatından yıldım zaten ama benim için yapılabilecek başka birşey yok şu şartlarda. Rabbim hepimizin hakkında herşeyin Hayırlısını nasip etsin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?