Kızlar az önce kocama mesaj attım. İşte dedim 4 ay sonraki facebook profiin. Sen kullanasın diye çektim dedim. Neredeyse ağlayacaktı...
Eki Görüntüle 843760
oohh miss.. ben dayanabilirsem martta çıkıcam.. zaten 2. dönem ders almam, yıl ortası boş sayarsak, ordan da doktorayı dondurup yazın birde yıllık izinle birleştirirsem, seneye eylül çok zor olucak :18::18:
oyyyhh...çok tatlı ama yaaa..bayıldımm...maşalllah
Geç değil, doğru ve ideal olan ve doktorumun da söylediği 24. Hafta yapılması. Ama dün suyum geldi zannettik ve hastaneye yattım. Testlerde onun plesenta değil, gebeliğin tetiklediği mantar tipi bir enfeksiyon olduğu anlaşıldı. Yine antibiyotiklere boğuldum. Bebek şu anda iki hafta önde. Bu kulağa iyi gibi gelse de gebelik şekerinin tipik bir belirtisiymiş. Ama doktor yine de benim gibi düşük riski olanlar içn boy ve kilonun bebekte önde gitmesinin istenilen bir durum olduğunu söyledi. Bu öğlen de taburcu oldum ve evdeyim.
Bebeğin kilo alması zaten 20. Haftadan sonra çok hızlanır. Hiç boşuna endişelenme. Yanlış hatırlamıyorsam benim 21. Hafta bittiğinde 410 gr'dı. Hatta doktor boyu ve ilosunun 1 hafta önden gittiğini söylemişti. Dolayısıyla senin ufaklık gayet ve sağlıklı.
Benim de ayni o gunde 360 gr idi,normalcanim
Yok canım kilosu bence gayet iyi ki 500 gr zaten düşünmen fazla geldi bana da.. Bebekler son 3 ayda kilo almaya başlıyolar. benim de 19+3 te 253 gr dı ve 3 gün önden gidiyordu bu haline rağmen. Sağlıklı olsunlar da kilosu boyu önemli değil. Bir arkadaşımın 2.300 doğdu bebeği .Doğumdan sonra 2.160 a düşmüş ama hiç küvöze bile girmemiş.. Demem o ki bünyesi sağlam olsun gerisini takma..Ben şuan kilosuna değil sağlığına bakıyorum(
canım geçmiş olsun bol bol dinlen ve ilaçlarını kullanıp duanı et rabbim yardımcın olsun canım
benimki de 20+4 320grdı gayet iyi dedi. 20haftadayız norma yani
sağolun kızlar cevaplarınız için, içim rahatladı hepimizin bebeğinin aynı kiloda olduğunu duyunca .. loveli teşekkür ederim canım artık sürekli dinleniyorum yemek ve lavabo dışında kalkmıyorum eşim de yardımcı oluyor sağolsun inşallah sağlıklı şekilde atlatırım bu günleri.ben 19+6 da giitm canım en son ve bebeğimin ağırlığı 360 gram. artı yada eksi 40 gr olabilir dedi doktro aynı şekilde çok güzel büyüdüğünü söyledi bence bir problem yok gayet güzel büyüyorlar inşallah 22 hafta civarında 500 ve üzeri oluyorlar diye biliyorum bende...
Geç değil, doğru ve ideal olan ve doktorumun da söylediği 24. Hafta yapılması. Ama dün suyum geldi zannettik ve hastaneye yattım. Testlerde onun plesenta değil, gebeliğin tetiklediği mantar tipi bir enfeksiyon olduğu anlaşıldı. Yine antibiyotiklere boğuldum. Bebek şu anda iki hafta önde. Bu kulağa iyi gibi gelse de gebelik şekerinin tipik bir belirtisiymiş. Ama doktor yine de benim gibi düşük riski olanlar içn boy ve kilonun bebekte önde gitmesinin istenilen bir durum olduğunu söyledi. Bu öğlen de taburcu oldum ve evdeyim.
Çok komik. Hele ikisine de aldığım hırkaları yan yana getirsem daha komik oluyor.
geçmiş olsun cnm ben her dr gittiğimde dua ediyorum allahım önden gitmesin bebeğin gelişimi diye
çok zor bir durum anneler burda bebekleri kilo alması için dua ederken ben tam olması gerektiği kadar
olsun istiyorum dua ediyorum çünkü benim şekerim var bebek fazla büyük olursa erken doğum riski ortaya çıkıyo
zamanında dünyaya gelir inş.meleğim
sağolun kızlar cevaplarınız için, içim rahatladı hepimizin bebeğinin aynı kiloda olduğunu duyunca .. loveli teşekkür ederim canım artık sürekli dinleniyorum yemek ve lavabo dışında kalkmıyorum eşim de yardımcı oluyor sağolsun inşallah sağlıklı şekilde atlatırım bu günleri.
amargi sen hangi antibiyotiği kullanıyorsun canım? bana doktorum alttan akıntı varmı dedi bende baya var dedim hiçbir test falan yapmadı sadece bunu dedikten sonra enfexia ve gyno-lomexin yazdı, bugün sabah enfexia yı içerken oturdum ağladım özür dilerim dedim bebeğime sonuçta antibiyotik içim hiç rahat değil
ben de de çıktı gebelik şekeri büyük oğlumda diyet yaptım günde 6 öğün yiyordum kşlo almadım 10 kilo ile bitti hamilelik oğlum 3100 gr doğdu
kendin mi diyet yaptın yoksa diyetisyene mi gittin canım? Bu önemli çünkü bizim şirkette iki arkadaşın eşinde de şeker vardı ikisi de diyet yaptı biri 2.300 doğdu geçen cumartesi. biri de 2.500 doğru yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce.. o yüzden biraz ürktüm açıkçası.
dahiliyeciye gittim her gün kanımı ölçtüm evde cihazla bir de liste verdi elime buna uygun beslen dedi valla kahvaltı normal oluyor
ara öğün meyve veya süt yanında diyet bisküvi
öğle 7 kaşık pilav 7 kaşık yemek bir kase yoğğurt bir ya da iki dilim kepekli ekmek yiyordum ki zaten o kadar yerdim beni zorlayan sürekli yemek yemekkk oldu
amargü geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın geçen aydı sanırım bende aynı hiisi yaşadım bebeğin suyu sandım altım sırılsıklamdı dr aradım enfeksiyon ya da idrar kaçırma olabilir dedi ama kaçırsam hissetmez miyim dedim gel bakalım dedi gittikk bebeğim allaha şükür iyiydi tahlil yaptır dedi yaptırdım bişey çıkmadı bazen akıntı içerde çok birikirmiş vücut da bunu birden atarmış nasıl anlayacağım dedim takip edeceksin eğer hala aynı bu şekilde olursa bebeğin suyudfur durursa akıntıdır dedi o günden beri takip ediyorum
beslenmen de çok iyiymiş en azından normal insanlarınki gibi az değil. ben de çok fazla diyetisyen kontrolünde diyet yaptım. artık diyet ürünlerinden midem bulanmaya başlayınca,tiksinmeye başlayınca bıraktım diyeti sonuç olarak 15 kilo fazlayla hamileliğe başladım çok acı birşey bu..[/Q
sıkıntı etme int bi sürü hamilelerin diyet listeleri var ben ondan da fydalandımm
beslenmen de çok iyiymiş en azından normal insanlarınki gibi az değil. ben de çok fazla diyetisyen kontrolünde diyet yaptım. artık diyet ürünlerinden midem bulanmaya başlayınca,tiksinmeye başlayınca bıraktım diyeti sonuç olarak 15 kilo fazlayla hamileliğe başladım çok acı birşey bu..
Günaydın çalışmak artık çok zor geliyor bana :26: sabah uyanmak sırt ağrısı allah yardımcımız olsun şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum benimde haftaya cuma ayrıntılım 21. haftada olsunki iyice net görebilim bebeğimi diye bekledim koşuyolu görüntüleme merkezine gidicem inş.
İşte bu da benim adamların hırkaları (büyük adamınki kadraja ancak bu kadar sığdı)
Eki Görüntüle 843931
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?