2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
oohh miss.. ben dayanabilirsem martta çıkıcam.. zaten 2. dönem ders almam, yıl ortası boş sayarsak, ordan da doktorayı dondurup yazın birde yıllık izinle birleştirirsem, seneye eylül çok zor olucak :18::18:

Doktorayı dondurmana gerek yok ki, artık okuldan atılmalar kaldırıldı. İstersen 20 yıl kayıtlı öğrencci oluyorsun.

stresli bir kaç gün geçirmişsin ama haberimiz yok maalesef ( çok geçmiş olsun. varsın tatlıdan uzak duralım ne olacak. yemedik diye ölecek değiliz yaa:)) sonrasında zaten bebeğimize anlatırız. Senin sağlığın için nutelladan vazgeçtim evladııımm diye :))
Çok şükür ki erkenden teşhis edilmiş de hemen önlemini almışsın.. ama diyetisyende de titiz ol çünkü şeker hastalığı çıkan gebelerde diyetisyenler o kadar abartıyolar ki bebekler minnacık doğuyor. O yüzden hamilelik beslenmesinde uzman birini bul mutlaka..

Benim de ayni o gunde 360 gr idi,normalcanim

canım geçmiş olsun bol bol dinlen ve ilaçlarını kullanıp duanı et rabbim yardımcın olsun canım

benimki de 20+4 320grdı gayet iyi dedi. 20haftadayız norma yani

sağolun kızlar cevaplarınız için, içim rahatladı hepimizin bebeğinin aynı kiloda olduğunu duyunca .. loveli teşekkür ederim canım artık sürekli dinleniyorum yemek ve lavabo dışında kalkmıyorum eşim de yardımcı oluyor sağolsun inşallah sağlıklı şekilde atlatırım bu günleri.

amargi sen hangi antibiyotiği kullanıyorsun canım? bana doktorum alttan akıntı varmı dedi bende baya var dedim hiçbir test falan yapmadı sadece bunu dedikten sonra enfexia ve gyno-lomexin yazdı, bugün sabah enfexia yı içerken oturdum ağladım özür dilerim dedim bebeğime sonuçta antibiyotik içim hiç rahat değil

ben de öyle fazla önde olsun istemiyorum. benim annemde şeker vardı zaten. Ben normalde de risk grubundayım bu açıdan. O yüzden gebelik şekeri bende de çıkacak diye tetikteyim zaten. Allahım her anne adayının yüzünü güldürsün sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin kuzucuklarımızın..

Ben de ağlamıştım, eşim odaya geldiğinde güldü, bunlar gebelerin özellikle kullanabileceği antibiyotikler dedi. Gebeler için yazılanlar apayrıdır, bu antibiyotiklerin tüm çalışmaları ve protokolleri tamamlanmıştır diye de dalga geçti. İçim biraz rahatladı. Seninkinin de o gruptan olduğunu düşünüyorum. Eşim geldiğinde hemen soracağım. Hiç üzme kendini olur mu?

ben de de çıktı gebelik şekeri büyük oğlumda diyet yaptım günde 6 öğün yiyordum kşlo almadım 10 kilo ile bitti hamilelik oğlum 3100 gr doğdu

ben de de çıktı gebelik şekeri büyük oğlumda diyet yaptım günde 6 öğün yiyordum kşlo almadım 10 kilo ile bitti hamilelik oğlum 3100 gr doğdu

kendin mi diyet yaptın yoksa diyetisyene mi gittin canım? Bu önemli çünkü bizim şirkette iki arkadaşın eşinde de şeker vardı ikisi de diyet yaptı biri 2.300 doğdu geçen cumartesi. biri de 2.500 doğru yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce.. o yüzden biraz ürktüm açıkçası.

amargü geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın geçen aydı sanırım bende aynı hiisi yaşadım bebeğin suyu sandım altım sırılsıklamdı dr aradım enfeksiyon ya da idrar kaçırma olabilir dedi ama kaçırsam hissetmez miyim dedim gel bakalım dedi gittikk bebeğim allaha şükür iyiydi tahlil yaptır dedi yaptırdım bişey çıkmadı bazen akıntı içerde çok birikirmiş vücut da bunu birden atarmış nasıl anlayacağım dedim takip edeceksin eğer hala aynı bu şekilde olursa bebeğin suyudfur durursa akıntıdır dedi o günden beri takip ediyorum

dahiliyeciye gittim her gün kanımı ölçtüm evde cihazla bir de liste verdi elime buna uygun beslen dedi valla kahvaltı normal oluyor
ara öğün meyve veya süt yanında diyet bisküvi
öğle 7 kaşık pilav 7 kaşık yemek bir kase yoğğurt bir ya da iki dilim kepekli ekmek yiyordum ki zaten o kadar yerdim beni zorlayan sürekli yemek yemekkk oldu

beslenmen de çok iyiymiş en azından normal insanlarınki gibi az değil. ben de çok fazla diyetisyen kontrolünde diyet yaptım. artık diyet ürünlerinden midem bulanmaya başlayınca,tiksinmeye başlayınca bıraktım diyeti sonuç olarak 15 kilo fazlayla hamileliğe başladım çok acı birşey bu..

Çok teşekkür ederim. Gecen yıl da böyle az az başlayınca bu sefer panik oldum. Neyseki korktuğumuz kadar yokmuş.

Ben de kilolu başladım, 14 kio fazlayla. Şu ana kadar 8 kilo aldım ki bu da çok.

Canim senin galiba doktorun oraya yonlendirmisti de mi? Normalde ucreti ne kadardi?

Iyi akşamlar kızlar dün bebeğimi hiç hissetmemiştim bayağıda korkmuştum bugün gittim doktora herşey gayet iyi dedi iki büklüm yüzü koyun yatıyordu:) bir sıkıntı yokmuş 22. ve 24. Haftalarda daha net hissedilirmiş şuan hergün hissetmeyebilirsin korkma dedi.. Ama pozisyondanmı ultrasondanmı bilmem ama hiç net görüntüsü yok ultrason kağıdında hiçbişi belli değil anlaşılmıyor öncekiler böyle değildi.. Buarada 19+ 2 günlük bebeğim ve 320 gr dedi sanki benimkide biraz fazlamı büyük ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…