2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben de 20. haftam dolunca gidicem haftaya. Kendi doktorum 18-22 hafta arası dedi. Devlet hastanesi 20-24 hafta arası yapıyoruz dediği için ben de 20. hafta yaptırıcam inş.

telaş yapma arkadaşım kanama olmadığı sürece hiçbişeyden korkma allah korusun rahmimiz büyüyor yan kaslarımız esniyor ağrı o yüzden aynısı bendede war

Çok sağ olun kızlar bol su içince biraz rahatladım,misafirleri de yollayınca baya dinlenmişim yani daha iyiyim flufem canım doktoruma gidemedim ama gidince mağnezyumu talep ediyim Allahım hepimizin bebişlerini korusun hayırla kucaklarımızı doldursun inşallah

evet canım şeker yüklemesinden sonra anlaşıldı.diyetiesyene gittim tatlı yok patates makarna pilav hamurişi yok

canm tekrar geçmiş olsun..aslında yasaklanan şeyler faydalı şeyler değil ama kısıtlama olunca cazip geliyor dimi:)
ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım, bakalım bizimki nasıl çıkacak...hakkımızda hayırlısı

Kızlar az önce kocama mesaj attım. İşte dedim 4 ay sonraki facebook profiin. Sen kullanasın diye çektim dedim. Neredeyse ağlayacaktı...

kızlar bu arada birşey soracam size, benim bebeğim 20+4 haftalıkta 365 grammış , doktor gelişimi gayet iyi dedi ama benim beklentim mi yüksekti ne bilmiyorum bi 500 gram bekliyordum 365 deyince üzüldüm,az gibi geldi, sizin bebeklerinizin kilosu ne kadar?

Bebeğin kilo alması zaten 20. Haftadan sonra çok hızlanır. Hiç boşuna endişelenme. Yanlış hatırlamıyorsam benim 21. Hafta bittiğinde 410 gr'dı. Hatta doktor boyu ve ilosunun 1 hafta önden gittiğini söylemişti. Dolayısıyla senin ufaklık gayet ve sağlıklı.

benim zaten sezeryandan korkma sebebim ağrı sancı vs. değil ki ? tamamen psikolojik nedenlerden.. bu tür at gözlüğü takan insanların yorumları da beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Normal doğumda günahlar dökülür sancılar günahları alır vs.. Böyle bir mantığa sahip olan insanları yanıma 1 mt den daha fazla yaklaştırmam. Cahille dost olunmaz çünkü..
benim ki keyfi onu geçtim bana nispet yapar gibi yazmış onları.. ama bakış açısı o kadar dar ki bana yazdığı şeylerin aslında normal isteyip de bazı şartlardan dolayı sezeryan olanları kıracağını hiç düşünmüyor.
allahım cahil insanlardan uzak tutsun bizi amiiiinnnnnn

Benim de ayni o gunde 360 gr idi,normalcanim

:)) doktor neden bişey olsa söylemesin ki ? baban değil annen değil sen onun herhangi bir hastası veya danışanısın en doğrusunu seninle paylaşmakla yükümlü... Bu şekilde düşünerek kendini gereksiz yere strese sokma.. biraz geçmişi okursan eğer herkes detaylı için sıra bekliyor. Ben de bebeğim sağlıklı olmasına rağmen 4 kasımda detaylı ultrasona gireceğim.. Bunlar rutin kontroller yani içini ferah tut ve bebişini üzme..

Ben 24. haftamda gideceğim arıntılı ultrasona. Anca o güne yer bulabildim. sizce cokmu geç. Bir sıkıntı olmaz değilmi

bana 20. haftanı biraz geçince git demişti doktorum. Ben de 4 kasımda yanı bebeğim 20+3 iken gideceğim.. 24. haftada benim doktorum şeker yüklemesi yapılacak demişti bana.. Şeker yüklemesi de yapılacak mı senin ayrıntılı olacağın zamanlarda?

evet işte zaten yararlı olan neyin tadı güzel ki :))) veya zararlı olan bir şeyin tadı kötü olmuyor ki ((
işte nefis meselesi maalesef can çekiyor. Bazen diyorum ki keşke şu çikolatanın tadını hiç mi hiç bilmeseydim ne güzel bir dünya olurdu benim için:)))

Kızlar az önce kocama mesaj attım. İşte dedim 4 ay sonraki facebook profiin. Sen kullanasın diye çektim dedim. Neredeyse ağlayacaktı...
Eki Görüntüle 843760

oyyy ben bile fena oldum. Babanın ağlamaması için hiç bir neden yok:)) çok güzel bir fikir. Ben bunun aynısını ellerimizle düşünüyorum :)) Minik bir el ve topaç gibi benim elim :))

Yok canım kilosu bence gayet iyi ki 500 gr zaten düşünmen fazla geldi bana da.. Bebekler son 3 ayda kilo almaya başlıyolar. benim de 19+3 te 253 gr dı ve 3 gün önden gidiyordu bu haline rağmen. Sağlıklı olsunlar da kilosu boyu önemli değil. Bir arkadaşımın 2.300 doğdu bebeği .Doğumdan sonra 2.160 a düşmüş ama hiç küvöze bile girmemiş.. Demem o ki bünyesi sağlam olsun gerisini takma..Ben şuan kilosuna değil sağlığına bakıyorum (

Ben de sezeryan olmak zorundayım. Ben aslında normal doğum istemiştim ama ameliyattan sonra sezeryan olmak zorundayım. Sezeryan çok kolay da ondan sonrası korkutuyor. Yani dikişlerle bebekle ilgilenememek, kendine bakamamak vs. Karnındaki izi hiç saymıyorum bile. Umarım hızla toparlanırız.

o sıkıntı her iki doğum şekli için de geçerli gibi geliyor. Yani ilk 1 hafta illa ki birilerinin yardımına ihtiyacımız olacak. Sonrası zaten kendimizi çok fazla dinleyen,acıya dayanıksız insanlar olmadığımız sürece sıkıntı yaratmayacaktır diye düşünüyorum.
Sen ne ameliyatı oldun peki? Umarım önemli birşey değildir?

kızlar bugün aile hekimi aradı haftaya çarşamba tam 20 hafta oluyor tetanoz aşısı için gelmeniz gerekiyor dedi haftaya çarşamba gidicem aşı olanınız var mı?

canım geçmiş olsun bol bol dinlen ve ilaçlarını kullanıp duanı et rabbim yardımcın olsun canım

benimki de 20+4 320grdı gayet iyi dedi. 20haftadayız norma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…