2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım eşime sordum, doktorum bana da yazdığı antibiyotik. Gebelerin kullanabileceği familyadan. Hiç üzülme, zararsızmış...

cnm mutlaka farklı bir doktora daha görün serklaj yapıyorlar bu durumlarda rabbim bebeklerimizi korusun kucağına almayı nasip etsin inşallah

benim kızımda 1 ay sonra 2 yaşına girecek 23 aylık okadar çok kucağa alıyorumki banada aynen sana dedikleri gibi dikkat etmediğimi söylüyorlar ama mümkünmü mızmızlanıyor yere yatıyor yolun ortasına mecburen alıyorum Allaha emanet yavrularımız kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim

cnm doktor zaten gayet iyi demiş bu kilolara hiç takılma bazen bir kaç gün geride çıkar bazen bir kaç gün ilerde ben kızımda 2011 aralık annelerini takip ediyordum orda hamilelikte ilerde çıkan bazı bebişler ufak dogdu doktorun ölçmesine göre otomatik çıkıyor ben iki doktora giderdim ikisindede farklı çıkardı.hem önemli olan doğduktan sonraki gelişimi ve doğum kilosuyla alakası yok ufak doğan bebekler bir bakıyorsun iri doğan bebeklerden daha hızlı gelişiyor en yakın örnek görümcemin kızını verebilirim 3 kilo dogdu sonra annesi tek göğsünü emzirmesine rağmen maşallah çok tombul bir kız oldu

Herseyini gorecegiz desene minnoslarin ay icimi rahatlattin canim valla bugun randevumu erteledim esimde gelnek istiyor mecbur 16sina aldik vakit gecmez simdi bana gecen cuma gormeme ragmen ozledim simdidenn insallah sende gorursun detayli detayli haber ver ama merak ederim
Bizim ikiz canim oyle travel sistemi ben kaldiramam imkani yok cok agir onlar birde ikizleri onemsemiyorlar oyle gelismis sistem gormeedim daha ben:))) esim aldi bu aksam bizimkinde de var bahsettigin destekten benim esimde acelecidir hemen gitti aldi valla ikiletmedi hic:)))
Ayyy cok tesekkur ederim canimmm benim 21.haftaya geliyor yani tam zamani sevindim bu ise
Canimm korkma servikal yetmezlik tanisi bizim sirketteki bir bayana da kondu ilaclarla 40.haftaya kadar getirdiler ilaclari kestikten sonra da bu sefer minik cikmak istemedi zor dogdu valla bi de artik herseyin caresi var en kotu rahim agzini dikerler bizim eger plasentamiz yukari cikmasaydi dr.um ileride cozum yolumuz o demisti sen icini ferah tut canimm ki hersey iyi olsun
Oto koltuğu ana kucağı için çoğunlukla Maxi Cosi CabrioFix öneriliyor. Britax Römer, Concord, Stokke de iyi markalar.
Tesekkur ederim arkadasim fikir verdigin icin

sağol canım amin hepimizin bebeklerini korusun Allah.. doktor ilaçları kullan gel bakalım dedi , ilaçlarla düzelmezse serklaj yapılır sanırım.. kilo konusunda da haklısın canım doğumdan sonraki bakım daha önemli sağlıklı olsunlar da herşey düzelir inşallah.
doğru canım artık herşeyin çaresi var ama işte doktor bi anda öyle anlatmaya başlayınca insan bi kötü oluyor, sanki yeryüzünde bu sorundan sadece bende varmış gibi düşünüyor korkuyor insan, ben daha yeni yeni psikolojimi düzelttim , birçok hamile var benim gibi ve birçoğu da sağlıklı şekilde doğumunu yapıyor Rabbim korusun bebeklerimizi..

Ben de kilolu başladım, 14 kio fazlayla. Şu ana kadar 8 kilo aldım ki bu da çok.

ben 2.5 kilo aldım henüz ama buna rağmen bel ağrıları fazlaca. ben belimin ağrısından egzersiz bile yapamıyorum. Siz yürüyüşlere başlamadınız dimi? Gerçi senin riskli bir gebelik o yüzden mümkün olduğunca dinleneceksin dimi amargi..?

Ben sadece yatıyorum. Aldığım kaloriyi günde 1300 gibi ayarlamıştık. Ona rağmen kilo aldım. Tuvalet dısında sadace yatıyorum. Şimdi seker de çıktı. Karbonhidratı tamamen kesecekler.

Aynen öyle barbie_2010 gurbet çok zor. Rabbim Hayırlısını nasip etsin hakkımızda kimseye muhtaç etmesinde bir şekilde büyüteceğiz bebeğimizi inşallah. Ne güzel maşallah çok iyiymiş Ailenle yakınsın bizde zor oluyor acil gelmek yada gitmek gerekse ha diyince olmuyor buda çok üzüyor insanı Rabbim ailelerimize ve tüm şifaya ihtiyacı olanlara acil şifalar versin inşallah. AMiiiiiin ALlah razı olsun İnşallah Rabbim borcu olan herkese ödeme kolaylıkları versin (Amin).

Günaydın güzel anneler nasılsınız ben iyiyim şükür sabah kahvaltısına komsum gelcek birazdan kahvaltı hazırlıcam.size oluyormu bilmiyorumda sanki karnımda koca bi su balonu var ve sagıma donerken ve solumada donerken bi agrı olusuyor agar geliyor yana yatınca bile.kasıkla gobek deligimin oldugu nokta hep hafiften agrıyo gibi doktorum bebegi asagada tasıyorsun agrın olur dedi

Canim senin galiba doktorun oraya yonlendirmisti de mi? Normalde ucreti ne kadardi?

evet doktorun refaransıyla gidince 180 tl bende ilk aradığımda 300 tl dedi çok şaşırdım ama ayşe hanımın hastasıyım dedim ozaman 180 tl dedi cd felen 2 arkadaşım yaptı ayşe diye bi bayan doktor varmış çok memnun kalmışlar oraya gidicem

Canım eşime sordum, doktorum bana da yazdığı antibiyotik. Gebelerin kullanabileceği familyadan. Hiç üzülme, zararsızmış...

Ben sadece yatıyorum. Aldığım kaloriyi günde 1300 gibi ayarlamıştık. Ona rağmen kilo aldım. Tuvalet dısında sadace yatıyorum. Şimdi seker de çıktı. Karbonhidratı tamamen kesecekler.

yaa 1300 kalori normal bir insan için bile çok az değil mi? Ki bebek var bir de.. Bu normalmiymiş ki? Ben hiç araştırmadım hamilelere uygulanan diyetleri ama kendi diyet yaptığım dönemlerde bile en az 1500 kalorilik diyet uyguladım. Çok şaşırdım sahiden..

Günaydın bu sabah tartıya çıktığımda süprizle karşılaştım ve 1 kilo almışım moralim bozuldu ya sanki hiç kilo almadan biticek bu 9 ay diye bekliyordum tabi öyle olmadı 5 aylık oluyoruz haftaya 5 ayda 3 kilo almış oluyorum

Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben

günaydın kızlar bugün canım çok sıkkın eşimi iş yerinde çok bunaltıyolar işten ayrılacak bugün.babam akciğer hastası dün durumu çok kötüydü. neye üzüleceğimi şaşırdım

Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben

ben doktoruma sormuştum canım 9 ay boyunca boyamayacaksın yasak dedi,ki bende beyaz saçlar var mecburdum ama yine de bebeğim için boyamadım , ama boya diyen doktorlar da var

doktorumun bana ilk hamilelik haberinden sonra verdiği öğütlerin biri de bu boya mevzusuydu. Manyetik alanlardan uzak duracaksın,kimyasallardan uzak duracaksın,saçını boyatmayacaksın vs.. diye sıralayıp durmuştu. ama boyatanlar biliyorum bitkisel mi değil mi ona da nasıl emin olunabilir ki. Ben o yüzden riske atmazdım. Çok şükür ben 3 yıldır kendi saçımı kullanıyorum boya derdim yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…