günaydın kızlar bugün canım çok sıkkın eşimi iş yerinde çok bunaltıyolar işten ayrılacak bugün.babam akciğer hastası dün durumu çok kötüydü. neye üzüleceğimi şaşırdım
günaydın kızlar bugün canım çok sıkkın eşimi iş yerinde çok bunaltıyolar işten ayrılacak bugün.babam akciğer hastası dün durumu çok kötüydü. neye üzüleceğimi şaşırdım
günaydın herkese... dünden beri kendime gelemiyorum bir türlüdün sabah uyandığımda yastığım sırılsıklamdı, ağlamaktan göz kapaklarım açılmıyordu. Resmen kabus gördüm. Güya ben erken doğum yapmışım ve bebeğim 50 gr doğmuş. kesenin içinde su vardı bebeğim onun içindeydi. Bir sürü insan benim gibi doğum yapmış ve hepsi bir mikroskobun basına oturmus keselerin içindeki bebeklerine bakıyorlardı. O kadar küçüktü ki ancak mikroskopla görebiliyordum. Herkes sıraya girmiş bebeğini görmeye çalışıyordu. Doktor yaşamaz bu bebek dedi. Kendimi o duvardan o duvara atıyordum. Hala çıkamadım etkisinden. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın....
günaydın herkese... dünden beri kendime gelemiyorum bir türlüdün sabah uyandığımda yastığım sırılsıklamdı, ağlamaktan göz kapaklarım açılmıyordu. Resmen kabus gördüm. Güya ben erken doğum yapmışım ve bebeğim 50 gr doğmuş. kesenin içinde su vardı bebeğim onun içindeydi. Bir sürü insan benim gibi doğum yapmış ve hepsi bir mikroskobun basına oturmus keselerin içindeki bebeklerine bakıyorlardı. O kadar küçüktü ki ancak mikroskopla görebiliyordum. Herkes sıraya girmiş bebeğini görmeye çalışıyordu. Doktor yaşamaz bu bebek dedi. Kendimi o duvardan o duvara atıyordum. Hala çıkamadım etkisinden. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın....
bugece rüyamda ben düşük yaptığımı gördüm hatta eğilim kanı temizliyordum allahtan kan gördüm rüyayı bozar derler allah korusun yavrulamrımızı sanırım çok düşünüyoruz ondan böyle kötü rüyalar çok umursamamaya çalışıcaz
haklısın cnm ben durmadan aynadan bakıyorum karnım küçülmüş mü? göğüslerimde değişiklik varmı? bebeğimi hissetmeye çalışıyorum sürekli... Bu gidişte 9. ayı doldurana kadar kafayı yicem
yaa biz çok fazla takılmıyor gibi gözüksek de sanırım hamilelik bizi psikolojik olarak çok derinlere götürüyor. Seni çok iyi anlıyorum ve bir daha öyle kabuslar görmemeni diliyorum.
çünkü ben de her gece kabuslarla uyanıyorum.Hatta eşim uykumda sayıkladığımı bişeylerden korktuğumu falan söylüyor ki gerçekten de öyle.. Geçenlerde savaşın içinde olduğumu gördüm. Birinde köpeklerin beni kovaladığını gördüm ve hala da görmeye devam ediyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmiyorum(
sabret canım 2 2,5 hafta sonra düzenli hergün birkere hissediceksin ozaman için rahatlıcak tabi ozaman haraket etmeyince ne oldu acaba diceksinbende 1 haftadır hissediyorum iç karnım küçük olduğu için erken hissettim ama emin olamadım şimdi baya tekme yiyorum sende hissedince rahatlıcaksın inş.
İşte bu da benim adamların hırkaları (büyük adamınki kadraja ancak bu kadar sığdı)
Eki Görüntüle 843931
günaydın Güzel tontiş hamilelerrrrrr
kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. doktorun her ihtimali söylemesi gerekir. Ama uslübuna da dikkat etmesi gerekir. dün yazmıştım bir arkadaşıma demiş ki doktoru sen bu bebekten medet umma. çık çekyata atla yere bebek düşsün daha fazla büyümeden. Yaa böyle birşey söylenir mi bir hamileye.. Ben bu tür densiz doktorlara çok kızıyorum. Yoksa her ihtimali değerlendirip ona göre fikir veren doktorlara kesinlikle güvenim sonsuz ve sonuna kadar da sözünü dinlerim.
yine işyerinden bir arkadaşım cool(!) bir hamile olacağım diye 9 ay boyunca sigara içmeye devam etti. Kanaması olmuş doktora gitmemiş bile bişey olmaz diye doktor peşinde koşmuş gel bi kontrol edelim diye. vitamin vermiş hiç birini tüketmemiş sağlıklı besleniyormuş kendileri. İşe geldiğinde ise sütü zaten kesmişti göğüsleri bozulmasın diye. VE bunu da iyi bir halt yemiş gibi anlatıyordu. Benim endişelendiğim konular için benimle kendince alay ediyordu her hamile gibiymişim öyle diyor kendisi.. Dicektim zor tuttum kendimi senin gibi hamilelik yaşayacağıma hiç hamile kalmazdım daha iyi diye de güldüm geçtim.
her iki tarafın da doktorun da anne adayının da en kötüye her zaman hazırlıklı olması ve davranışlarını,düşüncelerini buna göre yönlendirmesi gerekir. Sonrası zaten Allah'ın takdiri. İstediğimiz kadar iyi baksak beslensek de eğer onu kaybetmek varsa kaderimizde yaşayacağız ve sabır sınavı olarak düşüneceğiz.
Çok haklısın. Yalnız o doktorun tabip odasına sikayet edilmesi gerekli. O doktorun kendisinin tedaviye ihtiyacı var.
Çok haklısın. Yalnız o doktorun tabip odasına sikayet edilmesi gerekli. O doktorun kendisinin tedaviye ihtiyacı var.
Doğru aslında yapılması gereken şikayet edilmesiydi de işte bana denk gelmiş olsaydı nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa oraya şikayet ederdim de işte arkadaş pek önemsemeyip doktorunu değiştirmiş. anlatınca çok şaşırmış hatta ağlamıştım nasıl böyle bişeyi sana söyler diye.. Ben dinlerken ağladım onu düşünemiyorum bile..
amargi çooooook teşekkür ederim canım yaa ilgilendiğin ve sorduğun için. içim çok rahatladı inan ki. insan ister istemez kızıyor bazı doktorlara mesela bana demesini isterdim kendine dikkat et riskli gebesin ama korkma da herşeyin çaresi var dünyanın sonu gelmedi hiç olmazsa serklaj yaparız falan demedi, şimdi doğarsa ölür küveze bile koyamayız bari 7 aylık olsaydı dedi, ki zaten bunları der demez ağlamaya başladım ben tutamadım kendimi, ama onlar da haklı olabilecek en kötü şeyi söylüyorlar hastalarına ki tedbir alsınlar, belki de bana korkma düzelecek falan gibi konuşsaydı ben ilaçlara güvenip kendime dikkat etmeyecektim. şimdi lavabo ve yemek dışında kalkmıyorum. bu arada enfexia çok iğrenç bi ilaç ya ben böyle bir ilaç içmedim hiç ağzıma alır almaz daha yutmadan eriyor ve çok kötü bi tadı var sen nasıl içiyorsun? acaba azıcık meyve suyunun içine katıp da mı içsem
Haklısın tadı kötü ama hep kendimi o ilacın bana ve bebegime iyi geleceğini telkin ediyorum. Tadı üzerine hiç düşünme. Yut gitsin...
Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben
Az önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))
geçen hafta sağlık ocağına gittim birsürü tahlil istedi ve kızdı doktorun nasıl bukadar dikkatsiz sen diyabetsin nasıl insilün kullanmassın diye çok karamsar konuştu ve çok moralim bozulmuştu ağlamıştım hatta tahlil yaptırdı ve az önce annem sonuçlarımı göstermişşeker dahil herşeyi çok normal biraz demir eksik tsh troidi düşük demiş oda troid ilacı kullanıyordum oyuzden benı okadar darladığına deydimi acaba doktor hanım
Günaydın güzel anneler nasılsınız ben iyiyim şükür sabah kahvaltısına komsum gelcek birazdan kahvaltı hazırlıcam.size oluyormu bilmiyorumda sanki karnımda koca bi su balonu var ve sagıma donerken ve solumada donerken bi agrı olusuyor agar geliyor yana yatınca bile.kasıkla gobek deligimin oldugu nokta hep hafiften agrıyo gibi doktorum bebegi asagada tasıyorsun agrın olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?