2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Günaydın cerensesil,
eğer iş bulma ihtimali çoksa ayrılması daha iyi olur sonuçta onun işyerindeki huzursuzluğu eve doğal olarak sana da yansıyordur..
babana da Allah tez zamanda şifa versin inşallah. güçlü olmaya çalış ..

canım benim yaa baban için geçmiş olsun diliyorum inşallah sağlığına kavuşur, iş konusunda da her bebek kısmetiyle gelir ben buna inanıyorum , belki de daha güzel bir işi olacak eşinin , minik size güzel kısmetler getirir inşallah..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BABANA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. eŞİN İÇİN HAYIRLISI OLSUN. İŞ HUZURU ÇOK ÖNEMLİDİR. BIRAKMAK İSTİYORSA BIRAKSIN. O MUTSUZ OLURSA SİZ DE MUTSUZ OLURSUNUZ. RABBİM KORUSUN. DİLERİM HUZURLU BİR ORTAMI OLAN YENİ BİR İŞ BULUR.

günaydın herkese... dünden beri kendime gelemiyorum bir türlü dün sabah uyandığımda yastığım sırılsıklamdı, ağlamaktan göz kapaklarım açılmıyordu. Resmen kabus gördüm. Güya ben erken doğum yapmışım ve bebeğim 50 gr doğmuş. kesenin içinde su vardı bebeğim onun içindeydi. Bir sürü insan benim gibi doğum yapmış ve hepsi bir mikroskobun basına oturmus keselerin içindeki bebeklerine bakıyorlardı. O kadar küçüktü ki ancak mikroskopla görebiliyordum. Herkes sıraya girmiş bebeğini görmeye çalışıyordu. Doktor yaşamaz bu bebek dedi. Kendimi o duvardan o duvara atıyordum. Hala çıkamadım etkisinden. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın....

bugece rüyamda ben düşük yaptığımı gördüm hatta eğilim kanı temizliyordum allahtan kan gördüm rüyayı bozar derler allah korusun yavrulamrımızı sanırım çok düşünüyoruz ondan böyle kötü rüyalar çok umursamamaya çalışıcaz

yaa biz çok fazla takılmıyor gibi gözüksek de sanırım hamilelik bizi psikolojik olarak çok derinlere götürüyor. Seni çok iyi anlıyorum ve bir daha öyle kabuslar görmemeni diliyorum.
çünkü ben de her gece kabuslarla uyanıyorum.Hatta eşim uykumda sayıkladığımı bişeylerden korktuğumu falan söylüyor ki gerçekten de öyle.. Geçenlerde savaşın içinde olduğumu gördüm. Birinde köpeklerin beni kovaladığını gördüm ve hala da görmeye devam ediyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmiyorum (

haklısın cnm ben durmadan aynadan bakıyorum karnım küçülmüş mü? göğüslerimde değişiklik varmı? bebeğimi hissetmeye çalışıyorum sürekli... Bu gidişte 9. ayı doldurana kadar kafayı yicem

sabret canım 2 2,5 hafta sonra düzenli hergün birkere hissediceksin ozaman için rahatlıcak tabi ozaman haraket etmeyince ne oldu acaba diceksin bende 1 haftadır hissediyorum iç karnım küçük olduğu için erken hissettim ama emin olamadım şimdi baya tekme yiyorum sende hissedince rahatlıcaksın inş.

uyumaya korkar oldum ben ilk evlendiğim yılda bu sorunlarla karsılaşmıstım hatta daha ileri boyuttaydı. Destek bile almak zorunda kalmıstım çünkü herseyden korkar olmustum. Tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum

cnm dediğin gibi ozaman da niye hareket etmedi niye burdan vurdu acaba bişeymi oldu diye durmadan acillere atarım kendimi su aylar cabuk geçsinde canlı canlı yasayalım ya :)

Canım benim öncelikle babana acil şifalar diliyorum.Eşinin iş durumu da bir an önce yoluna girer umarım

Az önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))

Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben

Ben boyuyorum canım.saçlarım 20 yaşımdan beri kır,röfle yaptırıyordum rahat oluyordu.hamile kalınca saçlar alacalı bulacalı oluyor maalesef.doktorum araştırıp bitkisel boya kullanabileceğimi söyledi.2 ay önce boyamıştım.hafta sonu yine boyadım.hem moralim düzeliyor,hemde çalıştığım için gelen giden saçlarıma bakmıyor.tavsiye ederim sanada büyük moral oluyor.ilk hamileliğimdede boyadım aynı şekilde bitkisel boya kullandım.

Az önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))

:))) kız kıyaslama:) yok be 600 da bayagı cok sanırım ama her haftada hızla kılo alıcak bebısler

tatlım sen hiç takma kafana.Sağlık ocağında birazda abartıyolar bendede şeker çıkmıştı oldukça yüksek.Doktora gittiğimde hiçbişey çıkmadı.Nasıl oluyoda sağlık ocağında okadar yüksek çıkmasına rağmen doktorda hiçbişey çıkmıyo anlamış değilim...Boş yere üzme kendini bende çok üzülmüştüm ama üzüldüğüme değmedi

günaydın canım afiyet olsun kahvaltınız :) ben çalıştığımdan o günleri hayal ediyorum şuan için arkadaşlarım kahvaltıya gelmiş ben şişko göbekli halimle onlara kahvaltı hazırlıyorum falan :) bende de oluyor o ağrılar hızlı hareket edince birden bi ağrı oluyor duruyorum geçiyor sonra yavaş hareket ediyorum iki gecedir pek rahat uyuyamıyorum sol yanım çürüdü o tarafa yatmaktan sağa yatmayın diyorlar ya kan akışı ve oksijen azalıyormuş hafif yüzüstü yatıyordum 2 gündür onu da yapamıyorum karnım çıkmaya başladı çünkü hep çişim varmış gibi hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…