Az önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))
uyumaya korkar oldum ben ilk evlendiğim yılda bu sorunlarla karsılaşmıstım hatta daha ileri boyuttaydı. Destek bile almak zorunda kalmıstım çünkü herseyden korkar olmustum. Tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum
:))) kız kıyaslama:) yok be 600 da bayagı cok sanırım ama her haftada hızla kılo alıcak bebısler
dr kesinlikle boyatma dedi ki saçlarımda özellikle ön tarafta çok var beyaz ama önemli değil dr bana böyle de güzelsin dedi boşver deyince ki ilk oğlumda da izin vermemiştio zaman saçlarım sapsarıydı saçlar çıktı siyah dipten çift renkliydim doğumdan sonra hemen boyattımBirde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben
babana geçmiş olsun acil şifalar canımgünaydın kızlar bugün canım çok sıkkın eşimi iş yerinde çok bunaltıyolar işten ayrılacak bugün.babam akciğer hastası dün durumu çok kötüydü. neye üzüleceğimi şaşırdım
bunlar normal yine görebilirsin hamileler çok sık böyle rüyalar görür doğal bir süreçgünaydın herkese... dünden beri kendime gelemiyorum bir türlüdün sabah uyandığımda yastığım sırılsıklamdı, ağlamaktan göz kapaklarım açılmıyordu. Resmen kabus gördüm. Güya ben erken doğum yapmışım ve bebeğim 50 gr doğmuş. kesenin içinde su vardı bebeğim onun içindeydi. Bir sürü insan benim gibi doğum yapmış ve hepsi bir mikroskobun basına oturmus keselerin içindeki bebeklerine bakıyorlardı. O kadar küçüktü ki ancak mikroskopla görebiliyordum. Herkes sıraya girmiş bebeğini görmeye çalışıyordu. Doktor yaşamaz bu bebek dedi. Kendimi o duvardan o duvara atıyordum. Hala çıkamadım etkisinden. Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın....
annelik bir ömür boyu canım hayırlısıyla doğsunlar ama o korku o endişe ömür boyu sürüyor bak yaşım 35 oldu geçen iyi hissetmedim kendimi annem aradı iyis misin dedi yiyiyim dedim yok dedi iyi değilsin dedi kapattık aradan yarım saat geçti yine annem iyi misin diye sordu anlettım o gün sanırım 5-6 kez aradı beni zordur yaşayacağız buları ben de bir tane daha oldğundan biliyorum doğunca da korkular endişeler oluyor rabbim evlatlarımızla sınamasın bizihaklısın cnm ben durmadan aynadan bakıyorum karnım küçülmüş mü? göğüslerimde değişiklik varmı? bebeğimi hissetmeye çalışıyorum sürekli... Bu gidişte 9. ayı doldurana kadar kafayı yicem
o seninkinden büyüktü bi de artık daha hızlı büyüyecekler biz de tabi kıyaslama hiç sadece sağlığını düşün sağlıklıysa kilosu sorun olmaz normal değerlerde olsun yeterAz önce bir iş arkadaşımla konuştum onun eşi de 21. haftada ve bebeğin ağırlığı 600 Gr imiş benimki 19+3te 253 gr idi. Bu kadar fark normal mi?? Bebeğim civciv yavrusu gibi doğmasın korktum valla :)))
kızlar sız hangı vıtamınlerı kullanıyorsunuz doktor bana ferrum ve elevıt verdı?????????
Öncrlikle onun karısı 22 yi bitirmiştir. Aksi taktirde onlara acil şeker yüklemesi yaptırmaları lazım. Çünkü gebeliğe bağlı diyabette bebek bu denli büyük olur. Senin kuzu da 22 ile birlikte büyümesi hız kazanacak. Sen bile inanamıyacaksın.
Ben de kilolu başladım, 14 kio fazlayla. Şu ana kadar 8 kilo aldım ki bu da çok.
Kızlar ben 19+3 üm haraketlerini hissediyor muyum tanımlayamadım henüz hissetmiyorum galiba
Herkes hissediyor mu 19 haftalıklar
kızlar sız hangı vıtamınlerı kullanıyorsunuz doktor bana ferrum ve elevıt verdı?????????
günaydın arkadaşlar hamileliğin 5. ayından sonra tetanos aşısı yaptırılması gerekiyormuş bunu doktorumuzunmu söylemesi gerekiyor bazı kişiler sağlık ocağında kaydınızı yaptırın onların sizi araması gerek diyorlar
Doktorum sordum ben bunuda. Sağlık ocagına kaydını yaptır onlar arayacaks en dedi. Bide arkadaslar şeker yuklemesini sağlık ocagında yaptırabiliyormuyuz? bir saat beklenecekse zor olur benim için işten izin almakda sıkıntı olur şimdi.
ben de onu sordum zaten aramızda 2 hafta varken 2 katından daha büyük olması bana normal gelmedi. dedim bende önden mi gidiyor diye yooo herşeyi normal dedi. peki şekeri yok dimi diye sordum yok dedi şekeri de yok herşeyi iyi dedi.
işin esprisi zaten küçük doğmaz illa ki de o kadar da büyük olduğunu duyunca çok şaşırdım birden sizinle paylaşayım dedim. şişmanlamak istiyorum ben böyle koca göbekli bişey olmak istiyoruımmmm
ben doktoruma sormuştum canım 9 ay boyunca boyamayacaksın yasak dedi,ki bende beyaz saçlar var mecburdum ama yine de bebeğim için boyamadım , ama boya diyen doktorlar da var
Bende yaaa. 10 kilo fazlayla basladım. Boyum 166. 68 klilo ile basladım. Şu anda 73 kiloyum. 5 kilo aldım. Naormalmiş gibi dusunulebilir ama 5. aya kadar kilo almasam daha iyidi. Birde kızlar ben bi garip kilo alıoyorum. İlk 13 hafta hiç almadım. Sonra bir haftada cok yemememe ragmen 2 kilo aldım. Sonrak, haftada yine almadım. 15 ve 16. haftda haftada 1 kilo aldım. Sonra şi,mdiye kadar hiç almamıştım ki bu sabah 800 hr aldığımı gördüm. Şaka gibi yaa. Niye duzenli değil. Durup durup alıyorum anlamadım.
kızlar ben azönce doktorumu aradım ordan gidiceğim hastaneyi aradım ayrıntılıultrason için bana dediki 21. haftayı bitirdiğinde gel dedi en iyisi ben cumartesi 20 haftalık oluyorum bu 20. hafta bitimimi oluyor yani haftaya cumartesi 21. hafta olduğumda 21. haftamı bitmiş oluyor
sağlık ocağı aile hekimliğiyle aynı yermi oluyor aile hekiminde kaydım var ama arayan olmadı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?