2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm kızlar tamda benim konu konuşuluyo bende tetenoz aşisi yaptırdım işten izin aldım saatlik yaptırıp geri geldim
ağırlık var kolumda sanki biraz ağrıyo okadar şiddetli değil aradan çıkmış oldu buda :)

sağolun kızlar ben de merak ettim naz kelebek 2 gün ağrıcak mı
malesef ben yatarken bile ağrımıştı 2 gün boyunca..

kızlar sız hangı vıtamınlerı kullanıyorsunuz doktor bana ferrum ve elevıt verdı?????????

decavit

o an benimkide acımadı ama sonra ağrıdı

beni de dün öğleden sonra aradı aile hekimim tetanoz aşısı için az sonra sağlık ocağına gidip yaptıracam aşımı:18: 20+1 'im bugün bu hafta içinde yaptırmalısın dedi dr.um :44:

amin cnm ben bugün sağlık ocağına gittim kilonada bakalım dedi bir ayda 2 kilo almışım bir hafta
sonrada dr muayenem var bakalım bebiş ne durumda özledim meleğimi

kızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl. Yani bu cok sacma değilmi. Resmen insanları sezeryane yonlendiriyorlar. Bir ameliyat nasıl normal dogumşla aynı olabilir anlamadım gitti.

şimdi sağlık ocağındaki hemşire aradı beni birkaç soru sordu nasılsın felen dedi ayın 15 ine gel aşını yapalım dedi ayın 5 inde 21+5 oluyorum kızlar normalmiş

merhaba
ben fetal eko yaptırdım hangı ıldesın bılmıyorum ama Istanbul koşuyolu kalp hast cocuk kardıyolojı bolumunde yaptırdım

Merhaba.ben istanbulda oturmuyorum.üniversite hastanesinden çocuk kardiyoloğundan Prof Dr randevu aldım.sen de ne görünmüştü .ekojenik odak mı?inşallah sonuç iyidir geçmiş olsun. Fetal ekodan önce yapmam gereken birşey var mı?nasıl bir işlem biraz anlatır mısın?

kızlar selam bel ağrılarınız oluyormu dün akşamdan beri ağrım var benim gibi olanlar neler yapıo geçirmek için?

benim bel ağrım hamileiğimden bu yana devam ediyor. Bol bol dinlenerek fırsatın varsa uzanarak geçiyor.. ben çalıştığım için biraz zor uzanmak ama eve gider gitmez ilk işim yumuşak bir zeminde uzanıp dinlenmek oluyor. bi de bu son 1 haftadır bacak arama yastık koyarak yatıyorum omurgayı desteklediği için iyi geliyor demişlerdi sahiden de bende işe yaradı.

gözden kaçırmışız ne demek yaaa.. 300 tane hastası olmasından hem sananeymiş. Bu doktorların kaprisleri beni öldürecek yemin ederim. Kendi doktoruma benim de 20. haftam yarım dolacak gerçi sağlık ocağına falan kayıt da yaptırmadım ben ama yine de kendi doktoruma sorup eczaneden tetenoz aşısını alır öyle yaptırırım. Bir de ben tetenoz aşısı ve hepatit b aşısını geçen ocak ayından itibaren olmuştum. hepatit b nin 3 doz olduğunu söylemişti ama tetenoz için bişey dememişti doktor. ben de 1 tane oldum. Hamilelikte mi farklı bir durum var anlamadım ki ben ((

Benim doktorum kadar rahat bi doktoru olan var mı acaba aranızda :)) tetanos aşısını sordum olman şart değil dedi ...yaptırmayan var mı aranızda kafam karıştı???

Canım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama seninle aynı fikirdeyim benim gittiğim hastanede de 2 aydan bu yana normal doğum ve sezeryanın fiyatı aynı ben de garipsedim gerçekten...

Benim doktorum kadar rahat bi doktoru olan var mı acaba aranızda :)) tetanos aşısını sordum olman şart değil dedi ...yaptırmayan var mı aranızda kafam karıştı???

senin doktor heralde hastanedeki ekipmanlara o kadar güveniyor ki tetenoz yapmaz bizim aletler diyip gerek görmemiş :)))))
ben yaptırmadım. Burda herkesi okuyunca yaptırıp yaptırmamada kararsızım sahiden. bir de nette okudum birinci doz 5. ayda 2. doz 6. ayda diğer doz da 6 ay sonra oluyormuş. Yani biz her halukarda tam korumaya alınamıyoruz madem 3 doz olunacak.
Doktoruma gidince sorayım ama benim doktorum da bir sonraki aşamada nelerin olacağını hep söyler bu konu ile ilgili hiç birşey söylemedi. Dur ben sorulacaklar listesine alayım şu tetenoz aşısını

ayrıntılı ultrasonda az mıktarda asıt ızlenmıştir bilgisi yer alıyordu onlem olarak fetal eko yapıldı sonucumuz ıyı Allaha şükür haftaya salı tekrar ayrıntılı ultrason yapılacak 20. hafta kalbe en ıyı bakılabılecek haftalardanmış bır de bebegın duruşu da onemlı bazen bebek uygun pozısyonda durmazsa bır sonrakı gun tekrar gıdebılıyorsun bebgın kalbıne kalp damarlarına bakılıyor Allah yardımcın olsun inşallah bebegın sapasağlamdır

Benim doktor öyle yaa artist :))) Nerdeyse ayrıntılı ultrasona girmene de gerek yok dicek veya şeker yüklemesi de neymiş hiiiççç gerek yok hani dese şaşırmam Ama yine de gariptir ki memnunum kendisinden güven veriyo bana ...Bi de sen sor bakalım cidden ne diyecek acaba senin doktorun.Evet tam koruma sağlaması için 3 doz vurulması lazımmış.

Canım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama seninle aynı fikirdeyim benim gittiğim hastanede de 2 aydan bu yana normal doğum ve sezeryanın fiyatı aynı ben de garipsedim gerçekten...

Ankaradayım canım. Koruya gıdıyorum ama cok mantıksız. Kayseride huma kadın dogum hastanesinde ki gerçektren harika bi hastane. cok iyi doktorları var. Tam tesekkullu normal doguma 350 tl alıyor. Bİde kayserililere kazıkcı derler

kızlar bebeğim 2 gündür çook az hareket ediyor ve karnım arada sertleşiyor neden acaba yaa :18:

Tüm gün hiç hareket etmeyebilir de... Normal. Karnın sertleşmesinin nedeni bebeğin dığa doğru gelmesi olabilir. Heryeri sertleşiyorsa ve uzun sürüyorsa ödem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…