malesefsağolun kızlar ben de merak ettim naz kelebek 2 gün ağrıcak mı
kızlar sız hangı vıtamınlerı kullanıyorsunuz doktor bana ferrum ve elevıt verdı?????????
merhaba kızlar.
ben bugün tetanoz oldum.22+0 dayım.saat 9 da oldum.ağrırsa buz koy demişti ama çok şükür ağrımadı.1 ay sonra gidicem bir dahakine.boğazımdan aşağısında yanma oluyor bazen.şu an tek problemim bu
ben de öyle fazla önde olsun istemiyorum. benim annemde şeker vardı zaten. Ben normalde de risk grubundayım bu açıdan. O yüzden gebelik şekeri bende de çıkacak diye tetikteyim zaten. Allahım her anne adayının yüzünü güldürsün sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin kuzucuklarımızın..
aşı için aranmadım henüz
merhaba
ben fetal eko yaptırdım hangı ıldesın bılmıyorum ama Istanbul koşuyolu kalp hast cocuk kardıyolojı bolumunde yaptırdım
kızlar selam bel ağrılarınız oluyormu dün akşamdan beri ağrım var benim gibi olanlar neler yapıo geçirmek için?
Kime gittin canim birde kacinci haftada gittin kalp icin onerieln zaman 24.hafta bebek icin daha net gorulebilyormus gelistigi icin.daha önce duyduğum bir sey sanki ama korkulacak bir sey yok demis.ekoyu cektir bakalim bir .doktoruna soyledinmi peki.benim randevuya 2 hafta var daha.kiz dedi demek bazi doktorlar yaniliyor demekki kiz
Ilk önce detaylı ultrasona girdim radyolog yaptı.yaklaşık 21 haftalıktım. O ekojen odak gördü.sonra kendi Dr. Perinatoloğa yönlendirdi. Adana'da Prof Dr.c. Demire gittim .oda normal olduğunu söyledi.içim rahatlasın diye Fetal EKO yaptırcam.22+5 olunca randevum.bu Dr kız dedi.bizim ki ultrasonda burnunu siliyordu.çok şirindi :)
Yaa kizlar ben evde ilk gebelik testini yaptiktan sonra saglik ocaginda bi de kanda baktirayim demistim o zaman karne acmislardi bana ama 21. Haftamdayim su an gecen haftaya kadar ne arayan vardi ne soran aslinda doktor da hemsire de cok tatli insanlar ama gene de gittigimde kizdim doktor demesin mi benim zaten 300 fazla hastam var siz gebesiniz diye mecbur aldik o yuzden gozden kacmissinizdir diye ay şaka gibi 20. Haftamda yaptirdim tetanoz asimi 2. Doz icim 1 ay sonrasina gun verdi hemsire tetanoz asisi sadece bizim icin degilmis bebek icin de gerekliymis cok soru sorunca prospektusu verdi al evde okursun dedi :))))
kızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl. Yani bu cok sacma değilmi. Resmen insanları sezeryane yonlendiriyorlar. Bir ameliyat nasıl normal dogumşla aynı olabilir anlamadım gitti.
Benim doktorum kadar rahat bi doktoru olan var mı acaba aranızda :)) tetanos aşısını sordum olman şart değil dedi ...yaptırmayan var mı aranızda kafam karıştı???
Merhaba.ben istanbulda oturmuyorum.üniversite hastanesinden çocuk kardiyoloğundan Prof Dr randevu aldım.sen de ne görünmüştü .ekojenik odak mı?inşallah sonuç iyidir geçmiş olsun. Fetal ekodan önce yapmam gereken birşey var mı?nasıl bir işlem biraz anlatır mısın?
senin doktor heralde hastanedeki ekipmanlara o kadar güveniyor ki tetenoz yapmaz bizim aletler diyip gerek görmemiş :)))))
ben yaptırmadım. Burda herkesi okuyunca yaptırıp yaptırmamada kararsızım sahiden. bir de nette okudum birinci doz 5. ayda 2. doz 6. ayda diğer doz da 6 ay sonra oluyormuş. Yani biz her halukarda tam korumaya alınamıyoruz madem 3 doz olunacak.
Doktoruma gidince sorayım ama benim doktorum da bir sonraki aşamada nelerin olacağını hep söyler bu konu ile ilgili hiç birşey söylemedi. Dur ben sorulacaklar listesine alayım şu tetenoz aşısını
Canım hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama seninle aynı fikirdeyim benim gittiğim hastanede de 2 aydan bu yana normal doğum ve sezeryanın fiyatı aynı ben de garipsedim gerçekten...
Benim doktorum kadar rahat bi doktoru olan var mı acaba aranızda :)) tetanos aşısını sordum olman şart değil dedi ...yaptırmayan var mı aranızda kafam karıştı???
kızlar bebeğim 2 gündür çook az hareket ediyor ve karnım arada sertleşiyor neden acaba yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?