- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.177
- 1.123
evet canım aynıo yer. Ama gebeliğin için kayıt oldunmu?. Yani gidip gebelik takip kartı actırdın mı? .Eğer actırdıysan kesin ararlar.
kızlar ben azönce doktorumu aradım ordan gidiceğim hastaneyi aradım ayrıntılıultrason için bana dediki 21. haftayı bitirdiğinde gel dedi en iyisi ben cumartesi 20 haftalık oluyorum bu 20. hafta bitimimi oluyor yani haftaya cumartesi 21. hafta olduğumda 21. haftamı bitmiş oluyor
hayır açtırmadım teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu biran önce halledeyim bari pek şartmı bu tetanos aşısı bebeğe zararı oluyormu acaba
kızlar bebeğim 2 gündür çook az hareket ediyor ve karnım arada sertleşiyor neden acaba yaa :18:
haklısınız ihmal etmeyeyim onu benÖlü bir aşıdır. kesinlikle bebeğe zararı yok. Biran önce git yaptır kaydını. Sonra bebek içinde lazım olacak. AŞılarını sağlık ocagında yaptırırsın. Hem ası yok derdi yasamazsın. Sana mutlaka ayırırlar. Tetanoz asısını benim eltim yaptırmadı ama sezeryandan once yapmıslar ki o anda etkisi yok. Yani allah korusun hersey olabilir şimdiden yaptırıp etkin olmasını beklemek lazım bence
kızlar bebeğim 2 gündür çook az hareket ediyor ve karnım arada sertleşiyor neden acaba yaa :18:
Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben
canım olur ki ilerde sezeryan olursun diye yaptırman gerekiyor iyi birşey zararı yok ben yaptırdımhayır açtırmadım teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu biran önce halledeyim bari peki şartmı bu tetanos aşısı bebeğe zararı oluyormu acaba
hamilelikte iki doz yapılıyor canım biri 5. ayda diğeri 6. ayda bir ay arayla. ikinci dozdan bir yıl sonra bir doz daha yaptırıyorsun.arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu? bu aşıyı hamilelik ıoyunca kaç kez yaptırıcaz? ben ilk hamileliğimde sanırım 24.haftada tek aşı olmuştum çok da net hatırlamıyorum.şimdi kafam karıştı hemşire 4 kasımda gel yapalım dedi.
Canım 19 haftalığım ben de..fakat henüz bir şey hissetmiyorum çok nadir damar atması gibi birşey oluyor ama o da bebeğin hareketi mi değil mi kestiremiyorum.Merakla bekliyorum
günaydın kızlar bugün canım çok sıkkın eşimi iş yerinde çok bunaltıyolar işten ayrılacak bugün.babam akciğer hastası dün durumu çok kötüydü. neye üzüleceğimi şaşırdım
ilk hamileliğimde 3 kez yaptırdım 2 doz daha yapılacaktı biz doğumdan sonra ama gitmedimarkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu? bu aşıyı hamilelik ıoyunca kaç kez yaptırıcaz? ben ilk hamileliğimde sanırım 24.haftada tek aşı olmuştum çok da net hatırlamıyorum.şimdi kafam karıştı hemşire 4 kasımda gel yapalım dedi.
hareketlerin tümünü hissedemeyiz bazen uyurlar ki genelede uyurlar uyanıklık süreleri azdır sertleşme olabilir dr gittiğnide söyle ben de de oluyor özellikle yemekten sonrakızlar bebeğim 2 gündür çook az hareket ediyor ve karnım arada sertleşiyor neden acaba yaa :18:
Yalnız olmadığıma sevindim Yaren:) en kısa zamanda hissederiz umarım çok keyifli diyorlar.
Bende gaz çok barsak hareketi öi bebek mi ayırtedemiyırum bişeyler oluyo bazen ama. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin .
kızlar dun karnıma bahsettiğim darbeyi aldıgımdan beri kasıklarım agrıyo. Bugunde içimde hiç kıpırtı yok sanki. Bişey olmamıştır dimi yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?