Benim doktorum kadar rahat bi doktoru olan var mı acaba aranızda :)) tetanos aşısını sordum olman şart değil dedi ...yaptırmayan var mı aranızda kafam karıştı???
Benim doktor öyle yaa artist :))) Nerdeyse ayrıntılı ultrasona girmene de gerek yok dicek veya şeker yüklemesi de neymiş hiiiççç gerek yok hani dese şaşırmamAma yine de gariptir ki memnunum kendisinden güven veriyo bana ...Bi de sen sor bakalım cidden ne diyecek acaba senin doktorun.Evet tam koruma sağlaması için 3 doz vurulması lazımmış.
Arkadaslaımın bi kısmı olmuş bi kısmı olmamış sordum.
Ben. Eşim de doktorum da oralı olmadı, söylememe rağmen... Ama rahatım.
valla o kadar rahat olsaydı kesin ben doktor bey/hanım diplomanızı görebilir miyim derdim :))) şaka bir yana da benim doktorum da pimpiriktir. Benim denize girmemi bile yasaklamıştı o derece yani.. o bile tetenozu söylemediyse bence çok fazla önemi yok gibi. Ben de bilemedim şimdi.. işte tam korumayı doğum zamanına kadar yetiştiremiyoruz ki. 2. aşıdan sonraki 6. ayda olacak ki o zaman bebeklerimiz doğmuş hatta 3 aylık olmuş oluyorlar:)))
Tetanos aşısı olmuyorum bu konu da böylelikle kapanmıştırteşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için...
Tetanos aşısı olmuyorum bu konu da böylelikle kapanmıştırteşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için...
eeeeee fena sayılmaz kızım ya sarısın mavı gozlu dıkkat ceken bır tıp...:))
belkıde gozlerının rengı ayvadandır aılede hıııc mavı renk yokta:)
banada doktorum 3 hafta önceki kontrolümde bi dahaki gelmene tetanoz aşısı ol dedi.
pazartesi ayrıntılı ultrasondan sonra olacağım artık
senin doktor heralde hastanedeki ekipmanlara o kadar güveniyor ki tetenoz yapmaz bizim aletler diyip gerek görmemiş :)))))
ben yaptırmadım. Burda herkesi okuyunca yaptırıp yaptırmamada kararsızım sahiden. bir de nette okudum birinci doz 5. ayda 2. doz 6. ayda diğer doz da 6 ay sonra oluyormuş. Yani biz her halukarda tam korumaya alınamıyoruz madem 3 doz olunacak.
Doktoruma gidince sorayım ama benim doktorum da bir sonraki aşamada nelerin olacağını hep söyler bu konu ile ilgili hiç birşey söylemedi. Dur ben sorulacaklar listesine alayım şu tetenoz aşısını
Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben
bu kadın doğum kontrollerinin neden bir standardı yokkkk çıldıriciiiimmmmm
Kizlar selam. Ben kizimin hareketlerini cok net hissediyorum. Ozellikle cikolata yiyip 10-15 dk sonra yere uzanirsam kipir kipir yerinde durmuyor. Gecen gun uykudan uyandirdi o derece :) insallah en kisa zamanda siz de bu guzel duyguyu yaşarsınız. Hepinize iyi aksamlarrr
Canim ya ayni sekilde doktorum bir sonraki geldigimde ne yapilacagini soyluyor ve hic tetenoz asisindan bahsetmedi bende hic ugramadim saglik ocagina zaten cok gerekli bisey olsa adam prof.ve a sinifi hastane kesin yapardi diye dusunuyorum
yoksa aynı doktora mı gidiyoruz ne :))) hangi doktora gidiyorsun ?
kızlar iştah sorunu yaşayan var mı?
ben çok sık acıkıyorum ama hiç birşey yemek istemiyorum.
garip bi çelişki oldu ama
isteyerek yediğim tek şey meyve..
ilk başta bulantılarımdan yiyemiyordum,şimdide iştahsızlık çıktı başıma
Acibadem b.koy hakan hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?