2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla o kadar rahat olsaydı kesin ben doktor bey/hanım diplomanızı görebilir miyim derdim :))) şaka bir yana da benim doktorum da pimpiriktir. Benim denize girmemi bile yasaklamıştı o derece yani.. o bile tetenozu söylemediyse bence çok fazla önemi yok gibi. Ben de bilemedim şimdi.. işte tam korumayı doğum zamanına kadar yetiştiremiyoruz ki. 2. aşıdan sonraki 6. ayda olacak ki o zaman bebeklerimiz doğmuş hatta 3 aylık olmuş oluyorlar:)))

Arkadaslaımın bi kısmı olmuş bi kısmı olmamış sordum.

Ben. Eşim de doktorum da oralı olmadı, söylememe rağmen... Ama rahatım.

Tetanos aşısı olmuyorum bu konu da böylelikle kapanmıştırteşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için...

eeeeee fena sayılmaz kızım ya sarısın mavı gozlu dıkkat ceken bır tıp...:))
belkıde gozlerının rengı ayvadandır aılede hıııc mavı renk yokta:)

maşallah
Allah nazarlardan saklasın fıstığı
belki geçmişte kalan akrabalardaınızda vardır: )
genelde öyle olur ya..
hatta bişey vardı tam böylemiydi bilmiyorum ama çocuk 7 kat öncesine çekebilirmiş..
ama tam bilemedim şimdi aslı nasıldı :26:

banada doktorum 3 hafta önceki kontrolümde bi dahaki gelmene tetanoz aşısı ol dedi.
pazartesi ayrıntılı ultrasondan sonra olacağım artık

Canim ya ayni sekilde doktorum bir sonraki geldigimde ne yapilacagini soyluyor ve hic tetenoz asisindan bahsetmedi bende hic ugramadim saglik ocagina zaten cok gerekli bisey olsa adam prof.ve a sinifi hastane kesin yapardi diye dusunuyorum

Birde kızlar saçlarım iyice kötü oldu rengi gitti dipleri feien çok bakımsız ve kötü duruyorum artık bakmak bile istemiyorum aynaya aranızda saç boyayan varmı saçlarımı boyamak istiyorum ben

Benim de saçlarım berbat görünüyor şu an. Doktora sorduğumda 3 aydan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsin demişti. Ama çok güvendiğim bir kuaför bitkisel de olsa kimyasal birşeyler mutlaka var içinde. Bu boyaları üretenler 4,5 aydan sonra güvenli olduğunu söylüyorlar dedi. Kendi eşinin saçını da 4,5 aydan sonra boyamış. Ama şimdi de ben kararsız kaldım. Hamileliğin yarısı geçti zaten. Az da olsa zararlı olma ihtimali olabilir diye

Kizlar selam. Ben kizimin hareketlerini cok net hissediyorum. Ozellikle cikolata yiyip 10-15 dk sonra yere uzanirsam kipir kipir yerinde durmuyor. Gecen gun uykudan uyandirdi o derece :) insallah en kisa zamanda siz de bu guzel duyguyu yaşarsınız. Hepinize iyi aksamlarrr

bu kadın doğum kontrollerinin neden bir standardı yokkkk çıldıriciiiimmmmm

bana doktorum sakın ihmal etme dedi,
eşim eczacı o da aynı şeyi söyledi.
her doktor farklı oluyor.
bana doktorum ikili test sonucum iyi diye üçlüye gerek yok deyip yaptırmadı,
cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittiğimde ise bana keşke yaptırsaydın dedi,
ve şunu ekledi:''her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır,doktorlar görüş ayrılığına düşebiliyor.mesela ben üçlü testi mutlaka yaptırıyorum hamile bayanlarım'' dedi.
bu da öyle bişey sanırım.
ben her ihtimale arşı yaptıracağım.

bende bu hafta ıcınde cok net hıssetmeye basladım. tekmelerde guclendı artık ayakta herhangı bı ısle mesgul oldugum anda bıle kıpırdasa hıssedıyorum eskıden sırtustu yatmam gerekıyordu:)
bıde hersabah 8-9 arası uyanıyor bebegım babasını işe yolluyoruz tekmesız evden cıkmıyor esım dıyebılırım, o sıra uyanmıs olmasa da yanı ben kıpırdanma hıssetmesemde kocam bı oyana bı bu yana bıraz sallıyo karnımı sonra ona yaklasıp konusuyo durtukluyo murtukluyo muhakkak uyandırıyo cocugu :))) ıse gıderken kapıda once benı sonra karnımı opuyo, ısten geldımı yıne ılk ıs kapıda once benı sonra karnımı opup oksamak oluyor:))
cok farklı ama cok guzel bı hıs, sımdıden 3 kısılık bır aıleyız...

kızlar iştah sorunu yaşayan var mı?
ben çok sık acıkıyorum ama hiç birşey yemek istemiyorum.
garip bi çelişki oldu ama
isteyerek yediğim tek şey meyve..
ilk başta bulantılarımdan yiyemiyordum,şimdide iştahsızlık çıktı başıma

Canim ya ayni sekilde doktorum bir sonraki geldigimde ne yapilacagini soyluyor ve hic tetenoz asisindan bahsetmedi bende hic ugramadim saglik ocagina zaten cok gerekli bisey olsa adam prof.ve a sinifi hastane kesin yapardi diye dusunuyorum

yoksa aynı doktora mı gidiyoruz ne :))) hangi doktora gidiyorsun ?

benim de iştahım açıldı ama abuk subuk şeyler yemek istiyorum. normalde çok sevdiğim şeyleri artık yiyemez oldum. düşün ki ben dondurma canavarıydım onu bile canım istemiyor artık. çok çabuk acıkıyorum az bişey yiyince de tıkanıyorum ama 1 saat sonra tekrar acıkıyorum.
doktorunla bunu kesinlikle paylaş ama..

Çünkü bebek senin vitamin rezervlerinden tüketiyor. Bebeğin sağlıklıdır ama seni güçsüz bırakır. Ben özellikle süt içemediğim için çok üzülüyodum çünkü dişler içib calsiyum önemli. bir de hamilelikte diş sorunları daha fazla oluyor diye. doktora söyledik calsiyumu tablet halinde alıyorum ama yoğurt ve peyniri de ihmal etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…