2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende bu %200 korkusu saranlardanım. dun dogum yapacagım hastaneyı aradım fıyatları sordum normal dogum 300 sezeryan 450 dedı. mart ayına kadar degısme ıhtımalı varmı fıyatların dedım bı bılgım yok suankı fıyatlar bunlar dedıler telefonda sadece(

doktoruma güveniyorum yaptır derse yaptırırım yaptırma derse yaptırmam. bakalım kontrole gidince ne diyecek. ikili testin güvenilirliği daha fazla 3lü testin ise doğruluk oranı %60 larda yani riskli çıkma ihtimali daha yüksek. O yüzden ikili temizken 3lü yaptırmak sadece aklını bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor demişti benim doktorum da..

cnm ben hiç kolay atlatamadım yaklaşık 1 bucuk yılımı aldı alışmak. Detaylara girmek istemiyorum ama kimsenin yasamasını istemem gercekte cok kötü günlerdi. Eşim ben uykuya geçene kadar uyumaz basımda beklerdi. Bebeğim gelsinde ben herşeye katlanırım :)

Ne kadar sanslisiniz kizlar kocalardan yana, benim eşim eksik olmasın ama duygusal açıdan bana hiç yardimci olmuyor. Kendimi kizimla çok yanlız hissediyorum. Ev işlerinde yardim ediyor sağolsun ama benden cok uzak hissediyorum onu eşlerinizin kiymetini bilin :)

ceviz,badem,fındık,süt hergün tüketmeye çalışıyorum onda sıkıntı yok da..
ana yemekler problemli.zeytin peynirle günü geçiriyorum adeta.
kendimi iyi hissediyorum ama açlık hissi oluşmaya başlayınca mideme ağrı giriyor sanki...
süt içmek önemli ama yoğurt ve peynirde yiyebiliyorsan çok sorun olmaz.

aynı şeyleri benim doktorumda söyledi.cinsiyet öğrenmeye gittiğim doktorumsa her testin farklı amaca hitap ettiğini bu yüzdende yapılmasını gerektiğini..
sonuç itibariyle yaptırmadım,zamanıda geçmişti zaten.
hayırlısı olsun bakalım.

sen hangi şehirdesin canım

kızlar ankarada koru hastanesine giden varmıydı?
ayrıntılı ultrason+muayene+tahliller ssk'lılara 97,00 tl dediler.doğrumu acaba

canım sen galiba koru hastanesine gidiyosun değilmi? ayrıntılı ultrasona baktırdınmı orda
bana muayene+ayrıntılı ultrason+tahliller ssk'lı olduğum için 97,00 tl dedi doğrumudur acaba

kızlar dun karnıma bahsettiğim darbeyi aldıgımdan beri kasıklarım agrıyo. Bugunde içimde hiç kıpırtı yok sanki. Bişey olmamıştır dimi yaaa.

canım hııc merak etme bende bgn doktora sordum... bazen kızımın hareketlerını kontrol edemıyorum karnıma "kardesı uyansın dıye" vuruyor yada kucagıma alıyorum felan... doktor dedıkı "hıc merak etme ılk 3 ay cok onemlı sızın karnınızda o cok korunaklı cok cok buyuk darbe olmadıkca rahat ol " dedı

:) 7 gobege cekebılıyormus bebek bızdede o sekılde oldu heralde....

Canim ya ayni sekilde doktorum bir sonraki geldigimde ne yapilacagini soyluyor ve hic tetenoz asisindan bahsetmedi bende hic ugramadim saglik ocagina zaten cok gerekli bisey olsa adam prof.ve a sinifi hastane kesin yapardi diye dusunuyorum

her yıgıdın doktor yıyısı farklı gercekten benım doktorumda cerrahpasada prof tu ama "yaptırırsan daha ıyı olur " demıstı

canım kendını ole hıssetme ama esıınıde bazı seyler ıcın zorla bence... ama ılerde o kızını gorunce nasıl olur gorursun.. baba kız askı baska cunku

valla benimki de aynı..çok yardım ediyo,elinden gelse hiç iş yaptırmıcak bana.ama iş duygusal boyuta geldimi uzaklaşıyo benden.zorlamıyorum ben de.nasıl olsa kızımızı kucağına alınca değişecek herşey :)

Kizlar onlar bizip hissettiklerimizi omurleri boyu anlayamacaklar o yuzden ben umursamiyorum cocuklarini kucaklarina aldiklarinda yeri gelcek bize bile cikisicak dikkat et cocuga diye o yuzden umursamayin sagolsunlarki hamilelikte bas ustunde tasiyolar esim okadar titizleniyoki bu hamilelikkkk hiccc bitmesinn:))

sen hangi şehirdesin canım

ıstanbul canım.
özel güngören hastanesi hatice hanıma gidiyorum doğumu da orada yaptıracagim. biz sülale boyu orada doğum yaptık nerdeyse hepside memnun. annemde 9 yıl önce küçük kardeşimi o hastanede normal doğum olarak doğurdu. bana uzak ama annemlere çok yakın. benim bütün akrabalar o tarafta zaten doğumdan sonra 1 hafta falan da annemde kalmayı planlıyoruz o yüzden oraya gidiyorum.

geçen gece hümaya acile gittim hatırlamak bile istemiyorum bir daha gitmem sanırım o hastaneye !

selam güzel anneler:

okuduğum kadarıyla gece korkularınız oluyormuş. bende normalde çok korkan biriydim. annem bir kağıda gece uykusunda korkanın okuyacağı dua var nette filan bulabilirsiniz. o duayı yazdı ayetel kürsi fatiha felak nas surelerini yazdı muska şeklinde yaptık yastığıma taktım. inanın hiç korkmuyorum artık. ne zaman başka yastıkta başka bi yerde yatsam korkuyorum. dünya dua üzerine kurulu derler inanıp inanmamak size kalmış ama ben çok faydasını gördüm. arapça bilen güvenilir birine yazdırın koyun yastığınızın altına ne kaybedersiniz.
Allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar,şimdiye kadar kaç kilo aldınız acaba?ben iki kilo aldım,iyi gidiyorum galiba:118:

Değişirler inşallah :))) Takmamaya çalışıyorum zaten yapcak birşey yok... Ama insan başkalarıyla kıyaslıyor ister istemez, bu kadar hödük olmasaydı iyiydi diyorum :))

Ya kizlar ben neden resim yukleyrmiyorum ole bi secenek yok bakiyom bakiym tel.giriyom diyemi acaba yaptigim susleri paylasicaktim dogumda hastame odasi icin suslu kurdan pecetelik hayvan figurleri hepsini kartondan yaptim mavi beyaz simdilik birer numune biraz daha gecsin seriye dokucem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…