Ankaradayım canım. Koruya gıdıyorum ama cok mantıksız. Kayseride huma kadın dogum hastanesinde ki gerçektren harika bi hastane. cok iyi doktorları var. Tam tesekkullu normal doguma 350 tl alıyor. Bİde kayserililere kazıkcı derler
bana doktorum sakın ihmal etme dedi,
eşim eczacı o da aynı şeyi söyledi.
her doktor farklı oluyor.
bana doktorum ikili test sonucum iyi diye üçlüye gerek yok deyip yaptırmadı,
cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittiğimde ise bana keşke yaptırsaydın dedi,
ve şunu ekledi:''her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır,doktorlar görüş ayrılığına düşebiliyor.mesela ben üçlü testi mutlaka yaptırıyorum hamile bayanlarım'' dedi.
bu da öyle bişey sanırım.
ben her ihtimale arşı yaptıracağım.
kurum aynı ama ben kadıköy şubesindeki tayfun doktora gidiyorum. stratejileri aynı demek ki...
demekki senin hayatında bir değişiklik olduğu anda sen bu değişikliğe adapte olurken zorlanıyorsun. Ben de ilk evlendiğim zamanlarda depresyone girmiştim ama kolay atlattım kendiliğinden geçti. Herşey düzelecek merak etme. Sen bebeğini hayal ederek uyu. İlk dünyaya geldiği anı düşün neler yapacağını düşün, tümüyle uyurken güzellikleri düşün sessizce bile olsa bebeğinle konuş ve öyle uyu.
benim de iştahım açıldı ama abuk subuk şeyler yemek istiyorum. normalde çok sevdiğim şeyleri artık yiyemez oldum. düşün ki ben dondurma canavarıydım onu bile canım istemiyor artık. çok çabuk acıkıyorum az bişey yiyince de tıkanıyorum ama 1 saat sonra tekrar acıkıyorum.
doktorunla bunu kesinlikle paylaş ama..
Çünkü bebek senin vitamin rezervlerinden tüketiyor. Bebeğin sağlıklıdır ama seni güçsüz bırakır. Ben özellikle süt içemediğim için çok üzülüyodum çünkü dişler içib calsiyum önemli. bir de hamilelikte diş sorunları daha fazla oluyor diye. doktora söyledik calsiyumu tablet halinde alıyorum ama yoğurt ve peyniri de ihmal etmiyorum..
doktoruma güveniyorum yaptır derse yaptırırım yaptırma derse yaptırmam. bakalım kontrole gidince ne diyecek. ikili testin güvenilirliği daha fazla 3lü testin ise doğruluk oranı %60 larda yani riskli çıkma ihtimali daha yüksek. O yüzden ikili temizken 3lü yaptırmak sadece aklını bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor demişti benim doktorum da..
bende bu %200 korkusu saranlardanım. dun dogum yapacagım hastaneyı aradım fıyatları sordum normal dogum 300 sezeryan 450 dedı. mart ayına kadar degısme ıhtımalı varmı fıyatların dedım bı bılgım yok suankı fıyatlar bunlar dedıler telefonda sadece(
kızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl. Yani bu cok sacma değilmi. Resmen insanları sezeryane yonlendiriyorlar. Bir ameliyat nasıl normal dogumşla aynı olabilir anlamadım gitti.
kızlar dun karnıma bahsettiğim darbeyi aldıgımdan beri kasıklarım agrıyo. Bugunde içimde hiç kıpırtı yok sanki. Bişey olmamıştır dimi yaaa.
maşallah
Allah nazarlardan saklasın fıstığı
belki geçmişte kalan akrabalardaınızda vardır: )
genelde öyle olur ya..
hatta bişey vardı tam böylemiydi bilmiyorum ama çocuk 7 kat öncesine çekebilirmiş..
ama tam bilemedim şimdi aslı nasıldı :26:
Canim ya ayni sekilde doktorum bir sonraki geldigimde ne yapilacagini soyluyor ve hic tetenoz asisindan bahsetmedi bende hic ugramadim saglik ocagina zaten cok gerekli bisey olsa adam prof.ve a sinifi hastane kesin yapardi diye dusunuyorum
canım kendını ole hıssetme ama esıınıde bazı seyler ıcın zorla bence... ama ılerde o kızını gorunce nasıl olur gorursun.. baba kız askı baska cunkuNe kadar sanslisiniz kizlar kocalardan yana, benim eşim eksik olmasın ama duygusal açıdan bana hiç yardimci olmuyor. Kendimi kizimla çok yanlız hissediyorum. Ev işlerinde yardim ediyor sağolsun ama benden cok uzak hissediyorum onueşlerinizin kiymetini bilin :)
Ne kadar sanslisiniz kizlar kocalardan yana, benim eşim eksik olmasın ama duygusal açıdan bana hiç yardimci olmuyor. Kendimi kizimla çok yanlız hissediyorum. Ev işlerinde yardim ediyor sağolsun ama benden cok uzak hissediyorum onueşlerinizin kiymetini bilin :)
valla benimki de aynı..çok yardım ediyo,elinden gelse hiç iş yaptırmıcak bana.ama iş duygusal boyuta geldimi uzaklaşıyo benden.zorlamıyorum ben de.nasıl olsa kızımızı kucağına alınca değişecek herşey :)
sen hangi şehirdesin canım
Ankaradayım canım. Koruya gıdıyorum ama cok mantıksız. Kayseride huma kadın dogum hastanesinde ki gerçektren harika bi hastane. cok iyi doktorları var. Tam tesekkullu normal doguma 350 tl alıyor. Bİde kayserililere kazıkcı derler
merhaba kızlar,şimdiye kadar kaç kilo aldınız acaba?ben iki kilo aldım,iyi gidiyorum galiba:118:
valla benimki de aynı..çok yardım ediyo,elinden gelse hiç iş yaptırmıcak bana.ama iş duygusal boyuta geldimi uzaklaşıyo benden.zorlamıyorum ben de.nasıl olsa kızımızı kucağına alınca değişecek herşey :)
merhaba kızlar,şimdiye kadar kaç kilo aldınız acaba?ben iki kilo aldım,iyi gidiyorum galiba:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?