2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bizimde dündü ayrıntılı.aynen bizim bebişte yüzünü yaslamış biyere yarısını gördük.bizimde 530 gr olmuş.maşallah bebişlerimize

demir ilacından önceki ve sonraki iki saat birşey yememek gerekir diye yazıyor reçetesinde. onun nedeni de şu sanırım. mesela kalsiyumla birlikte alınan demir vücut tarafından tamamen emilemiyormuş o yüzden de alınan demirin tamamının kullanılabilmesi için iki saat önce ve sonra kalsiyum almamak gerekiyor. Bana bir doktor böyle açıklamıştı durumu

sadece kalsiyum değil kışlar kafeinde aynı şekilde, üzerine çay kahve içmemek gerekiyor 2 saat...

Ne güzel Ben de hareket edince elimi koyuyorum bakalım dışardan da hissedilcekmi diye ama malesef daha hissedilmiyo.Eşim de elini koyup ben de hissetmek istiyorum büyüsün hemen diyo

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz

ben bugün hastanedeydim troid rahatsızlığım var

onun takibi için gidiyorum şimdilik güzel bugün tekrar kan vardim

p.tesi de sonucunu alıcam inş.

sonra anneme geçtim ordanda eve gelip yemek fln yaptım

ancakk oturdummm

aynı şeyleri bekliyorum bende eşimden işten geliyor yemeği hazırlıyor topluyor ama ne bi sohbet ne bi hal hatır böyle değildi benim eşim 2-3 ay kadar görevdeydi sadece erkeklerle bir aradaydı acaba onun etkisi olmuş olabilir mi diye düşünüyorum. ama çok canım sıkılıyor. ben hep hamileliiğimden bebeğimden bahsetmek istyorum adam oralı bile değil

ağlak döneme girdiğimiz kesin. bugün hiç sevmediğim bir diziye denk geldim bi sahnesinde oturup hüngür hüngür ağladım kendime şaşıyorum

iyi akşamlar canm..sonucun da iyi çıkar inşallah. bende de var tiroid(hipotiroidi) aylık gidiyorum ben de kontrole, vakti geldi aslında ama ben vakit bulup gidemedim henüz, pazartesi giderim inşallah tahlile. 100 mg levotironla devam ediyorum.
annene geçmişken yemeği de orda yeseydiniz ya:)

iyi akşamlar kızlarr,,
bi sorum olucak benim. normal kontrollerde ultrasona girdiğim zaman doktorumun usg cihazını bastırmasından dolayı karnım acıyor. ayrıntılı ultrason randevum 9 gün sonra.ve burdan öğrendiğim kadarıyla 25-30 dk sürüyo demişsiniz. bebişe bir zararı olurmu bu bastırmanın o kadar süre boyunca baya bi bastırır tahminimce ??

druna söyledin mi canım bu durumu?
ben hiç böyle bir sorun yaşamadım.sadece serviks uzunluğunu ölçerken ağrıyor biraz.
ayrıntılı usg çok farklı değildi benim için.

druna söyledin mi canım bu durumu?
ben hiç böyle bir sorun yaşamadım.sadece serviks uzunluğunu ölçerken ağrıyor biraz.
ayrıntılı usg çok farklı değildi benim için.

serviks uzunluğu alttan ultrasonla ölçülmüyor mu canım ? benim ilk aylar biraz riskliydi ve sürekli alttan ultrasonla bakılıyordu o zamanlar ölçülüyordu.
benimki karnıma bastırmasından dolayı yaa neden o kadar bastırıyor bende anlamıyorum doktoruma söylemedim ama ayrıntılı usg için gittiğim doktorda bastırırsa söylicem

çok ilginç karından muayeneyle mi anladı çatı genişliğini.çok güzel bilgiler vermiş bende 10 ekimde gitmiştim çok özledim haftaya 13 kasımda oğlusumu görmeye gidicem sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

bugün benim de zaman zaman acı hissettiğim oldu, bebişe zararı olmaz sanmam, ama yine de doktoruna bir sor istersen.

kızlar ya bu benim prenses hiç durmuyo sürekli tekliyo 3 saattir sanki rahmimde bişey atıyor oraya vuruyo sanırım
bişey yoktur dimi normaldir ilk kızım bukadar oynamıyodu ondan bilmiyorum :44:

normal canım korkma benim oğlanda hep aşama vuruyo ayağı çıkcak diye korkuyorum resmen dr. sordum normal dedi :)))

Benim eski dr.um çok bastırıyordu karnıma cihazı canım yanıyordu..dr.umu ve hastanemi dğeiştirdim şimdiki gittiğim dr.um hiç bastırmadan baktı aletle alakalı sanırım iyi göremediği için bastırıyorlar...

bugün ben de ayrıntılı usg yaptırdım, 20-25 dakika doyasıya gördüm miniğimi, midesini kalbini dudağını buyyynunu ooyyy minicik ellerini parmakalrını bile saydım yavyuuu kuşumun, çok güzeldi hiç bir sorunumuz yok dedi doktorumuz çok şükür, aynı zamanda şeker yükleemsi de yapıldı, idrar tahlili de alındı, şeker yüklemesi sonucum iyi çıktı ama malesef yine idrarda enfeksiyon çıktı 2 tane antibiyotik yazmış genee, ve kilom biraz fazla çıktı, ben de pazartesi gününe diyetisyenden randevu aldım, bakalım o nasıl bir program uygulayacak bana, sonra sağlık ocağına gittim, tetanoz aşımı oldum, ebe de muayene etti, bebişi şşööyle bir yokladı, kalbini dinledi, bebek gayet iyi durumda dedi. enfeksiyonummda olmasaydı sevinçten uçabileceğim bir gündü aslında

kızlar haftaya detaylı ulturasonum var gittiğim hastanede renklisi yokmuş ama dr.um aynı şey sadece renk farkı var dedi sonuçta aynı bilgileri veriyor dedi..gerçi benim için rengi değil bilgileri detayı önemli ve fiyatı 300 tl sizce normalmi fiyatı ? siz kaça yaptırdınız?

Son düzenleme:

ben özel hastaneye giidyorum, doktorum istersen radyologa yönlendireyim ama aynı şeylere ben de bakarım burdan boşyere para verme dedi, kendisi baktı, baya bir organları inceledi, tek tek saydı, ama dediğin gibi siyah beyaz olunca ben seçebildiklerimi görüdm, o söyledi şurası şu burası bu diye ama seçmesi zor oluyor tabi, renkli olarak ta arada bir açtı, şimdi cd vermem için çok erken biraz daha büyüyünce vereceğim cd yi dedi.

ayyy.yerim o elleri
bende şu enfeksiyondan kurtulamıyorum2 kutu antibiyotik kullandım ama tekrarlıyor.hayatım boyu hiç böyle bir sorunum olmamştı,sanrım gebelikten kaynaklanıyor.
benim çoğul gebelik olduğu için her gittiğimde serviksi ölçüyor ve hep karından ultrasonla.

ben üniversitede perinotoloğa gittim.doç.dr. çok çok memnun kaldım.plasentası,amniyo sıvısı,bebeğin gelişimi, herşeyi çok çok ayrıntılı anlattı ve kamu çalışanı olduğum için ücretsizdi.
doğuma kadar tekrar kontrole gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…