2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım ya, inan her işin kendine göre zorluğu var. Hayat işten ibaret değil ya. Sen bebişini düşün, rahatla. Gerginlik sana da bebeğe de zararlı...

Aynen beim hikayeme benziyor birde panik atak ta var üstüne, daha ne olsun, Allah yardımcımız olsun kolaylıkla atlatalım inşallah bu günleri....

ne güzel herşey yolundaymış maşallah bende haftaya görücem prensesimi

Biz Mozart dinliyoruz, Mozart bebeğin anne karnında duyduğu kalp sesi, ritmik hareketlerin sesleri v. S en yakın sesmiş, birde Mozart dinleyen bebeklerin daha Zeki old. Yönünde çalışmalar var ama bence en önemlisi sakinleştirici etkisi

Canim biz bunu cogu zaman yasiyoruz selam soyleseler bile her defasinda olmuyor hatta cogu zaman soylemedikleri halde esim uzulmeyeyim diye yalandan seni sordular selam soylediler dedigi bile oluyor ama ben esime de onlara da tek laf soyluyorum kim ne ekerse onu bicer dusmez kalkmaz bi allah zamani gelince hatirlatmasini bilirim herseyi

Canim ben de kasik bolgemde hissediyorum hatta bazen oyle cosuyo ki asagidan firlayip gidicek saniyorum :)))))

bi yerde okudum. Ikinci hamilelikde dah cabuk hissedilirmiş. Kaslar gevsek oldugu için. Benim daha ilk hamileliğim.benim kaslarım gevsekmi yani şimdi...

kızlar bişey soracağım,benim pazartesi ayrınıtılı ultrasonum vardı.
özel hastanede oldu.
fakat hiç sizin anlattığınız gibi uzun sürme,cd alma,bebişi detaylı görme olmadı: (
10 dk zor bela sürdü.bakan doktor hiç konuşmadı,kendi kendine mırıldanıp durdu
bana hiç göstermedi zaten göremedim,eşim görmüş o anlattı bana.
hiç bilgide vermedi.bi zarf içinde bebeğin değerleri ve 3 ultrason görüntüsüyle(ki bu renkli falan değil bildiğimiz siyah beyaz olandan) beni doktoruma yönlendirdi o bilgi verecek diye.doktorum herşey gayet iyi dedi.
fakat ben bi kere sinirlendimya durduramaz beni kimse: ))
doktoruma dedimki,
radyologtaki doktor bana yetersiz gibi geldi,hiç bilgi vermedi,10 dk ya baktı ya bakmadı,bende hiç birşey görmedim dedim.
güldü:''bu bebeğin organlarını görmek için yapılıyor,doktor konsantre olmakta zorlanır bi yandan da sizinle konuşsa.sizin bahsettiğinizi anladım ben,4 boyutlu ultrasonla karıştırdınız herhalde.o isteğe bağlı yapılıyor,isterseniz öbür ay onu da yaparız''dedi.
ben anlamadım sizde nasıl oldu?
ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu farklı şeyler mi?
sizin bahsettiğiniz detaylı ultrason aslında 4 boyutlumuymuş? :44:
birde hiç bi ücret almadılar ayrıntılı ultrason için.

Kizlar gulsem mi paniklesem mi bilemedim :)))) bugun itibariyle tam 22 haftalik olduk 21. Haftadan beri net hissetmeye baslamistim ama son bikac gundur bizimki o kadar kuduruk hareketler yapiyor ki ucan tekme atiyo resmen kolayini bulsa asagidan firlayip gidicek gibi bu simdiden boyleyse 1-2 ay sonra halimi dusunemiyorum hala ihtimal veremiyorum yaaa şaka gibi :)))))

Güzel tiyo :) Ben de internetten şöyle bir cd yapayım kızıma. Teşekkürler

AYNEN CANIM YAA. kİ BİZ SENDEN GERİDEYİZ. BAZEN OYLE YERLERİME VURUYO Kİ AĞRIDAN KIVRANIYORUM...MESELA SU ANDA BÖBREKLERİM AGRIYO. kASIK AGRIM SABIT ZATEN..İYİCE BUYUYUNCE NOLACAK MERAK EDİYORUM BENDE..GECELERİDE UYUYAMIYORUM ARTIK. BENİ KENDİNE GÖRE CEVİRMEYE CALIŞIYO RESMEN CİMCİMEMMM. BİDEE BEĞENEMZ HER POZİSYONU HİÇ SORMA.... AMA BU IYI DEĞİL Mİ Bİ SIKINTI YOKTUR DİMİ YAA.

Maşallah , benimki de öyleydi. Doktor bir saat uğraştı, yüzünü göstermedi. Ertesi gün tekrar gitmek zorunda kaldık. Allahım şu kalan zaman da hayırlısıyla bir geçse de yavrularımızı sağ salim kucağımıza alsak.

Bunlar çok normal şeyler galiba. Ben de olur olmaz her şeye alınıp ağlıyorum. Haftada bir eşime mutlaka küsüyorum. Ben böyle değildim. Ühüüü...

desteğiniz için çok teşekkürler kızlar evet hormonal şeyler bunlar biliyorum ama engel olamıyorum ki. eşim normalde çok anlayışlıdır sanırım o da hangi durumda nasıl davranacağını şaşırdı. ama alttan almayacağım gönlümü almalı bu akşam. normalde hiç küsen biri değilim ama olsun banane ben hamileyim ve haklıyım

iyiki varsınız

Tabi ki haklısın, sonuna kadar arkandayız

amiiin:)) inşallah canım. bana tekrar gel durumu olmadı ama olsun napalım.

ücretsiz olması garip bence oyuzden ilgilenmedi 4 boyutluyla ayrıntılı ayrı oluyor canım ama ayrıntılı siyah beyaz değil baya bellioluyor heryeri ve 40 dk. felen sürüyor diyorlar heryer cd vermiyor bende yarın giricem cd vermicekler ama ücretli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…