kızlar günaydın gelir gelmez sizle paylaşmak istedim dün yazmıştım 5 te doktor randevumuz var diye muayeneye girdik herşey yolunda gayet iyi görünüyordu hatta nefes alırken baloncuk çıkardı onu gördük :) sonra bir ara ses kesildi doktorda allahım aklıma neler geldi kötü bişey mi var acaba dedim içimden durumu toparlamak için '' eşimin bugün doğum günü şöyle kızımızın güzel bir resmini istiyoruz'' dedim doktor da '' ben daha güzel sürpriz yapiyim bu çocuk kız değil erkek!'' dedi
yani anlicanız bizimkinin 1 ayda pipisi çıktı! şoklardayım hala :)
merhaba bayanlar.bişey sormak istiyorum.dün eşimle pazara gittik.dönüşte yürürken kasıklarım ve belim öle ağrıdıkı adım atamadım.sanki bebek aşağı dogru baskı yapıyor.okadar agrım vardıki ağladım.korktum acaba bebeğime bişeymi oluyo diye.neyse hemen acile gittik.baktı çok şükür bebişim iyi.kramp girmiştir dedi.gönderdi eve.böle bişey yaşayan oldumu aranızda.
benimde tekmeler hep kasığımdan geliyor.tam iç çamaşırımın bittigi yerden..demekki normal herkeste böyle olduğuna göre.bende telaş yapıp doktora sormuştum aşağıdamı diye,yoo herşey normal demişti
Ben 18. haftadan itibaren iki hafta öncesine kadar kasık diye tabir ettiğimiz bölgede ve çevresinde hissediyorum. son iki haftadır falan çok sık olmasa da göbek hizası ve çevresinde de tepikler hissediyorum. İnternette bebeğin yukarı çıkmasına bağlı olduğu yazıyordu. yani normal hiç telaşa gerek yok. Hatta geçen dedim ki eşime bak dışarıdan bakınca da çok sert vurduğunda görünüyor dedim. İnanmamıştı. dün gösterdim şaşırdı kaldı. Hatta temkinli olup o sırada tekmeliyor mu diye elini de koyup baktıAllah bizi bebişlerimizin sevgisinden mahrum etmesin...
canım benim şoklanma dur. kızdan erkeğe dönme olasılığı çok yüksek ama erkekden kıza olasılık oranı daha düşük.
hani cinsiyet durumları merak edilirken arkadaşlar birden fazla dr gitti ve teyit ettirdi ya işte böyle durumlar için..
lütfen sende panik olma sanırım ilk gebeliğinde rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım en önemlisi o.
ama ciddi anlamda süpriz olmuş sizin için...
:) cnm ne söylenir bilmem ama ben okurken bir sırıtma belirdi suratımda nedense :) baya bir şok olmuşsunuzdur tabiki ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli... ne mutlu sana sağlıklı bir oğlun olacak...
ay nasıl böyle değişiyo anlamadım ama bu tür şeyleri çok duyuyoruz seninkide öyle olmuş allah
sağlık versin cnm
merhaba bayanlar.bişey sormak istiyorum.dün eşimle pazara gittik.dönüşte yürürken kasıklarım ve belim öle ağrıdıkı adım atamadım.sanki bebek aşağı dogru baskı yapıyor.okadar agrım vardıki ağladım.korktum acaba bebeğime bişeymi oluyo diye.neyse hemen acile gittik.baktı çok şükür bebişim iyi.kramp girmiştir dedi.gönderdi eve.böle bişey yaşayan oldumu aranızda.
Canım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım.Gelecek hafta yaptıracağım.Balık yağını da 17. haftadan beri hergün kullanıyorum.Ben vejeteryanım hiç balık yemiyorum.Doktorum o yüzden verdi.Markası Seven Seas.Ayrıca her gün üç tane ceviz yiyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım, her şeye olumlu yönünden bakarsak; oksijen verilmesi iyi olmuş cildi güzelleştirir : ))
Bebişini de güzel güzel görmüşsündür inşallah.
Bu dönem sırt üstü yatmamak lazım ya güya, sanki inadına sürekli sırt üstü uyuyasım var son zamanlarda.
Yeni bir taktik geliştirdim, bir yastığı sırtımın sağ tarafına koyup sırt üstü yatıyorum. Yani sola doğru bir eğimim oluyor mecburen.
Şimdilik idare ediyor, tavsiye ederim.
Bugün kısmetse kızımı görmeye gideceğim saat 4 te randevum çok heyecanlıyım.sağsalim olduğunu göreyim başka bir şey istemiyorum
kızlar günaydın gelir gelmez sizle paylaşmak istedim dün yazmıştım 5 te doktor randevumuz var diye muayeneye girdik herşey yolunda gayet iyi görünüyordu hatta nefes alırken baloncuk çıkardı onu gördük :) sonra bir ara ses kesildi doktorda allahım aklıma neler geldi kötü bişey mi var acaba dedim içimden durumu toparlamak için '' eşimin bugün doğum günü şöyle kızımızın güzel bir resmini istiyoruz'' dedim doktor da '' ben daha güzel sürpriz yapiyim bu çocuk kız değil erkek!'' dedi
yani anlicanız bizimkinin 1 ayda pipisi çıktı! şoklardayım hala :)
günaydın arkadaşlar
Kıslar nedense minnie ye takmış durumdayım, kızımın odasının teması bu olsun istiyorum, aksesuarları, halısı, çıkartmaları falan heryerde minnieBuda ilki...
Eki Görüntüle 858364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?