2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

duana amin diyorum..insan özel günlerinde çok beklenti içinde oluyor, bende öyleyim, ama artık kimsenin ilgilenip ilgilenmemesini çok umursamama ya çalışıyorum, benim için en önemli olan bir bebeğimin olacağı, yüce rabbimin mucizesi bundan ötesi yok, sende böyle düşün bence, sen bu bebeği başkasına mı yaptın, diyorum ya salla gitsin herkesi, Allah tüm kadınlara bu mucizeyi tattırsın inşallah..... gelelim alacaklarına ben hep internetten yazanlardan öğrenmeye çalıştım , halada bu şekilde öğreniyorum, sabun tozu dalanın bitkisel varmış ama daha almadım ondan alırım heralde, şampuan sebamed düşünüyorum, okuyup öğrendiklerimi söylüyorm, bebeyağı ilk zamanlar kimse kullanmıyormuş, ıslak mendil yenidoğan fresh veya prima olabilir, kıyafetlerde nevresim pike hepsinde genelde pamuklu alıyorum, göğüs pompası , yatak olarak park yatak...bunlar şimdilik aklıma gelenler...

hamile yastıkları rahat oluyormuş ondan mı alsak ne :)

Bana fazla gereksiz pahalı geldi ya...
Zaten iki yastık kullanınca problem olmuyor, biri kafamın altında diğerini de gövdemde kullanıyorum.
Hatta bazen bacaklarımın arasına da başka yastık koyuyorum.
Ama tabi biz zaten evlenirken bir sürü yastık almışız ondan belki gerek yok diyorum : )
Yoksa bu üç tane yerine bir tane hamile yastığı da kullanılabilir : )

Erkek olduğunu ayrıntılı ultrasonda mı öğrendiniz peki? Merak ettim.. benim bebeğim farklı doktorlara farklı cinsiyette göründü detaylı ultrasonda kız denildi. Ama emin olamıyorum...Herkes erkek diyor bende öle hissediyorum ama sağlıklı olsunda..

Sakın korkma hatta doktorum bana bir kaç gün hissetmezsen de endişe etme. o hareket eder ama sana hissettirecek düzeyde değilse sen kıpırdamıyor sanırsın demişti. Bu haftalarda normalmiş. Bizimde gece pek anlamıyorum ya da ben hiç hissetmedim. ama sabah kalkmamla birlikte genelde aralıklarla hareketleniyor. Akşam uyuyana kadar kendini unutturmuyor. Gündüz daha az gibi akşam dinlenme saatinde daha fazla hissediyorum. Hareket etmediğimden de olabilir tabi :)

geçmiş olsun canım. geçen hafta bana oldu bu şekilde. ben de soluğu acilde aldım. karnıma ve kasıklarıma doğru öyle bir kramp girdi ki bıçak saplanıyor sandım, nefesim kesildi. ama sonrasında geçti. doktor her şey yolunda. ani bir hareketiyle kramp girmesi normal. daha seni yerinden zıplatacağı günler gelecek dedi. usg de baktım da cidden ayakları yerinde hiç durmuyor ki. kolbastı oynuyor bizim oğlan resmen

sizede geçmiş olsun cnm.insan ister istemez korkuyo.hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş.

Merhaba güzel anneler. Bugün okulda müdür yanıma geldi.nasıl gidiyor?kaç kilo aldın , kaç aylık? Fazla kilo alma.kalsiyum kullanıyor musun? Diye sorular sordu.içimizde gizli jinekologlar varmışta haberim yokmuş:) Allahım ne kadar meraklı! Bunlarla meşgul olacağına okulun sorunlarıyla bu kadar ilgili olsa nerdeee...

canım oğlumda açlık şekerim 284 çıkmıştı şeker ölçüm cihazı almıştım her gün ölçüyordum diyet yapıyordum günde 6 öğün yiyordum ekmeği azalttım yediğime dikkat ettim 10 kiloyla tamamladım hamileliği oğlum da 3100gr doğmuştu
ıslak mendil kullanamdım 1 yıl boyunca su ve pamuk kullandım pişik kremi olarak çok şey denedim en son bepantehen pişik kremi kullandık en iyisi o oldu bize bebek yağı oalarak nivea kullandık sonra kullanmadık valla
sabun olarak hacı şakir bebe sabunu var deterjan onu kullandık 6 aya kadar sonra bizimkilerle yıkadım teni çok hassas olmasın diye
arkadaşım 7 ayına kadar kız dediler ve arkadaşım gtii tüm odayı eşyayı pembe aldı sonra bir gitti dediler ki erkek hepsini iade etti mavi aldı oğlu doğdu 3 yaşında şimdi
dün çok ağrım oldu ayakta çok kaldım ondan sınırım
Kıslar nedense minnie ye takmış durumdayım, kızımın odasının teması bu olsun istiyorum, aksesuarları, halısı, çıkartmaları falan heryerde minnie Buda ilki...
Eki Görüntüle 858364
buttik bebede çok güzel hastane çıkışları vardı çok beğendim oraya bak kapıda ödeme de var

benimde belim 3 gündür falan ağrıyor.dün temizlik yaptım sol bacağıma kramp girdi kıpırdayamadım.kendimizi fazla yormamamız gerekiyor.bel ağrım için dr a gideceğim

bende de aynı durum vardı. En son pazar gunu gıttım doktora. Bebeğimde hareket etmiyordu ama cok korktum. Kalbi atıyodu yasıyo cok suıkur ama gercekten hareket etmiyodu. Ki benim bebeğim asırı hareketliydi. Yorgunluktan olmus. Sancımda o yuzdenmiş. kendimizi gercekten yormamamız gerek yaa.

ilk kez bu kadar uzun sürünce soğukkanlı olamadım. Telkin etmek aslında en mükemmeli çünkü her an birisi yanında olamayabilir.. Bu ilk kez yaşadığım birşeydi. Bundan sonra kendimi kontrol edebilirim inşallah. Sana da hiç uğramaz inşallah hamileiğin süresince insan kendi için değil bebeği için endişeleniyor zaten o çok kötü..
oooo sende mi 11.11.2011 i kapanlardansın :)) bizim de öyle oldu ama düğünümüz 15 gün sonra olmuştu. Allah ömür boyu birlik beraberlik içerisinde yaşamanızı nasip etsin eşinleee:))

Selam Rodimood,

kendimden örnek vererek soyliyim sorduğun sorunun cevabını istersen. Ben 20+3 te gitmiştim ve bebeğim yüz üstü durduğu için görememişti. gittiğim gün pazartesi idi ve bana cuma günü tekrar gelir misin dedi? ben de eğitimimin olduğunu ve cuma günü gelemeyeceğimi söyledim. O da ozaman diğer pazartesiyi geçmesin bunun erken olması gerekiyor dedi. Yani 21+3 te tekrar gidip yaptırdım bu sefer gördü herşeyini çok şükür. Bence 25. haftaya bırakma ama doktorların fikirleri hep değişiyor o yüzden doktora sorarak kararını verebilirsin tabii

Bende de ayni seyleri yasiyorum.Sanirim normalmis.Yinede doktoruma soracagim.Ben cok kiloda almadim.3-3,5 kilo arasi degisiyor.Ama nefes almakta zorlaniyorum ve carpintim oluyor.

aynı durum bende de var ama sanırım mideyi fazla doldurunca akciğere baskı yapıyor gibi geliyor bana. çünkü ben özellikle dün çok az yedim ve çok rahat uyudum ki bir önceki gün panik atak tarzı bir şey yaşadım nefes alamadığım için..

kızlar ben sırt ve bel agrılarına cozum buldum hepinize oneriyorum ustelikde hamile yastıklarına para vermiyosunyuz.

Bunun için gerekli şeyler cocuk yapmak için gerekli olanla aynı. Yani bi koca lazım. Benim eşim gibi göbekl,, ve sizinle birlikte kilo alıyorsa daha ıyı. 2 gundur cok guzel uyuyorum. Öneceleri bunaldıgımdan yatagın dıger kosesıne atıyodum onu sımdı birazda usudugum için ger,i çektim. Göbeğini tam belime koyduruyorum. bacaklarını duz tutmuyo bu sayede bende bacagımı onun uzerine atabiliyorum. Arkamı donuncede yorganı belimin altına sıkıstırıyo eşim bacaklarımıda eşimin uzerine atıyorum bide geceleri masaj yapıyo harika. 2 gundur deliksiz uyku cekiyorum valla.. Herkese tavsıye ederimmmBurdan yeni bir akım oluşturayım hatta kocada göbek candırrrr

Geçmiş olsun canım. Neden olmuş peki bir şey dedi mi doktor ?

teşekkür ederim canım. Kendi doktoruma sormadım. Acildeki doktor da uykudan yeni kalktığı için biraz mahmurdu ona da sormak istemedim. ama araştırmalarıma göre ve çevremdeki sağlıkçılara sorduğum kadarıyla rahim yukarı doğru çıktığı için zaten akciğere baskı artıyormuş ve aldığımız nefes akciğeri doldurmuyormuş tam olarak. Eeee yemek yiyince de mide de şişiyor o da aynı baskıyı yapıyor ikisi bir araya gelince de aldığn nefes yetmiyor. Ben nefes yetmiyor diye panik yapınca çarpıntı da başladı bu da panik atak olabilirmiş. Bende zaten panik atak başlangıcı vardı. Bu iyice tetiklemiş olabilir.
BEn dün az yedim bol su içtim hazmı kolayşlaştırsın diye de elma üzüm yedim. Dün çok rahat uyudum..

ayyyy ne tuhaf olmusundur şimdii.. Canım benimde 3. ayda erkekti.Çıkıntıyı gorduk dıye geziyoduk ortalıkda şimdi yok cıkıntı kayboldu... Bende pembelere basladım ama içimde hala suphe varr. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…