2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

slm kızlar cok uzun zamandır gelemedim aralarda geldim okudum ama cok yorum yazmaya fırsat bulamadım.Ben artık hazırlıklara basladım bebek odasını aldım bugünlerde uyku seti ve bebek arabası arastrmasındayım odasını dekore etmeden ve arabasını almadan diger seylere gecemedim.ufak tefek begendiklerimi int üzerinden sipariş veriyorum.Bebek arabası konusunda artık fikrim kesinlesti gibi chicco lite way plus olacak büyük ihtimal alan kullanan varsa fikirlerini yazarsa memnun olurum.onun dısında hergün bol bol tekme yiyiorum oglusumdan günler gecip gidiyor anne olmak cok güzel bir duygu allah herkese yasatsın.....

ilerde lazım olacak kızlar kaydedin düzenleyemedim ama kusura bakmayın

Bol bol su iç, gece yatmadan önce ve sabah kalkar kalkmaz bebeğini emzirmeden yarım saat önce bir bardak süt iç, birde tahin helvasını dilimle vakit buldukça geliş gidiş ağzına at
En iyi sut getiren sey kuru incir bes tane kuru incir kaynatip sabah aksam suyunu ic
tahin helvası. Tut hoşafı
1 tatlı kaşığı tane kimyon , 1 tatlı kaşığı rezene , 2 tatlı kaşığı ısırgan otu ,1 tatlı kaşığı anason bu karışımı 1 kupa bardak su ile kaynatın süzün için günde 3 kez her seferinde taze olarak tatlandırmak için bal
1) Humana cayi al eczaneden
2) kuru sogan tohumluk satilir kucuk her sabah 2 tane kahvaltida ye.
3) yogurt ılık olsun soguk gaz yapiyor
4) hurma
5) tahin
6) pekmezi cay bardagina 2 cay kasigi su ile karistir ic.
7) bi 20 dk bi 30 dk 30 dk emzir ben 1 er saat emzirdim 1 hafta simdi sağıyorum 100 luk cikiyor
Duş yap hergün bi soguk bi sicak şok lama yap sut kanalları acilsin
8) irmik tatlisi sut irmik seker karışımı olan
kuru börülce cok sut yapiyor bunun yaninda bulgur ve yesillik ayrica sogan bir de emziren anne cayi humana dahaiyi rezene cayi
ayva kayısı incir kaynatın onlar da süt yapıyo ve banyo yapmakta çok iyi
laktamili öneririm
marul sut yapio ama bebege gaz da yapio gaz damlasi ver
bol bol su iç ve günde 3 tane hurma ye inşallah çoğalır.
Dere otu tulum peyniri
bol yeşillik incir maden suyu
bulgur da çok güzel süt yapıo bi de İbrahim Saraçoğlu'nun incir kürü
soğan ,bol sebzeli bulgur pilavı ve günde en az 3 litre su ve bolca hoşaf içersen ve bolca uyu bebek her uyuduğunda uyu sen dinlendikçe sütün artıcaktır.Ve sütüm az olayını unut
incir ve havuc kompostosunu kaynatip icin sutu cogaltiyor
Kuru inciri suda kaynatıp suyunu içebilirsiniz bir de çörek otuyla balı macun kıvamı olacak şekilde karıştırıp yiyebilirsiniz
Bulgur pilavı mercimek çorbası tarhana çorbası
patlamis misir cok sut yapiyo ayva süt yapıyor
kuru inciri zeytin yağında bekletip yemelisin birde dereotu
Cemen tohumu bulun icin,cok faydasi oluyor.
Ihlamur cok iyi geliyo
Bebek Yapım Bakım Onarım da Dr. Tomris Cesuroğlunun süt artırma ve süt kampı yazılarını okuyun lütfen

çok hoşuma gitti bu iş
kocamın göbeğini bir gün işe yarayacağını düşünmemiştim

kızlar merhaba kendi aranızda konuşmalara birinizden biri ara veririse sevinicem bana bi cevap hep yazdıklarım öyle kalıyor cevap alamıyorum sizlerden akrabalık mı var bilim yaaaa:)benide hergün gülüyorum bende sorularınıza cevap veriyorum beni begenmiyormusunuz bende hamileyim bende kilo alıyorum benimde belim agrıyor benimde sinirlerim bozuluyor benimde içimde bi canlı buyuyor duygusalım anlayın beni yanlız koymayın buaralarda:)şimdi şikayetime gelim bugün sabahtan beri ishalim siz ne yaptınız ishal olan arkadaşlar üsütmüsüm ya kuru kuru sancıda vuruyor bayılcak gibi oldum usume titreme sonra vucudum çok agrıdı neden acep.muz yedim ama bi fayda olmadı bebiş etkilenir mi bu durumdan.

Tam tersi hiç samimi değilim.resmi , olması gerektiği gibi.ama ben çok şükür çok kilo almadım.buna rağmen gereksiz insanların yorum yapmasına gıcık oluyorum.üstelik okulda bir arkadaş erken doğum yaptı,bebeği vefat etti.riskli gebelikti.ben çok etkilendim.gelmiş yanıma sende böyle bir durum var mı demesin mi(bunu söyleyen müdür)!hiç hamile birine bu denir mi?hamile her bayan özeldir, kilo alsa da hep güzeldir.çok bilmiş , patavatsız insanlar etrafımızda maalesef.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım muz, haşlanmış patates ve bol su şart vücuttaki su kaybını önlemek için.
aslında hamile olmasan bir çay kaşığı türk kahvesinin üzerine limon sıkıp böyle şurup gibi bir defa da iç diyeceğim ama
zararı falan olur araştırmadan yapma sakın.....

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.bu durumu yaşamadım ama susuz kalma .ishalde su önemli.doktorunu aradın mı?

sağol bitanem hepimizinkine maşallah valla işte yarın detaylıya giricem orda ne dicek bakalım şuan hala bir tereddüt var içimde erkek mi kız mı diye bugün gideceğim doçentin de işi çıktı gelemedi yarın gelicek öğlen ilk iş ona gidicem akşam da ultrasona giricem bakalım nolucak hepimizin dediği gibi sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat bu arada babasına süper bir hediye verdi oğlum pipisiyle :)) akşam diyorum 60 ına da gelsen unutmazsın bu doğum gününü

Ben de o bebek arabasından aldım. Bugün geldi.çok hafif , travel sistem düşünmüştüm ama alanlar memnun olmadıklarını , bastona dönüş yaptıklarını söyleyince.ben de baston aldım.yenidoğana da uygun.yatırabiliyorsun.bu arada benim arabada lite way modeli. Plus farklı galiba.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.bu durumu yaşamadım ama susuz kalma .ishalde su önemli.doktorunu aradın mı?

Çok sagol cnm yok aramadım yarın gidicem bide seker yuklemesi yaptırcam bugün gidicektim ama okadar bitkindim ki bide ac karnına sekerli suda içicektim beklemek hastanede zor olucaktı bide yanımda kimseyide bulamadım bayılır kalırdım oralarda yarın insallah gidicem.gecmesini istedim hamileyken cekilcek bişey degil karnım burkuluyor.

evet arkadaşımda onu dedi de güvenemedim bilemedim patates dogru aklıma gelmedi haşlıyım suda içiyorum sagol cnm.o sancı var ya çok fena yapıyor beni krap gibi offf:)

Ayaklarını sıcak tut.ishal zor, hele hamilelikte daha zordur hadi güzel haberlerle gel inşallah.ben de haftasonu yaptıracağım şeker yüklemesini.

yöntemin çok hoşmuş:) yalnız benim koca göbekli değil bi de huyludur kendisi öyle bacağımı falan atınca uyuyamaz hoş ben de uyuyamam da..biz daha değişşik yöntemler bulmalıyız kocacımla:)

maşallah diyeyim nazar değmesin..7 çeşit yemeği iyi yapmışsın güzelim ben 2 çeşiti zor yapıyom valla..afiyet şifa olsun:)

Plusta tek fark yenidogan için arac kiti eklenmesi seninkisiyle aynı benim zaten ihtiyacım oldugu için 2 sini bir alıcam

Ayaklarını sıcak tut.ishal zor, hele hamilelikte daha zordur hadi güzel haberlerle gel inşallah.ben de haftasonu yaptıracağım şeker yüklemesini.

insallah sagol cnm insallah seninkide sorun çıkmaz.beni gördügün içinde tekrardan sagol şaka degil farklı guruplaşmamı var bilemdim kimse yazdıklarımı okumuyor mu diyorum:)))))))))))))))

alıntı yapamadan yazıyorum ama canm, valla okurken ben de şok oldum
sizi düşünemiyorumalışveriş falan yapmış mıydın peki? hayırlı olsun oğluşun diyelim canm, sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek farketmez

cnm yeni görüyorum mesajını :) geçmiş olsun beyaz nohut yesen?

ah canım benimm, dugusal, alıngan hamişdaşım:) gözden kaçmıştır belki canım kusurumuza bakma:)
ben de geçen gün aldığım cicileri paylaşmıştım, destina ve flufem dışında kimse yorum yapmadı, beğenen bile çok az olmuş..ben de aynı sen gibi düşündüm, üzüldüm, moralim bozuldu yalnız koymayalım birbirimizi tabi:)
canm, ben ishal olmadım ama muz, haşlanmış patataes, sarı leblebi, kahve iyi gelir diye biliyorum..bir de bol bol su iç..inşallah geçer..Allah şifa versin, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…