2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben c.tesi yaptırdım geçen hamileliğimde şeker çıktığı için direk 100 gr yükleme isteyelim dedi.. yaptırdım sonucu Dr.a gösterecektim ama dr. yerinde değildi sekreteri baktı şeker normal dedi.. sonuçlarımı buraya yazayımda belki anlayan varsa aydınlatabilir beni... açlık 87 1. saat 178 2. saat 189 3. saat 118

amin canım sagol.msjatanları yazıcam bi liste yapıp zaten:)yani lutfen bende sizi yanlız koymam geriye dönuk msjları bile elimden geldigince hep okuyorum.

Ben de öyle bayadr mutfağa girmiyordum doğru dürüst ondan heveslendim zaten o 7 çeşit yemeğin 2 si çorba ötekiler de öyle abartılacak şeyler değil çok sağol maveracım gel beraber olsun :) nerde yaşıyordun bu arada kuzum sen?

Beğenmeme ne kelime! Hastası oldum mesajının. Harikasın. Hak ettik, istediğini söyle bize, sonsuz sitem ve kaprislerin meşru ve daima haklı görüldüğü tek platformdur burası...
Gelelim ishale... Lütfen bol su iç. Nişasta zengini şeyler ye. Mesela patates gibi. Yarın ilk iş aciiiil olarak doktora git. Bize de haber et...

Eşim gelince soracağım. Sana hemen haber veririm...

sagol cnm napim artık içimden gelenleri yazdım yanlız hissettim kendimi şaka degil ben dedim onlarda hamile bende bilemedim dikkat nasıl cekim dedim:))))))))))))

Az önce eşim aradı, bir hastası fenalaşmış, onun hastaneye gelmesini bekliyormuş, gecikecekmiş. "Ama ben de sana hastayım" dedim, pek işe yaramadı. Ne yapsam benim adamdan randevu falan mı alsam????

Çok haklısın canım kusura bakma ben farketmedim yazını gözümden kaçmış demek ki aslında atlamam ama ..Geçmiş olsun ishale haşlanmış patates,türk kahvesi ve limon ikilisi iyi gelir diyorlar ama tabi en mantıklısı doktoruna danışmak olacaktır inşallah çabuk atlatırsın . ama gerçekten haklısın mesela ben de amargi bazen benim yazdıklarıma da cevap versin arada bana da mektup yazsın istiyorum ama yok..farketmedi gitti beni,buradan duyuruyorum senin nezdinde

Hooooop mesajınız yerine ulaşmıştır. Mektupların kralının yazılması konusunda seferberlik ilan edilmiştir.

aa niye beğenmeyelim şekerim seni,hepimiz birimiz birimiz hepimiz için burada göbüş kardeşliğiiiii
galiba ishal salgını var.mikrobik.eşim de dün işten geldi dr göndermiş eve.ilaç,nane limon,patates,muzla hallettik.eğer seninki de mikrobikse mutlaka dr a gitmen gerek.bol su içi kızların dediği gibi.bide maden suyu ve ayran.tuz ve mineral kaybı için.geçmiş olsun çookkkk

Çok güldüm çok tatlısın : )))))
Ben de hamileyim ben de nişantaşı çocuğuyum : )))

Haşlanmış patates, pirinç lapası, muz ishale iyi gelir diye bildiklerim...
Bir de ishalken su kaybı yaşandığı için bol bol su.
Geçmiş olsun.

canım benimm kıyamam sana
tatlım bu topiğin havası böyle.ben sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum fazla. çok şeker kızlar var ama tam olarak oturmayan bişiler de var.belki çok kalabalık olmamızdandır.
tatlım arada ikiz annelerinin de topişine gel..walla ne ararsan var

canım ben ishal olduğumda doktor mutlaka meden suyu içmemi söyledi..tedavi değil ama kaybolan minareller açısından yararlıdır.

Yaren ellerine sağlık, eminim çok yorulmuşsundur.
Yalnız sağlık açısından uyarmak istediğim bir konu var;
Pişen yemekler en fazla 3. gün tüketilmelidir.
Piştikten sonra dondurmak da sağlıklı bir seçenek değil.
Öğünler için toplu bir hazırlık yapmak istiyorsan mesela;
Soğanları rendeleyip, porsiyon porsiyon dondurabilirsin,
Suda beklettiğin bakliyatları süzüp, buzdolabı poşetinde dondurabilirsin.
Taze sebzeleri ayıklayıp dondurabilirsin...

Sevgili hamile arkadaşlarım,
Ben genelde gündüz buralardayım, sabahları da erken kalkıyorum, akşamları internette olmuyorum.
Akşam bol bol yazışın da sabaha okuyacak şeyler olsun istiyorum.
Sonra gündüz de sık sık kontrol ediyorum bazen hiç konular devam etmiyor gibi geliyor...

İnternet üzerinden okunacak, oyalanılacak sayfalar önerilerinize açığım...
Ya da ne bileyim oyun gibi, her gün bir konu bulup, onun üzerine fikirlerimizi de paylaşabiliriz.

Hah mesela bebişlerimizin ateşini ölçmek konusunu araştırdınız mı?
Popodan ölçmenin artık baya zararlı olduğu ortaya çıkmış.
Emzik gibi olanlarda bebek emmezse filan ölçmüyormuş.
Kulaktan ateş ölçer hakkında araştırma yaptınız mı?
En çok Braun alınıyormuş ama Arzum'un da fiyatı oldukça iyi...

Ben şimdi çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar.
Sabah heyecanla yazdıklarınızı okuyacağım...

allahım ya ne olur bende istiyorum böle bi süpriz

bu şekilde dusunenler olacağını tahmin etmiştim:)canim elbetteki o yemekleri 1 haftada falan tüketmeyi planlamiyorum.Aksam annemler gelicek biz cok yakın oturuyorlar hep birlikte yeriz anca yarina kalırsa kalir belki biraz. .benimkisi espriydi sadece. Yazdığin hususlar konusunda bilgi sahibiyim, yine de bilgilendirme için teşekkür ediyorum ozellikle hamileyken daha da dikkat etmek lazım bu tip konulara .sevgiler

sağol canım nazik davetin için,yemiş kadar oldum:) ben çorumdayım, sen nerelerdesin bakalım? yakınsan gelirim:))
uzaksan da sen ve bebişin benim için de yeyin bir porsiyon:) şifa olsun kilo olmasın:))

canımcım ben de çözemedim valla bu topiğin havasını:)) bazen güzel ilerliyor bazen de sanki herkes kendi kendine konuşuyomuş gibi oluyo:) dediğin gibi kalabalığız ya ondan heralde..ikiz annesi olmak nasip olmadı ama uğrarım senin iiçin oraya da..

iyi akşamlar kızlar:

normalde gözlerim bozuktur 5.50 miyop lens kullanıyorum. hamilelikte göz yanması ve bulanmasına sebep oluyormuş. onun için yazıları hızlıca okumaya çalışıyorum onun için atladıklarım oluyor. arkadaşımız sitem etmiş benim özrüm bu nolur kusura bakmayın

kızlar yarın şeker yüklemesi için gideceğim doktor tok gelebilirsin dedi. okuldan çıkınca gideceğim. kızlar bugünlerde kızımı çok az hissediyorum iki vuruyor geri duruyor bir sıkıntı var mıdır sizce korkuyorum aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde değil

iki üç gündür ağzımda metalik bir tat var bu hamileliğin ilk üç ayında olması gerekmiyor muydu? yaşayan var mı ne yapmam lazım bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

çok hoşmuş bu kocacığımın göbeğinden bende faydalanim azıcık

ben gece yatarken 2sını bır alıyorum

cevablarınız için sağolun kızlar bende artık akşam yatarken içiyorum..ve ilaçtan öncede enaz 2saat bişey yemiyorum çünkü hem doktorum hemde eczacı demişti ilaçtan enaz 1 saat önce ve sonrasında bişey yememen gerek diye..

Kızlar ben dayanamayıp netten bebek kalp atışı dinleme cihazı aldım.. Şimdide tereddütlüyüm acaba zararlımıdır bu.. Bide jelle kullanılması lazım yazıyor içinde jel yoktu ve hiçbir eczanede ultrason jeli bulamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…