Çok sagol cnm yok aramadım yarın gidicem bide seker yuklemesi yaptırcam bugün gidicektim ama okadar bitkindim ki bide ac karnına sekerli suda içicektim beklemek hastanede zor olucaktı bide yanımda kimseyide bulamadım bayılır kalırdım oralarda yarın insallah gidicem.gecmesini istedim hamileyken cekilcek bişey degil karnım burkuluyor.
ah canım benimm, dugusal, alıngan hamişdaşım:) gözden kaçmıştır belki canım kusurumuza bakma:)
ben de geçen gün aldığım cicileri paylaşmıştım, destina ve flufem dışında kimse yorum yapmadı, beğenen bile çok az olmuş..ben de aynı sen gibi düşündüm, üzüldüm, moralim bozulduyalnız koymayalım birbirimizi tabi:)
canm, ben ishal olmadım ama muz, haşlanmış patataes, sarı leblebi, kahve iyi gelir diye biliyorum..bir de bol bol su iç..inşallah geçer..Allah şifa versin, geçmiş olsun
yöntemin çok hoşmuş:) yalnız benim koca göbekli değilbi de huyludur kendisi öyle bacağımı falan atınca uyuyamaz hoş ben de uyuyamam da..biz daha değişşik yöntemler bulmalıyız kocacımla:)
maşallah diyeyim nazar değmesin..7 çeşit yemeği iyi yapmışsın güzelim ben 2 çeşiti zor yapıyom valla..afiyet şifa olsun:)
kızlar merhaba kendi aranızda konuşmalara birinizden biri ara veririse sevinicem bana bi cevap hep yazdıklarım öyle kalıyor cevap alamıyorum sizlerden akrabalık mı var bilim yaaaa:)benide hergün gülüyorum bende sorularınıza cevap veriyorum beni begenmiyormusunuz bende hamileyim bende kilo alıyorum benimde belim agrıyor benimde sinirlerim bozuluyor benimde içimde bi canlı buyuyor duygusalım anlayın beni yanlız koymayın buaralarda:)şimdi şikayetime gelim bugün sabahtan beri ishalim siz ne yaptınız ishal olan arkadaşlar üsütmüsüm ya kuru kuru sancıda vuruyor bayılcak gibi oldum usume titreme sonra vucudum çok agrıdı neden acep.muz yedim ama bi fayda olmadı bebiş etkilenir mi bu durumdan.
ben c.tesi yaptırdım geçen hamileliğimde şeker çıktığı için direk 100 gr yükleme isteyelim dedi.. yaptırdım sonucu Dr.a gösterecektim ama dr. yerinde değildi sekreteri baktı şeker normal dedi.. sonuçlarımı buraya yazayımda belki anlayan varsa aydınlatabilir beni... açlık 87 1. saat 178 2. saat 189 3. saat 118
Beğenmeme ne kelime! Hastası oldum mesajının. Harikasın. Hak ettik, istediğini söyle bize, sonsuz sitem ve kaprislerin meşru ve daima haklı görüldüğü tek platformdur burası...
Gelelim ishale... Lütfen bol su iç. Nişasta zengini şeyler ye. Mesela patates gibi. Yarın ilk iş aciiiil olarak doktora git. Bize de haber et...
kızlar merhaba kendi aranızda konuşmalara birinizden biri ara veririse sevinicem bana bi cevap hep yazdıklarım öyle kalıyor cevap alamıyorum sizlerden akrabalık mı var bilim yaaaa:)benide hergün gülüyorum bende sorularınıza cevap veriyorum beni begenmiyormusunuz bende hamileyim bende kilo alıyorum benimde belim agrıyor benimde sinirlerim bozuluyor benimde içimde bi canlı buyuyor duygusalım anlayın beni yanlız koymayın buaralarda:)şimdi şikayetime gelim bugün sabahtan beri ishalim siz ne yaptınız ishal olan arkadaşlar üsütmüsüm ya kuru kuru sancıda vuruyor bayılcak gibi oldum usume titreme sonra vucudum çok agrıdı neden acep.muz yedim ama bi fayda olmadı bebiş etkilenir mi bu durumdan.
Çok haklısın canım kusura bakma ben farketmedim yazını gözümden kaçmış demek ki aslında atlamam ama ..Geçmiş olsun ishale haşlanmış patates,türk kahvesi ve limon ikilisi iyi gelir diyorlar ama tabi en mantıklısı doktoruna danışmak olacaktır inşallah çabuk atlatırsın . ama gerçekten haklısın mesela ben de amargi bazen benim yazdıklarıma da cevap versin arada bana da mektup yazsın istiyorum ama yok..farketmedi gitti beni,buradan duyuruyorum senin nezdinde
canım benimm kıyamam sanaah canım benimm, dugusal, alıngan hamişdaşım:) gözden kaçmıştır belki canım kusurumuza bakma:)
ben de geçen gün aldığım cicileri paylaşmıştım, destina ve flufem dışında kimse yorum yapmadı, beğenen bile çok az olmuş..ben de aynı sen gibi düşündüm, üzüldüm, moralim bozulduyalnız koymayalım birbirimizi tabi:)
canm, ben ishal olmadım ama muz, haşlanmış patataes, sarı leblebi, kahve iyi gelir diye biliyorum..bir de bol bol su iç..inşallah geçer..Allah şifa versin, geçmiş olsun
Merhaba güzel anneler,bugün işe gitmedim tamamen keyfi bir durumdu,izin aldım sağolsun kırmadılar.Kendimi enerjik hissediyordum önce evi toparladım sonra mutfağa girdim ve 4 saatlik mutfak maratonunun nihayet sonuna geldik. Buradan 7 çeşit yemek yapmamda katkısı olan tüm katılımcılara (pattiz, soğan vs) teşekkür eder, koca hafta bir daha mutfağa uğramamayı cenab-ı haktan niyaz ederim.Şimdi biraz uzanmalıyım
kızlar günaydın gelir gelmez sizle paylaşmak istedim dün yazmıştım 5 te doktor randevumuz var diye muayeneye girdik herşey yolunda gayet iyi görünüyordu hatta nefes alırken baloncuk çıkardı onu gördük :) sonra bir ara ses kesildi doktorda allahım aklıma neler geldi kötü bişey mi var acaba dedim içimden durumu toparlamak için '' eşimin bugün doğum günü şöyle kızımızın güzel bir resmini istiyoruz'' dedim doktor da '' ben daha güzel sürpriz yapiyim bu çocuk kız değil erkek!'' dedi
yani anlicanız bizimkinin 1 ayda pipisi çıktı! şoklardayım hala :)
Yaren ellerine sağlık, eminim çok yorulmuşsundur.
Yalnız sağlık açısından uyarmak istediğim bir konu var;
Pişen yemekler en fazla 3. gün tüketilmelidir.
Piştikten sonra dondurmak da sağlıklı bir seçenek değil.
Öğünler için toplu bir hazırlık yapmak istiyorsan mesela;
Soğanları rendeleyip, porsiyon porsiyon dondurabilirsin,
Suda beklettiğin bakliyatları süzüp, buzdolabı poşetinde dondurabilirsin.
Taze sebzeleri ayıklayıp dondurabilirsin...
Ben de öyle bayadr mutfağa girmiyordum doğru dürüst ondan heveslendim zaten o 7 çeşit yemeğin 2 si çorba ötekiler de öyle abartılacak şeyler değil çok sağol maveracım gel beraber olsun :) nerde yaşıyordun bu arada kuzum sen?
canım benimm kıyamam sana
tatlım bu topiğin havası böyle.ben sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum fazla. çok şeker kızlar var ama tam olarak oturmayan bişiler de var.belki çok kalabalık olmamızdandır.
tatlım arada ikiz annelerinin de topişine gel..walla ne ararsan var
canım ben ishal olduğumda doktor mutlaka meden suyu içmemi söyledi..tedavi değil ama kaybolan minareller açısından yararlıdır.
çok hoşmuş bukızlar ben sırt ve bel agrılarına cozum buldum hepinize oneriyorum ustelikde hamile yastıklarına para vermiyosunyuz.
Bunun için gerekli şeyler cocuk yapmak için gerekli olanla aynı. Yani bi koca lazım. Benim eşim gibi göbekl,, ve sizinle birlikte kilo alıyorsa daha ıyı. 2 gundur cok guzel uyuyorum. Öneceleri bunaldıgımdan yatagın dıger kosesıne atıyodum onu sımdı birazda usudugum için ger,i çektim. Göbeğini tam belime koyduruyorum. bacaklarını duz tutmuyo bu sayede bende bacagımı onun uzerine atabiliyorum. Arkamı donuncede yorganı belimin altına sıkıstırıyo eşim bacaklarımıda eşimin uzerine atıyorum bide geceleri masaj yapıyo harika. 2 gundur deliksiz uyku cekiyorum valla.. Herkese tavsıye ederimmmBurdan yeni bir akım oluşturayım hatta kocada göbek candırrrr
Merhaba, ben sabah aç karnına başka ilaç aldığım için demir ilacını akşam yatarken alıyorum ama 2 saat hiçbir şey yememek gerekiyor ilaçtan önce. en son 20de yiyorum, 22de demir ilacını içip yatıyorum öyle dedi doktorum.
ben gece yatarken 2sını bır alıyorum
ben gynoferol kullanıyorum.kahvaltıya oturduğumda önce hapı içip hemen kahvaltıya başlıyorum.eczacıya sormuştum ben ilacı alırken böyle iç dedi.bir kere kahvaltıdan 15-20 dakika önce içtim;bağırsaklarımı bozdu
bana hiç hap şeklinde değil direk solüsyon olanı verdi aç karnına iç bunu dedi ben sabahları içince çıkarıyordum öğlen aç karnına içiyorum şimdi yemek yemeden yarım saat önce sonuçta sabah ta aç öğlen de aç karnına aynı şey ne farkeder tok karnına olanını hiç duymadım bazen unuttuğumda tok karnına da aldığım oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?