2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hımmm olsun canım benim önemli olan bebeği görmek değil mi hadi bakalım güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz...
şu cinsiyet durumunuzda inşallah kesinleşir.....

inşallah bitanem sağol akşam yazmaya çalışırım sonucu az önce doçente gittim daha ultrason başlığını karnıma koyar koymaz erkek bu hem de kocaman pipisi olan bir erkek !! dedi ayyy çok güldüm sağlıklı olsun da oğlum da olsa kızım da olsa önemli değil ama benim anlamadığım doktor nasıl 1 ay önce emin bir şekilde kız dedi emin değilim de bari ne biliyim anlamadım bu işi doktora güvenim sarsıldı :44:

Oğluş güzel süpriz yapmış. Bazen pipiyi netgöstermiyorlar. Bir sürü doktora gidiyorsun kız diyor, 6. Aydan sonra net görebileni biliyorum.
Eşimin bir arkadaşı var kadın doğumcu kendi karısı 2 ay önce doğum yaptı. Uzun süre kız zannettiler. Tatlı süprizler bunlar...

Ben de bu konuyu düşünüp durdum bugün fırsat bulup araştırayım diye, benim 2. doğumum olacağı için büyük ihtimalle erken olacak ne yapsam etsem diyordum haberine çok sevindim. teşekkürler

evet bebeğim güzel ve tatlı sürprizler allah hayırlısını nasip etsin bebek aşkıyla yanıp tutuşan insanlar varken dünyada cinsiyete isyan etmek ne haddimize düşmüş gelen allahtan ona şükürler olsun bize bir evlat nasip ediyor :))

amargi çok tatlsın :) zavallı bamya :)))

merhaba canım ben de mapfree sigortadan yaptırdım dr um da ankara balgat koru da ümit bey çok memnunum ben. benim dr doğumdan 1 gün öncesinde bile kabul ediyor. aklında bulunsun canım

evet bekliyoruz fotoğrafını hemen :)) yaa benim eşim fotoğrafları ben çekicem kimseye bırakmam diyor. profesyonel fotolar çekiyor ama o heyecanla ya unutursa diye ödüm de kopmuyor değil (

akşam eve gidince ilk işim bunlara bakmak olacak. Notumu aldım çok sağol canım bu tür paylaşımlar lazım artık bizlere:))

tesekkur ederiz teyzesi
evet karnım sıvrı ama bebegım kız
erkek karnı sıvrı kız karnı yaygın olur tezını curutenlerdenım bende:)))

valla ben de o tezi çürütüyorum dedim herhalde annem geçen hafta görüntün erkek doğurucakmışsın gibi ama doktor da kız demiş hayırlısı dedi bu hafta erkek oldu bebeğim :))) bugün de kız oğlanın arkasına saklanmış olmasın diyor valla bu kadından korkulur (ANNE CANDIR :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…