2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ekranı küçültmüştüm kolay yazayım diye yazını okumadan ilk fotoyu görünce 5 aylık sandım 11. haftalık olan göbeğini şoka giriyodum ki son anda aşağıdakileri okudum :))
sen de koca göbüş olmuşsun çok da güzel olmuşsun maşallah maşallah

ben sana başka birşey söyleyeyim. ben ilkinde olsukça stresli (çalıştığım departmandan dolayı başta müdürüm yüzünden) bir hamilelik geçirdim. oğluma annem baktı inanılmaz sakin, sabırlı, dingin biridir. kolay kolay sinirlenmez, bağırmaz, yüksek sesle konuşmaz kaldı ki torununa çok düşkün toplamda 3,5 yıl baktı. ve benim oğlum annem gibi gayet sakin ve dingin bir çocuk yani yanında büyüdüğü ya da bakan kişinin de etkisi büyük benim gözlemlediğim...

yok tatlım doğum fotoları ayrı ben doğum öncesi fotoları için ayarlıyorum şimdi :) o daha sonra

neyin kafasını yaşıyorsam nasıl anlamışım... o halde seninki daha keyifli bebeğim...

sen ilk erkek bebek yazdığında da söylemiştim sana kızdan dönme olasılığı yüksek ama erkekten kıza biraz düşük ihtimal...
hayırlısı olsun diyorum iki erkek annesi olarak hiç bozulmuyorum hiç de takmıyorum sağlıklı olmaları daha önemli benim için ileride de iki kızım olacak inşallah. tek dertlerimiz evlatlarımızın mutluluğu olacak ne güzel.

Son düzenleme:

daha önce de göbüşlerini paylaşan arkadaşlarım da dahil hepinize

O dalgınlık bende de var aman dikkat ..Aslında mevzu şu ki, çok şükür bi mevzu yok dolayısıyla sen de haklısın ne mektubu yazıcaksın ki :))) Ben sadece amargi'den ilgi istedim öyle böyle amacıma da ulaştım çok sağol canııım

kızlar şeker yüklemesi için gitmiştim yüksek çıktı normal değerler 70-140 olması gerekirken benim 182 çıktı şoklardayım cumartesi 4lü olan şeker yüklemesi yapılacak karbonhidrat şekerli şeyler yasak bu arada canım inanılmaz şekerli karbonhidratlı şeyler istiyordu.

peki bilen yardımcı olabilir mi? ben ne yemeliyim? mesela et ve türevleri yiyebilir miyim illa sebze mi yemeliyim. meyveyi çok severim doktor onu da yeme dedi

Eki Görüntüle 859970
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum , 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım

canım sende karnında cok gezelsınız masallah:)) senın gobişde benımkı gıbı sıvrı gıbı geldı bana sankı?

Eki Görüntüle 859613 Eki Görüntüle 859614

işte benim şuanki halim :) şimdi çektik... herkes eklesin fotoları :)

sizi gidi koca göbüşleeerrrr:)) hepinize de maşallah, çok şekersiniz..nazar değmesin..
amargi bu arada sen kiloluyum diye dert ediyodun bi ara yanlış hatırlamıyorsam...eğer fotodaki sen isen hiç de kilolu değilsin canm, gayet hoş görünüyorsun.

Üzülecel bir durum yok tatlım. İstediğini yiyebilirsin. Gebelik şekerini artık ben formda kalma fırsatı olrak algılıyorum. Bebeğim1030 grama ulaştı. Ben ise son iki aydır hiç kilo almadım. Hala 80 kiloyum. Et ve sebze tiketiyorum. Elbette ekmek de yiyorum ama çok ölçülü yiyorum. Patatesten uzak duruyorum. İstediğim yemeği yiyorum. Önceeden günde bir kilo mandalina yerdim. Diyetisywnim kızdı. Sağlıklı bir insana 2 porsiyon meyve yeterlidir normalde dedi. Şimdi iki porsiyon yiyorum. Günüz elma akşam portakal yiyorum. Diyete başladığımdan beri ceviz yiyorum zorla da olsa süt içiyorum, yoğurt yiyorum. İki öğün mutlaka et ve sebze yiyorum. Anlayacağın gayet sağlıklı besleniyorum. Oğlum büyüyor ve ben kilo almıyorum.

Kizlar tiroit ilaci kullaniyorumda baska kullanan varsa yazabilirmi acmi tokmu gidiyoduk test icin zamani geldi yaptirmam lazimda

Kizlar tiroit ilaci kullaniyorumda baska kullanan varsa yazabilirmi acmi tokmu gidiyoduk test icin zamani geldi yaptirmam lazimda

ben kullanıyorum canm. aç karna gidiliyor, 8.30-9.00 gibi kan tahlilini yaptır. saat ilerledikçe değerler değişebiliyor. geçmiş olsun

bende karatay tarzı besleniyorum,ekmek,hamurişi,patates,hazır gıdalar yok,2 kg aldım şimdiye kadar,bebişim gayet iyiymişonun dışında bol sebze,et,balık,özgür tavuk,özgür tavuk yumurtası,tereyağ,fındık fıstık,ceviz,süt ve ürünleri var menüde,gönlünce yiyorsun,bir de günde bir porsiyon bulgur ve bir porsiyon meyve serbest,daha ne olsun.ara öğün tüketmek yok,3 ana öğün doyana kadar,illa ki bir şeyler atıştıracaksak bir çay bardağı kuruyemiş,kavrulmamış ve kabuğundan yeni ayrılmış,bol limonlu su akşama kadar,en az 20 dk.yürüyüş.

Epeydir bakamıyordum foruma annem sürpriz yapıp geldi:)) Bakıyorum da göbek dolmuş sayfamız, ee benim kızın neyi eksik dedim :))
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı keşke her ay yapsalar bu ultrasonu yaa dün bütün gün mutluluktan havalara uçtum, bebeğim bize ne pozlar verdi ne pozlar verdi yavrum çok şirin yaa. bıdıl bıdıl konuşuyor ağzı hep kıpırdıyor, elleri hiç durmuyor, bir de bol bol gülüyor :)) 45 dk. sürdü radyoloji uzmanımız da çok şeker biriydi bol bol yorum yaptı çok eğlendik izlerken, o bile çok mutlu görünüyordu ve 6-7 tane fotoğrafımız oldu, gülerken elini emerken uyurken... :) kocamı bile daha bir ayrı seviyorum dünden beri o kadar mutluyum :)) haftaya cuma günü şeker testine tabiiyim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı? bu arada ultasona göre 21 hafta 3 günlüğüz 435 gr. 24cm sanırım biraz minyon olcak annesi gibi kızım :)

Sagolun kizlar 2 ayda bir yaptiriyom hep unutmucam diyorum gene unuttum acmi tokmu diye hamilelikten hamilelikten:)) ne olsa hamilelikten diyorumm

Son düzenleme:

Aramizda 1 gun var canim benimde gobus ayni senin buyuklukte tel.girdigim icin resim yukleyemiyorum ( bilg.girmek istedim ama kadinlar kulubu giris sifremi unuttum giremiyorum allah tel.otomatik giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…