Merhaba güzel hamişler.. Ben de endişeliyim bugün . Dr.umu daha çok hastaneden dolayı değiştirmek istiyorum. Ankara taşındım 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 3 hastane gezdim en son 29 mayısa gidiyorum. Şimdi mafree sigortası yaptırıp medicana da türkan hanıma gitmek istiyorum. 21. Haftamdayım beni kabul eder inşallah. Şu durumu neyleştirip rahatlamak isyorum. Ah ah istanbulu özlüyorum
evet bekliyoruz fotoğrafını hemen :)) yaa benim eşim fotoğrafları ben çekicem kimseye bırakmam diyor. profesyonel fotolar çekiyor ama o heyecanla ya unutursa diye ödüm de kopmuyor değil(
canım sende karnında cok gezelsınız masallah:)) senın gobişde benımkı gıbı sıvrı gıbı geldı bana sankı?
evet bekliyoruz fotoğrafını hemen :)) yaa benim eşim fotoğrafları ben çekicem kimseye bırakmam diyor. profesyonel fotolar çekiyor ama o heyecanla ya unutursa diye ödüm de kopmuyor değil(
Eki Görüntüle 859970
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum, 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım
Eki Görüntüle 859970
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum, 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım
valla ben de o tezi çürütüyorum dedim herhalde annem geçen hafta görüntün erkek doğurucakmışsın gibi ama doktor da kız demiş hayırlısı dedi bu hafta erkek oldu bebeğim :))) bugün de kız oğlanın arkasına saklanmış olmasın diyorvalla bu kadından korkulur (ANNE CANDIR :)) )
elektrik süpürgesi ve saç kurutma makinesi anne karnı sesi gibiymiş. aman Allahım yazık bizim bebişlere 9 ay ne gürültü çekiyolar(((
kocam sessiz elektrikli süpürgesi alalım demişti acaba o da işe yarar mı dersiniz
kızlar merhaba 6 ay oldu ama şeker yüklemesi haricinde bi test yapılmadı bugüne kadar, sizler kan ve idrar baktırdınızmı bide sağlık ocaklarında her ay düzenli kantesti yapanlar varmış bunuda yeni duydum yaptıranlar varnı aranızda
Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.
selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme goreEki Görüntüle 859583
bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegımEki Görüntüle 859605
veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:)))Eki Görüntüle 859606
nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak?
Ben de bu konuyu düşünüp durdum bugün fırsat bulup araştırayım diye, benim 2. doğumum olacağı için büyük ihtimalle erken olacak ne yapsam etsem diyordum haberine çok sevindim.teşekkürler
Eki Görüntüle 859970
geliyorum valla... birde iş yerindeki ciddi öfkeleniyorum 2 gündür. herkese de diyorum yanıma yaklaşmayın diye. iyiki burası var da hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz bende şeker yüklemesi için randevu alacağım önümüzdeki haftalar için arayayım da o işimi halledeyim bu arada diyorum.
televizyon cızırtısını bilemiyorum ama bende geçen sefer 2 cd almıştım birinde mozart, beethoven, bach gibi isimlerin müzikleri vardı, diğerinden de doğadan sesler kuş, su, ağaç gibi 3,5 yaşına kadar gayette güzel dinledi sakinleşti tabii istinai durumlar hariç (gaz sancısı, diş çıkarma zamanları, hastalık zamanları). hala daha sakin bir çocuktur kendisi bilmiyorum etkisi var mı..
hepinize maşallah kızlarr, çok tatlısınız, göbüşünüzü sevsinler:))
EMELCİM senin fotonu bulup da bi türlü alıntılayamadım canm kusura bakma, sen de çok şeker görünüyorsun:)
selam güzel göbekdaş,
senin için hayırlısı olsun herşey ama yalnız sigorta konusunda bir bilgi vermek istiyorum. Eğer hamile iken özel sağlık sigortası yaptırırsan doğum teminatından yararlanamazsın. Çünkü özel sigortayı en erken hamile kalmadan 6 ay önce yaptırman gerekiyordu ki doğum teminatından ve doğum için tedavilerden yararlanabilesin. Belki araştırmışsındır belki maphre farklı bir uygulama geliştirmiştir bilmiyorum ama ben yine söyliyim istedim.
aynen öyle ... senin kan değerlerin normal miydi ?ondan mıdır ki:44:
evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)
Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.
Bu süpürge ve saç kurutma sesi doğru. Eltimin ablası doğum yaptı oğlu durmayınca saç kurutma makinesiyle uyutuyorlar ış☺️ Bazen de süpürgeyle, elektrik parası çok gelcek diyorlardı. İnşallah bizim bebeklerimiz kendi dinletğimiz ninnilerle güzel güzel uyurlar. Bir de ben Kuran'ı Kerim de dinletiyorum oğluşuma, özellikle Yusuf, Muhammed, İbrahim surelerini. Onlar gibi ahlaklı temiz yüzlü olsun diyeBach da matematik zekasını geliştiriyormuş, onu da dinyoruz
tşk ederim canım küçük karın böbürlenmelerinden öyle çok sıkıldımki hele kaynanam benimki hiç yoktu 6 aydan sonra çıktı 9 aylıkken senin gibiydim vs. banane ya hiç işim yok göbekmi yarıştırayım herkezin giziği yapısı farklı kiminin iç karnı geniş olurmuş bu nedenle belli olmazmış! herşey bitti bunların hesabını mı yapayım ah şu kadınlar (yani bizler) niye hep rekabet halinde olalım anı yaşayıp mutlu olmak varken kocaman bir göbeğimiz olabilir ama ortak noktamız şudurki hepimiz dünyalar tatlısı bir mucize yaşatıyoruz bedemizde gerisi tafarruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?