2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kııızz çok tatlı ommussun bayılıyorum bu bahçivanlara kilodan dolayı ben bulamadım içimde kaldı kalıcakta sanırım ama sana çok yaışmış

çokkk cüüüzelll olmuşşşş amargiii:) ben buttt öpt.

bir kedü gördüm sanki gördüm gördümmm gerçekten bir kedü gördümmm:))
bu arada göbüüşe maaşallah diyorum

evet eveett kedüüü çooookk teşekkür ederimmm

ay bayıldım çok güzel görünüyorsunuz.bana da sivri gibi geldi,erkekmi canın bebişin?

Süper gözüküyosunuz budamı erkek karnı sivri gibide:)

evet karnım sıvrı hıc yanlar bacaklar olarak falan kılo almadım zaten bacaklarım tombıstı ıyıkı de almadım:)) ama hayır erkek karnı degıl, benım kızçemin karnı:)))
her gören erkek diyor zaten

kııızz çok tatlı ommussun bayılıyorum bu bahçivanlara kilodan dolayı ben bulamadım içimde kaldı kalıcakta sanırım ama sana çok yaışmış

çok tşk ederim tatlım ama illa hamile olunca giyilecek diye bir kaide yokki doğumdan sonra fazlalıklarından kurtulur normal bahçivan alırp kullanırsın ki ben ilkinde son aylarda 95 çıkmıştım ozamn kuzenden aldım bir bahçivan vardı baya baya büyüktü araştırsan biraz daha bulursun belki olmadı içinde uhde kalacağına likralı kot kumaşı al ver diksin terzi

Geçen cumartesi günü Eminönü'ne gitmiştik hastane çıkışları çok sıradan ben değişik birşey arıyordum ama koskaca handa ve eminönünde bulamadım hem hayvan figürlü gına geldi artık ondan bende bunu buldum bayıldım bunun uzun kollusunu yaptırıyorum altınada düz beyaz ayaklı pijamalardan onunda ayaklarına papyon takıcam aynı badideki gibi şapkasının önünede uraz yazıcam keçeyle kendi hastane çıkışımı kendim yapıcam

canım maaşallah sana kimi hamilelikte depresyona giriyor ne güzel sen pozitifsin bu oğluşunada yansicak işte..bende aynı şekilde biraz evhamlı olmak dışında gayet mutluyum kilolarımla koca göbeğimle çatlaklarımla oğluşum için hepsine değer valla:))[/QUOTE]

tabiki değer cnm:) koca göbekli güzel anneleriz biz

evet eveett kedüüü çooookk teşekkür ederimmm

ay bayıldım çok güzel görünüyorsunuz.bana da sivri gibi geldi,erkekmi canın bebişin?

tesekkur ederiz teyzesi
evet karnım sıvrı ama bebegım kız
erkek karnı sıvrı kız karnı yaygın olur tezını curutenlerdenım bende:)))

süper olmuş cnm cok güzel karelerimiz olsun inşşş.... ben şimdiden sabırsızlanıyorum çekim yapılırken giyilecek kıyafetleri hazırlamaya baslıcam :)

bu hurafede çürütülmüş oldu ki ben baya baya kalçalardan genişledim karnımda öyle çok sivri değil ama benimkide erkek:))

Kizlar yaa ne guzel gobusleriniz cikmis benim pek cikmadi bi de bol giyiyorum hic belli olmuyo (

Bu arada yaklasik 10 gundur surekli disaridan yemek yiyorum psikolojik midir nedir ev yemegi mumkun degil yiyemiyorum gormek bile istemiyorum fastfood falan besleniyorum esimin haberi yok paketleri gizli cope atiyorum :))) ama acayip vicdan azabi yasiyirum napicam ben yaa (

tabiki değer cnm:) koca göbekli güzel anneleriz biz [/QUOTE]

ilk gebeliğimde benimde göbeğim fazla çatlamıştı kremler aldım sürdüm ne fayda sonra doktorum ultrason muayanesinde öyle birşey söylediki inan ogün bugündür hiç ama hiç rahatsız olmadım aksine mutlu oldum bile denilebilir doktoruma göre bunlar çatlak değil imzaydı:) prensimin bana hatıra olarak attığı imzalar ben böyle birşeyden nasıl şikayetçi olabilirimki

Kesin karıştırdım o zaman. Az önce yemeğe tuz diye karbonat dökenden ben bugün biraz alık bir ruh halindeyim demek ki...ama o zaman ben sana mektup yazacaktım ama mevzuyu bana bir hatırlatırsn saadetten uçacağım.

tabiki değer cnm:) koca göbekli güzel anneleriz biz

ilk gebeliğimde benimde göbeğim fazla çatlamıştı kremler aldım sürdüm ne fayda sonra doktorum ultrason muayanesinde öyle birşey söylediki inan ogün bugündür hiç ama hiç rahatsız olmadım aksine mutlu oldum bile denilebilir doktoruma göre bunlar çatlak değil imzaydı:) prensimin bana hatıra olarak attığı imzalar ben böyle birşeyden nasıl şikayetçi olabilirimki[/QUOTE]

cnmm yaaa öperim ben doktoru ne kadar güzel söylemiş.... bende hiç çatlak yok şimdilik, krem yağ vs bişeyde kullanmadım hiç ama olsada problem değil hem şimdi daha çok sevdim bak prens imzası :)

gebe kaydım var 2.tetenozu haftaya yapıcam onun için aradılr ama diğer testler kousunda hiç bilgilendirmedim. açlık kan şekerim sınırda diye şekeri sıfırladı çok şiştim birden kilo aldım deyince yüzüme bakıp ödem çok dedi tuzuda kesti diyetisyenede yönlendirmedi Allah hepimiizn yardımcısı olsun dr kafama yatmadığından içim hiç rahat değil

süper olmuş cnm cok güzel karelerimiz olsun inşşş.... ben şimdiden sabırsızlanıyorum çekim yapılırken giyilecek kıyafetleri hazırlamaya baslıcam :)

hımmmm ohh miss gibi doğum çantasını da hazırlamış oluyorsun şimdiden

canım çok sağol. diyetten de korkma burada birebir şeker hastası olan ya da hamilelik şekerinden dolayı insülin kullanmak zorunda kalanlar var bu yüzden telaşlanma onlar sana detaylı bilgi verirler....

arada benim de tutuyo o.pizzalar burgerlar....vicdan azabı bende de çok ama napiim canım çok istiyo (( benim Allahtan kocam da eşlik ediyo bana :) canımızın istediğini yiyelim bence.annelerimiz çok mu dikkat etmiş sebzeye meyveye...ben biraz rahatım bu konularda.kasmıyorum çok.vicdanım laf dinlemiyo ama hassas davranmak istemiyorum.sakınan göze çöp batar misali....

Caniko bende diyabet çıktı. Sıkı sıkı en sıkı diyetteyim. Zatem seker tatlı sevmem ve yemezdim ama meyveyi kontrol altına aldı. İki ara öğünde 1 elma 1 portakal veya yarım ayva olarak ayarlandı. Sabah kahvaltım herkes gibi ama hani şu uno ekmekler var ya. Öyle iki dilim yeme hakkım var. Akşam da iki (laf aramızda ben akşamları ekmek yemiyorum). Örneğin akşam menüm 4 köfte (ben 5 yedim) 5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği ve yoğurt vardı. Görsel olarak insan doymayacakmış gibi hissediyor ama iki güne alıştım. Hatta zorla gitiriyorum. Ben ki dünyaları yiyebilen biriydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…