Ben pek aynaya bakmiyormusum onu fark ettim foto çekerken bayaa büyümüşum :)) son adet tarihine göre 22+5 olmamiz gerekiyor ama en bastan beri doktorumuz 1 hafta geriden geldigimizi söylemişti sıkıntı yok o yüzden :) 23 mart doğumgünümüzAramizda 1 gun var canim benimde gobus ayni senin buyuklukte tel.girdigim icin resim yukleyemiyorum( bilg.girmek istedim ama kadinlar kulubu giris sifremi unuttum giremiyorum allah tel.otomatik giriyo
kadın mı peki müdür? yaa ne kadar patavatsız densiz insan var çevremizde anlatamam. Bir arkadaşım var bebeği 1.5 yaşında bugün onunla konuşuyoruz. O da o tür densizlerden o kadar çok çekti ki beni her seferinde olduğu gibi bugün de uyardı. Bak kilona takacaklar,sütüne karışacaklar,bebek hapşırdığında senin onu hasta ettiğini sıkı giyindirmediğini söyleyecekler,bazen ileri gidip sütünün bebeği beslemediğini bile söyleyecekler. Buna asla engel olamıcaksın ama ne olursa olsun kulaklarını kapat ve onların orda hiç olmadığını ve bunu söylemediğini farzederek davran. Eğer yine de işin içinden çıkamazsan beni ara konuşalım sakinleşmene yardımcı olurum dedi.
Bu tür densizler hep çevremizde olacak. Onları kaale almamak gerek umarım onu başarırız doğumdan sonra..
kızlar şeker yüklemesi için gitmiştim yüksek çıktı normal değerler 70-140 olması gerekirken benim 182 çıktışoklardayım cumartesi 4lü olan şeker yüklemesi yapılacak karbonhidrat şekerli şeyler yasak bu arada canım inanılmaz şekerli karbonhidratlı şeyler istiyordu.
peki bilen yardımcı olabilir mi? ben ne yemeliyim? mesela et ve türevleri yiyebilir miyim illa sebze mi yemeliyim. meyveyi çok severim doktor onu da yeme dedi
Merhaba.sanırım reflü oldum.boğazıma doğru bir asit , yanma oluyor.bir de ayak baş parmağım da hafif uyuşma hissettim.böyle olan var mı aranızda?
Üzülecel bir durum yok tatlım. İstediğini yiyebilirsin. Gebelik şekerini artık ben formda kalma fırsatı olrak algılıyorum. Bebeğim1030 grama ulaştı. Ben ise son iki aydır hiç kilo almadım. Hala 80 kiloyum. Et ve sebze tiketiyorum. Elbette ekmek de yiyorum ama çok ölçülü yiyorum. Patatesten uzak duruyorum. İstediğim yemeği yiyorum. Önceeden günde bir kilo mandalina yerdim. Diyetisywnim kızdı. Sağlıklı bir insana 2 porsiyon meyve yeterlidir normalde dedi. Şimdi iki porsiyon yiyorum. Günüz elma akşam portakal yiyorum. Diyete başladığımdan beri ceviz yiyorum zorla da olsa süt içiyorum, yoğurt yiyorum. İki öğün mutlaka et ve sebze yiyorum. Anlayacağın gayet sağlıklı besleniyorum. Oğlum büyüyor ve ben kilo almıyorum.
Geçmiş olsun,diyetle düştüğünü söylüyorlar.aç karnına mı yaptırdın? 50 mi 100 mü yapıldı?
sizi gidi koca göbüşleeerrrr:)) hepinize de maşallah, çok şekersiniz..nazar değmesin..
amargi bu arada sen kiloluyum diye dert ediyodun bi ara yanlış hatırlamıyorsam...eğer fotodaki sen isen hiç de kilolu değilsin canm, gayet hoş görünüyorsun.
Çok tesekkürvederm canım ama hatırlatıım boy 1,65 kilo 80...
hımmmm ohh miss gibi doğum çantasını da hazırlamış oluyorsun şimdiden
canım çok sağol. diyetten de korkma burada birebir şeker hastası olan ya da hamilelik şekerinden dolayı insülin kullanmak zorunda kalanlar var bu yüzden telaşlanma onlar sana detaylı bilgi verirler....
Caniko bende diyabet çıktı. Sıkı sıkı en sıkı diyetteyim. Zatem seker tatlı sevmem ve yemezdim ama meyveyi kontrol altına aldı. İki ara öğünde 1 elma 1 portakal veya yarım ayva olarak ayarlandı. Sabah kahvaltım herkes gibi ama hani şu uno ekmekler var ya. Öyle iki dilim yeme hakkım var. Akşam da iki (laf aramızda ben akşamları ekmek yemiyorum). Örneğin akşam menüm 4 köfte (ben 5 yedim) 5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği ve yoğurt vardı. Görsel olarak insan doymayacakmış gibi hissediyor ama iki güne alıştım. Hatta zorla gitiriyorum. Ben ki dünyaları yiyebilen biriydim.
o bana da nadir de olsa oluyor. tansiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. hiç sorgulamadım da tarifini yapamam doktora diye. Çünkü saniyelik bir olay bir anda sanki yerinden kaymışsın gibi bir duygu dimi?
Çok tesekkürvederm canım ama hatırlatıım boy 1,65 kilo 80...
cnm bız onu nasıl yapıcaz sımdı ben mecbur 38. haftada sezeryan olucam o yanan 2 haftayı aktarabılıyormuyuz yanı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?