2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Walla canim en son erkek demisti doktor simdi degistiyse bilemicem :) gerci nazli bi oglan olacak demisti ama bugun tam 23 haftalik olduk son 1-2 haftadir baya hissediyordum oyuzden endiselendim

merhaba arkadaşım bebeğin hayırlı olsun ne güzel hamileymişsin darısı isteyenlere hepimize inşallahhhh. daha önce de okumuştum senin yazını özel mesaj atma hakkım yok burdan ulaşmak istedim o yüzden.rahim anomaliği var diye hatırlıyorum sende yanlış hatırlamıyorsam .söylermisin anomaliğin neydi.bende de rahim anormalliği var.uterus bikornis yani tek rahim ağzı ama sonrasında iki ayrı rahim. senin hamile olduğunu duyunca ben de umutlandım da...

o zaman bir doktorunla görüş tabi benim çevremde de yaptıranlar var hepsi 5 doz oldu

bence kira verin bir miktar o zaman parasıyla oturduğunuz için sesi kesilecektir eşinle bu durumu konuş eşin ne diyecek

valla canım kimsenin kimin çocuğuna ne yaptığı umrunda olmasınnnn ammaann

zaten yaptıklarını sana göstermesinde ki niyeti belli senin kıskanman amaçlıı

belli ki bu zamana kadar seni kışkırtmak senin onun hakkkında kötü şeyler

söyleyip kendini değil seni millete kötü göstermekmiş sen herşeye rağmen

iyi davranınca da başka yollar denio seni kışkırtmak içinn boşverr

sen her yaptığını çok güzel karşıla emin ol çok sinir olacak

Allah'a havale et tatlımmm

bence kira verin bir miktar o zaman parasıyla oturduğunuz için sesi kesilecektir eşinle bu durumu konuş eşin ne diyecek

onuda denedık kırayı kabul etmıyorlr kıra ıstedıgımız ıcın burda oturun demedık bız sıze dıyorlar yoksa esım en basından berı bellı bır mıktar azda olsa verelım dıyor. zaten eve ılk gırerken yaptıgımız onların ust daıreye yaptıgımız masraflar bızım kartla yaptıkları alısverıslerın odemesını onlardan almamamız o bu su derken 5 mılyardan fazla para harcamısızdır. arnavutkoyde oturuyoruz buralarda kıralar 400 cıvarı. sımdıye kadar oturdugumuzun kırasını odedık sayılır.
bebegım dogup bıraz buyusun magaza taksıtlerımız bıtsın bende bu sene unıyı bıtıreyım ılk ıs seneye bu zamanlar buradan annemın yanında bı eve tasınmak olacak ınsallah...

zaten eesımın bu konularda sureklı benım yanımda olması, ''benım karım sızler gıbı degıl hepınızden daha zekı daha guzel ve daha anlayıslı, kımse benım ne evımın ıcıne nede karımla olan ılıskıme karısamaz senın evınde oturmamız sana bu hakkı vermez gerekırse gıderız'' demesı ıyıce doldurmus olmalı, ogunden sonra altlı ustlu oturuyoruz kapımı caldıgı bıle parmakla sayılacak derecededır...

Walla canim en son erkek demisti doktor simdi degistiyse bilemicem :) gerci nazli bi oglan olacak demisti ama bugun tam 23 haftalik olduk son 1-2 haftadir baya hissediyordum oyuzden endiselendim

valla canım o zmn ilk gebeliğe bulucam ben bu haraket işini

çünkü benimde ilk gebeliğimde ve ilk gebeliğim kız olunca

dedim acaba kızlar mı böylee

valla eşim destekçinse ne diye düşünüyosun çekemiyolar de sallaa ihihih

yaşasın cadılıkkk

ya bu arada şeker yüklemesini çoğu arkadaş yaptırmışş

benim dr. kontrolüm 27. haftada olacak

dr. u aradım sordum şeker yüklemesi hakkında bişi demediniz

bi dahaki kontrol 27.haftada bu arada yaptırayım mı dedim

28. haftaaya kadar yapılıo sıkıntı değil dedi sizce ???

Pihtilasma icin igne kullanan arkadaslar,obcesinde ya da sonrasinda igne yapilcsk yere kolonya suruyo musunuz?be pamuga az kolonya surup onunla igne yapilcsk yere sutup oyle yapiyom igneyi ama kolonya zararli midir ki
ben de öyle yapıyorum ilk hamileliğimde de iğne kullandım öyle yaptım şimdi ki hamileliği.mde de aynı kolonya döküp yapıyorum
bende normal doğum istiyorum çok heyecan verici. çektiğim sancılardan zevk alacağım diye düşünüyorum umarım bi aksilik olmazda sezeryana almazlar. doğurdum diyebilmek için doğurmak gerekiyor.

ne saçma lafı normalden korkmasın cesaretlensin diye söylüyoruz heralde.

doğurdum demek için doğurmak gerekiyor lafı ağır olmuş ben sezeryan oldum dr öyle istedi ve oldum şimdi de sezeryan olacağım ama ben doğurdum 9 ay karnımda büyüttüm her gün canım acıya acıya göbeğim morara morara acısıyla 9 ay iğne yaptım sonra ameliyata girdim ve çıktım göbeğim o morartılarda 8 kat kesildi sonra dikildi 1 hafta öksüremedim gülemedim kendim kalkamadım 1 hafta sonra herşey bitmişti pişman oldum mu tabiki hayır ablam normal doğum yaptı ama normal doğumda bazı şeyler tesrs gitii 6 ay iççamaşır giyemedi o pişman mı hayır demem o ki kimse hangisini iyi olduğuna karar veremez şartlar neyi gerektiriyorsa psikoloji neyi gerektiriyorsa o iyi doğumdur ve anne bebeği bişekilde karnından çıkarıyorsa doğurmuştur
söyleminiz cesaretlendirici değil kırıcı bence ,
velhasıl daha önümüzde doğum için uzun bir yol var rabbim hakkımızd ahayırlısını versin

Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.
loveli 15/03/2014 erkek yaş 35

canım benım doktorumda 27. haftada dedı seker yuklemesı ıcın. bende 27. haftayı beklıyorum...

Kızlar salı günü ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım :))) karnım iyicene büyüdü ağarlaşıyorum iyicene offfff her dışarıya çıktığımda oluşuma muhakkak bir şey almadan dönmüyorum halbuki bütün giysilerini br günde eşimle almıştık dayanamayıp :))) hastane çıkışı,alt açma seti,kadife ve penye tulumlar,uzun ve kısa kollu çıt çıtlı badiler yedekte bulunsun diye fanatik hastane çıkışı donlar ,ıslak mendiller,şampun bebe sabun vs..vs.... baya bir şey almıştık :))))) oluşuma hazırladığım komidin şimdiden doldu gibi geriye yatağı,arabası,puseti,biberonları,uyku setii,maması ve beziii kaldı...Bir an önce vakit geçsede yavrularımızı kucamıza sağsağlim alsaydık :)))

bence ne yap et kira vermeye çalış.200-300 de olsa çenesini kapatır diye düşünüyorum.zaten hamileliğin verdiği duygusallık,stres var;bi de bu dış etkenler harap eder seni Allah korusun.çalmasın kapını,bebişini de örmesin bişey lazım değil.huzur versin yeter yahu

aynen eskıden hıc takmazdım sımdı sınırlerıme dokunuyor...:26:

canım benım doktorumda 27. haftada dedı seker yuklemesı ıcın. bende 27. haftayı beklıyorum...

hımm sorun yok yaniii

kızımdayken 26 haftalıktım yaptırdığımda da

şimdi bakıyorum herkes yaptırmış acaba değişiklikmi var

ya da ben mi yanlış hatırlıyorum dedim saol canım

Güzel isim gerçekten : )

Ya ben utanarak bir şey sormak istiyorum,
"adıyla yaşasın" ne demek acaba?
Ben burda duydum bir kaç defa bu tabiri,
halen de tam olarak anlamını bilmiyorum

hehe canım aslına bakarsan bende tam anlamıyla bilmiyorum öle derler ya ondan yazdım ama sanırım adı ,yaptıkları kalıcı bir insan olsun anlamında sanırım üff ne kadar cahiliz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…