2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yaşadıklarını okudum, kolay şeyler değilmiş gerçekten, ama durumunuzdan dolayı sabretmen lazım, başkasına mecburmuş gibi yaşamak çok zor olsa gerek amaa çaren yoksa da duyma görme düşünme. sana bir şey örmezse örmesin, amaaan hiç umrunda bile olmasın, yaptığı çok büyük ayıp, bırak ayıbıyla yaşasın, belki bir gün hatasını anlar. en azından 1 yıl daha sabret ki, bu devirde kira ödememek çok büyük bir lüks, keyfini çıkar boşver gitsin.

ayyyyyy yoksa ben yanlış mı iğne oldum şimdi yaaaaa, ben son dozumu oldum 5. kez yanni, ama en son olduğumla üzerinden 5 yıl geçmediiiiiii bir zararı olur mu acaba? tühh:18:

ayyyyyy yoksa ben yanlış mı iğne oldum şimdi yaaaaa, ben son dozumu oldum 5. kez yanni, ama en son olduğumla üzerinden 5 yıl geçmediiiiiii bir zararı olur mu acaba? tühh:18:

canım bunların dozları ve geçerlilik süreleri değişiyoo

1 doz olanlar tek bir kerelik herhangi bi kazaya

karşı önlem amaçlı o anlık geçerlii

3 doz olanlar 5 yıl süreyle koruyuculuu

5 doz olanalr ömür boyu denmişti bana ama bazı yerlerde 15 yıl diye geçiyo

bende 5 doz iğne oldum bana sağlık ocağında söylediler

20. haftada tetanoza gel diye bende bana 5 doz uygulandığını belirttim

tamam o zmn tetanoz vurmıcaz dediler canım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar utyandik biz dun 2.kez kontrol icin detayli ultrasona girdik buyumus kizim 24+3 755 gr olmus da masallah gulmeye bile baslamis doktor pozu yakalayinca 3 tane cikti aldi keyfi yerinde orda cok sukur herseu yolunda doktor ultrasonu bastirinca sert bir tekme atti:)))cok tatli bisi ya cok mutlu oldum sizinle paylasmak istedim

hamile bayanlar çok kırılgan olmuş hormonlara veriyorum.

maşallah ne güzel sağlık sıhhate versin Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.
yalnız bişey dikkatimi çekti en son 06.11.2013'te kontrole gittik biz 21+6daydık ve 371gr dı oğluşum doktor kilosunun normal olduğunu söyledi sizce normal mi :44:

benim de hamile arkadaşlarımın çoğu araba işte pırlanta kolye öyle uçuk şeyler istedi ben öyle bişey istemem asla sonuçta kocamın sınırlarını biliyorum bi de dediğin gibi ne alınırsa beraber ödüyoruz sonuçta bana da yazık yani :))

Allah birdaha yaşatmasın canım büyük geçmiş olsun

evet canım sağlıklı olsunlar yeter.ama düne kadar kızım kızım diye sevdim karnımı o ayrı :))) erkek haberi iş yerime bomba gibi düştü herkes benim kadar şaşkın

valla bizim de öyle olmuştu şimdi şimdi biraz alıştı herkes hatta arkadaşlarım bana şimdi ''amaaaannnn sen şimdi kaynana mı olucan ? yandı senin gelin :)) '' diye espri yapmaya başladılar :))

günaydın melojj nasılsınız bugün bebişle

iyiiizz canım çok şüküürr sabahh tekmeleriyle uyandımm

galiba anneeaaaa acıktım nidalarının eşliğindeydi o tekmeler

ses duyuramayınca tekmelye hallediyo işini sıpaa ihihih

senin bebiş naaappııyoo onunda mesai başlamıştır

hamile bayanlar çok kırılgan olmuş hormonlara veriyorum.

hormonlara değilde üsluba bakmalısın dem16:)
ben şimdi ikiz bekliyorum,yüreğim ağzımda 2 haftada bir kanama yaşıyorum,hep evdeyim,çalışamıyorum ve sezeryanla getiricem yavurlarımı dünyaya allahın izniyle..
yani ben doğurdum diyemiceksem sence,ne demeliyim?sakın hormon,alınganlık falan deme merak ediyorum

maşallah Allah daha iyi etsin bütün bebişlerimizi inşallah
bizimkide arada bir kıpırdanıyor ama biraz kafam karıştı canım sıkıldı en son kontrolümüzde doktor 371gr dedi (06.11.2013) yazılanlara göre çok düşük geldi

hangi haftasındaki kilosu canım ?

Sanmıyorum bir zararının olacağını, zaten aile hekimleriyle çalışan hemşire ve ebeler hem gebelik hem aşı takibi yapıyor, belki farklı uygulamalardır sadece. 5 yıl dolmadan zararı olsaydı mutlaka sorarlardı en son ne zaman yapıldığını, rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…