Ben okula aşı için geldiklerinde 1.yi yaptırmıştım, verdikleri kartla gittim. 3. dozdan sonra "bitti" dediler. Geçen hafta gidip sordum tetanos aşısı yaptırıp yaptırmayacağımı, "5 yıllık süre dolmamış size yapılmayacak" dediler. Şimdi içime kurt düştü, bi'de doktoruma mı sorsam?
ayyyyyy yoksa ben yanlış mı iğne oldum şimdi yaaaaa, ben son dozumu oldum 5. kez yanni, ama en son olduğumla üzerinden 5 yıl geçmediiiiiiibir zararı olur mu acaba? tühh:18:
Esin de baya güzelmiş...
Şansı bol olsun bebişinnnn...
ben de öyle yapıyorum ilk hamileliğimde de iğne kullandım öyle yaptım şimdi ki hamileliği.mde de aynı kolonya döküp yapıyorum
doğurdum demek için doğurmak gerekiyor lafı ağır olmuş ben sezeryan oldum dr öyle istedi ve oldum şimdi de sezeryan olacağım ama ben doğurdum 9 ay karnımda büyüttüm her gün canım acıya acıya göbeğim morara morara acısıyla 9 ay iğne yaptım sonra ameliyata girdim ve çıktım göbeğim o morartılarda 8 kat kesildi sonra dikildi 1 hafta öksüremedim gülemedim kendim kalkamadım 1 hafta sonra herşey bitmişti pişman oldum mu tabiki hayır ablam normal doğum yaptı ama normal doğumda bazı şeyler tesrs gitii 6 ay iççamaşır giyemedi o pişman mı hayır demem o ki kimse hangisini iyi olduğuna karar veremez şartlar neyi gerektiriyorsa psikoloji neyi gerektiriyorsa o iyi doğumdur ve anne bebeği bişekilde karnından çıkarıyorsa doğurmuştur
söyleminiz cesaretlendirici değil kırıcı bence ,
velhasıl daha önümüzde doğum için uzun bir yol var rabbim hakkımızd ahayırlısını versin
loveli 15/03/2014 erkek yaş 35
Gunaydin kizlar utyandik biz dun 2.kez kontrol icin detayli ultrasona girdik buyumus kizim 24+3 755 gr olmus da masallah gulmeye bile baslamis doktor pozu yakalayinca 3 tane cikti aldi keyfi yerinde orda cok sukur herseu yolunda doktor ultrasonu bastirinca sert bir tekme atti:)))cok tatli bisi ya cok mutlu oldum sizinle paylasmak istedim
günaydın hamile bayanlar nasılsınız?
olması gereken o ama şimdi bütçe ortakken ve borçları ortak ödüyorken mesela konut kredisini,bebeğin diğer masraflarını kocamdan doğum hediyesi istemem zaten komik olur sonuçta onu da yine ortak ödicez :))) ne anlamı kaldı dimi ama:))
Bir arkadaşım eşimden doğum hediyesi olarak araba istemişti .Ohaaa dedim ben de :))))
gönlünden ne geçerse kabulüm geçmezse de yapacak bişey yok:))))
ben babalık hediyesi alır utandırırırm onu
delirmiş bu insanlar sahiden de.. Demir parmaklıkları duvardan sökmüşler eşşek gücü mü var adamda nedir anlamadım ki.
Allah'a havale ettim zaten ama zaten Allah korkuları da yok. Kuran-ı kerimi bile yere atmışlar böyle gözü dönmüş insanların. 3-4 bin için girilen günaha bak
evet canım sağlıklı olsunlar yeter.ama düne kadar kızım kızım diye sevdim karnımı o ayrı :))) erkek haberi iş yerime bomba gibi düştü herkes benim kadar şaşkın
günaydın melojj nasılsınız bugün bebişle
hamile bayanlar çok kırılgan olmuş hormonlara veriyorum.
iyiiizz canım çok şüküürr sabahh tekmeleriyle uyandımm
galiba anneeaaaa acıktım nidalarının eşliğindeydi o tekmeler
ses duyuramayınca tekmelye hallediyo işini sıpaa ihihih
senin bebiş naaappııyoo onunda mesai başlamıştır
maşallah Allah daha iyi etsin bütün bebişlerimizi inşallah
bizimkide arada bir kıpırdanıyor ama biraz kafam karıştı canım sıkıldı en son kontrolümüzde doktor 371gr dedi (06.11.2013) yazılanlara göre çok düşük geldi
ayyyyyy yoksa ben yanlış mı iğne oldum şimdi yaaaaa, ben son dozumu oldum 5. kez yanni, ama en son olduğumla üzerinden 5 yıl geçmediiiiiiibir zararı olur mu acaba? tühh:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?