bu dem16 nickli arkadaşa bir soru sormak istiyorum. eğer ola ki zorunluluktan sezeryan olursa (Allah korusun) O zaman ne yapmış olacak doğurmuş olmak için doğurmamış mı olacak?
Neyse tamam sinirlenmiyorum sakinim sakinim sakinim..
Nazarımız olsun. Hiç korkma. Sadece şanssızlık olmuş. İyi ki siz evde değildiniz. Boşver. Hiç anma bile. Beteri evine girenin başına gelsin. Üzülsün istiyorum, pişman olsun....Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
canım çok geçmiş olsun. muhakkak bahsetmişsindir daha önce ilk defa denk geldim ben. bende zor günler atlattım seninkiyle aynı olmasada. şuan ne durumdasın peki. dışarıya falan rahatlıkla çıkabiliyor musun gezebiliyor musun rahat hareket edebiliyor musun... hareketlerinde kısıtlamalar falan oldu mu ? tekrar geçmiş olsun canım sanada sorun yaşayan tüm hamiş arkadaşlarımıza da.. sağlıkla yavrularımızı kucaklicağımız günleri görelim inşallah
ben de kıyamıyordum bişey istemeye ama baktım hep o bana kıyıyor şimdi sıra bendezaten sen söylemesen bile o sana güzel bir doğum hediyesi alıcaktır herhalde yani ben şahsen eşimden bekliyorum güzel bir hediye yaaaaannniiiiii
benimde annem duymuş mermerşahı diye alıp birde kenarlarına işleme yapacakmış. uğraşma diyorum ama karışma bana diyor bende kendi haline bıraktım kendisini
amin cnm inş hayırlısıyla geçerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bu arada teşekkürler cnm içimi rahatlattın.çünkü bazen takıyorum acaba sadece bendemi oluyo diye.
Kızlar selam,dün akşam evimize hırsız girmiş her tarafı alt üst etmiş bi kaç eşyamızı da almışlar(
Tek taş yüzüğüm ve bebeğimin detaylı ultrason cd si manevi olarak en değerlileriydi( çok çookk üzüldüm ve eve tek girdim eşim yoktu evi öyle görünce bayağı korktum hırsız hala evdedir diye (
Bu sene o kadar garip ilkler yaşadım ki ama en iyi ilk sadece bebeğimin haberini almaktı.
Çok şükür kıl payı kurtuldum zaten. Benim de aklıma o geldi. Eğer adamla karşılaşsaydım kesinlikle bişey yapardı. Böyle bir manyaklığa cesaret eden biri birine zarar vermekten mi korkacak. Allah herkesi korusun kötülüklerden,kötü insanlardan
bugün 15 kişilik bir misafir grubum vardı..çook yoruldum ve gürültüden başım ağrıyo yinee
istanbulda yaşıyorum cnm.benim öle çok akmıyo peçeteye geliyo sadece.drum burun spreyi verdi ama bişeye yaramıyo.burnum kanıyo ve kan pıhtılaşıp tıkanıyo.temizliyorum yine aynı.sürekli böle.günde 10 kere temizliyorum.bi okadarda gece.bide sanki aldığım oksijen yetmiyormuş gibi geliyo.bütün camları açıyorum.bu seferde eşimle tartışıyorum.kızıyo havalar soğudu hasta olacaksın diye.
cnm sanırım 9.aya kadar isim konusu en azından bizde kesinleşmeyecek :) Ben evlenmeden öncede evlendikten sonrada hep oğlum olursa ismi Ateş olacak derdim. Eşim istememişti. Sonra eşim Rüzgar olsun dedi. bende çok begendim tamam dedim... ve karar alınmışken dün Ateş daha güzel Ateş olsun dedi :) bakalım ne olacak... Sizin bellimi?
hehe kızlar selam adımı görünce mutlu oldum benim adımda deniz ve gerçekten çok seviyorum adımı hiçbirzaman modası geçmicek bir isim gurur duydum görünce yazayım dedimnacizane adıyla yaşasın
Oyyyyhhh sabahtan beri icim sisti uzuntuden kizlar bugun bebegimi hic hissetmedim Allahim yaa yarin da hissetmesem ne olacak aklim gidiyor(
Biz sonunda kızımıza isim bulduk.
ESİN koyacağız ismini bir değişiklik olmazsa. Gerçekten isim seçmek çok zor. Darısı isim bulamayan, kararsız kalan arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?