valla ben de senle aynıyım canım sorma yorgunluktan koltuk tepelerinde uyuya kalıyorum çoğu zaman ben 32 de çıkacağım için şuanda 10 haftam kaldı o da 2,5 ay gibi bişey aşağı yukarı bi de yılbaşında yerime birini alıcaklar o zaman o kalıcak mesaiye öyle söyledim ''madem böyle keyfi yapıyorlar yerime biri gelince ben çıkarım erkenden yerime gelen kişi mesaiye kalır '' dedim onlar da bişey demediler de zaten ben ocak ayında paso rapor alıcam evde dinlenicem ocağı da saymazsak sorun yaşayacağım 1,5 ay var önümde allahın izniyle 5 ay geçti 1,5 ay da geçer sabır biraz codulum sabır az kaldı
barbie_2010 ve codulu merhabalar,
bana da sizin gibi mobbing uygulanıyor ama bu çaktırmadan falan değil direk istifa et diyerek uygulanıyor
hatta istifa edersem benim için daha iyi olacakmış güya çünkü yaptığım iş başı prim alacak şekilde işim düzenlenecekmiş
ve bunu benim hamileliğimi daha rahat geçirmem için öneriyorlarmış
bana hiç inandırıcı gelmedi, o zaman siz çıkış verin dedim onu da yapmıyorlar
hatta tehdit bile edildim doğum iznine ayrıldığımda tekrar işe almayacaklarmış
neden istifa ediyorum diye sorduğumda senimi beklicez 6 ay bir sene dediler
son bir kaç aydır çok stresliyim ayda bir olan kontroller malesef yaşadığım stresten dolayı 2ye 3e çıkıyor
bi kanamam oluyor bi kaşıntı oluyorum sürekli bu tür şeyler uğraşıyorum
ablam bebeğin çok huysuz olacak bu yaşadığın stresten dolayı diyor
ama iş inada bindi önceleri ne çekecem istifa eder kurtulurum diyordum şimdi ise işten çıkarsalar bile dava açacağım geri döneceğimden değil onları süründürmek adına
Gunaydın kızlarr,,
İğrenç bi iş gunune daha basladık. Patronum işimi sahiplenip benden haberisiz benim işimle ilgili kararkar vermeme kızdı hatta bana haddinizi astınız dedi. Nedense guluyorum ve hiç sinirlenip uzulmedim. Önemsemediğimi anladım. Kzımın ilk mucizesi işimi önemsemiyorum artıktemizlikle geçen bir hafta sonuydu. Dun gece saat 12 de canım arabası istedi. Bi kac kere yemiştim. Yozgatlılar bilir ne oldugunu neyse kalktım usenmeden 12 de hamurunu hazırladım. Bugunde pişireceğim. Bide cok komik enteliz ya hani. Yatmadan önce mozart dinliyorum. Onunla uykuya dalıyorum. Guya kızımıda alıştırcam dogduktan sonra ben o sarkıyı caldıgımda rahat uyuyacak beni yormayacak. Neyse bizim kız annesine cwekmiş heralde her actıgımda deli gibi tekmeliyo. Rock müzik seven bir annein kızı olarak ya klasik muzik tercihi değil yada ückağıdımı anladı yemezler diyo. Eşimde hemen elini koyuyo yazık. Bazen gerçekten hissediyo tekmeyi bazende evet yaa super offf falan diyo ama bebek o arada tekme atmıyo neyi tekme sanıyo anlamadım Caktırmıyorum ama hevesini kırmamak için... Su andada iş yerinde Işın Karacanın yeni şarkısı calıyo. Ben,i anlatıyo tam olarak... HAYAT COK SEY ALDI BENDEN SENİ VERDİİ. BENİM FİLMİM VİZYONA GİRDİ....
Hepinizi öpüyorum..
günaydınlar herkese... nasıl geçti hafta sonlarınız bakalım... benim yoğun ama güzeldi... cumartesi eşimle ev baktık bulamadık ama olsun bir çaba harcadık :) sonra annemle kuaföre gittik ve ben kuaförde kadının birini az kaldı ayağımın altına alacaktım annem zor sakinleştirdi:) kadın hamile olduğumu görünce kaç aylık falan diye sordu. tabi hemen ardından o meshur soru CİNSİYETİ NE? bende göğsümü gere gere erkek dedim. İşte bu cevaba karsılık verilen tepki şartellerimin atmasına sebep oldu. ''HIMMMM HAYIRLISI OLSUN YA. KIZ OLSAYDI DAHA İYİYDİ AMA NEYSE ERKEKTE EVLAT SONUÇTA!!!!!!!!!!''
Ben o an kendimi resmen kaybettim ve sinirlerimi bu defa engel olamadım. Kadının iki tane kızı varmış bide kalkmış Allah'ıma şükürler olsun ikiside kız ben erkek asla istemezdim zaten demezmi!!!! Bende '' şimdi anlaşıldı neden gocunduğunuz demek oğlunuz olmadı yazıkkk şimdi siz menepoza da girmişsinizdir isteseniz de olmaz zaten... Ben başından beri hayırlı bir evlat istedim. Rabbimde verdi... Ve son olarak tek kelime daha ederseniz başınızda kalan iki tel saçıda ben yolucam ona göre'' dedim!!! Kadının rengi resmen kıpkırmızı oldu. Annem bi taraftan beni susturmaya çalışıyor bir taraftanda kadına kızıyor!! öyle işte yani cumartesi baya bir gerildim. Pazar günüde ikiz bebişleri olan bir arkadasıma gittik. Başka bebeği olan bir arkadasımız da geldi. 3 bebekle harika bir pazar geçirdik. Şimdi herkese mutlu bir hafta diliyorum.Umarım stressiz güzel bir hafta geçiririz...Eki Görüntüle 864282
cnm cok cok geçmiş olsun. Sen ve bebeğin bunu atlatacaksınız eminim.
Canım çok büyük geçmiş olsun. Msjları yeni gördüm.
rica ederim canım ne demek
ağrın için magnezyum yetmiyosa yanına günde 1 yada 2 şişe maden suyu ekleyebilirsin magnezyum, kalsiyum ve diğer minareller bakımından zengindir umarım iyi gelir.....
marifet bende değil anacım benim kocişte bazen diyorum sen hamile olsan bebk heralde 7 kilo doğardı
hem ben iki tane birden beslemeye çalışmıyom canımcımmaşallah gayet iyi kuzucuklar daha ne olsun
çok geçmiş olsun bebeğin cd sine üzüldüm canım yaaa diğer şaylere bakmada
bendede var aynı sıkıntı bide üstüne dişeti kanamsıda var sordum doktoruma normal dedi kan hapı kullanıyorum bide koyu yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi.....
Allah birdaha yaşatmasın canım büyük geçmiş olsun
aynen hiç bir konuda büyük konuşmamak ve ukalalık yapmamak gerekir, karşında kırdığın bir anne kalbi, ve annenin kalbini kırmanın çok günah olduğunu düşünüyorum, ben kızımı ilk bir ay emzirebildim, sonrasında 9 ay boyunca gece gündüz emzirir gibi sağa sağa verdim, kızımı asla anne sütsüz bırakmadım, beni azmimden dolayı tebrik eden bilinçli anneler olduğu gibi ukalalık edenler kalbimi kıranlar da çok oldu. neymiş efendim kendileri bebeklerine asla mama vermemişlermiş, emzirmek gibisi yokmuşmuş vs. oysa bu benim tercihim değildi, mecburi durumla emzirememiştim ve çocuğum anne sütü alsın diye 9 ay boyunca göğsümü 2saate bir makineye tutmak zorunda kalmıştım. ee ne oldu bana öyle ukalalık edenler ikinci çocuklarına mama vermek zorunda kaldılar, bir kere bile ağzımı açıp ta sen de bana kızımı beslerken böyle demiştin demedim, çünkü ben kendime yakıştıramam başkasının durumunu küçümsemeyi. hoş şeyler değil bunlar.
Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.
Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?
Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.
Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.
benim ilk bebeğim nasipse kız olacak. Allah kalbimi biliyor benim için hiç fark etmezdi. soruyorlar cinsiyeti kız diyorum kimi olsun ikincisi erkek olur kimi kızı olan şanslı olurmuş vs diye saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar. hatta hayırlı insanın ilk çocuğu kız olurmuş diyeni bile duydum. güldüm geçtim hepsine sende kadının üstünde iyi stres atmışsıniyi olmuş
bu arada karikatürüne bayıldım. ilk okulda gördüm öğretmenler odasında kendi kendime kahkaha attırdı bana
Benim aslinda carsamba gunu sancilarim baslamisti. Ama tabi aklimin ucuna gelmedi.
Tabi benim en buyuk hatam, ilk trimesterin sonunda asiri kanamayla hastanede kaldim.
Sonrs evde 2 hafta yatmak zorundaydim.
Sonrasinda ise hic bir sey yokmus gibi is yapip kosusturmaya basladim.
Demek daha sakin davranmak lazimmis.
Canımsın.. evet iki gün kendimize ayırdık eşimle o yüzden ugramaz oldum topiğe ama aklım burdaydı..
evet gittiik çok şükür boy 22 cm kilo 525 dedi.. gelişimi kalp atımı ve suyuna baktı iyi dedi...
cinsiyet içinde o kadar komiktim ki bir kase reçel yedim bi gün önce sonra iki kaşık pekmez....
dr.. göremiyoz demesin mi bacakları kapalı kordon var eşi önünde felan.. ama dedim o kadar da uğraştım dedim sonra yaniii %90 kız dediiii yani ne diym şimdi ben yaren sen de hele..
Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.
Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?
Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.
Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.
Kızlar 24+5 tarihi şeker yüklemesi için uygunmu acaba. o tarihe randevu aldım da
:))) sakin şampiyon bende kendimi bu sekilde sakinleştiriyorum cnm :) ya cidden herkes o kadar cok biliyorki... bir susun içinizde patlasın düşünceleriniz dimi ama!!!! ben kimseyi ama HİÇ KİMSEYİ asla alttan almıyorum ve daha az sinirleniyorum bu sekilde. Sende iyi yapmıssın ohhhh senin içinde kalacağına onun içinde kalsın. Densizler ya!!!!
Canım sabret seni raporun bittikten sonra cıkısını versinler. Sonra hayatı zindan et onlara. Bakalım napacaklar.. 4+1 ay tam maas alırsın tazmınat olarak. Tabi dava acarak. Ama neyse sabret
Bİde arkadaslar bi konuda uyarayım hepinizi. Eltim dogum ıznıne ayrılırken sen dogumdan sonra calışmak istemezsin muhtemelen deyip tarih attırmadan istifa yazdırmıslar. Sakın dusmeyin bu tuzaga...
senin minik pek bir inatçı çıkmış desene :))) ya da sürprizleri çok seven bir bebek olacak:))
olsun sağlığı sıhhati yerinde sonuçta cinsiyeti biraz daha geç öğrensen de olur. Sonuçta ilk hamilelik dimi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?